ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΜΕ 4 ΘΕΣΕΙΣ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Η νέα BMW M4 CS.

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΜΕ 4 ΘΕΣΕΙΣ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Η νέα BMW M4 CS.

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΜΕ 4 ΘΕΣΕΙΣ. ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.Η νέα BMW M4 CS.

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.

3,9*

Μέγ. ισχύς σε kW (hp) σε σ.α.λ.

338 (460)/6,250*

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km, σε μικτό κύκλο

8,4*

Εκπομπές CO2 σε g/km, σε μικτό κύκλο:

197*

Η νέα BMW M4 CS είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο της BMW M GmbH, η οποία δίνει συνέχεια στην παράδοση των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων που ξεκίνησε η εμβληματική BMW M3 της σειράς E30. Η περιορισμένης παραγωγής BMW M4 CS προέρχεται από την BMW M4 GTS προσφέροντας την καθημερινή ευχρηστία της τετραθέσιας BMW M4 Coupé. Με πρωτοποριακές τεχνολογίες M και εξαρτήματα από ανθρακονήματα χαμηλού βάρους, αυτός ο υποδειγματικός αθλητής ολοκληρώνει το θρυλικό "Nordschleife" της πίστας Nürburgring στον εντυπωσιακό χρόνο των 7:38 λεπτών, χωρίς να θυσιάζει την καθημερινή ευχρηστία. Επαναπροσδιορισμός των κορυφαίων επιδόσεων στον δρόμο.

BMW M4 CS:

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8.4*

Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 197*

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Με την επιφύλαξη για ενδεχόμενες αλλαγές.

Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Αστείρευτη δυναμική.

Το ιδιαίτερο μπροστινό μέρος εκφράζει τον ασυμβίβαστο αθλητικό χαρακτήρα με τα διπλά "νεφρά" της μάσκας ψυγείου με μαύρες γρίλιες και τους χαρακτηριστικούς διπλούς προβολείς LED. Ο μπροστινός προφυλακτήρας αποτελείται από τρία τμήματα και διαθέτει μεγάλες εισαγωγές αέρα που τονίζουν τον δυναμισμό και εξασφαλίζουν την αποτελεσματική ψύξη του εξακύλινδρου κινητήρα υψηλών επιδόσεων αλλά και των φρένων M σύνθετης κατασκευής ή των προαιρετικά διαθέσιμων φρένων M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό. Η νέα χαμηλή αεροτομή μπροστά είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα χαμηλού βάρους, διαθέτει έγκριση για χρήση στον δρόμο και μειώνει την άντωση στον μπροστινό άξονα, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη οδηγική δυναμική.

* Ανάλογα με τις συνθήκες, τη χρήση και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, ενδέχεται να δημιουργούνται λειτουργικοί θόρυβοι σε συνθήκες βροχής, λίγο πριν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί. Από την επίδραση υγρασίας και αλατιού, η ισχύς πέδησης μπορεί να περιοριστεί στα επίπεδα ενός συμβατικού συστήματος πέδησης. Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό για ένα μικρό χρονικό διάστημα ως μείωση της ισχύος πέδησης και μπορεί να εξισορροπηθεί ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στο πεντάλ των φρένων..
Μάθετε περισσότερα

Κινητήρια δύναμη.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo χαρίζει στην BMW M4 CS επιδόσεις ενός αυτοκινήτου supersport. Με ισχύ 460 hp και ροπή 600 Nm, ο κινητήρας υψηλών επιδόσεων εξασφαλίζει επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,9* δευτερόλεπτα και φτάνει στην τελική ταχύτητα των 280 km/h (περιορίζεται ηλεκτρονικά).

* Οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Με την επιφύλαξη για ενδεχόμενες αλλαγές.
Μάθετε περισσότερα

Αθλητική κατασκευή χαμηλού βάρους.

Τα πρωτοποριακά εξαρτήματα χαμηλού βάρους χαρακτηρίζουν τις αθλητικές γραμμές της BMW M4 CS. Το καπό κινητήρα από CFRP, γνωστό από την BMW M4 GTS, είναι κατά 25% ελαφρύτερο από το ήδη βελτιωμένο ως προς το βάρος, αλουμινένιο καπό της BMW M4 Coupé. Η ελαφρώς κυρτή οροφή από CFRP είναι έξι κιλά ελαφρύτερη από τη μεταλλική οροφή και μετατοπίζει το κέντρο βάρους πιο χαμηλά για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Η πίσω αεροτομή (Gurney) από ανθρακονήματα περιορίζει ακόμα περισσότερο την άντωση στον πίσω άξονα, σε σύγκριση με την M4 με πακέτο Competition.
Μάθετε περισσότερα

Απόλυτη πρόσφυση.

Οι ζάντες ελαφρού κράματος με δέκα ακτίνες σε γκρι Orbit έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την BMW M4 CS και βασίζονται στο σχέδιο της πετυχημένης αγωνιστικής M4 που παίρνει μέρος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (DTM). Οι σφυρήλατες ζάντες χαμηλού βάρους περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό αυτής της έκδοσης και διαθέτουν ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω: Michelin Pilot Sport Cup 2 διαστάσεων 265/35 R 19 μπροστά και 285/30 R 20 πίσω. Για ακόμα μεγαλύτερη ευχρηστία στις καθημερινές μετακινήσεις, διατίθενται προαιρετικά τα σπορ ελαστικά Michelin με μεγαλύτερο προφίλ.
Μάθετε περισσότερα

Χαρακτηριστικό πίσω τμήμα.

Το μυώδες πίσω τμήμα της BMW M4 CS χαρακτηρίζεται από την αεροτομή Gurney που κατασκευάζεται από ανθρακονήματα. Μειώνει την άντωση στον πίσω άξονα και βελτιώνει την οδική συμπεριφορά, ειδικά στις μεγάλες ταχύτητες. Ο διαχύτης Μ από συνθετικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) αποτελεί πόλο έλξης στο πίσω τμήμα. Το λογότυπο M εμφανίζεται και στις διπλές απολήξεις εξάτμισης M από ανοξείδωτο μέταλλο της BMW M4 CS. Όπως και στην BMW M4 GTS, τα πίσω φώτα σχήματος L διαθέτουν τεχνολογία OLED και κλέβουν την παράσταση με τον δυναμικό τρισδιάστατο φωτισμό.
Μάθετε περισσότερα

ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ.

Αλλά και το εσωτερικό συμβάλλει στη μοναδικότητα της BMW M4 CS, κάτι που θα διαπιστώσετε προτού ακόμα επιβιβαστείτε – χάρη στα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ από αλουμίνιο με επιγραφή M4 CS. Το δερμάτινο τιμόνι Μ βρίσκεται στο επίκεντρο της οδηγοκεντρικής σχεδίασης του εσωτερικού. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε το προαιρετικά διαθέσιμο τιμόνι M Alcantara από ανθρακί Alcantara, με μπλε-κόκκινες ραφές M και επιγραφή μοντέλου στην κορυφή – κορυφαία αίσθηση αφής σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Απολαύστε την ανεμπόδιστη θέα προς τα κυκλικά όργανα σε αυθεντικό στιλ M. Η επιγραφή CS επαναλαμβάνεται και στις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από Alcantara.

 

Τα σπορ καθίσματα M χαμηλού βάρους της BMW M4 CS διαθέτουν επένδυση από δέρμα Merino και Alcantara, όπως και στην BMW M4 Coupé με πακέτο Competition. Παρέχουν άριστη πλευρική ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουν εξαιρετική άνεση στα μεγάλα ταξίδια. Το εσωτερικό της BMW M4 CS χαρακτηρίζεται από τα πρωτοποριακά εξαρτήματα χαμηλού βάρους. Η κεντρική κονσόλα ζυγίζει 30% λιγότερο από την αντίστοιχη κονσόλα της βασικής έκδοσης ενώ είναι επενδεδυμένη με Alcantara με ραφές σε σκούρο γκρι χρώμα αντίθεσης. Τα πλαϊνά καλύμματα, τα καλύμματα θυρών εξαιρετικά χαμηλού βάρους και οι θηλιές για το κλείσιμο των θυρών με ρίγες Μ, βάζουν τις τελευταίες πινελιές στον εσωτερικό διάκοσμο αυτής της έκδοσης.

ΛΑΜΠΡΗ ΚΙΝΗΣΗ.

Σχεδίαση φώτων OLED.

 

Τα πίσω φωτιστικά σώματα της BMW M4 CS διαθέτουν φουτουριστική σχεδίαση που βασίζεται σε οργανικές φωτοδιόδους OLED, οι οποίες παρέχουν εξαιρετικά έντονο και ομοιογενή φωτισμό. Με τη δυναμική, τρισδιάστατη σχεδίαση, τα πίσω φώτα τονίζουν το πλάτος του αυτοκίνητου και προσδίδουν στο σπορ coupé δυναμισμό και εμφάνιση που ξεχωρίζει, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW M4 CS:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8.4*
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 197*

  * Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Με την επιφύλαξη για ενδεχόμενες αλλαγές.

  Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

  Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.