ΑΘΛΗΤΗΣ+

BMW M

Η σχεδίαση της BMW M4 Coupé.

ΑΘΛΗΤΗΣ+

Η σχεδίαση της BMW M4 Coupé.

ΑΘΛΗΤΗΣ+Η σχεδίαση της BMW M4 Coupé.

Η BMW M4 Coupé γοητεύει από την πρώτη στιγμή τον παρατηρητή.Τα φώτα LED μπροστά και πίσω περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό και τονίζουν την εικόνα του αμαξώματος. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα υπογραμμίζουν τις σπορ διαθέσεις, όπως και οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" από το προαιρετικά διαθέσιμο πακέτο M Competition. Τα σπορ στοιχεία, όπως τα στρογγυλά όργανα δίνουν έναν ιδιαίτερο αέρα στο εσωτερικό. Τα πάντα σε αυτό το σπορ αυτοκίνητο αποπνέουν δυναμισμό.
BMW M4 Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,1 (8,3)
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 209 (194)

Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Read more
BMW M

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Συναρπαστική σχεδίαση.

Ασυμβίβαστα σπορ, με δυναμική σχεδίαση και διάχυτη ένταση που είναι πραγματικά ασυναγώνιστη στον δρόμο. Το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα προϊδεάζει, όπως και οι ζάντες ελαφρού κράματος και το μυώδες πίσω τμήμα, για τη συγκλονιστική ισχύ της BMW M4 Coupé.
Read more

Αθλητικές coupé γραμμές.

Οι χυτές γραμμές σχεδίασης με τη χαρακτηριστική κλίση της coupé οροφής, σε συνδυασμό με τις αποκλειστικές ζάντες ελαφρού κράματος και τους αεροδυναμικά βελτιστοποιημένους καθρέπτες M, προσδίδουν έναν έντονο σπορ χαρακτήρα. Η τεταμένη σιλουέτα καταλήγει σε ένα δυναμικό πίσω τμήμα.
Read more

Δυναμική μπροστινή όψη.

Το επιβλητικό μπροστινό τμήμα με τη γυαλιστερή μαύρη μάσκα "νεφρών" με διπλή μπάρα τονίζεται από τους προβολείς LED. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση και η εντυπωσιακή φωτεινότητά τους, τονίζουν την επιβλητική παρουσία κατά τη διάρκεια της ημέρας και φωτίζουν άψογα τον δρόμο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Read more

Χαρακτηριστικό πίσω μέρος.

Οι τονισμένοι θόλοι τροχών τονίζουν τη συγκλονιστική ισχύ της M4 Coupé. Το καπό του χώρου αποσκευών έχει ενισχυθεί με ανθρακονήματα, διαθέτει ενσωματωμένη αεροτομή και συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την άψογη σχεδίαση. Τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα LED τονίζουν τη γεμάτη αποφασιστικότητα στάση. Ο διαχύτης M και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης M ενσωματώνονται άψογα στον πίσω προφυλακτήρα με τις χαρακτηριστικές εξαγωγές αέρα.
Read more

Αεροδυναμικά στοιχεία.

Οι δύο κάθετες εισαγωγές της Αεροκουρτίνας και οι πλευρικές εισαγωγές αέρα M με ενσωματωμένα Air Breather μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση γύρω από τους θόλους των τροχών. Για βελτιωμένη αεροδυναμική συμπεριφορά που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά.
Read more

Ιδιαίτερη οροφή από ανθρακονήματα.

Ακολουθώντας τη στρατηγική έξυπνης κατασκευής χαμηλού βάρους της BMW, η οροφή από συνθετικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) συμβάλλει στη μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και περιορίζει το κέντρο βάρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της ευελιξίας και της δυναμικής στις στροφές, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα.
Read more

Φώτα Full LED.

Για τις λειτουργίες των πίσω φωτιστικών σωμάτων χρησιμοποιούνται φωτοδίοδοι. Τα φώτα σχήματος L δημιουργούν μια ομαλή μετάβαση προς το καπό του χώρου αποσκευών και τονίζουν την ιδιαίτερη σχεδίαση του πίσω μέρους.
Read more

ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ.

Οι ζάντες χαμηλού βάρους της BMW M4 Coupé ενισχύουν τη γεμάτη αυτοπεποίθηση παρουσία του αυτοκινήτου. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 18" με ακτίνες V, ενώ προαιρετικά διαθέσιμες είναι οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" M με διπλές ακτίνες. Προαιρετικά διατίθενται σε γκρι Ferric ή μαύρο χρώμα. Οι ζάντες αποκαλύπτουν τα ισχυρά φρένα M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό ή τα φρένα M σύνθετης κατασκευής με λογότυπο M. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" με αστεροειδείς ακτίνες διατίθενται προαιρετικά και σε μαύρο χρώμα. Όποιες ζάντες κι αν επιλέξετε, τα ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω (φαρδύτερα ελαστικά πίσω) της BMW M4 Coupé ενισχύουν τη μυώδη εμφάνιση και βελτιώνουν την πρόσφυση και την ακρίβεια ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Ένας ιδιαίτερος τρόπος για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας – το BMW Individual εκφράζει την έμπνευσή του με το BMW Individual Collection. Διαμορφώστε την BMW M4 Coupé με γνώμονα την προσωπικότητά σας.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ BMW M PERFORMANCE.

Το BMW Μ είναι συνώνυμο του δυναμισμού, των πρωτοποριακών τεχνολογιών και της τεχνογνωσίας στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα Εξαρτήματα BMW M Performance προσδίδουν μια πιο δυναμική και ιδιαίτερη νότα στην BMW M4 Coupé. Σε ό,τι αφορά το εξωτερικό και το εσωτερικό: οι επιλογές είναι ουσιαστικά ανεξάντλητες.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

    Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

    Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.