ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

Η σχεδίαση της νέας BMW X3.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

Η σχεδίαση της νέας BMW X3.

ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.Η σχεδίαση της νέας BMW X3.

Μια ματιά που ξυπνά την επιθυμία για προκλήσεις. Η εντυπωσιακή σχεδιαστική γλώσσα της νέας BMW X3 επαναπροσδιορίζει τις έννοιες της υπεροχής και της ανεξαρτησίας. Οι αρμονικές αναλογίες, οι δυναμικές γραμμές και η έμφαση στο πλάτος, τόσο μπροστά όσο και πίσω, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εικόνα – η οποία συνεχίζεται και στο ανασχεδιασμένο εσωτερικό. Με λίγα λόγια: με τις πολύπλευρες εκδόσεις εξοπλισμού, η νέα BMW X3 αποκτά εμφάνιση που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις.

 

BMW X3 M40i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,4–8,2
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 193–188

Read more

ΑΨΟΓΗ ΘΕΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ.

Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED περιλαμβάνουν φώτα διασταύρωσης και πορείας, καθώς και φλας τεχνολογίας Full LED. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμα το BMW Selective Beam, φώτα στροφής, φώτα ημέρας και Προσαρμοζόμενους Προβολείς με μεταβλητή διασπορά φωτός για εξαιρετικό φωτισμό του δρόμου και καλύτερη ορατότητα τη νύχτα. Στο πίσω μέρος κυριαρχούν τα πίσω φώτα LED, τα οποία διαθέτουν τρισδιάστατη σχεδίαση και το χαρακτηριστικό για BMW σχήμα L. Με αυτόν τον τρόπο χαρίζουν στο αυτοκίνητο μια ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.

Σύγχρονη ακουστική σχεδίαση.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.

Σύγχρονη ακουστική σχεδίαση.

Πολυτελής ατμόσφαιρα που χαλαρώνει: η αισθητά βελτιωμένη ακουστική άνεση μετατρέπει το εσωτερικό της νέας BMW X3 σε μια αποκλειστική ζώνη ησυχίας, ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες. Τα υψηλής ποιότητας ηχομονωτικά κρύσταλλα μειώνουν το θόρυβο του αέρα και τους άλλους θορύβους του περιβάλλοντος.

Read more

"Άψογα πλαισιωμένες από κομψές επιφάνειες, οι έξυπνες λύσεις δημιουργούν άφθονους χώρους για έναν δραστήριο τρόπο ζωής."
OLIVER HEILMER, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ BMW

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ: ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ SPECIALIZED FOR BMW.

Στην αναζήτηση προκλήσεων, η νέα BMW X3 βρήκε τώρα έναν συνοδό με την ίδια φιλοσοφία: το ηλεκτρικό ποδήλατο SPECIALIZED για την BMW. Ένα κορυφαίο ηλεκτρικό ποδήλατο mountain, στο οποίο η μπαταρία και ο κινητήρας έχουν ενσωματωθεί πλήρως στο πλαίσιο. Διαθέτει τρεις λειτουργίες οδήγησης που καλύπτουν όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις για αναβάσεις και καταβάσεις σε διάφορα υψόμετρα. Με την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή SPECIALIZED Mission Control, μπορείτε να σχεδιάζετε τις διαδρομές σας ώστε η μπαταρία να διαρκεί για όλη τη διαδρομή. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να τη φορτίσετε στη νέα BMW X3 χρησιμοποιώντας το ειδικό καλώδιο φόρτισης. Για απόλυτα διασκεδαστικές διαδρομές – σε κάθε επιφάνεια.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Η συναρπαστική πολυχρηστικότητα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των αξεσουάρ για τη νέα BMW X3. Είτε θέλετε να τονίσετε τον σπορ χαρακτήρα είτε να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο είτε να απολαύσετε περισσότερες πρακτικές λειτουργίες, τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσαρμόζονται άψογα στον δικό σας τρόπο ζωής. Η πλούσια γκάμα περιλαμβάνει από μπαγκαζιέρες οροφής και ζάντες μέχρι πατάκια και σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW X3 xDrive20d:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 5,4–5,0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 142–132

  BMW X3 xDrive30d:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,0–5,7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 158–149

  BMW X3 M40i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,4–8,2
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 193–188

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Οι προδιαγραφές συμμόρφωσης σχετικά με τις εκπομπές CO2 καθορίζονται σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τη Δ/νση Τεχνολογίας Οχημάτων του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Επικοινωνιών. Οι αναγραφόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμων, τις τιμές εκπομπών CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης (NEDC) για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης.