ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.

Αυτονομία, φόρτιση και αποδοτικότητα των νέων BMW i3 και BMW i3s

ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.

ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.Αυτονομία, φόρτιση και αποδοτικότητα των νέων BMW i3 και BMW i3s

Μην χάνετε τίποτα όσο βρίσκεστε στο δρόμο. Παραμείνετε πάντα ενημερωμένοι. Αυτό ακριβώς προσφέρει το νέο BMW i3 με τις διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Δεν προκαλεί έκπληξη που παραμένει το καλύτερα δικτυωμένο αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία της αγοράς. Για αυτόν τον λόγο, είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που συνδυάζει την ξεκούραστη κινητικότητα, την άνεση και την ασφάλεια με αυτόν τον τρόπο.

Μάθετε περισσότερα

ΤΟ BMW CONNECTED ΔΙΚΤΥΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Δικτυωθείτε με την BMW σας. Η Εφαρμογή BMW Connected είναι ο ψηφιακός σας βοηθός κινητικότητας που φροντίζει για όλες σας τις ανάγκες πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αποκτήστε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας μέσα από το smartphone, το smartwatch ή το Amazon Echo, στείλτε τους προορισμούς σας στο σύστημα πλοήγησης ή λάβετε υπενθυμίσεις για συναντήσεις και εξασφαλίστε την έγκαιρη άφιξή σας.

 • BMW Connected+

  Η BMW σας και το smartphone ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα ενιαίο σύνολο με το BMW Connected+. Χρησιμοποιήστε τις εξατομικευμένες λειτουργίες της εφαρμογής BMW Connected, μέσα κι έξω από το αυτοκίνητο. Μοιραστείτε τις πληροφορίες ταξιδιού με τους φίλους σας, λάβετε οδηγίες πλοήγησης μέχρι τον τελικό σας προορισμό ή ελέγξτε το έξυπνο σπίτι σας.

 • Το ευέλικτο παρασκήνιο: Open Mobility Cloud

  Η βάση για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του BMW Connected είναι το Open Mobility Cloud. Η ευέλικτη αρχιτεκτονική του έχει κατασκευαστεί γύρω από τα ενσωματωμένα εργαλεία και τις τεχνολογίες του Microsoft Cloud καθώς και τις πλατφόρμας δεδομένων Azure. Το ισχυρό σύστημα είναι σε θέσει να επεξεργάζεται δεδομένα και πληροφορίες από διάφορες πηγές. Η ευελιξία της πλατφόρμας επιτρέπει την ενσωμάτωση και την προσαρμογή πρόσθετων ψηφιακών σημείων επικοινωνίας όπως νέες τερματικές συσκευές (πρόσθετα smartphone, smart watch κ. λπ. ) ή νέες υπηρεσίες από συνεργάτες, ακόμα και μελλοντικές. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι με το BMW Connected+ το αυτοκίνητο με Open Mobility Cloud μπορεί να συνδεθεί με ένα ψηφιακό σημείο επικοινωνίας. Αυτό επιτρέπει την γρήγορη και ευέλικτη ενσωμάτωση των ψηφιακών υπηρεσιών στο αυτοκίνητο.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ AMAZON ALEXA ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ AMAZON ALEXA ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

'Alexa, πρόσθεσε τσάι φακελάκια τσαγιού στη λίστα με τα ψώνια' ή 'Alexa, παίξει ένα τραγούδι της Pink.' Με την ενσωμάτωση του Amazon Alexa Car στο αυτοκίνητο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη φωνητική υποστήριξη στο αυτοκίνητο, όπως το έχετε συνηθίσει και στο σπίτι. Οι αποκρίσεις του Alexa εμφανίζονται και στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου του αυτοκινήτου.

Η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

* Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών εταιριών της.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός; Αναζητήστε νέους προορισμούς χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW Connected και στείλτε τους απευθείας στο σύστημα πλοήγησης της BMW σας. Κατά την επιβίβασή σας στο αυτοκίνητο, και αφού αποκατασταθεί η σύνδεση Bluetooth με το smartphone, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την καθοδήγηση διαδρομής με ένα απλό άγγιγμα.
* Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με λογισμικό iOS.

Μάθετε περισσότερα

ΕΜΠΡΟΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ!

Κλείδωσα τις πόρτες του αυτοκινήτου; Που ακριβώς το πάρκαρα; Με τις Απομακρυσμένες Yπηρεσίες αποκτάτε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας από απομακρυσμένο σημείο χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW Connected. Ανάψτε τα φώτα, ενεργοποιήστε το σύστημα κλιματισμού ή κλειδώστε την BMW μέσα από το smartphone, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάθετε περισσότερα

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.

Με την Κοινοποίηση Κατάστασης ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο η οικογένειά σας θα γνωρίζει πότε ακριβώς θα φτάσετε στο σπίτι. Μπορείτε να ειδοποιήσετε επιλεγμένες επαφές σας για την τρέχουσα τοποθεσία, τον προορισμό και τον χρόνο άφιξης, απευθείας από το αυτοκίνητο ή χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW Connected. Οι παραλήπτες μπορούν να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες ταξιδιού.

Μάθετε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: YOUR NOW

To BMW Group και η Daimler AG συνδυάζουν τις υπηρεσίες κινητικότητάς τους για να δημιουργήσουν έναν παγκόσμιο παίκτη που θα εξασφαλίζει στους πελάτες τους βιώσιμη αστική κινητικότητα. Η συνεργασία αποτελείται από πέντε κοινοπραξίες: το REACH NOW για πολυλειτουργικές υπηρεσίες, το CHARGE NOW για φόρτιση, το FREE NOW για μισθώσεις ταξί, το PARK NOW για θέσεις στάθμευσης και το SHARE NOW για κοινή χρήση αυτοκινήτων.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 13,1
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 359
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 260

  Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπές CO2 για το BMW i3 με Range Extender* (2):
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 235
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 380

  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 14,6–14,0
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 330–345
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 260

  Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπές CO2 για το BMW i3s με Range Extender* (2):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 14
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 12,5
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 220
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 380

  * Οι τιμές βασίζονται στον κύκλο οδήγησης NEDC

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.
  Οι τιμές των αυτοκινήτων που επισημαίνονται με την ένδειξη (2) είναι προσωρινές.

  Οι τιμές για τα οχήματα βασίζονται στον νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στο https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.