ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.

Αυτονομία, φόρτιση και αποδοτικότητα των νέων BMW i3 και BMW i3s

ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.

Αυτονομία, φόρτιση και αποδοτικότητα των νέων BMW i3 και BMW i3s

ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.Αυτονομία, φόρτιση και αποδοτικότητα των νέων BMW i3 και BMW i3s

Μην χάνετε τίποτα όσο βρίσκεστε στο δρόμο. Παραμείνετε πάντα ενημερωμένοι. Αυτό ακριβώς προσφέρει το νέο BMW i3 με τις διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Δεν προκαλεί έκπληξη που παραμένει το καλύτερα δικτυωμένο αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία της αγοράς. Για αυτόν τον λόγο, είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που συνδυάζει την ξεκούραστη κινητικότητα, την άνεση και την ασφάλεια με αυτόν τον τρόπο.

Read more
BMW i

ΤΟ BMW CONNECTED ΔΙΚΤΥΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Δικτυωθείτε με την BMW σας. Η Εφαρμογή BMW Connected είναι ο ψηφιακός σας βοηθός κινητικότητας που φροντίζει για όλες σας τις ανάγκες πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αποκτήστε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας μέσα από το smartphone, το smartwatch ή το Amazon Echo, στείλτε τους προορισμούς σας στο σύστημα πλοήγησης ή λάβετε υπενθυμίσεις για συναντήσεις και εξασφαλίστε την έγκαιρη άφιξή σας.

 • BMW Connected+

  Η BMW σας και το smartphone ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα ενιαίο σύνολο με το BMW Connected+. Χρησιμοποιήστε τις εξατομικευμένες λειτουργίες της εφαρμογής BMW Connected, μέσα κι έξω από το αυτοκίνητο. Μοιραστείτε τις πληροφορίες ταξιδιού με τους φίλους σας, λάβετε οδηγίες πλοήγησης μέχρι τον τελικό σας προορισμό ή ελέγξτε το έξυπνο σπίτι σας.

 • Το ευέλικτο παρασκήνιο: Open Mobility Cloud

  Η βάση για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του BMW Connected είναι το Open Mobility Cloud. Η ευέλικτη αρχιτεκτονική του έχει κατασκευαστεί γύρω από τα ενσωματωμένα εργαλεία και τις τεχνολογίες του Microsoft Cloud καθώς και τις πλατφόρμας δεδομένων Azure. Το ισχυρό σύστημα είναι σε θέσει να επεξεργάζεται δεδομένα και πληροφορίες από διάφορες πηγές. Η ευελιξία της πλατφόρμας επιτρέπει την ενσωμάτωση και την προσαρμογή πρόσθετων ψηφιακών σημείων επικοινωνίας όπως νέες τερματικές συσκευές (πρόσθετα smartphone, smart watch κ. λπ. ) ή νέες υπηρεσίες από συνεργάτες, ακόμα και μελλοντικές. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι με το BMW Connected+ το αυτοκίνητο με Open Mobility Cloud μπορεί να συνδεθεί με ένα ψηφιακό σημείο επικοινωνίας. Αυτό επιτρέπει την γρήγορη και ευέλικτη ενσωμάτωση των ψηφιακών υπηρεσιών στο αυτοκίνητο.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ AMAZON ALEXA ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ AMAZON ALEXA ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

'Alexa, πρόσθεσε τσάι φακελάκια τσαγιού στη λίστα με τα ψώνια' ή 'Alexa, παίξει ένα τραγούδι της Pink.' Με την ενσωμάτωση του Amazon Alexa Car στο αυτοκίνητο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη φωνητική υποστήριξη στο αυτοκίνητο, όπως το έχετε συνηθίσει και στο σπίτι. Οι αποκρίσεις του Alexa εμφανίζονται και στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου του αυτοκινήτου.

Η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

* Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών εταιριών της.

CONTROL MY HOME.

CONTROL MY HOME.

‘Have I switched off the lights and the air conditioning?’ With Control My Home you don’t have to worry about these things, as you can control the most important features of your smart home directly via your in-car display. Additionally, you can see an overview of the most important information about your connected home at a glance. The term is three years.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Where to next? Search for new destinations using the BMW Connected app and send them directly to your BMW’s navigation system. Once you are in the car and it has established a Bluetooth connection with your smartphone, you can launch route guidance with a single tap.

Read more

ΕΜΠΡΟΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ!

Did I lock my car doors? Where exactly is it parked? Remote Services allows you to access your vehicle from a distance using the BMW Connected app. Flash your headlights, activate the climate control function inside your car or lock your BMW from anywhere using your smartphone.The term is three years.

Read more

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.

Where to next? Search for new destinations using the BMW Connected app and send them directly to your BMW’s navigation system. Once you are in the car and it has established a Bluetooth connection with your smartphone, you can launch route guidance with a single tap.

Read more

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Η φόρτιση μπορεί να γίνει με οικονομικό και εξατομικευμένο τρόπο: Με την Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης BMW (DCS), μπορείτε να φορτίζετε αυτόματα το αυτοκίνητό σας στην πιο οικονομική χρονική στιγμή, ανάλογα με το τιμολόγιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Έτσι θα εξοικονομήσετε ρεύμα και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ.

Μπορείτε να βασίζεστε στα συστήματα υποστήριξης οδηγού του νέου BMW i3 οποιαδήποτε στιγμή. Σας βοηθούν σε πολλές περιπτώσεις όπως μποτιλιαρίσματα και κυκλοφοριακές συμφορήσεις ή σας επιτρέπουν να παρκάρετε το αυτοκίνητο με αυτοματοποιημένο τρόπο. Ασφάλεια και άνεση με προηγμένη τεχνολογία – για να μπορείτε να επικεντρωθείτε απόλυτα στην οδήγηση.

 • Driving Assistant Plus

  Ο εξοπλισμός Driving Assistant Plus βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση. Περιλαμβάνει Προειδοποίηση Προσέγγισης και Προειδοποίηση Πεζών με λειτουργία φρεναρίσματος στην πόλη, Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας, βασιζόμενο σε κάμερες Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης.

 • Πακέτο Υποβοήθησης Στάθμευσης

  Με το πακέτο υποβοήθησης στάθμευσης το παρκάρισμα γίνεται παιχνίδι. Το σύστημα συνδυάζει το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με τον Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) και την κάμερα οπισθοπορείας για να κάνει ευκολότερη τη ζωή σας. Εάν το επιθυμε΄τιε, το σύστημα υποστήριξης εκτελεί όλους τους ελιγμούς πλήρως αυτόματα.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3 (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 13,6–13,1
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 300–290
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 200

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3 (94 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 14–13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9–11,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 235–225
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 330

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3s (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 14,3
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 280
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 200

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3s (94 Ah) με Range Extender:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 14
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 12,5
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 220
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 330
  Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.