ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ.

Συνδεσιμότητα & Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού στο νέο BMW i3.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ.

Συνδεσιμότητα & Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού στο νέο BMW i3.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ.Συνδεσιμότητα & Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού στο νέο BMW i3.

Μην χάνετε τίποτα όσο βρίσκεστε στο δρόμο. Παραμείνετε πάντα ενημερωμένοι. Αυτό ακριβώς προσφέρει το νέο BMW i3 με τις διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Δεν προκαλεί έκπληξη που παραμένει το καλύτερα δικτυωμένο αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία της αγοράς. Για αυτόν τον λόγο, είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που συνδυάζει την ξεκούραστη κινητικότητα, την άνεση και την ασφάλεια με αυτόν τον τρόπο.

Read more
BMW i

ΤΟ BMW CONNECTED ΔΙΚΤΥΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Το BMW Connected είναι ένας προσωπικός βοηθός κινητικότητας που υποστηρίζει τις καθημερινές μετακινήσεις και βοηθά τον οδηγό να φτάνει ξεκούραστα και έγκαιρα στον προορισμό του. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με την κινητικότητα, όπως συστάσεις για την ιδανική ώρα αναχώρησης, διατίθενται και έξω από το αυτοκίνητο, μέσω συμβατού smartphone ή smart watch και μπορούν να μεταφερθούν και στο αυτοκίνητο. Οι απομακρυσμένες λειτουργίες BMW διατίθενται ως μέρος του BMW Connected.

 • BMW Connected+

  Το BMW Connected+ είναι η επέκταση του καθιερωμένου συστήματος υποστήριξης κινητικότητας BMW Connected που κάνει ευκολότερη την κινητικότητά σας, σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και σας καθοδηγεί ξεκούραστα στον προορισμό σας.

  Το BMW Connected+ είναι η ψηφιακή γέφυρα μεταξύ του smartphone και του νέου BMW i3. Το "+" εκφράζει το νέο επίπεδο επέκτασης των εξατομικευμένων υπηρεσιών και της ενσωμάτωσης του ψηφιακού συστήματος υποστήριξης κινητικότητας στο νέο BMW i3.

  Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προγραμματίσετε με έξυπνο τρόπο τη διαδρομή σας από την άνεση του σπιτιού, να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στην πλοήγηση πεζών και να κοινοποιήσετε την κατάσταση οδήγησης σε φίλους, παρακολουθώντας συγχρόνως τις πληροφορίες κινητικότητας στο BMW Connected Onboard. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε οποιαδήποτε στιγμή το smarthome* από το νέο BMW i3.

  * Ορισμένες λειτουργίες smarthome θα είναι διαθέσιμες από το 2018.

 • Το ευέλικτο παρασκήνιο: Open Mobility Cloud

  Η βάση για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του BMW Connected είναι το Open Mobility Cloud. Η ευέλικτη αρχιτεκτονική του έχει κατασκευαστεί γύρω από τα ενσωματωμένα εργαλεία και τις τεχνολογίες του Microsoft Cloud καθώς και τις πλατφόρμας δεδομένων Azure. Το ισχυρό σύστημα είναι σε θέσει να επεξεργάζεται δεδομένα και πληροφορίες από διάφορες πηγές. Η ευελιξία της πλατφόρμας επιτρέπει την ενσωμάτωση και την προσαρμογή πρόσθετων ψηφιακών σημείων επικοινωνίας όπως νέες τερματικές συσκευές (πρόσθετα smartphone, smart watch κ. λπ. ) ή νέες υπηρεσίες από συνεργάτες, ακόμα και μελλοντικές. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι με το BMW Connected+ το αυτοκίνητο με Open Mobility Cloud μπορεί να συνδεθεί με ένα ψηφιακό σημείο επικοινωνίας. Αυτό επιτρέπει την γρήγορη και ευέλικτη ενσωμάτωση των ψηφιακών υπηρεσιών στο αυτοκίνητο.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Η φόρτιση μπορεί να γίνει με οικονομικό και εξατομικευμένο τρόπο: Με την Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης BMW (DCS), μπορείτε να φορτίζετε αυτόματα το αυτοκίνητό σας στην πιο οικονομική χρονική στιγμή, ανάλογα με το τιμολόγιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Έτσι θα εξοικονομήσετε ρεύμα και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ.

Μπορείτε να βασίζεστε στα συστήματα υποστήριξης οδηγού του νέου BMW i3 οποιαδήποτε στιγμή. Σας βοηθούν σε πολλές περιπτώσεις όπως μποτιλιαρίσματα και κυκλοφοριακές συμφορήσεις ή σας επιτρέπουν να παρκάρετε το αυτοκίνητο με αυτοματοποιημένο τρόπο. Ασφάλεια και άνεση με προηγμένη τεχνολογία – για να μπορείτε να επικεντρωθείτε απόλυτα στην οδήγηση.

 • Driving Assistant Plus

  Ο εξοπλισμός Driving Assistant Plus βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση. Περιλαμβάνει Προειδοποίηση Προσέγγισης και Προειδοποίηση Πεζών με λειτουργία φρεναρίσματος στην πόλη, Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας, βασιζόμενο σε κάμερες Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης.

 • Πακέτο Υποβοήθησης Στάθμευσης

  Με το πακέτο υποβοήθησης στάθμευσης το παρκάρισμα γίνεται παιχνίδι. Το σύστημα συνδυάζει το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με τον Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) και την κάμερα οπισθοπορείας για να κάνει ευκολότερη τη ζωή σας. Εάν το επιθυμε΄τιε, το σύστημα υποστήριξης εκτελεί όλους τους ελιγμούς πλήρως αυτόματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

CHARGENOW.

Το ChargeNow παρέχει εύκολη πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο δημοσίων σταθμών φόρτισης παγκοσμίως.
Read more

PARKNOW.

Το ParkNow σας επιτρέπει να πληρώνετε ψηφιακά για τις θέσεις στάθμευσης στο πλάι του δρόμου και σε κλειστά πάρκινγκ.
Read more

REACHNOW.

Το ReachNow προσφέρει διάφορες OnDemand επιλογές κινητικότητας για το BMW Group στις ΗΠΑ και την Κίνα.
Read more

DRIVENOW.

Το DriveNow είναι η υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων από το BMW Group και την SIXT. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση και να νοικιάσουν με ευέλικτο τρόπο ένα αυτοκίνητο, όπου και όταν το χρειαστούν.
Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3 (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 13,6–13,1
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 300–290
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 200

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3 (94 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 14–13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9–11,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 235–225
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 330

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3s (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 14,3
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 280
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 200

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3s (94 Ah) με Range Extender:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 14
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 12,5
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 220
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 330
  Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.