ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΡΜΗ.

Αυτονομία, φόρτιση αποδοτικότητα του νέου BMW i3:

ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΡΜΗ.

Αυτονομία, φόρτιση αποδοτικότητα του νέου BMW i3:

ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΡΜΗ.Αυτονομία, φόρτιση αποδοτικότητα του νέου BMW i3:

Το νέο BMW i3 διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της σύγχρονης κινητικότητας – με απόλυτα αθόρυβο τρόπο. Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να φορτιστεί σε σταθμό φόρτισης DC σε μόλις 39 λεπτά ώστε να προσφέρει μια καθημερινή αυτονομία έως και 200 km. Η έξυπνη διαχείριση ενέργειας εξασφαλίζει ευελιξία και υψηλή αποδοτικότητα, τόσο στις μετακινήσεις εντός πόλης όσο και σε μεγαλύτερα ταξίδια.

Read more
BMW i

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΠΑΝΤΟΥ.

Ποτέ πριν η φόρτιση δεν ήταν τόσο εύκολη:Οι έξυπνες επιλογές φόρτισης του νέου BMW i3 προσφέρουν υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ευκολίας. Με τις ψηφιακές υπηρεσίες μπορείτε να προγραμματίσετε τη διαδικασία φόρτισης πιο ξεκάθαρα από ποτέ – είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε είστε καθ' οδόν.

 • Οικιακή φόρτιση

  Με το BMW i Wallbox, το BMW i Wallbox Plus και το BMW i Wallbox Connect μπορείτε να φορτίζετε το νέο BMW i3 γρήγορα, αξιόπιστα και άνετα. Σε λιγότερο από τρεις ώρες η μπαταρία θα φορτιστεί στο 80% της χωρητικότητάς της. Αυτό είναι εφικτό χάρη στο τριφασικό ρεύμα του νέου BMW i Wallbox που φτάνει τα 11 kW* για το νέο BMW i3. Με την Υπηρεσία Εγκατάστασης BMW i, η εγκατάσταση του BMW i Wallbox πραγματοποιείται από καταρτισμένους ειδικούς.

  Για ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα, έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε πράσινη ή φωτοβολταϊκή ενέργεια που παράγετε μόνοι σας.

  * Το Wallbox έχει ισχύ φόρτισης έως και 22 kW.

 • Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης BMW: έξυπνη φόρτιση

  Η φόρτιση μπορεί να γίνει με οικονομικό και εξατομικευμένο τρόπο: με την Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης BMW (DCS), μπορείτε να φορτίζετε αυτόματα το αυτοκίνητό σας στην πιο οικονομική χρονική στιγμή, ανάλογα με το τιμολόγιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό μειώνει το κόστος φόρτισης και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές. Το DCS ελέγχει ανεξάρτητα τη διαδικασία φόρτισης και εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο θα είναι πλήρως φορτισμένο κατά την επιθυμητή χρονική στιγμή αναχώρησης. Για ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα, μπορείτε να φορτίσετε το αυτοκίνητο με την ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά πάνελ και το BMW i Wallbox Connect. Το DCS υποστηρίζει τη βιώσιμη χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, με έναν πλήρως διάφανο τρόπο. Με το BMW Connected, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα το DCS μέσα από τη φορητή τερματική συσκευή σας. Στη Δικτυακή Πύλη Φόρτισης BMW μπορείτε να δείτε το τρέχον πρόγραμμα φόρτισης, την ενέργεια που έχετε καταναλώσει ενώ μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα το ιστορικό φόρτισης.

 • Δημόσια φόρτιση

  Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να επιλέξετε το νέο BMW i3 για τις μετακινήσεις σας – και άλλες τόσες δυνατότητες για να το φορτίσετε καθ' οδόν. Η πρακτική πλευρά:με το νέο BMW i3, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο (AC) ή συνεχές ρεύμα (DC). Έτσι αυξάνετε την ευελιξία σας και μπορείτε να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης η ενέργεια μεταφέρεται απευθείας στην μπαταρία υψηλής τάσης του αυτοκινήτου με ρεύμα σταθερής έντασης. Αυτό επιτρέπει στο νέο BMW i3 να φορτίζεται στο 80% της χωρητικότητας σε 39 λεπτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να φορτίσετε το νέο BMW i3 σε έναν σταθμό φόρτισης AC στο 80% της χωρητικότητας, σε λιγότερο από τρεις ώρες. Έτσι, οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης AC είναι κατάλληλοι για φόρτιση όταν το αυτοκίνητο μένει σταθμευμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, π. χ. όσο εσείς κάνετε τα ψώνια σας στο εμπορικό κέντρο.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3 (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 13,6–13,1
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 300–290
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 200

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3 (94 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 14–13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9–11,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 235–225
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 330

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3s (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 14,3
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 280
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 200

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO2 στο BMW i3s (94 Ah) με Range Extender:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 14
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 12,5
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 220
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 330
  Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.