ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.

Αυτονομία, φόρτιση αποδοτικότητα του νέου BMW i3:

ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.

ΦΤΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.Αυτονομία, φόρτιση αποδοτικότητα του νέου BMW i3:

Το BMW i3 διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της σύγχρονης κινητικότητας – με απόλυτα αθόρυβο τρόπο. Σε έναν σταθμό ταχείας φόρτισης, η μπαταρία υψηλής τάσης φορτίζεται στο 80% σε περίπου 45 λεπτά. Η έξυπνη διαχείριση ενέργειας εξασφαλίζει ευελιξία και υψηλή αποδοτικότητα, τόσο στις μετακινήσεις εντός πόλης όσο και σε μεγαλύτερα ταξίδια.

Μάθετε περισσότερα
BMW i

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

Οι μετακινήσεις γίνονται πιο εύκολες από ποτέ: η BMW i3 μπορεί να καλύψει 260 χιλιόμετρα σε μία ημέρα χάρη στην αυξημένη αυτονομία της. Η νέα μπαταρία υψηλής απόδοσης τροφοδοτεί τώρα τον ηλεκτροκινητήρα με ακόμα περισσότερη ενέργεια – για να μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερη οδηγική απόλαυση.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΠΑΝΤΟΥ.

Ποτέ πριν η φόρτιση δεν ήταν τόσο εύκολη:Οι έξυπνες επιλογές φόρτισης του νέου BMW i3 προσφέρουν υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ευκολίας. Με τις ψηφιακές υπηρεσίες μπορείτε να προγραμματίσετε τη διαδικασία φόρτισης πιο ξεκάθαρα από ποτέ – είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε είστε καθ' οδόν.

 • Οικιακή φόρτιση

  Με το BMW i Wallbox, το BMW i Wallbox Plus και το BMW i Wallbox Connect μπορείτε να φορτίζετε το BMW i3 γρήγορα, αξιόπιστα και άνετα. Σε περίπου τρεις ώρες η μπαταρία θα φορτιστεί στο 80% της χωρητικότητάς της. Αυτό είναι εφικτό χάρη στο τριφασικό ρεύμα του νέου BMW i Wallbox που φτάνει τα 11 kW* για το BMW i3. Με την Υπηρεσία Εγκατάστασης BMW i, η εγκατάσταση του BMW i Wallbox πραγματοποιείται από καταρτισμένους ειδικούς.

  Για ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα, έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε πράσινη ή φωτοβολταϊκή ενέργεια που παράγετε μόνοι σας.

  * Το Wallbox έχει ισχύ φόρτισης έως και 22 kW.

 • Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης BMW: έξυπνη φόρτιση

  Η φόρτιση μπορεί να γίνει με οικονομικό και εξατομικευμένο τρόπο: με την Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης BMW (DCS), μπορείτε να φορτίζετε αυτόματα το αυτοκίνητό σας στην πιο οικονομική χρονική στιγμή, ανάλογα με το τιμολόγιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό μειώνει το κόστος φόρτισης και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές. Το DCS ελέγχει ανεξάρτητα τη διαδικασία φόρτισης και εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο θα είναι πλήρως φορτισμένο κατά την επιθυμητή χρονική στιγμή αναχώρησης. Για ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα, μπορείτε να φορτίσετε το αυτοκίνητο με την ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά πάνελ και το BMW i Wallbox Connect. Το DCS υποστηρίζει τη βιώσιμη χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, με έναν πλήρως διάφανο τρόπο. Με το BMW Connected, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα το DCS μέσα από τη φορητή τερματική συσκευή σας. Στη Δικτυακή Πύλη Φόρτισης BMW μπορείτε να δείτε το τρέχον πρόγραμμα φόρτισης, την ενέργεια που έχετε καταναλώσει ενώ μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα το ιστορικό φόρτισης.

 • Δημόσια φόρτιση

  Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να επιλέξετε το BMW i3 για τις μετακινήσεις σας – και άλλες τόσες δυνατότητες για να το φορτίσετε καθ' οδόν. Η πρακτική πλευρά: με το BMW i3, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο (AC) ή συνεχές ρεύμα (DC). Έτσι αυξάνετε την ευελιξία σας και μπορείτε να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης η ενέργεια μεταφέρεται απευθείας στην μπαταρία υψηλής τάσης του αυτοκινήτου με ρεύμα σταθερής έντασης. Αυτό επιτρέπει στο BMW i3 να φορτίζεται στο 80% της χωρητικότητας σε περ. 45 λεπτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να φορτίσετε το BMW i3 σε έναν σταθμό φόρτισης AC στο 80% της χωρητικότητας, σε περίπου τρεις ώρες. Έτσι, οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης AC είναι κατάλληλοι για φόρτιση όταν το αυτοκίνητο μένει σταθμευμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, π.χ. όσο εσείς κάνετε τα ψώνια σας στο εμπορικό κέντρο.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 13,1
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 359
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 260

  Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπές CO2 για το BMW i3 με Range Extender* (2):
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0.6
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 235
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 380

  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 14,6–14,0
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 330–345
  Πελατοκεντρική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 260

  Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπές CO2 για το BMW i3s με Range Extender* (2):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,7
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 14
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 12,5
  Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 220
  Πελατοκεντρική συνολική αυτονομία ηλεκτροκίνησης σε km: έως και 380

  * Οι τιμές βασίζονται στον κύκλο οδήγησης NEDC
  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές των αυτοκινήτων που επισημαίνονται με την ένδειξη (2) είναι προσωρινές.

  Οι τιμές για τα οχήματα βασίζονται στον νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στο https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.