Γκρι M5 Competition και μπλε BMW M5 κινούνται σε αυτοκινητόδρομο, μπροστά από σκηνικό ερήμου

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Γκρι M5 Competition και μπλε BMW M5 κινούνται σε αυτοκινητόδρομο, μπροστά από σκηνικό ερήμου

Η νέα BMW M5 με M xDrive.

Γκρι BMW M5 Competition κινείται σε αυτοκινητόδρομο, μπροστά από σκηνικό ερήμου

ΠΙΟ "ΚΟΦΤΕΡΗ" ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Γκρι BMW M5 Competition κινείται σε αυτοκινητόδρομο, μπροστά από σκηνικό ερήμου

Η νέα BMW M5 Competition.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Η νέα BMW M5 με M xDrive.

ΠΙΟ "ΚΟΦΤΕΡΗ" ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Η νέα BMW M5 Competition.

Γοητευτική και φινετσάτη σιλουέτα. Περισσότερη ισχύς από ποτέ. Η νέα γενιά της BMW M5 αποτελεί έκφραση αξεπέραστης κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας και πρωτοποριακής οδηγικής ευφυΐας. Για ένα πρωτόγνωρο, μέχρι σήμερα, επίπεδο δυναμικής οδήγησης στα όρια. Γεμάτη από υπερσύγχρονες τεχνολογίες που κάνουν την επαγγελματική καθημερινότητα πιο ασφαλή και πιο άνετη. Το καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης M xDrive της νέας BMW M5, με τον κινητήρα ισχύος έως και 645 hp* (460 kW)* μεταμορφώνει το χρήστη σε γεμάτο αυτοπεποίθηση οδηγό ενός σπορ sedan υψηλών επιδόσεων, χάρη στην απίστευτη ισχύ, ακρίβεια και ευελιξία του – με άλλα λόγια: καθαρόαιμη οδηγική απόλαυση M, εκτοξευμένη σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο.
BMW M5 με M xDrive:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 10,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 241

BMW M5 Competition (2)(3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 10,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 246–243

 

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και ισχύουν για την BMW M5 Competition.

Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Μάθετε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙ 5.

 • 01 Ισχύς 460 kW* (625 hp)*
 • 02 Μέγιστη ροπή 750 Nm
 • 03 Επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 3,3 δευτερόλεπτα*
 • 04 Τελική ταχύτητα 305 km/h με το πακέτο M Driver
 • 05 Ασυναγώνιστη δυναμική οδήγησης χάρη στο M xDrive

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και ισχύουν για την BMW M5 Competition.

Μάθετε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ "ΚΟΣΤΟΥΜΙ" ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Η σχεδίαση της νέας BMW M5 με M xDrive.

Γκρι BMW M5 Competition σε λήψη από πίσω και πλάι, μπροστά από μαύρο φόντο

Σχεδίαση Μ.

Με λίγες μόνο γραμμές, η ξεκάθαρη, χαρακτηριστική σχεδίαση M της BMW M5 εκπέμπει ασυμβίβαστο δυναμισμό – από κάθε οπτική γωνία. Επιπλέον, το γυαλιστερό Shadow Line από το BMW Individual δίνει έμφαση στον αθλητικό χαρακτήρα. Η φωτιζόμενη επιγραφή M5 Competition στα διακοσμητικά καλύμματα των πλαϊνών μαρσπιέ διατίθεται προαιρετικά.

Μάθετε περισσότερα
Εξωτερικός καθρέπτης M μίας γκρι BMW M5 Competition

Εξωτερικοί καθρέπτες M.

Οι εξωτερικοί καθρέφτες M, με διπλή γεφυρωτή σχεδίαση και με πρόσθετα ενσωματωμένα φλας LED, αποτελούν σημαντικό μέρος της δυναμικής σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων Μ, ενώ μεταδίδουν, επίσης, μια αίσθηση υψηλής κατασκευαστικής ακρίβειας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μάθετε περισσότερα
Μάσκα "νεφρών" M της BMW M5 Competition, μπροστινή όψη

Μάσκα ψυγείου με «νεφρά» Μ.

Η μάσκα ψυγείου με «νεφρά» Μ, λογότυπο Μ5 και διπλές γρίλιες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, δηλώνει απερίφραστα και ξεκάθαρα ότι ο κινητήρας που είναι κρυμμένος στο μπροστινό τμήμα προσφέρει επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

Μάθετε περισσότερα
Μπροστινό καπό M μίας γκρι BMW M5 Competition, όψη από επάνω

Καπό M.

Δύο χαρακτηριστικές πτυχώσεις διαμορφώνουν το σχήμα του καπό της νέας BMW M5, το οποίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο χαμηλού βάρους. Αντιστοίχως, η οροφή από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) δίνει συνέχεια στις ιδιαίτερες γραμμές οδηγώντας τες με συστηματικό τρόπο προς το πίσω μέρος.

Μάθετε περισσότερα
Οροφή από ανθρακονήματα M μίας γκρι BMW M5 Competition, όψη από επάνω

Οροφή από ανθρακονήματα Μ.

Υιοθετώντας την έξυπνη σχεδίαση χαμηλού βάρους, η οροφή Μ από συνθετικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) και το αλουμινένιο καπό συμβάλλουν στη μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και στη βελτίωση της δυναμικής οδήγησης.

Μάθετε περισσότερα
Πλευρικές εισαγωγές αέρα M μίας

Πλευρικές εισαγωγές αέρα M.

Τα χαρακτηριστικά στοιχεία πλευρικών εισαγωγών αέρα M σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα με επιγραφή μοντέλου M5, η οποία βάζει μια τρισδιάστατη σπορ πινελιά, υπογραμμίζουν τον δυναμικό συνδυασμό τεχνολογικής αρτιότητας και συναρπαστικής σχεδίασης που είναι συνώνυμη με τα αυτοκίνητα M από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Μάθετε περισσότερα

Ζάντες ελαφρού κράματος 20" 789 M, σφυρήλατες.

Οι αποκλειστικά διαθέσιμες σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 20'' M 789 M σε διχρωμία με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, διαθέτουν δυναμικό σχέδιο ακτινών Y που υπογραμμίζει τον αθλητικό χαρακτήρα της BMW M5 Competition.

Μάθετε περισσότερα

Διπλές απολήξεις εξάτμισης M.

Οι χαρακτηριστικές διπλές απολήξεις εξάτμισης, ο κεντρικός διαχύτης και ο πίσω προφυλακτήρα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα φανερώνουν ξεκάθαρα τις σπορ φιλοδοξίες της BMW M5 Competition.

Μάθετε περισσότερα

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Η σχεδίαση της νέας BMW M5 με M xDrive.

"Η νέα BMW M5 με M xDrive παρουσιάζει οδική συμπεριφορά αυτοκινήτου με πίσω κίνηση – με βελτιωμένη πρόσφυση."
Frank van Meel, BMW M GmbH, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ.

Πώς μεταφράζεται η τεράστια ισχύς της νέας BMW M5, άμεσα και με ακρίβεια, σε μέγιστη δυναμική οδήγησης; Με πρωτοποριακές τεχνολογίες, φυσικά, που προέρχονται από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μάθετε περισσότερα

Αλλαγές ταχυτήτων με υψηλή ακρίβεια.

Το κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic με Drivelogic προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων και πλήθος επιλογών όσον αφορά τον τρόπο αλλαγής ταχύτητας: από πολύ αθλητικές και δυναμικές μέχρι άνετες και οικονομικές από πλευράς κατανάλωσης καυσίμου. Οι αλλαγές ταχυτήτων μπορούν να πραγματοποιηθούν και αυτόματα, με τον επιλογέα ταχυτήτων ή με τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.
Μάθετε περισσότερα

Μέγιστη επιβράδυνση.

Με τα προαιρετικά διαθέσιμα Φρένα M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό, η εφαρμογή της δύναμης πέδησης είναι ακόμα πιο άμεση. Τα φρένα δεν διαβρώνονται, είναι πιο ανθεκτικά στη θερμότητα, παρουσιάζοuν λιγότερες φθορές και συμβάλλουν στη μείωση του βάρους, κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στην ευελιξία, τη δυναμική και την επιτάχυνση. Αυτός ο ιδιαίτερος τεχνολογικός εξοπλισμός είναι ορατός μέσα από τις δαγκάνες φρένων σε χρυσό ματ χρώμα με επιγραφή M. Λόγω των ιδιαίτερων ιδιοτήτων του υλικού, ενδέχεται να παρουσιαστούν αυξημένοι λειτουργικοί θόρυβοι κατά το φρενάρισμα, π.χ. σε παρατεταμένη χρήση, σε χαμηλό φορτίο ή σε συνθήκες βρεγμένου λίγο πριν την πλήρη ακινητοποίηση του αυτοκινήτου. Αυτοί οι θόρυβοι μπορούν να αποφευχθούν πιέζοντας τα φρένα για να στεγνώσουν, στην περίπτωση ύπαρξης υγρασίας, ή πιέζοντας πιο δυνατά τα φρένα μετά από παρατεταμένη χρήση με χαμηλό φορτίο. Από την επίδραση υγρασίας και αλατιού η αποτελεσματικότητα των φρένων μπορεί να περιοριστεί στα επίπεδα ενός συμβατικού συστήματος πέδησης. Αυτή η μειωμένη ισχύς πέδησης μπορεί να αντισταθμιστεί πιέζοντας με μεγαλύτερη δύναμη το πεντάλ των φρένων. Οι λειτουργικοί θόρυβοι δεν επηρεάζουν τις επιδόσεις, τη λειτουργική ασφάλεια και τη σταθερότητα των φρένων.

Μάθετε περισσότερα

Τέλειος έλεγχος.

Σε οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης, το M Servotronic παρέχει την κατάλληλη κατευθυντική ισχύ, προσαρμόζοντας τον βαθμό υποβοήθησης διεύθυνσης ανάλογα με την εκάστοτε ταχύτητα οδήγησης. Επιπλέον, προσφέρει μια αίσθηση άμεσης και ακριβούς κατευθυντικότητας ανεξάρτητα από την ταχύτητα πορείας. Αυτό το σύστημα είναι ειδικά βαθμονομημένο για τα αυτοκίνητα M και διαθέτει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις, που μπορούν να επιλεγούν με το πάτημα ενός πλήκτρου.
Μάθετε περισσότερα

Η ιδανική κατανομή ισχύος.

Το Ενεργό Διαφορικό M βελτιστοποιεί την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας ή την επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή ή στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιστοποιείται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές της ταχύτητας περιστροφής μεταξύ των πίσω τροχών.
Μάθετε περισσότερα

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και ισχύουν για την BMW M5 Competition.

Μάθετε περισσότερα

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ. ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ.

Διπλές απολήξεις εξάτμισης της BMW M5 Competition, λήψη από το οδόστρωμα

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ. ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ.

Σπορ σύστημα εξάτμισης Μ.

Το σπορ σύστημα εξάτμισης M αποδίδει έναν δυναμικό ήχο ο οποίος μπορεί να τροποποιηθεί μέσω του ενσωματωμένου μηχανισμού βαλβίδων εξαγωγής. Τα προγράμματα SPORT και SPORT+, τα οποία μπορούν να επιλεγούν μέσω των πλήκτρων του Συστήματος Δυναμικής Οδήγησης, προσφέρουν ακόμα πιο έντονο ήχο κινητήρα, ενώ, στο πρόγραμμα που είναι προσανατολισμένο στην άνεση, ο ήχος του κινητήρα γίνεται πιο διακριτικός. Επιπλέον, το επίπεδο θορύβου μπορεί να μειωθεί μέσω του νέου πλήκτρου ελέγχου ήχου.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ.

Η BMW M5 δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς στους τομείς της συνδεσιμότητας και της υποστήριξης οδηγού, ανεξάρτητα από το τι θέλετε να κάνετε – να οργανώσετε ραντεβού, να δείτε τα e-mail σας ή να καταρρίψετε τα ατομικά σας ρεκόρ στην πίστα. Ο πρωτοποριακός λειτουργικός σχεδιασμός, ο πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών και το Head-Up Display κλέβουν τις εντυπώσεις με τον απίστευτα διαισθητικό χειρισμό, τις ψηφιακές υπηρεσίες και τα ολοκαίνουρια ειδικά γραφικά M. Αυτά σας επιτρέπουν να καταγράφετε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου: από τις ενδείξεις αλλαγής ταχύτητας, πλοήγησης, ταχύτητας πορείας και λειτουργίας τετρακίνησης μέχρι την ένδειξη της δική σας, προσωπικά επιλεγμένης ρύθμισης. Ένα πλήθος έξυπνων συστημάτων υποστήριξης είναι στο πλευρό σας, ως πολύτιμος "συγκυβερνήτης", όποτε το θελήσετε.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές των αυτοκινήτων που επισημαίνονται με την ένδειξη (2) είναι προσωρινές.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.