Άγρια, ατιθάσευτη, μοναδική. Η BMW Σειρά 2 Coupé έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν ένα σπορ coupé. Η αδιαμφισβήτητα αθλητική της σχεδίαση δίνει έμφαση στη δυναμική οδήγησης που την καθιστά το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία της. Η απόλυτα ισορροπημένη κατανομή βάρους σε αναλογία 50:50, οι ισχυροί κινητήρες BMW TwinPower Turbo και τα έξυπνα μέτρα του BMW EfficientDynamics αποδεικνύουν περίτρανα τον coupé χαρακτήρα της. Ο δυναμισμός της φτάνει στο αποκορύφωμά του με την M235i, το μοντέλο που είναι εξοπλισμένο με έναν πανίσχυρο κινητήρα, ικανό να επιταχύνει από 0 έως 100 km/h σε χρόνο-ρεκόρ 4,8 δευτερολέπτων. Πιστή στο σύνθημά της: Λιγότεροι κανόνες. Περισσότερες επιδόσεις.
"Χαλαρή" εμφάνιση, συμπαγείς αναλογίες – η πρώτη BMW Σειρά 2 Cabrio. Η εξωστρεφής σχεδίαση με τους κοντούς προβόλους, τις δυναμικές γραμμές και το μυώδες πίσω τμήμα αντανακλά τον γεμάτο αυτοπεποίθηση χαρακτήρα. Οι εκδόσεις Luxury Line και Sport Line, η έκδοση M Sport και η πλούσια γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW τονίζουν ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η BMW Σειρά 2 Cabrio δεν ακολουθεί κανέναν αλλά χαράσσει τον δικό της δρόμο. Η BMW M235i είναι ακόμα πιο ορμητική. Με τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης M Performance TwinPower Turbo αποκαλύπτει την τολμηρή πλευρά της BMW Σειράς 2 Cabrio και εκτοξεύει την οδηγική απόλαυση σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο.
Ευρύχωρη, πολυμορφική, δυναμική: Με τις συμπαγείς, δυναμικές της αναλογίες και τις τεταμένες γραμμές, η BMW Σειρά 2 Active Tourer αποπνέει έναν σπορ χαρακτήρα, από όποια γωνία και αν την παρατηρήσετε. Ευχάριστη έκπληξη επιφυλάσσουν όμως και οι διαθέσιμοι εσωτερικοί χώροι: τα ρυθμιζόμενα καθίσματα, ο χώρος αποσκευών με αναδιπλούμενο δάπεδο και οι αμέτρητες δυνατότητες αποθήκευσης, εξασφαλίζουν άφθονο χώρο για άφθονη λειτουργικότητα.