Άγρια, ατιθάσευτη, μοναδική. Η BMW Σειρά 2 Coupé έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν ένα σπορ coupé. Η αδιαμφισβήτητα αθλητική της σχεδίαση δίνει έμφαση στη δυναμική οδήγησης που την καθιστά το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία της. Η απόλυτα ισορροπημένη κατανομή βάρους σε αναλογία 50:50, οι ισχυροί κινητήρες BMW TwinPower Turbo και τα έξυπνα μέτρα του BMW EfficientDynamics αποδεικνύουν περίτρανα τον coupé χαρακτήρα της. Ο δυναμισμός της φτάνει στο αποκορύφωμά του με την M240i, το μοντέλο που είναι εξοπλισμένο με έναν πανίσχυρο κινητήρα, ικανό να επιταχύνει από 0 έως 100 km/h σε χρόνο-ρεκόρ 4,8 δευτερολέπτων. Πιστή στο σύνθημά της: Λιγότεροι κανόνες. Υψηλότερες επιδόσεις.

"Χαλαρή" εμφάνιση, συμπαγείς αναλογίες – η πρώτη BMW Σειρά 2 Cabrio. Η εξωστρεφής σχεδίαση με τους κοντούς προβόλους, τις δυναμικές γραμμές και το μυώδες πίσω τμήμα αντανακλά τον γεμάτο αυτοπεποίθηση χαρακτήρα. Οι Εκδόσεις Luxury Line και Sport Line, η Έκδοση M Sport και η πλούσια γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW τονίζουν ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η BMW Σειρά 2 Cabrio δεν ακολουθεί κανέναν αλλά χαράσσει τον δικό της δρόμο. Η BMW M240i είναι ακόμα πιο ορμητική. Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo αποκαλύπτει την τολμηρή πλευρά της BMW Σειράς 2 Cabrio και εκτοξεύει την οδηγική απόλαυση σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο.

Ευρύχωρη, πολυμορφική, δυναμική: Με τις συμπαγείς, δυναμικές της αναλογίες και τις τεταμένες γραμμές, η BMW Σειρά 2 Active Tourer αποπνέει έναν σπορ χαρακτήρα, από όποια γωνία και αν την παρατηρήσετε. Ευχάριστη έκπληξη επιφυλάσσουν όμως και οι διαθέσιμοι εσωτερικοί χώροι: τα ρυθμιζόμενα καθίσματα, ο χώρος αποσκευών με αναδιπλούμενο δάπεδο και οι αμέτρητες δυνατότητες αποθήκευσης εξασφαλίζουν άφθονο χώρο για άφθονη λειτουργικότητα. Συνδυάζοντας το BMW eDrive με έναν κινητήρα βενζίνης, η BMW 225xe Active Tourer προσφέρει τη μοναδική εμπειρία ηλεκτροκίνησης χωρίς τους συνήθεις περιορισμούς.

Για συναρπαστικές καθημερινές δραστηριότητες αλλά και για ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης στα μεγάλα ταξίδια: Με τον μεγάλο χώρο αποσκευών, τις θέσεις για έως και επτά επιβάτες και τις αμέτρητες δυνατότητες αποθήκευσης η BMW Σειρά 2 Gran Tourer θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις για άνεση και ευελιξία. Δεν είναι μόνον απλώς έξυπνη: με τις αθλητικές της γραμμές και τους ισχυρούς τρικύλινδρους κινητήρες με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo, δηλώνει απερίφραστα τον σπορ χαρακτήρα της.

Μάθετε περισσότερα