BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων με μοντέλο
430i Coupe
Αποκτήστε το εικονιζόμενο μοντέλο
Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος7,4–6,6 l/100 km
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνηΠετρέλαιο

THE 4

Η BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ.

Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος7,4–6,6 l/100 km
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνηΠετρέλαιο
THE 4Η BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ.

Η νέα BMW Σειρά 4 Coupé ξεχωρίζει για την απαράμιλλη αισθητική της, τη δυναμική και το υψηλής ποιότητας εσωτερικό. Ο συνδυασμός ιδιαίτερης σχεδίασης και εντυπωσιακής ευελιξίας ασκεί μια ασυνήθιστη γοητεία.

Μάθετε περισσότερα

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4 COUPÉ.

Προκλητική, ανεξάρτητη, "κοφτερή": με την ιδιαίτερη εξωτερική σχεδίασή της, η BMW Σειρά 4 Coupé δείχνει τον επαναστατικό, ανεξάρτητο χαρακτήρα της. Το ιδιαίτερο μπροστινό τμήμα με τη μοναδική BMW μάσκα με διπλά "νεφρά" τονίζει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα και ενισχύει την παρουσία της BMW Σειράς 4 Coupé.

Μάθετε περισσότερα
BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020, μπλε Arctic Race μεταλλικό, πλαϊνή λήψη, ζάντες ελαφρού κράματος, μοντέλο κάθεται στο αυτοκίνητο με ανοικτή πόρτα

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4 COUPÉ.

Η πολυπλοκότητα με απλά λόγια: Η εσωτερική σχεδίαση της BMW Σειράς 4 Coupé τοποθετεί τον οδηγό στο επίκεντρο. Εκτός από τη λειτουργική διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, για τη μοντέρνα και ιδιαίτερη αίσθηση φροντίζει η σχεδιαστική γλώσσα και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες υψηλής αισθητικής.

Μάθετε περισσότερα
BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020, εσωτερικό, πλευρά συνοδηγού

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Τα συστήματα κίνησης και ανάρτησης της BMW Σειράς 4 Coupé.

Σπορ οδική συμπεριφορά, απόλυτος έλεγχος και μεγάλη ευελιξία: Στον τομέα των επιδόσεων και της δυναμικής οδήγησης, η BMW Σειρά 4 Coupé προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες. Με τους ισχυρούς κινητήρες TwinPower Turbo και τα άψογα προσαρμοσμένα στοιχεία της ανάρτησης, το σπορ coupé είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση.
Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

Τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης TwinPower Turbo.

Ο δίλιτρος τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης TwinPower Turbo νέας γενιάς εγγυάται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Διακρίνεται για την ταχύτατη απόδοση ισχύος και την ασυναγώνιστη απόκριση, ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας ενώ, συγχρόνως, εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Τετρακύλινδρος κινητήρας πετρελαίου BMW TwinPower Turbo, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

Τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας πετρελαίου TwinPower Turbo.

Οι δίλιτροι τετρακύλινδροι σε σειρά κινητήρες πετρελαίου TwinPower Turbo νέας γενιάς παρουσιάζουν μια αισθητά καλύτερη ανάπτυξη ισχύος και πιο άμεση απόκριση από τις χαμηλές στροφές. Χάρη στην τεχνολογία υπερτροφοδότη με μεταβλητή γεωμετρία και τον άμεσο ψεκασμό CommonRail, αποδεικνύονται ιδιαίτερα οικονομικοί και έχουν χαμηλές εκπομπές ρύπων.

xDrive, λογότυπο, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

BMW xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει αδιαβάθμητα και μεταβλητά τη ροπή στον εμπρός και τον πίσω άξονα – για καλύτερη πρόσφυση, υψηλότερη δυναμική οδήγησης και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ροπής εξουδετερώνει τις τάσεις υπερστροφής και υποστροφής σε στροφές.
Ανάρτηση, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

Ανάρτηση βασικού εξοπλισμού.

Η ανάρτηση του βασικού εξοπλισμού εξασφαλίζει κορυφαία ακρίβεια στην οδήγηση, ευελιξία και υψηλό επίπεδο άνεσης. Τις προϋποθέσεις για αυτό τις εξασφαλίζει ο μπροστινός άξονας με γόνατα Μακφέρσον και διπλούς συνδέσμους από αλουμίνιο, ο πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων και οι μελετημένες ρυθμίσεις όλων των εξαρτημάτων.
Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020, εσωτερικό

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Επιτρέπει τις σπορ αλλαγές σχέσεων, τόσο αυτόματα όσο και χειροκίνητα από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού, για χαλαρή ή δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή διαδρομή ταχυτήτων S/M, οι αλλαγές γίνονται με γνώμονα τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Ψηφιακές υπηρεσίες και έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού στην BMW Σειρά 4 Coupé.

Driving Assistant Professional, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
Parking Assistant Plus, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

Parking Assistant Plus.

Το Parking Assistant Plus διευκολύνει τον οδηγό στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα Surround View με Top View, Panorama View, Σύστημα Υποβοήθησης Παράλληλης Στάθμευσης, Ενεργό Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος, λειτουργία φρεναρίσματος ανάγκης και Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με γραμμική καθοδήγηση και Υποστήριξη Οπισθοπορείας.
Ενσωμάτωση Smartphone, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

Ενσωμάτωση Smartphone.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του smartphone και στην BMW σας; Με την Ενσωμάτωση Smartphone το αυτοκίνητό σας υποστηρίζει τα Apple CarPlay® και Android Auto® μέσω ασύρματης σύνδεσης μεταξύ smartphone και αυτοκινήτου. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε εύκολα και άνετα τις συνήθεις λειτουργίες και διάφορες εφαρμογές μέσα από το αυτοκίνητο.
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Η BMW σας θα διαθέτει το πιο πρόσφατο λογισμικό. Μπορείτε να κατεβάσετε την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού μέσω της εφαρμογής My BMW ή στο αυτοκίνητο και μετά να την εγκαταστήσετε.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4 COUPÉ.

BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ

 • Ζάντες ελαφρού κράματος 17" με ακτίνες σε σχήμα V, σχέδιο 778
 • Διακοσμητικά μαρσπιέ θυρών με αναγραφή BMW
 • Σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι
 • Αντιηλιακά κρύσταλλα
BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020, βασική έκδοση, πορτοκαλί Sunset μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT PRO

 • M Γυαλιστερό Shadowline με εκτεταμένο περιεχόμενο
 • Μ Αεροτομή σε μαύρο γυαλιστερό
 • Σύστημα φρένων Μ σε κόκκινο γυαλιστερό
 • Σπορ θυρμίσεις ήχου στο εσωτερικό με τις επιλογές οδήγησης SPORT & SPORT+
 • Μ Ζώνες ασφαλείας
BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020, Έκδοση M Sport Pro, γκρι Brooklyn μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
 • BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ
 • ΕΚΔΟΣΗ M SPORT PRO

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ BMW M PERFORMANCE ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ.

Μία καλή αίσθηση.

Η οδηγική απόλαυση είναι εξασφαλισμένη με την σπορ BMW Σειρά 4 Coupé. Για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας υπάρχουν και τα BMW Γνήσια Αξεσουάρ. Φυσικά με ιδιαίτερες προσθήκες και στοιχεία εξοπλισμού που ταιριάζουν άψογα στην BMW Σειρά 4 Coupé όσον αφορά στην ποιότητα, τη σχεδίαση και την απόδοση – για μέγιστη προστιθέμενη αξία, όποιες κι αν είναι οι προθέσεις σας. Τα ποιοτικά στοιχεία εξοπλισμού αξεσουάρ από τα BMW M Performance Εξαρτήματα υπογραμμίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα αυτού του ιδιαίτερου σπορ coupé.
BMW βάση στήριξης για πέδιλα του σκι και snowboard, εκτεινόμενη προς το πλάι, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

BMW βάση στήριξης για πέδιλα του σκι και snowboard, εκτεινόμενη προς το πλάι.

Η BMW βάση στήριξης για πέδιλα του σκι και snowboard είναι ασφαλιζόμενη και εκτεινόμενη προς το πλάι και μπορεί να μεταφέρει έως και πέντε ζεύγη πέδιλων του σκι ή τέσσερα snowboard ενώ επιτρέπει την εύκολη φόρτωση, ειδικά στα ψηλά αυτοκίνητα. Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις BMW σχάρες οροφής και μπορεί να μεταφέρει και τα μπατόν.
Μετάβαση στο προϊόν
Πίσω βάση μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

Πίσω βάση μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0.

Η πίσω βάση μεταφοράς ποδηλάτων BMW Pro 2.0 είναι ελαφριά και στιβαρή, ωστόσο μπορεί να δεχθεί βάρος μέχρι και 60 kg. Είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και μπορεί να μεταφέρει δύο συμβατικά/ηλεκτρικά ποδήλατα (δυνατότητα επέκτασης για τρία ποδήλατα). Η λειτουργία αναδίπλωσης επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών.
Μετάβαση στο προϊόν
BMW βάση ασύρματης φόρτισης, γενικής χρήσης, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020, κοντινή λήψη

BMW βάση ασύρματης φόρτισης, γενικής χρήσης.

Ασύρματη φόρτιση, πάντα και παντού: Με την BMW βάση ασύρματης φόρτισης γενικής χρήσης μπορείτε να φορτίσετε χωρίς καλώδια το smartphone μέσα στο αυτοκίνητό. Το κινητό τηλέφωνο φυλάσσεται σε ασφαλές μέρος. Ιδιαίτερα έξυπνο: Το ενσωματωμένο powerbank είναι αφαιρούμενο και επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση και έξω από το αυτοκίνητο.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance μπροστινό ένθετο από ανθρακονήματα, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

M Performance μπροστινό ένθετο από ανθρακονήματα.

Δείξτε δυναμικό χαρακτήρα: Η M Performance μπροστινή αεροτομή από ανθρακονήματα τονίζει τη μυώδη εμφάνιση του αυτοκινήτου με ιδιαίτερο τρόπο. Ιδιαίτερη αγωνιστική εμφάνιση για ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance πλευρικές αεροτομές σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, δεξιά, αριστερά, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020

M Performance πλευρικές αεροτομές σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, δεξιά, αριστερά.

Αυθεντική αγωνιστική ατμόσφαιρα: οι υψηλής ποιότητας M Performance πλευρικές αεροτομές στον μπροστινό προφυλακτήρα έχουν μελετηθεί στην αεροδυναμική σήραγγα ειδικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και παρέχουν ακόμα πιο σπορ οδική συμπεριφορά. Κατασκευάζονται από υψηλής αντοχής πολυουρεθάνη και με το γυαλιστερό μαύρο χρώμα προσδίδουν στο αυτοκίνητο μια ξεχωριστή αγωνιστική εμφάνιση.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance τιμόνι, BMW Σειρά 4 Coupé, G22, 2020, κοντινή λήψη

Μ Performance τιμόνι.

Απτά πλεονεκτήματα: χάρη στην επενδεδυμένη με Alcantara επιφάνεια αφής, το M Performance τιμόνι παρέχει εξαιρετική αίσθηση και τέλειο κράτημα – για πιο άμεση αίσθηση απόκρισης του συστήματος διεύθυνσης. Η μοναδική του σχεδίαση και η κεντρική λωρίδα από κόκκινο δέρμα υπογραμμίζουν το αγωνιστικό στιλ του.
Μετάβαση στο προϊόν

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4 COUPÉ.

Η BMW 430i Coupé.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp):

180 (245)

Επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε δευτ.: 

5,9

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km: 

7,4-6,6 (WLTP)

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km: 

167-149

BMW Σειρά 4 Coupé (G22), τεχνικά χαρακτηριστικά

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4 COUPÉ.

BMW Σειρά 4 Coupé (G22), μπλε Arctic Race μεταλλικό, πίσω λήψη με άτομο

BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ.

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW Σειρά 4 Coupé.

BMW ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Ξένοιαστες ηλεκτρικές μετακινήσεις: Αυτό το πακέτο προσφέρει 100% διαφάνεια και ευέλικτες δυνατότητες προγραμματισμού. Οι υπηρεσίες:
 • Έλεγχος service οχήματος
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Με το πρωτοποριακό Teleservices, από το BMW ConnectedDrive, το αυτοκίνητο BMW σάς προσφέρει ξεγνοιασιά: Σε περίπτωση συντήρησης ή βλάβης μεταφέρει όλες τις σχετικές πληροφορίες οχήματος σε εσάς και στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της επιλογής σας. Αυτός θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσει ένα ραντεβού. Μπορείτε να εμπιστευθείτε το γρήγορο, εύκολο και αξιόπιστο service και δεν χρειάζεται να σκέφτεστε και να φροντίζετε για τα πάντα. Μοναδική προϋπόθεση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στη διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο μπορεί να κάνει πιο άνετη τη ζωή σας το BMW Teleservices.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Teleservices
BMW Οδική Βοήθεια

BMW Mobile Care.

Το BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς BMW, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αρκεί μια κλήση για να λάβετε υποστήριξη από τους τεχνικούς μας, είτε τηλεφωνικά είτε στον τόπο του συμβάντος εάν χρειαστεί.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Mobile Care
Συνεργάτης BMW συμβουλεύει μία πελάτισσα

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Για ερωτήσεις, περισσότερες πληροφορίες και προσφορές για την BMW Σειρά 4 Coupé επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της επιλογής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

BMW M440i xDrive Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,2–7,4
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 186–170

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,2 - 7,4
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 186 - 170

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.