Η πρώτη BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων.

THE M8

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 8 COUPÉ

THE M8ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 8 COUPÉ

BMW M850i xDRIVE COUPÉ, BMW M8 COUPÉ ΚΑΙ BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Τα Μ αυτοκίνητα της BMW Σειράς 8 Coupé αντιπροσωπεύουν την επιτομή της πολυτελούς οδήγησης – είναι η κομψή παραλλαγή των γονιδίων M για καθημερινή χρήση, τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα αγώνων. Διατίθενται σε τρεις εκδόσεις. Η BMW M850i xDrive Coupé συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο άνεση, επιδόσεις και αποδοτικότητα. Η BMW M8 Coupé με M xDrive προσφέρει ένα πολυτελές εσωτερικό που αποπνέει απόλυτη αγωνιστική αίσθηση και έχει σχεδιαστεί να ωθεί στα άκρα τις δυναμικές επιδόσεις. H BMW M8 Competition Coupé με M xDrive είναι η πιο ισχυρή και πιο εξεζητημένη έκδοση αυτού του αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ BMW M8 COUPÉ ΚΑΙ ΤΗΣ BMW M8 COMPETITION COUPÉ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ

BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό, σταθμευμένη, πλαϊνή λήψη μπροστά από έρημο με πανσέληνο.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Ο ΟΚΤΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ M TWINPOWER TURBO ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Ο ισχυρός, διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 4,4 λίτρων της BMW M8 Competition Coupé αποδίδει 460 kW (625 hp) ισχύος και ροπή 750 Nm. Η πολλαπλή εξαγωγής είναι τοποθετημένη ανάμεσα στις σειρές των κυλίνδρων και βελτιώνει την απόκριση του κινητήρα M. Στους αγώνες αυτοκινήτων χρησιμοποιείται ένας κινητήρας παρόμοιας σχεδίασης. Δύο υπερτροφοδότες καυσαερίων Twin Scroll βελτιώνουν την απόδοση της ισχύος και εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο στον δρόμο όσο και στην αγωνιστική πίστα.

BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό, κινούμενη, πλαϊνή λήψη μπροστά από έναστρο ουρανό.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ BMW M8 COUPÉ ΚΑΙ ΤΗΝ BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Η εμπειρία οδήγησης στην BMW M8 Coupé με M xDrive και την BMW M8 Competition Coupé με M xDrive είναι συγκλονιστική. Αυτό είναι το αποτέλεσμα ιδανικού συνδυασμού του εξελιγμένου συστήματος μετάδοσης της κίνησης με τα στοιχεία του πλαισίου τα οποία, χάρη και στο αγωνιστικό DNA τους, αποτελούν την επιτομή της μηχανολογικής δεξιοτεχνίας BMW. Για απόλυτη οδηγική απόλαυση κάθε στιγμή.

BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό με προβολείς LED, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων από μπροστά, σταθμευμένη μπροστά έπαυλη τη νύχτα.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M8 COUPÉ ΚΑΙ ΤΗΣ BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Μία νέα σχεδιαστική φιλοσοφία για πολυτελή σπορ αυτοκίνητα καθιερώνεται με τη δημιουργία μεγάλων επιφανειών και τονισμένων ακμών που υπογραμμίζουν τον κομψό και δυναμικό χαρακτήρα των BMW M8 Coupé και BMW M8 Competition Coupé. Το δυναμικό μπροστινό τμήμα, η ρέουσα coupé σιλουέτα και το αθλητικό πίσω μέρος δημιουργούν μια δυναμική έκφραση επιδόσεων και ισχυρής παρουσίας.

BMW M8 Competition Coupé, κόκπιτ τη νύχτα με δερμάτινο τιμόνι M και μπλε ατμοσφαιρικό φωτισμό.

ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M8 COUPÉ ΚΑΙ ΤΗΣ BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Το ιδιαίτερο εσωτερικό υπογραμμίζει τον μοναδικό αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου Μ χωρίς να κάνει υποχωρήσεις στην πολυτέλεια. Από το σπορ δερμάτινο τιμόνι M και τα σπορ καθίσματα M με επενδύσεις από δέρμα 'Merino' μέχρι την φωτιζόμενη ταινία στις πόρτες και την κεντρική κονσόλα και τις λεπτομέρειες των χειριστηρίων σε χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα M: κάθε λεπτομέρεια επιβεβαιώνει τον εκφραστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Δύναμη, κομψότητα και φινέτσα συνδυάζονται στο εξωτερικό της νέας BMW M8 για να δημιουργήσουν ένα άκρως συναρπαστικό αυτοκίνητο.
Marcus Syring, Επικεφαλής Τμήματος Σχεδίασης BMW M

ΣΧΕΔΙΑΣΗ BMW M8 COMPETITION COUPÉ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

Η προοδευτική σχεδίαση της BMW M8 Competition Coupé εντυπωσιάζει με τις δυναμικές και εξαιρετικά κομψές γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο που δηλώνει τον πολυτελή χαρακτήρα του από όλες τις πλευρές. Με χρήση εκλεκτών υλικών και απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, το εσωτερικό αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό δυναμισμού και πολυτέλειας.
BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό με φωτεινούς προβολείς LED, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη τη νύχτα.
BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό με φωτεινά πίσω φώτα LED, σταθμευμένη, πίσω λήψη τριών τετάρτων σε πανσέληνο.
BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό, σταθμευμένη, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων τη νύχτα.
BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό, κοντινή λήψη στο πίσω μέρος με διαχύτη Μ σε μαύρο Carbon, τη νύχτα.
BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό, κοντινή λήψη στο τμήμα ώμων με πίσω αεροτομή Μ σε Carbon, τη νύχτα.
BMW M8 Competition Coupé, εσωτερικό τη νύχτα με δερμάτινο τιμόνι M και μπλε ατμοσφαιρικό φωτισμό με ανοικτή πόρτα οδηγού.
BMW M8 Competition Coupé, σπορ καθίσματα M με έμβλημα M8 και επενδύσεις από μαύρο δέρμα 'Merino' με ραφές σε μπεζ Midrand.
BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό με φωτεινούς προβολείς LED, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη τη νύχτα.

Στενοί προβολείς με BMW Laserlight και ιδιαίτερη μάσκα "νεφρών" M με διπλές γρίλιες σε γυαλιστερό μαύρο. Ανάγλυφος μπροστινός προφυλακτήρας M με μεγάλες εισαγωγές αέρα και διακοσμητική πλέγμα κυψελοειδούς σχεδίασης. Αυτά τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία συνδυάζονται με το χαμηλό αμάξωμα για να αποτυπώσουν την ξεχωριστή δυναμική – το πολυτελές αυτοκίνητο είναι κάθε στιγμή έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα μπροστά.

BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό με φωτεινά πίσω φώτα LED, σταθμευμένη, πίσω λήψη τριών τετάρτων σε πανσέληνο.

Το μυώδες πίσω μέρος της BMW M8 Competition Coupé αποτελεί έκφραση κορυφαίων επιδόσεων. Οι τονισμένες γραμμές ώμων, σε συνδυασμό με τα πίσω φώτα LED και τους τονισμένους θόλους τροχών, δημιουργούν ένα συμπαγές σύνολο. Η πίσω αεροτομή M κεντρίζει αμέσως την προσοχή ενώ αποτελεί τμήμα της συνολικής αεροδυναμικής σχεδίασης και είναι εμπνευσμένη από τους αγώνες αυτοκινήτων.

BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό, σταθμευμένη, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων τη νύχτα.

Οι ρέουσες γραμμές αυτού του πολυτελούς coupé με το μακρύ μπροστινό τμήμα, την κεκλιμένη γραμμή οροφής και το αθλητικό πίσω μέρος με τους κοντούς προβόλους, τονίζουν τις αναλογίες του αμαξώματος. Η εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση τονίζεται από τις εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 20" και τα διακοσμητικά στοιχεία των Air Breather από ανθρακονήματα.

BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό, κοντινή λήψη στο πίσω μέρος με διαχύτη Μ σε μαύρο Carbon, τη νύχτα.

Το προαιρετικά διαθέσιμο πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού M Carbon επιβεβαιώνει τον εντυπωσιακό δυναμισμό της BMW M8 Competition Coupé μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο διαχύτης M σε μαύρο Carbon ενσωματώνεται στον ιδιαίτερο πίσω προφυλακτήρα και συνδυάζεται με τις διπλές απολήξεις εξάτμισης των 100 mm σε κάθε πλευρά.

BMW M8 Competition Coupé σε μπλε Marina Bay μεταλλικό, κοντινή λήψη στο τμήμα ώμων με πίσω αεροτομή Μ σε Carbon, τη νύχτα.

Η οροφή από ανθρακονήματα M δεν αποτελεί μόνο οπτικό χαρακτηριστικό της αυθεντικής σχεδίασης υψηλών επιδόσεων, αλλά μειώνει αισθητά το βάρος της BMW M8 Competition Coupé και χαμηλώνει το κέντρο βάρους εξασφαλίζοντας εξαιρετική δυναμική οδήγησης.

BMW M8 Competition Coupé, εσωτερικό τη νύχτα με δερμάτινο τιμόνι M και μπλε ατμοσφαιρικό φωτισμό με ανοικτή πόρτα οδηγού.

Το σπορ και πολυτελές κόκπιτ της BMW M8 Competition Coupé με τα ειδικής σχεδίασης όργανα M δηλώνει απερίφραστα τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό.

BMW M8 Competition Coupé, σπορ καθίσματα M με έμβλημα M8 και επενδύσεις από μαύρο δέρμα 'Merino' με ραφές σε μπεζ Midrand.

Το εσωτερικό της BMW M8 Competition Coupé είναι πολυτελές και ακαταμάχητα σπορ. Με τις ιδιαίτερα κομψές επενδύσεις από δέρμα 'Merino', τα σπορ καθίσματα M με τις χειροποίητες ραφές και το φωτιζόμενο λογότυπο M8 στα προσκέφαλα προσφέρουν άριστη πλευρική στήριξη και μοναδική άνεση στα μεγάλα ταξίδια.

Η BMW M8 COUPÉ ΚΑΙ Η BMW M8 COMPETITION COUPÉ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE COUPÉ

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ: ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

BMW M850i xDrive Coupé σε μπλε Barcelona μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη μπροστά από κτίριο.

ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Με χωρητικότητα 4,4 λίτρα, ισχύ 390 kW (530 hp) και ροπή 750 Nm, ο ισχυρός οκτακύλινδρος κινητήρας M TwinPower της BMW M850i xDrive Coupé προκαλεί ενθουσιασμό οποιαδήποτε στιγμή.

BMW M850i xDrive Coupé σε μπλε Barcelona μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων από αριστερά, κινούμενη τη νύχτα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Η BMW M850i xDrive Coupé συνδυάζει εξαιρετική δυναμική οδήγησης και κορυφαίο επίπεδο άνεσης. Τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων 20'', το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive με Σπορ διαφορικό M, η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M και οι ηλεκτρομηχανικές αντιστρεπτικές ράβδοι εξασφαλίζουν άριστη πρόσφυση και εξαιρετική ευστάθεια.

BMW M850i xDrive Coupé σε μπλε Barcelona μεταλλικό, πίσω λήψη τριών τετάρτων από αριστερά, σταθμευμένη τη νύχτα.

ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Τα διάφορα στοιχεία εξωτερικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας σε γαλβανισμένο γκρι Cerium τονίζουν την ξεχωριστή εμφάνιση της BMW M850i xDrive Coupé.

BMW M850i xDrive Coupé, κόκπιτ με BMW Live Cockpit Professional και δερμάτινο τιμόνι M.

ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Το εσωτερικό της BMW M850i Coupé κερδίζει τις εντυπώσεις με τα εκλεκτά υλικά και συνδυάζει το κορυφαίο επίπεδο άνεσης με τον ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE COUPÉ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Συνδυάζοντας τονισμένες γραμμές και δυναμικές αναλογίες, η σχεδίαση της BMW M850i xDrive Coupé αποπνέει δυναμισμό και επιβλητικότητα. Αυτή η εντύπωση ενισχύεται από τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία Μ σε γκρι Cerium που διατίθενται αποκλειστικά για την BMW M850i xDrive Coupé. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το πλαίσιο της μάσκας "νεφρών" και τις γρίλιες, τα Air Breather και τις απολήξεις εξάτμισης. Στο εσωτερικό, οι ιδιαίτερες επενδύσεις καθισμάτων και τα στοιχεία εξοπλισμού δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον που ακολουθεί πιστά τον δυναμικό χαρακτήρα αυτού του πολυτελούς coupé.
BMW M850i xDrive Coupé σε μπλε Barcelona μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων από αριστερά, σταθμευμένη μπροστά από κτίριο.
BMW M850i xDrive Coupé σε μπλε Barcelona μεταλλικό, πλαϊνή λήψη, σταθμευμένη μπροστά από κτίριο.
BMW M850i xDrive Coupé σε μπλε Barcelona μεταλλικό, πίσω λήψη, κινούμενη τη νύχτα.
BMW M850i xDrive Coupé, εσωτερικό με καθίσματα πολλαπλών λειτουργών με επενδύσεις διευρυμένης κάλυψης BMW Individual από δέρμα 'Merino' σε Tartufo/Μαύρο.
BMW M850i xDrive Coupé σε μπλε Barcelona μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων από αριστερά, σταθμευμένη μπροστά από κτίριο.

Με την μάσκα "νεφρών" εξάγωνης σχεδίασης, το πλαίσιο μάσκας και τις γρίλιες σε γκρι Cerium, το επιβλητικό ρύγχος της BMW M850i xDrive Coupé αποκαλύπτει τις σπορ φιλοδοξίες της. Αυτή η ιδιαίτερη εντύπωση ενισχύεται από τους επίπεδους προβολείς LED με BMW Laserlight και τα καλύμματα των εισαγωγών αέρα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

BMW M850i xDrive Coupé σε μπλε Barcelona μεταλλικό, πλαϊνή λήψη, σταθμευμένη μπροστά από κτίριο.

Η τεταμένη σιλουέτα με την κεκλιμένη γραμμή οροφής ενώνεται με τις ανάγλυφες πλευρικές επιφάνειες της BMW M850i xDrive Coupé για να δημιουργήσει ένα σύνολο άκρατου δυναμισμού. Αυτό τονίζεται και από τις εκφραστικές ζάντες ελαφρού κράματος Μ των 20" και τα διακοσμητικά στοιχεία των Air Breather σε γκρι Cerium.

BMW M850i xDrive Coupé σε μπλε Barcelona μεταλλικό, πίσω λήψη, κινούμενη τη νύχτα.

Το ιδιαίτερο πίσω τμήμα της BMW M850i xDrive Coupé με το φαρδύ μετατρόχιο και τους μυώδεις θόλους τροχών αντανακλά με μοναδικό τρόπο τις επιδόσεις αυτού του ξεχωριστού coupé. Τα στενά πίσω φώτα LED και οι τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης με φινίρισμα σε γκρι Cerium και οι διαχύτες σε 'Dark Shadow μεταλλικό' υπογραμμίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα.

BMW M850i xDrive Coupé, εσωτερικό με καθίσματα πολλαπλών λειτουργών με επενδύσεις διευρυμένης κάλυψης BMW Individual από δέρμα 'Merino' σε Tartufo/Μαύρο.

Το εσωτερικό της BMW M850i xDrive Coupé αποπνέει απαράμιλλη κομψότητα και δυναμισμό. Τα άνετα καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών με επενδύσεις BMW Individual από δέρμα 'Merino' τονίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, όπως ακριβώς και το δερμάτινο τιμόνι Μ ή οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ανοξείδωτο ατσάλι, που απεικονίζονται εδώ. Οι λεπτομέρειες απαράμιλλης ποιότητας όπως τα διακοσμητικά στοιχεία 'CraftedClarity' από κρύσταλλο στον επιλογέα σχέσεων, υπογραμμίζουν τον πολυτελή διάκοσμο.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ: ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.