BMW M8 Competition Gran Coupé 2020 F93 BMW Individual Ametrine μεταλλικό πλαϊνή λήψη τρία τέταρτα

THE M8

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 8 GRAN COUPÉ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

THE M8ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 8 GRAN COUPÉ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ, BMW M8 GRAN COUPÉ ΚΑΙ BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

Τα Μ Αυτοκίνητα της BMW Σειράς 8 Gran Coupé είναι εξαιρετικά τετράθυρα σπορ αυτοκίνητα. Συνδυάζουν την κατασκευαστική δεξιοτεχνία του BMW M με τη μοναδικότητα της κατηγορίας BMW Luxury για να προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες οδήγησης και ασύγκριτη πολυτέλεια. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις εκδόσεις: η BMW M850i xDrive Coupé συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο επιδόσεις, αποδοτικότητα και άνεση. Η BMW M8 Gran Coupé με M xDrive κερδίζει τις εντυπώσεις με τον ιδιαίτερο εσωτερικό διάκοσμο και τον δυναμικό της χαρακτήρα. Το πιο εξεζητημένο μοντέλο της γκάμας, η BMW M8 Competition Gran Coupé με M xDrive αποτελεί αυθεντικό εκπρόσωπο των υψηλών επιδόσεων και της πολυτέλειας.

 

Μάθετε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ BMW M8 GRAN COUPÉ ΚΑΙ BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό μπροστινή λήψη εν κινήσει

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΟΚΤΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ M TWINPOWER TURBO ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Ο ισχυρός οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων της BMW M8 Competition Gran Coupé, χωρητικότητας 4,4 λίτρων, αποδίδει ισχύ 460 kW (625 hp) και ροπή 750 Nm. Η πολλαπλή εξαγωγής είναι τοποθετημένη ανάμεσα στις σειρές των κυλίνδρων και βελτιώνει την απόκριση του κινητήρα M. Στους αγώνες αυτοκινήτων χρησιμοποιείται ένας κινητήρας παρόμοιας σχεδίασης. Δύο υπερτροφοδότες καυσαερίων Twin Scroll βελτιώνουν την απόδοση της ισχύος και εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο στον δρόμο όσο και στην αγωνιστική πίστα.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό μπροστινή λήψη τρία τέταρτα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ BMW M8 GRAN COUPÉ ΚΑΙ BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

Η BMW M8 Gran Coupé και η BMW M8 Competition Gran Coupé, και οι δύο με M xDrive, προσφέρουν πρωτόγνωρες εμπειρίες οδήγησης. Αυτό είναι το αποτέλεσμα ιδανικού συνδυασμού εξελιγμένων στοιχείων του συστήματος μετάδοσης της κίνησης και του πλαισίου – αυθεντικό αγωνιστικό DNA που αποτελεί την επιτομή της μηχανολογικής δεξιοτεχνίας BMW. Για απόλυτη οδηγική απόλαυση κάθε στιγμή.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό πλαϊνη λήψη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M8 GRAN COUPÉ ΚΑΙ ΤΗΣ BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

Η BMW M8 Gran Coupé και BMW M8 Competition Gran Coupé εισαγάγουν μία νέα σχεδιαστική γλώσσα για τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα. Το δυναμικό μπροστινό τμήμα, η ρέουσα coupé σιλουέτα και το αθλητικό πίσω μέρος δημιουργούν μια δυναμική έκφραση επιδόσεων και ισχυρής παρουσίας .Οι τέσσερις πόρτες ταιριάζουν άψογα στη δυναμική-κομψή εμφάνιση αυτού του ιδιαίτερου σπορ coupé. Η τονισμένη γραμμή των ώμων και η κομψή μετάβαση από την οροφή προς την πόρτα του χώρου αποσκευών δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που συναντάται μόνο στα χειροποίητα αυτοκίνητα.

BMW M8 Competition Gran Coupé με M Σπορ καθίσματα F93 2020 εσωτερικό

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M8 GRAN COUPÉ ΚΑΙ ΤΗΣ BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

Το ιδιαίτερο εσωτερικό υπογραμμίζει τον μοναδικό αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου Μ χωρίς να κάνει υποχωρήσεις στην πολυτέλεια. Από το σπορ δερμάτινο τιμόνι M και τα σπορ καθίσματα M με επενδύσεις από δέρμα 'Merino' μέχρι την φωτιζόμενη ταινία στις πόρτες και την κεντρική κονσόλα και τις λεπτομέρειες των χειριστηρίων σε χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα M: κάθε λεπτομέρεια υπογραμμίζει τον εκφραστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Η BMW M8 προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο κομψότητας και δυναμισμού σε όλη την γκάμα μοντέλων της BMW – η BMW M8 Gran Coupé είναι το πιο εξωτερικό και το πιο συναρπαστικό από αυτά.
Marcus Syring, Επικεφαλής Τμήματος Σχεδίασης BMW M

ΣΧΕΔΙΑΣΗ BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

Η προοδευτική σχεδίαση της BMW M8 Competition Gran Coupé εντυπωσιάζει με τις δυναμικές και κομψές γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό τετράθυρο σπορ αυτοκίνητο που δηλώνει τον πολυτελή χαρακτήρα του από όλες τις πλευρές. Με χρήση εκλεκτών υλικών και απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, το εσωτερικό αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό δυναμισμού και εξεζητημένης πολυτέλειας.
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό πίσω χαμηλή λήψη τρία τέταρτα
BMW M8 Competition Gran Coupé με BMW Φώτα Laser F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό κοντινή πίσω λήψη
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων από πίσω
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό κοντινή λήψη στο πίσω μέρος
BMW M8 Competition Gran Coupé με M Carbon F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό λήψη από ψηλά
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 cockpit
Μ Σπορ καθίσματα με λογότυπο M8 Competition Gran Coupé F93 2020 εσωτερικό
BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό πίσω χαμηλή λήψη τρία τέταρτα

Το πίσω τμήμα και τα πλαϊνά της BMW M8 Competition Gran Coupé αποτελούν έκφραση κορυφαίων επιδόσεων. Οι τονισμένες γραμμές ώμων, σε συνδυασμό με τα πίσω φώτα LED και τους τονισμένους θόλους τροχών, δημιουργούν ένα συμπαγές σύνολο. Η ρέουσα γραμμή οροφής, το μακρύ μεταξόνιο και οι πόρτες που ενσωματώνονται άψογα στη σχεδίαση, υπογραμμίζουν τον δυναμικό-κομψό χαρακτήρα αυτού του τετράθυρου σπορ coupé. Η πίσω αεροτομή M δεν αποτελεί μόνο τμήμα της συνολικής αεροδυναμικής σχεδίασης που προέρχεται από τους αγώνες αυτοκινήτων, αλλά είναι πραγματικά ένας πόλος έλξης της προσοχής.

BMW M8 Competition Gran Coupé με BMW Φώτα Laser F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό κοντινή πίσω λήψη

Στενοί προβολείς με BMW Φώτα Laser και ιδιαίτερη μάσκα "νεφρών" M με διπλές γρίλιες σε γυαλιστερό μαύρο. Ανάγλυφος μπροστινός προφυλακτήρας M με μεγάλες εισαγωγές αέρα και διακοσμητική πλέγμα κυψελοειδούς σχεδίασης. Αυτά τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία συνδυάζονται με το χαμηλό αμάξωμα για να αποτυπώσουν την ξεχωριστή δυναμική – το τετράθυρο πολυτελές αυτοκίνητο είναι κάθε στιγμή έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα μπροστά.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων από πίσω

Οι ρέουσες γραμμές αυτού του τετράθυρου πολυτελούς coupé με το μακρύ μπροστινό τμήμα, το μακρύ μεταξόνιο, την κεκλιμένη γραμμή οροφής και το αθλητικό πίσω τμήμα με τους κοντούς προβόλους, τονίζουν τις αναλογίες του αμαξώματος. Η εξαιρετικά δυναμική και κομψή εμφάνιση τονίζεται από τις εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 20" και τα διακοσμητικά στοιχεία των Air Breather σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό κοντινή λήψη στο πίσω μέρος

Το μυώδες πίσω μέρος της BMW M8 Competition Gran Coupé σηματοδοτεί την αστείρευτη δύναμη, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο. Η ισχυρή εντύπωση υπογραμμίζεται από το έμβλημα Competition στην πόρτα του χώρου αποσκευών και από τον πίσω προφυλακτήρα με τον εντυπωσιακό διαχύτη σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και τα δύο ζεύγη των απολήξεων εξάτμισης διαμέτρου 100 mm.

BMW M8 Competition Gran Coupé με M Carbon F93 2020 BMW Individual Ametrine μεταλλικό λήψη από ψηλά

Η οροφή από ανθρακονήματα M δεν αποτελεί μόνο οπτικό χαρακτηριστικό της αυθεντικής σχεδίασης υψηλών επιδόσεων, αλλά μειώνει αισθητά το βάρος της BMW M8 Competition Gran Coupé και χαμηλώνει το κέντρο βάρους εξασφαλίζοντας εξαιρετική δυναμική οδήγησης.

BMW M8 Competition Gran Coupé F93 2020 cockpit

Το σπορ και πολυτελές κόκπιτ της BMW M8 Competition Gran Coupé με τα ειδικής σχεδίασης όργανα M δηλώνει απερίφραστα τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό.

Μ Σπορ καθίσματα με λογότυπο M8 Competition Gran Coupé F93 2020 εσωτερικό

Το εσωτερικό της BMW M8 Competition Gran Coupé είναι πολυτελές και ακαταμάχητα σπορ. Με τις ιδιαίτερα κομψές επενδύσεις από δέρμα 'Merino', τα σπορ καθίσματα M με τις ραφές και το φωτιζόμενο λογότυπο M8 στα προσκέφαλα προσφέρουν άριστη πλευρική στήριξη και μοναδική άνεση στα μεγάλα ταξίδια.

Η BMW M8 GRAN COUPÉ ΚΑΙ Η BMW M8 COMPETITION GRAN COUPÉ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone μπροστινή λήψη τρία τέταρτα

ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΦΟΡΜΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μ ΤΗΣ M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

Η συναρπαστική σχεδίαση της BMW M850i xDrive Gran Coupé τονίζεται επιπρόσθετα από τα ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης M. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως το πλαίσιο της μάσκας "νεφρών" σε γκρι Cerium και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα, αποτυπώνουν την ικανότητα αυτού του πολυτελούς σπορ coupé για υψηλές επιδόσεις. Με τον διαχύτη σε Dark Shadow μεταλλικό και τις απολήξεις εξάτμισης σε γκρι Cerium, διακρίνεται ξεκάθαρα ως μέλος της οικογένειας BMW M.

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone μεταλλικό πίσω λήψη τρία τέταρτα

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

ΙΣΧΥΡΟΣ ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΟΚΤΑΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

Ο ήχος του κινητήρα της BMW M850i xDrive Gran Coupé εκτείνεται σε όλες τις οκτάβες – από το piano έως το fortissimo.Η τεχνολογία ενσωματωμένου διαφράγματος στο σπορ σύστημα εξάτμισης επιτρέπει την προσαρμογή των ηχητικών χαρακτηριστικών. Στο πρόγραμμα COMFORT αποδίδεται ένας διακριτικός σπορ ήχος ενώ στα προγράμματα SPORT και SPORT+ αποδίδεται ένας γεμάτος ήχος, που είναι χαρακτηριστικός στα αυτοκίνητα BMW M.

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Professional BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ

M ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ PROFESSIONAL

Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M Professional προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά στις στροφές. Αυτή η προαιρετικά διαθέσιμη ανάρτηση συνδυάζει την υψηλή δυναμική και τις ομαλές κινήσεις του αμαξώματος με την οδηγική ευστάθεια, επιτρέποντας την οδήγηση στις στροφές με μεγαλύτερη ταχύτητα. Αυτό το υποστηρίζουν και οι ηλεκτρομηχανικές αντιστρεπτικές ράβδοι, οι οποίες περιορίζουν τις πλευρικές κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές. Το αποτέλεσμα: απόλυτος έλεγχος, ακόμα και στις γρήγορες αλλαγές διεύθυνσης.

Oκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019

ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΟΚΤΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΙΖΝΗΣ M TWINPOWER TURBO

Με χωρητικότητα 4,4 λίτρων και ισχύ 390 kW (530 hp), ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo εκτοξεύει κατακόρυφα τον δείκτη του στροφόμετρου αλλά και τον σφυγμό σας. Ο ισχυρός, διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας επιταχύνει την BMW M850i xDrive Gran Coupé από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα, χάρη στη ροπή των 750 Nm. Και αυτό υπό τη συνοδεία του γεμάτου ήχου του οκτακύλινδρου κινητήρα, που πραγματικά προκαλεί συγκινήσεις.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

Ένα συναρπαστικό σπορ αυτοκίνητο για τέσσερις επιβάτες: η σχεδίαση της BMW M850i xDrive Gran Coupé είναι ασυμβίβαστα σπορ και δυναμική. Ακόμα και σταματημένη, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις ικανότητές της να σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις. Εξοπλισμένο με τέσσερις πόρτες και μακρύ μεταξόνιο, αυτό το πολυτελές σπορ coupé έχει τις αναλογίες ενός αυθεντικού σπορ αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα προσφέρει άφθονους χώρους για όλους του επιβάτες, σε έναν πραγματικά ιδιαίτερο εσωτερικό διάκοσμο.
Coupé σιλουέτα BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone μεταλλικό πλαϊνή λήψη
Γρίλιες μάσκας νεφρών BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone μεταλλικό μπροστινή κοντινή λήψη
BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone μεταλλικό πίσω κοντινή λήψη
Cockpit BMW M850i xDrive Gran Coupé εσωτερικό G16 2019
Πολυτελή δερμάτινα καθίσματα, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019, εσωτερικό
Γυάλινη οροφή Panorama BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone μεταλλικό λήψη από ψηλά
Coupé σιλουέτα BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone μεταλλικό πλαϊνή λήψη

ΣΠΟΡ COUPÉ ΣΙΛΟΥΕΤΑ

Οι καμπύλες ακμές της BMW M850i xDrive Gran Coupé εναλλάσσονται με τις ανάγλυφες επιφάνειες με άψογο τρόπο. Με την ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή οροφής, η coupé σιλουέτα καταλήγει στο δυναμικό πίσω τμήμα με τους ιδιαίτερα τονισμένους θόλους τροχών. This instantly conveys status and presence – further accentuated by the expressive 20'' light alloy wheels.

Γρίλιες μάσκας νεφρών BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone μεταλλικό μπροστινή κοντινή λήψη

Μ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η BMW M850i xDrive Gran Coupé αποκτά ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα με τα αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης M. Σε αυτές τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες εξωτερικού εξοπλισμού περιλαμβάνονται το πλαίσιο και οι γρίλιες της μάσκας "νεφρών", τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, τα Air Breather και οι τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης – όλα σε γαλβανισμένο γκρι Cerium.

BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone μεταλλικό πίσω κοντινή λήψη

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Το ιδιαίτερα φαρδύ πίσω τμήμα αποτυπώνει την ισχύ και την επιβλητικότητα. Τα πίσω παράθυρα βρίσκονται ανάμεσα σε δύο φτερά, τα οποία συγκλίνουν προς την πόρτα του χώρου αποσκευών. Η βελτιωμένη αεροδυναμική εξασφαλίζεται από την ενσωματωμένη πίσω αεροτομή, η οποία υπογραμμίζει τον δυναμισμό της BMW M850i xDrive Gran Coupé, αλλά και από τις απολήξεις εξάτμισης που ενσωματώνονται στον διαχύτη.

Cockpit BMW M850i xDrive Gran Coupé εσωτερικό G16 2019

ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ COCKPIT

Το κόκπιτ της BMW M850i xDrive Gran Coupé έχει οδηγοκεντρικό προσανατολισμό. Το υπερσύγχρονο σύστημα χειρισμού και το δερμάτινο τιμόνι M με μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων εγγυώνται ότι ο οδηγός θα έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Τα εξαιρετικά άνετα καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών με επενδύσεις από εκλεκτό δέρμα, οι κομψές διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και οι κορυφαίας ποιότητας λεπτομέρειες όπως τα στοιχεία από γυαλί 'CraftedClarity' στον επιλογέα ταχυτήτων, προσδίδουν στο εσωτερικό μια αίσθηση άκρατης πολυτέλειας.

Πολυτελή δερμάτινα καθίσματα, BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019, εσωτερικό

ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Η BMW M850i xDrive Gran Coupé κλέβει την παράσταση με το μακρύ μεταξόνιο και τους γενναιόδωρους χώρους για τα κεφάλια και τα πόδια των πίσω επιβατών. Δύο ενήλικες μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι με απόλυτη άνεση, ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις. Τα πολυτελή καθίσματα με επενδύσεις, π.χ. από δέρμα 'Merino' Silverstone, ενισχύουν τον δυναμικό χαρακτήρα..

Γυάλινη οροφή Panorama BMW M850i xDrive Gran Coupé G16 2019 BMW Individual Frozen Bluestone μεταλλικό λήψη από ψηλά

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ

Η προαιρετικά διαθέσιμη πανοραμική γυάλινη οροφή στην BMW M850i xDrive Gran Coupé δημιουργεί μοναδική αίσθηση και εξασφαλίζει έναν λουσμένο στο φως εσωτερικό διάκοσμο. Οι επιβάτες απολαμβάνουν μία φωτεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι πρόσθετες επιλογές αερισμού στο εσωτερικό δημιουργούν μια ακόμα πιο έντονη αίσθηση ευρυχωρίας και πολυτέλειας. Στο έντονο φως του ήλιου, τα σκιάδια ηλιοπροστασίας των πίσω παραθύρων ενεργοποιούνται ηλεκτρικά και με μεταβλητό τρόπο.

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ: ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Νεαρή γυναίκα με τυρκουάζ φόντο

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

BMW LUXURY CLASS

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

BMW LUXURY CLASS

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

 

Μάθετε περισσότερα