ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Η νέα BMW X4.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Η νέα BMW X4.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.Η νέα BMW X4.

Όποια πρόκληση κι αν βρεθεί στον δρόμο σας, η BMW X4 είναι πανέτοιμη να την αντιμετωπίσει. Η προοδευτική της σχεδίαση και η coupé σιλουέτα της αποκαλύπτουν αμέσως τη δίψα της για δράση. Επιπλέον, χάρη στην κορυφαία δυναμική οδήγησης, την πρωτοποριακή κατασκευή χαμηλού βάρους, τοχαμηλό κέντρο βάρους και το ακόμα υψηλότερο επίπεδο επιδόσεων, μόνο ένα πράγμα μπορεί να μπει ανάμεσα σε σας και τους προορισμούς σας: η απόλυτη οδηγική απόλαυση.


BMW X4 M40i(2)(3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,2–9,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 213–209

Read more

ΠΕΝΤΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • 01 Αθλητικό παρουσιαστικό με εντυπωσιακή coupé σιλουέτα
 • 02 Εξαιρετικές επιδόσεις, με ισχύ 353 hp και ροπή 500 Nm
 • 03 Σπορ και κομψό εσωτερικό με πίνακα οργάνων Sensatec
 • 04 Διαθέτει ένα από τα πιο έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού, χάρη στο Driving Assistant Plus
 • 05 Πάντα ακριβής και άριστα δικτυωμένη, χάρη σε πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες
Η νέα BMW X4 συνδυάζει τη στιβαρότητα ενός μοντέλου Χ με τη δυναμική ισχύ ενός σπορ αυτοκινήτου.
Adrian van Hooydonk, Υπεύθυνος Σχεδίασης του BMW Group.
Η εξωτερική σχεδίαση συνεχίζει την παράδοση του ξεχωριστού χαρακτήρα της πρώτης γενιάς με επιφάνειες που έχουν πιο ξεκάθαρη και πιο μοντέρνα μορφή.
Marc Michael Markefka, Επικεφαλής Τμήματος Σχεδίασης Αυτοκινήτων BMW μεσαίας κατηγορίας

ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ONLINE.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW X4.

Οι κορυφαίες επιδόσεις της BMW X4 συνεχίζονται με συστηματικό τρόπο από το δρόμο μέχρι τον κόσμο του διαδικτύου. Τα υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού εγγυώνται ένα κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης, ενώ, παράλληλα, το πρωτοποριακό σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας φροντίζει για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή σας. Επιπλέον, με τις έξυπνες ψηφιακές υπηρεσίες από το BMW ConnectedDrive, μπορείτε να απολαμβάνετε άριστη συνδεσιμότητα ανά πάσα στιγμή ενώ οδηγείται – για απλή και ξεκούραστη καθημερινή κινητικότητα. * Ορισμένες από τις υπηρεσίες ConnectedDrive δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά.

Read more

Ομαδικός «παίκτης» και πολύπλευρο ταλέντο.

Το Driving Assistant Plus προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και περίπλοκες συνθήκες κίνησης. Σε αυτές περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, οι κυκλοφοριακές συμφορήσεις, η πυκνή ροή κυκλοφορίας με συχνές ακινητοποιήσεις και εκκινήσεις ή οι μακρινές διαδρομές στην πόλη, τον αυτοκινητόδρομο και το επαρχιακό οδικό δίκτυο, η πλοήγηση σε κόμβους αυτοκινητόδρομων και οι αλλαγές λωρίδας.
Read more

Μετατρέπει το κόκπιτ σε κέντρο ελέγχου.

Ο χειρισμός του συστήματος πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, τώρα, είναι ακόμα πιο εύκολος, φιλικός και ξεκάθαρος. Ο οδηγός μπορεί να το ελέγχει μέσω της οθόνης αφής, του πολυχειριστηρίου iDrive, μέσω φωνητικού ελέγχου ή με το σύστημα Gesture Control, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Αντί στατικής προβολής, τώρα το μενού εμφανίζεται με τη μορφή δυναμικών πλακιδίων.
Read more

Περισσότερη σαφήνεια, λιγότερη απόσπαση της προσοχής.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή ακριβώς μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον, έτσι, να συγκεντρώνεται καλύτερα στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης, οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας.
Read more

Πολυλειτουργικότητα 12,3 ιντσών.

Η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών του πίνακα οργάνων με τεχνολογία Black Panel και διαγώνιο 12,3" οπτικοποιεί με εντυπωσιακό τρόπο την οδηγική εμπειρία. Στον πίνακα οργάνων μπορούν να προβληθούν τρεις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης με τις αντίστοιχες ενδείξεις. Κάθε μία από αυτές διαθέτει τον δικό της χρωματισμό και στιλ γραφικών: ECO PRO, COMFORT και SPORT.
Read more

Η συντομότερη διαδρομή προς τον προορισμό σας.

Θέλετε να φτάνετε πάντα στα ραντεβού σας ξεκούραστοι και στην ώρα σας; Κανένα πρόβλημα, χάρη στη λειτουργία «Πλοήγηση πόρτα-πόρτα» της εφαρμογής BMW Connected. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ή ένα συνδεδεμένο smartwatch για να λάβετε οδηγίες μετάβασης από το παρκαρισμένο αυτοκίνητό σας στο τελικό σημείο προορισμού σας με τα πόδια.
Read more

Πάντα στην ώρα σας.

Το BMW Connected σάς ενημερώνει μέσω συμβατού smartphone ή smart watch για την υπολογισμένη ώρα αναχώρησης, προκειμένου να φτάσετε έγκαιρα στον επόμενο προορισμό σας. Το σύστημα υπολογίζει την προτεινόμενη ώρα αναχώρησης με βάση τα δεδομένα κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.
Read more

Δεδομένα υψηλών ταχυτήτων.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ενσωματωμένο Wi-Fi Hotspot προδιαγραφών LTE, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο με χρέωση. Η σύνδεση του αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM, σύμφωνα με το πρόγραμμα χρεώσεων του παρόχου υπηρεσιών.
Read more

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

BMW MPerformance

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

X ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ.

Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

Γιατί να πρέπει να καταφύγετε σε μία μόνο επιλογή τη στιγμή που τις έχετε όλες; Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW σάς προσφέρουν όλα τα διαθέσιμα μέσα όχι μόνο για να νικάτε κάθε πρόκληση που συναντάτε, αλλά και για να την απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο.

Read more

Δήλωση σπορ χαρακτήρα.

Κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και δουλεμένα με ιδιαίτερη φροντίδα με το χέρι, τα άκρως εντυπωσιακά καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών τονίζουν τον κορυφαίο τεχνολογικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η δυναμική τους σχεδίαση εγγυάται μια ασυναγώνιστη εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα και προσθέτει μια ιδιαίτερη αθλητική «πινελιά».
Read more

Ιδανικά για κάθε περίσταση. Χωρίς να τα φοβίζει τίποτα.

Τα βελούδινα πατάκια μπροστά και πίσω εφαρμόζουν άψογα, απωθούν τη βρωμιά και είναι αδιάβροχα. Ταιριάζουν με το χρώμα της μοκέτας, την προστατεύουν και, συγχρόνως, κάνουν ευκολότερο το καθάρισμα, ενώ αναβαθμίζουν και την εμφάνιση.
Read more

Παρακολουθεί τα πάντα.

Το BMW Advanced Car Eye 2.0 είναι μια υψηλής ευαισθησίας κάμερα full-HD που καταγράφει ό,τι συμβαίνει γύρω από το αυτοκίνητο, ακόμα και τη νύχτα. Σε περίπτωση ασυνήθιστης δραστηριότητας ή/και υπερβολικής κινητικότητας στο χώρο έξω από το αυτοκίνητο, η κάμερα μαγνητοσκοπεί αυτόματα το συμβάν, προκειμένου να τεκμηριώσει πιθανό ατύχημα ή απόπειρα παραβίασης.
Read more

Σφυρηλατημένος αθλητικός χαρακτήρας σε διχρωμία.

Οι υψηλής ποιότητας ζάντες ελαφρού κράματος BMW M Performance 21" με ακτίνες Y 701 είναι σφυρήλατες, έχουν δίχρωμο σχέδιο σε ματ μαύρο χρώμα, στιλβωμένη επιφάνεια στην ορατή πλευρά τους και βελτιστοποιημένο βάρος, ενώ επίσης φέρουν το λογότυπο BMW M. Ολοκληρωμένο σετ ζαντών με θερινά ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω. Μπροστά: μέγεθος ζαντών 8.5J x 21 με ελαστικά διαστάσεων 245/40 R21 100Y XL RSC. Πίσω: μέγεθος ζαντών 9.5J x 21 με ελαστικά διαστάσεων 275/35 R21 103Y XL RSC.
Read more

Έκφραση σπορ χαρακτήρα σε ματ μαύρο.

Οι κορυφαίας ποιότητας ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες Y 695 σε ματ μαύρο χρώμα διαθέτουν ακτίνες διατεταγμένες σε δύο επίπεδα. Ολοκληρωμένο σετ ζαντών TPMS με θερινά ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω. Μπροστά: μέγεθος ζαντών 8J x 20 με ελαστικά διαστάσεων 245/45 R20 103W XL RSC. Πίσω: μέγεθος ζαντών 9.5J x 20 με ελαστικά διαστάσεων 275/40 R20 106W XL RSC.
Read more

Εντυπωσιακή σχεδίαση, πειστική λειτουργικότητα.

Η μοντέρνα μπαγκαζιέρα οροφής σε μαύρο χρώμα με πλαϊνά καλύμματα σε ασημί Titanium έχει χωρητικότητα 420 λίτρων και είναι συμβατή με όλα τα συστήματα σχάρας οροφής BMW. Χάρη στο σύστημα διπλού ανοίγματος και το τριπλό κεντρικό κλείδωμα σε κάθε πλευρά, η φόρτωση και το κλείδωμα για προστασία από κλοπή γίνονται με μεγάλη ευκολία.
Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη Γερμανία και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των διάφορων τύπων ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές των αυτοκινήτων που επισημαίνονται με την ένδειξη (2) είναι προσωρινές.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης.

  * Ορισμένες από τις Εφαρμογές BMW δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά.