BMW Z4, G29, 2022, Thundernight
Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)8,0–7,8 l/100 km*
Τύπος κινητήραΒενζίνη

THE Z4

Η BMW Z4 ROADSTER.

Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)8,0–7,8 l/100 km*
Τύπος κινητήραΒενζίνη
THE Z4Η BMW Z4 ROADSTER.

Η BMW Ζ4 συνδυάζει τη δυναμική ενός σπορ αυτοκινήτου με ελευθερία ενός roadster. Εξερευνήστε μόνοι σας:

 

 

 • Προοδευτική αισθητική και εμβληματική σχεδίαση roadster
 • Συγκλονιστική δυναμική οδήγησης με ισχύ έως 250 kW (340 hp) και οδική συμπεριφορά κορυφαίας ακρίβειας
 • M Αεροδυναμικό πακέτο για βελτιωμένη αποδοτικότητα και δυναμική

* Οι τιμές είναι προσωρινές.

Μάθετε περισσότερα

M ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ.

BMW Z4 G29 2022 M Αεροδυναμικό πακέτο

Το Μ Αεροδυναμικό πακέτο του βασικού εξοπλισμού βελτιώνει την αεροδυναμική του αυτοκινήτου και τονίζει τη δυναμική παρουσία του roadster.

 

 

 • M Μπροστινός προφυλακτήρας, πίσω προφυλακτήρας και πλαϊνά μαρσπιέ στο χρώμα αμαξώματος 
 • Πλαίσιο μάσκας σε γυαλιστερό χρώμιο με BMW "νεφρά" κυψελοειδούς σχεδίασης 
 • Ένθετο διαχύτη σε μεταλλικό Dark Shadow

 

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, εξωτερικό
BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, μπροστινή λήψη

Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

Με το φαρδύ και επίπεδο σχήμα της, η BMW μάσκα "νεφρών" τονίζει την αθλητική παρουσία του αυτοκινήτου ενώ η κυψελοειδής σχεδίασή της προέρχεται από τους αγώνες αυτοκινήτου και διακρίνεται για την ποιότητα.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, πλαϊνή λήψη

Πλαϊνή σχεδίαση.

Η χαρακτηριστική γραμμή επάνω από τον πίσω θόλο τροχού δημιουργεί επιφάνειες γεμάτες ένταση. Τα ιδιαίτερα Air Breather μειώνουν τους στροβιλισμούς αέρα και υπογραμμίζουν οπτικά τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα, ενσωματώνονται με αρμονικό τρόπο στις γραμμές της μαύρης υφασμάτινης οροφής.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, πίσω λήψη

Σχεδίαση πίσω τμήματος.

Τα πίσω φώτα είναι στενά και εκτείνονται μέχρι τα πλαϊνά φτερά του αυτοκινήτου. Παράλληλα, η αεροτομή αναδύεται με αρμονικό τρόπο από την επιφάνεια. Ο διαχύτης και οι απολήξεις εξάτμισης αποτελούν σχεδιαστικά στοιχεία που ολοκληρώνουν την αθλητική εμφάνιση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

BMW Z4, G29, 2022, Thundernight, υφασμάτινη οροφή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ.

Η υφασμάτινη οροφή της BMW Z4 Roadster.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ.

Η υφασμάτινη οροφή της BMW Z4 Roadster.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4, G29, 2022, Μ σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό

M Σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Τα Μ σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, βαθιά τοποθετημένη επιφάνεια έδρας και ψηλά πλευρικά στηρίγματα στην έδρα και την πλάτη παρέχουν βελτιωμένη πλευρική στήριξη στον οδηγό και τον συνοδηγό. Επιπλέον, το κάθισμα οδηγού και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, το κάθισμα συνοδηγού μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τη σωματική σας διάπλαση χάρη στην ενσωματωμένη ρύθμιση πλάτους της πλάτης.

BMW Z4, G29, 2022, ατμοσφαιρικός φωτισμός

Ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μια ευχάριστη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Υπάρχουν έντεκα προεπιλεγμένα σχέδια φωτισμού σε έξι διαφορετικά χρώματα, με ατμοσφαιρικό φωτισμό και μπάρες φωτισμού στον πίνακα οργάνων, τις διακοσμητικές επενδύσεις των θυρών και την κεντρική κονσόλα.

BMW Z4, G29, 2022, ηχοσύστημα Harman Kardon με ήχο surround

Ηχοσύστημα Harman Kardon με ήχο surround.

Το εξαιρετικό surround ηχοσύστημα της Harman Kardon διαθέτει ψηφιακό ενισχυτή 408 Watt, επτά κανάλια και δώδεκα ηχεία. Ο σοφιστικέ ήχος γεμίζει με άψογο τρόπο το εσωτερικό. Ο προσαρμοσμένος ισοσταθμιστής λειτουργεί ανάλογα με την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου και περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τον θόρυβο κίνησης του αυτοκινήτου.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΚΗ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

Η BMW Z4 Roadster προσφέρει στον οδηγό σπορ χαρακτήρα, ευελιξία και έξυπνα συστήματα υποστήριξης. Χάρη στην τεχνολογία αιχμής και τα πρωτοποριακά συστήματα μετάδοσης κίνησης και πλαισίου, επιτυγχάνει εντυπωσιακές επιδόσεις. Οι ψηφιακές τεχνολογίες του roadster βελτιώνουν την άνεση και την ασφάλεια.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4, G29, 2022, M σπορ διαφορικό

M Σπορ διαφορικό.

Το Μ Σπορ διαφορικό βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας, στην επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή και στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιώνεται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές στην ταχύτητα περιστροφής των πίσω τροχών.

BMW Z4, G29, 2022, M σπορ φρένα

Μ Σπορ φρένα.

Τα Μ σπορ φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και μονού εμβόλου πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα και φέρουν Μ επιγραφή. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης. 

BMW Z4, G29, 2022, μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης

Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης.

Το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στη διαδικασία στάθμευσης και κατά τη διάρκεια ελιγμών.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4, G29, 2022, Driving Assistant

Driving Assistant.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας Driving Assistant περιλαμβάνει τα βασιζόμενα σε κάμερα συστήματα Προειδοποίησης Μετωπικής Σύγκρουσης με λειτουργία φρεναρίσματος, την Υποβοήθηση Τήρησης Ορίων Ταχύτητας με Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας και Πληροφορία Απαγόρευσης Προσπέρασης με λειτουργία προεπισκόπησης, καθώς και την Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας. Ο εξοπλισμός και ειδικότερα η λειτουργία των συστημάτων βασίζεται σε κάμερες, περιλαμβάνοντας επιπρόσθετα την Προειδοποίηση Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας πίσω, την Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας και την Προειδοποίηση Σύγκρουσης στο πίσω μέρος. Οι λειτουργίες μπορούν να περιοριστούν στο σκοτάδι ή στην ομίχλη.

BMW Z4, G29, 2022, Parking assistant

Parking Assistant.

Το Parking Assistant παρκάρει το αυτοκίνητο αυτόνομα σε παράλληλες και κάθετες θέσεις στάθμευσης και το ξεπαρκάρει από κάθετες θέσεις. Η ενεργοποίηση πραγματοποιείται από τον διακόπτη στάθμευσης ή με την επιλογή της όπισθεν στο κιβώτιο. Το σύστημα αναλαμβάνει τον έλεγχο του τιμονιού και των πεντάλ γκαζιού και φρένων, εσείς επιτηρείτε απλώς τη διαδικασία στάθμευσης.

BMW Z4, G29, 2022, BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή απευθείας μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, τις οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με Πληροφορία Απαγόρευσης Προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας.

ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4, G29, 2022, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να είναι και ο προσωπικός σας βοηθός; Επικοινωνήστε με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Εκφωνήστε εντολές με φυσικό τρόπο για να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μπορεί να σας εξηγήσει διάφορα θέματα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.

Μάθετε περισσότερα
BMW Z4, G29, 2022, BMW Λειτουργικό Σύστημα 7

BMW Λειτουργικό Σύστημα 7.

Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού του BMW Λειτουργικού Συστήματος 7 επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου π.χ. με χειρονομίες, φωνητικές εντολές, μέσω της οθόνης αφής και μέσω του πολυχειριστηρίου iDrive - με άκρως διαισθητικό τρόπο. Για αυτόν τον σκοπό έχει αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα του πολυχειριστηρίου. Πλέον το μενού εφαρμογών μπορεί να επιλεχθεί απευθείας.

Μάθετε περισσότερα
BMW Z4, G29, 2022, Connected Music

Connected Music.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου και αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ στο μποτιλιάρισμα ή ποπ στις χαλαρές διαδρομές. Με το Connected Music με Spotify μπορείτε να κάνετε απευθείας streaming χωρίς περιορισμούς από εκατομμύρια τραγούδια, που προσφέρει ο συνεργαζόμενος πάροχος μουσικού περιεχομένου Spotify, χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη κάρτα SIM του αυτοκινήτου σας.

Μάθετε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

Η BMW Z4 sDrive20i.*

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

120-145 (163-197)/4.500-6.500*

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

6,8

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

7,4–7,1

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

167–159

BMW Z4, G29, 2022, τεχνικά χαρακτηριστικά, σχέδιο

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

BMW FINANCIAL SERVICES.

BMW Z4, G29, 2022, Financial Services

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW Z4.

Υπάλληλος BMW συμβουλεύει έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW Z4 Roadster, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

BMW Z4 Roadster sDrive20i*:

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 7,4–7,1 
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 167–159

BMW Z4 Roadster sDrive30i*:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 7,3–6,9
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 166-157

BMW Z4 Roadster M40i*: 
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,0–7,8
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 182-177

* Οι τιμές είναι προσωρινές

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW

 

 

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW Z4 Roadster sDrive20i*:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 7,2–6,8 
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 165-155

  BMW Z4 Roadster sDrive30i*:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 7,3–6,9
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 166-157

  BMW Z4 Roadster M40i*: 
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,0–7,8
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 182-177

  * Οι τιμές είναι προσωρινές

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW