Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, γυναίκα μπροστά από κτίριο κοιτά το smartphone

BMW ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 21-03.

Διατηρήστε την BMW σας πλήρως ενημερωμένη: Η Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού 21-03 προσφέρει πολλές νέες λειτουργικές επεκτάσεις, βελτιώσεις ποιότητας και νέες λειτουργίες. Στις παρακάτω σημειώσεις έκδοσης θα βρείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο.
Μάθετε περισσότερα
BMW ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 21-03.

  ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 21-03.

  Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού 21-03, BMW Σειρά 4 Cabrio, κινούμενη σε δρόμο, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων

  Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε τις παρακάτω λειτουργίες και λειτουργικές βελτιώσεις:

  • BMW Χάρτες: Το παραδοσιακό πεδίο κειμένου για την εισαγωγή διευθύνσεων επέστρεψε!
  • Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας: τώρα θυμάται τις ρυθμίσεις σας

  Βελτιώσεις ποιότητας:

  • Βελτίωση ποιότητας: Εξαλείφθηκαν τα προβλήματα που εμφανίζονταν κατά την αλλαγή μουσικών κομματιών στο Android 11
  • Βελτίωση ποιότητας: Απεικόνιση Surround View
  • Βελτίωση ποιότητας: Προγραμματισμός μονάδων ελέγχου στην BMW iX3 
  • Ανάκληση: Προγραμματισμός μονάδων ελέγχου στην BMW iX3 
  Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού 21-03, BMW Σειρά 4 Coupé, σταθμευμένη, μπροστινή λήψη

  Γενικές πληροφορίες:

   

  • Αναβαθμίσεις λειτουργιών και βελτιώσεις ποιότητας
  • Εγκυρότητα Απομακρυσμένης Αναβάθμισης Λογισμικού και Πληροφορίες Έκδοσης
  • Πληροφορίες για προηγούμενες εκδόσεις
  • Ενημέρωση οδηγιών λειτουργίας εντός του οχήματος
  • Ειδικές πληροφορίες σχετικά με αυτήν την αναβάθμιση
  • Ειδικές σημειώσεις για υβριδικά συστήματα κίνησης
  • Χρήση της εφαρμογής My BMW για μεταφορά δεδομένων

  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ.

  ΧΑΡΤΕΣ BMW.

  Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, Χάρτες BMW, σύστημα πλοήγησης, κοντινή λήψη

  Το παραδοσιακό πεδίο κειμένου για την εισαγωγή διευθύνσεων επέστρεψε!

  Ακούσαμε τη γνώμη σας! Χρησιμοποιούμε τις ανατροφοδοτήσεις από τους πελάτες μας για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία με την BMW σας. Για τον λόγο αυτόν, επαναφέρουμε το γνώριμο πεδίο κειμένου για την εισαγωγή διευθύνσεων στο σύστημα πλοήγησης του Λειτουργικού Συστήματος 7. Εσείς επιλέγετε τον τρόπο εισαγωγής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Για τον σκοπό αυτόν, η αναβάθμιση σάς προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της απλοποιημένης αναζήτησης με ένα πλαίσιο κειμένου ή το παραδοσιακό παράθυρο εισαγωγής με χώρα, πόλη/περιοχή, οδό και αριθμό.

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ.

  Τώρα θυμάται τις ρυθμίσεις σας.

  Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από την Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας μπορείτε τώρα να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία από τις Ρυθμίσεις. Σ' αυτήν την περίπτωση, η Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας θα παραμένει απενεργοποιημένη και μετά την επανεκκίνηση του αυτοκινήτου, μέχρι να επανενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.
  Μάθετε περισσότερα

  ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

  Εξαλείφθηκαν τα προβλήματα που εμφανίζονταν κατά την αλλαγή μουσικών αρχείων στο Android 11.

  Αυτή η αναβάθμιση εξαλείφει τα γνωστά προβλήματα επεξεργασίας των αρχείων Cover Art στην κεντρική μονάδα, σε συνδυασμό με το λειτουργικό Android 11 και το ενεργό πρωτόκολλο Bluetooth AVRCP1.6.
  Μάθετε περισσότερα

  ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

  Απεικόνιση Surround View.

  Ενδέχεται να μην είναι σωστά τοποθετημένη η απεικόνιση του Surround View στην Κεντρική Οθόνη Πληροφοριών (CID). Με αυτήν την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού αποκαθίσταται το πρόβλημα που εμφανίζεται στα οχήματα τα οποία επηρεάζονται από την τεχνική ενέργεια με ειδικό κωδικό βλάβης 0066490100.
  Μάθετε περισσότερα

  ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

  Προγραμματισμός μονάδων ελέγχου στην BMW iX3.

  Στα εμπλεκόμενα οχήματα και σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί η αυτόματη εναλλαγή στη λειτουργία στάθμευσης προκαλώντας την προβολή μηνύματος Check Control. Εάν το μήνυμα Check Control αγνοηθεί υπάρχει κίνδυνος να κυλήσει το αυτοκίνητο. Αυτό το πρόβλημα εξαλείφεται με την αναβάθμιση λογισμικού.

  Μάθετε περισσότερα

  ΑΝΑΚΛΗΣΗ.

  Προγραμματισμός μονάδων ελέγχου στην BMW iX3.

  Σε περίπτωση πολύ σοβαρού ατυχήματος δεν μπορεί να αποκλειστεί η πρόκληση ζημιών στο ηλεκτρικό σύστημα υψηλής τάσης του αυτοκινήτου. Η ενδεχόμενη υπέρταση στο ηλεκτρικό δίκτυο υψηλής τάσης του αυτοκινήτου μπορεί να προκαλέσει ζημιές στις μονάδες ελέγχου και σε άλλα εξαρτήματα. Ενδέχεται να περιορίζεται η διαθεσιμότητα των λειτουργιών Post-crash (π.χ. αλάρμ, φώτα αυτοκινήτου ή αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης).

  Οι εμπλεκόμενοι πελάτες θα ενημερωθούν σχετικά μέσω του ειδικού κωδικού βλάβης 0061030600.

  Μάθετε περισσότερα

  ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

  Εγκυρότητα της Απομακρυσμένης Αναβάθμισης Λογισμικού και των Πληροφορίες Έκδοσης.

  Οι νέες λειτουργίες και οι βελτιώσεις αυτής της αναβάθμισης εφαρμόζονται μόνο σε αυτοκίνητα που διαθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία εξοπλισμού. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις Ενσωματωμένες Οδηγίες Λειτουργίας του αυτοκινήτου σας, επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή ή με την γραμμή υποστήριξης του BMW ConnectedDrive για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές εξοπλισμού του αυτοκινήτου σας.
  Μάθετε περισσότερα

  Ενημερώσεις λειτουργιών και βελτιώσεις ποιότητας.

  Αυτή η Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού ενημερώνει τις υπάρχουσες λειτουργίες ώστε να ανταποκρίνονται στα νεότερα προηγμένα πρότυπα της τεχνολογίας και περιλαμβάνει βελτιώσεις ποιότητας.
  Μάθετε περισσότερα

  Πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες εκδόσεις.

  Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες εκδόσεις της απομακρυσμένης αναβάθμισης λογισμικού στη δικτυακή πύλη πελατών ConnectedDrive και στον ιστότοπο BMW της χώρας σας.
  Μάθετε περισσότερα

  Ενημέρωση οδηγιών λειτουργίας εντός του οχήματος.

  Χάρη σ' αυτήν την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, οι Ενσωματωμένες Οδηγίες Λειτουργίας του αυτοκινήτου θα διαθέτουν την πλέον ενημερωμένη έκδοση.
  Μάθετε περισσότερα
  BMW Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, σύστημα πλοήγησης, κοντινή λήψη

  Ειδικές πληροφορίες σχετικά με αυτήν την αναβάθμιση.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Παρακαλούμε απομακρύνετε όλες τις διαγνωστικές συσκευές OBD (καταγραφικά διαδρομών, ανιχνευτές στίγματος GPS) που χρησιμοποιείτε κατά την εκκίνηση και αναβάθμιση.

 • Η αυτόματη επαναφόρτωση των εφαρμογών ConnectedDrive μετά την αναβάθμιση μπορεί να διαρκέσει αρκετή ώρα.

 • Απομακρυνθείτε και κλειδώστε το αυτοκίνητό σας μόνο αφού λήξει η αντίστροφη μέτρηση για την αναβάθμιση

 • Ενδέχεται να επανέλθουν ορισμένες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μετά την αναβάθμιση (για παράδειγμα, Connected Music ή ρυθμίσεις ειδοποιήσεων) και να απαιτείται επανενεργοποίηση.

 • Η επανεκκίνηση ορισμένων συστημάτων του αυτοκινήτου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την προβολή μηνυμάτων ελέγχου στην οθόνη κατά τη διάρκεια ή μετά την αναβάθμιση. Δώστε προσοχή σε αυτά τα μηνύματα ελέγχου και παρατηρήστε εάν αυτά εμφανίζονται και μετά την επανεκκίνηση (π.χ. φρένο στάθμευσης, δυσλειτουργία συστήματος μετάδοσης κίνησης)

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για χρήστες iOS: εάν χρησιμοποιείτε το smartphone για τη μεταφορά της αναβάθμισης συνδεθείτε μέσω Bluetooth & WiFi με το αυτοκίνητο από το μενού "Φορητές συσκευές". Εάν το εικονίδιο Bluetooth ή/και WiFi εμφανίζεται σκιασμένο, ενεργοποιήστε πρώτα τον Ήχο Εφαρμογών & Bluetooth στις ρυθμίσεις, στο υπομενού των "Φορητών συσκευών".

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ για M αυτοκίνητα: Η προτροπή εγκατάστασης για την Αναβάθμιση Λογισμικού μπορεί να προβληθεί για 30-60 λεπτά περίπου μετά την απενεργοποίηση του κινητήρα, διότι ο κινητήρας πρέπει προηγουμένως να κρυώσει. Η προτροπή εμφανίζεται πριν από τη έναυση του κινητήρα. Την επόμενη φορά που θα επιβιβαστείτε στο αυτοκίνητο πραγματοποιήστε την εγκατάσταση προτού θέσετε σε λειτουργία τον κινητήρα και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η προτροπή εγκατάστασης

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ για χρήστες του BMW Drive Recorder: Θα γίνει επαναφορά των αρχικών ρυθμίσεων και τα καταγεγραμμένα βίντεο θα διαγραφούν μετά την αναβάθμιση.
 • Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, υβριδικό BMW σε σταθμό φόρτισης, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

  Ειδικές σημειώσεις για μοντέλα BMW Plug-in Hybrid

  • Εάν πραγματοποιήσετε την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού κατά τη διάρκεια φόρτισης, η διαδικασία φόρτισης θα διακοπεί και δεν θα συνεχιστεί αυτόματα.

  • Ενδέχεται να επαναφερθούν οι αρχικές ρυθμίσεις φόρτισης και ελέγχου θερμοκρασίας καμπίνας μετά την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού (π.χ. ρυθμίσεις φόρτισης σε 6A αντί για 16A). Όταν ολοκληρώσετε την αναβάθμιση, πραγματοποιήστε τις προτιμώμενες ρυθμίσεις σας στα αντίστοιχα μενού των Ρυθμίσεων.

  • Με την αναβάθμιση, ενδέχεται να μηδενιστούν τα χιλιόμετρα που έχετε καλύψει αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Ωστόσο, τα χιλιόμετρα που έχετε καλύψει αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας δεν θα χαθούν οριστικά, καθώς αποθηκεύονται σε άλλο σημείο του αυτοκινήτου. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW εάν θέλετε να τεκμηριώσετε τα χιλιόμετρα που έχετε καλύψει αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.
  Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, χρήση της εφαρμογής My BMW για τη μεταφορά δεδομένων, κώδικας QR

  Χρήση της εφαρμογής My BMW για τη μεταφορά δεδομένων.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο YouTube ή χρησιμοποιώντας τον κώδικα QR που υπάρχει κάτω αριστερά μπορείτε να δείτε με ποιον τρόπο θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή My BMW για τη μεταφορά δεδομένων.