Χαρούμενο ζευγάρι σε BMW X1, σε Mineral Grey, εξοπλισμένη με προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων κάτω από γαλανό ουρανό

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Με τις υπηρεσίες BMW και το μεγάλο εύρος επιλογών σε Αξεσουάρ για το καλοκαίρι.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.Με τις υπηρεσίες BMW και το μεγάλο εύρος επιλογών σε Αξεσουάρ για το καλοκαίρι.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να ανακαλύψετε το καλοκαίρι. Είναι η ιδανική περίοδος για να απολαύσετε συναρπαστικές διαδρομές και μοναδικές στιγμές. Με την BMW σας μπορείτε να ζήσετε ανεπανάληπτες εμπειρίες. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσαρμόζονται ιδανικά στο δικό σας αυτοκίνητο. Οι αποθηκευτικές λύσεις σας επιτρέπουν να αυξήσετε τον χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διάφορα στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, για να μη σας σταματήσει τίποτα στις εξορμήσεις σας. Εστιάστε στην οδηγική απόλαυση. Αυτός είναι κι ο λόγος που η BMW σας προσφέρει αξιόπιστο service για να φτάνετε πάντα με ασφάλεια στον προορισμό σας.

BMW X1 xDrive20i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,3-6,7
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 143-152

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

Το καλοκαίρι έρχεται με την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Είτε κατευθυνθείτε στις θάλασσες είτε στα βουνά - με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, το ταξίδι σας γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό.

"ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ."

Πρακτικά Αξεσουάρ BMW για το καλοκαίρι.

Δεν αντέχετε άλλο τη ζωή στην πόλη; Βγείτε έξω και ανακαλύψτε την περιπέτεια. Ο προορισμός δεν έχει σημασία διότι τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW και οι Υπηρεσίες BMW κάνουν το ταξίδι σας ευχάριστο και ασφαλές. Τι περιμένετε; Ταξιδέψτε εκεί που σας οδηγεί η καρδιά σας.

Πλαϊνή λήψη BMW X1, σε Mineral Grey με μπαγκαζιέρα οροφής BMW, σταθμευμένη σε δάσος, προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW
Προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, Κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών BMW, εσωτερικό

Κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών BMW.

Το κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών BMW εφαρμόζει άψογα και προστατεύει τον χώρο αποσκευών από την υγρασία και τη βρωμιά. Το υπερυψωμένο περιμετρικό χείλος και η εξαιρετική ποιότητα του ανθεκτικού, αντιολισθητικού υλικού παρέχουν απόλυτη προστασία. Σε μαύρο χρώμα και με κομψή σχεδίαση, το κάλυμμα δαπέδου ταιριάζει άψογα στον χώρο αποσκευών. Το ένθετο X1, επίσης σε μαύρο χρώμα, αποτελεί μια πρόσθετη ιδιαίτερη λεπτομέρεια.
Διαμόρφωση τώρα
Προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, Πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0 BMW, εξωτερικό

Πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0 BMW.

Η πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0 BMW είναι ελαφριά και στιβαρή και μπορεί να δεχθεί βάρος έως 60 kg. Εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, μπορεί να μεταφέρει δύο κανονικά ή ηλεκτρικά ποδήλατα (μπορεί επίσης να επεκταθεί για μεταφορά τριών ποδηλάτων). Διαθέτει λειτουργία κλίσης, η οποία επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών ανά πάσα στιγμή.
Διαμόρφωση τώρα
Προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, Προβολείς θυρών LED BMW, εξωτερικό

Προβολείς θυρών LED BMW.

Οι νέοι προβολείς θυρών LED BMW με βελτιωμένη ποιότητα προβολής και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μετατρέπουν την επιβίβαση και αποβίβαση σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Ενεργοποιούνται αυτόματα όταν ανοίγουν οι πόρτες και φωτίζουν τον χώρο επιβίβασης με ιδιαίτερο τρόπο, προβάλλοντας μία εικόνα στο έδαφος, δίπλα από το αυτοκίνητο. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει την εικόνα που θα προβάλλεται χρησιμοποιώντας αφαιρούμενες διαφάνειες και μπορεί να επιλέξει μεταξύ του λογότυπου BMW και του λογότυπου BMW M. Έτσι, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οι προβολείς θυρών LED BMW προσδίδουν στο αυτοκίνητο μια ξεχωριστή εμφάνιση. Τοποθετούνται εύκολα στη θέση των φώτων εισόδου και είναι κατάλληλα προσαρμοσμένοι στο κύκλωμα παροχής ρεύματος της BMW σας.
Διαμόρφωση τώρα
Προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, BMW βάση γενικής χρήσης για tablet με BMW θήκη προστασίας για το σύστημα Travel & Comfort, εσωτερικό

BMW βάση γενικής χρήσης για tablet με BMW θήκη προστασίας για το σύστημα Travel & Comfort.

Η βάση γενικής χρήσης προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης του μεγέθους της και στερεώνεται στη βάση στήριξης που διατίθεται χωριστά ή στον προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό "Travel & Comfort". Σε συνδυασμό με την BMW θήκη προστασίας από 7" έως 11", παρέχει ασφαλή στήριξη για πολλά tablet της Apple και της Samsung. Μπορεί να περιστραφεί κατά 360° και να ασφαλιστεί σε οποιαδήποτε κλίση.
Προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW,  Πατάκια παντός καιρού BMW, μπροστά, κοντινή λήψη χώρου ποδιών, εσωτερικό

Πατάκια παντός καιρού BMW, μπροστά.

Τα πατάκια παντός καιρού BMW, με την άψογη εφαρμογή, το υπερυψωμένο ρέλι και την κομψή σχεδίαση προστατεύουν το χώρο των ποδιών από την υγρασία και τους ρύπους. Τα πατάκια παντός καιρού BMW, είναι μαύρα και διαθέτουν ένθετο από ανοξείδωτο ατσάλι.
Προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, Βάση ασύρματης φόρτισης γενικής χρήσης BMW, εσωτερικό

Βάση ασύρματης φόρτισης γενικής χρήσης BMW.

Ασύρματη φόρτιση – οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή: Με τη βάση ασύρματης φόρτισης BMW, το smartphone μπορεί να φορτιστεί εύκολα χωρίς τη χρήση καλωδίου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το κινητό τηλέφωνο φυλάσσεται σταθερά και με ασφάλεια. Ιδιαίτερα έξυπνο: Η ενσωματωμένη βάση ασύρματης φόρτισης γενικής χρήσης BMW μπορεί να αφαιρεθεί και επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση και έξω από το αυτοκίνητο.
Προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, Τσάντα-ψυγείο BMW, εσωτερικό

Φορητή τσάντα-ψυγείο BMW.

Η κομψή φορητή τσάντα-ψυγείο BMW σε μαύρο χρώμα, συνδέεται σε πρίζα 12 V του αυτοκινήτου και έχει χωρητικότητα 13 λίτρων. Το ενσωματωμένο σύστημα ψύξης ψύχει το εσωτερικό της τσάντας. Η τσάντα-ψυγείο BMW μπορεί να στερεωθεί στο κάθισμα του αυτοκινήτου με τη ζώνη ασφαλείας και προστατεύεται από πιθανή ανατροπή ή μετατόπιση.

ΣΕΤ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΒΜW.

Προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, σετ καλοκαιρινής περιποίησης, κοντινή λήψη

ΣΕΤ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΒΜW.

Τα προϊόντα που περιέχονται στο σετ περιποίησης BMW έχουν επιλεχθεί ειδικά για τις ανάγκες καθαρισμού το καλοκαίρι. Ο ελκυστικός, πολυχρηστικός σάκος είναι κατασκευασμένος από μουσαμά, ένα ιδιαίτερα εύκολο στον καθαρισμό υλικό. Η απλή και δυναμική σχεδίαση του σάκου υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα του σετ περιποίησης των Γνήσιων Προϊόντων Περιποίησης BMW που περιέχει. Η σχεδίαση του σάκου επιτρέπει τη χρήση του και ως τσάντα για laptop. Το σετ περιλαμβάνει: 1 καθαριστικό ζαντών (500 ml), 1 καθαριστικό εντόμων (500 ml), 1 συμπυκνωμένο καθαριστικό παρμπρίζ (1.000 ml).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Άντρας οδηγεί μία BMW και κοιτά μέσα από το παρμπρίζ

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία – στην οδηγική απόλαυση. Το BMW Service Inclusive σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε.
Τα οφέλη σας:
• Μείωση κόστους σε σχέση με τις μεμονωμένες υπηρεσίες.
• Διαφάνεια και απόλυτος έλεγχος κόστους.
• Διαφορετικά πακέτα για διαφορετικές ανάγκες, για νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
• Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW με άρτια τεχνογνωσία και Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.
• Αυτόματη μεταβίβαση στον επόμενο ιδιοκτήτη, αύξηση της μεταπωλητικής αξίας.
• Παρέχεται από όλους τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW παγκοσμίως που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Χαρούμενη παρέα τριών ατόμων σε BMW X1, σε Mineral Grey, εξοπλισμένη με προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, πίσω λήψη τριών τετάρτων σε παραλία, εξοπλισμός BMW

"ΘΕΛΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ."

Πρακτικά αξεσουάρ για το καλοκαίρι.

"ΘΕΛΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ."

Πρακτικά αξεσουάρ για το καλοκαίρι.

Για να νιώθετε την αίσθηση ελευθερίας στον δρόμο, θα πρέπει να εμπιστεύεστε τα ελαστικά σας. Με τα Γνήσια Σετ Τροχών BMW με θερινά ελαστικά μπορείτε να νιώθετε ασφαλής, τόσο στον ήλιο όσο και στη βροχή. “Τα” Γνήσια Σετ Τροχών BMW και τα Ελαστικά BMW έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με επιλεγμένους κορυφαίους κατασκευαστές και σας περιμένουν να πάρετε τον έλεγχο για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Μάθετε περισσότερα

ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW ΜΕ ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.

BMW M Performance ζάντες με διπλές ακτίνες 555 M, διχρωμία, BMW θερινά ελαστικά

BMW M Performance ζάντες 19" με διπλές ακτίνες 555 M, δίχρωμες.

Οι χαμηλού βάρους, ποιοτικές ζάντες ελαφρού κράματος BMW M Performance 19" με διπλές ακτίνες 555 M διατίθενται σε διχρωμία Jet Black ματ, είναι στιλβωμένες και τονίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά TPMS, διαστάσεις ζάντας 8 J x 19 με ελαστικά 235/35 R19 91Y XL.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance ζάντες με αστεροειδείς ακτίνες 749 M, BMW θερινά ελαστικά

Zάντες BMW M Performance 22" με αστεροειδείς ακτίνες 749 M.

Οι χαμηλού βάρους, ποιοτικές ζάντες ελαφρού κράματος BMW M Performance 22" με αστεροειδείς ακτίνες 749 M διατίθενται σε διχρωμία Jet Black, είναι στιλβωμένες και φέρουν επιγραφή M Performance και έγχρωμο λογότυπο M. Σετ τροχών TPMS με θερινά ελαστικά, μπροστινοί τροχοί: 9,5 J x 22 με ελαστικά 275/35 R 22 104Y XL, πίσω τροχοί: 10,5 J x 22 με ελαστικά 315/30 R 22 107Y XL.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance ζάντες με ακτίνες Υ 795 M, BMW θερινά ελαστικά

Zάντες BMW M Performance 20" με ακτίνες Y 795 Μ.

Οι υψηλής ποιότητας σφυρήλατες ζάντες BMW M Performance 20" με ακτίνες Y 795 M διατίθενται σε διχρωμία Ferric Grey ματ, είναι στιλβωμένες και φρεζαρισμένες και διαθέτουν έγχρωμο λογότυπο M και φρεζαρισμένη επιγραφή M Performance. Σετ τροχών TPMS με θερινά ελαστικά runflat, μέγεθος ζαντών 8 J x 20 με ελαστικά διαστάσεων 225/35 R 20 90Y XL RSC μπροστά και 8,5 J x 20 με ελαστικά διαστάσεων 255/30 R 20 92Y XL RSC πίσω.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance ζάντες με πολλαπλές ακτίνες 732 Μ, BMW θερινά ελαστικά

Ζάντες BMW M Performance 20" με πολλαπλές ακτίνες 732 M.

Οι υψηλής ποιότητας σφυρήλατες ζάντες BMW M Performance 20" με πολλαπλές ακτίνες 732 M διατίθενται σε διχρωμία Night Gold ματ, είναι στιλβωμένες και φρεζαρισμένες και φέρουν έγχρωμο λογότυπο M. Σετ τροχών TPMS με θερινά ελαστικά runflat, μέγεθος ζαντών 8J x 20 με ελαστικά διαστάσεων 245/35 R20 95Y XL RSC μπροστά και 9J x 20 με ελαστικά διαστάσεων 275/30 R20 97Y XL RSC πίσω.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance ζάντες με ακτίνες Υ 863 M, BMW θερινά ελαστικά

Ζάντες BMW M Performance 20" με ακτίνες Y 863 Μ.

Οι υψηλής ποιότητας σφυρήλατες ζάντες BMW M Performance 20" με ακτίνες Y 863 M διατίθενται σε Ferric Grey ματ με έγχρωμο λογότυπο M και προσδίδουν στο αυτοκίνητο μια ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση. Σετ τροχών TPMS με θερινά ελαστικά, μέγεθος ζαντών 9,5 J x 20 με ελαστικά διαστάσεων 275/35 ZR 20 (102Y) XL μπροστά και 10,5 J x 20 με ελαστικά διαστάσεων 285/35 ZR 20 92Y (104Y) XL πίσω.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance ζάντες με διπλές ακτίνες 717 Μ, BMW θερινά ελαστικά

Ζάντες BMW M Performance 20" με διπλές ακτίνες 717 M.

Οι ποιοτικές ζάντες ελαφρού κράματος BMW M Performance 20" με διπλές ακτίνες 717 M διατίθενται σε Jet Βlack ματ, έχουν χαμηλότερο βάρος και φέρουν λογότυπο M. Σετ τροχών TPMS με θερινά ελαστικά runflat, ζάντες 8 J x 20 με ελαστικά 225/40 R 20 94Υ RSC.

Μάθετε περισσότερα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW.

Προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, υπηρεσία ζαντών, υπηρεσία BMW, τεχνικός επισκευάζει μία BMW

ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW.

Το σήμα αστεριού BMW αντιπροσωπεύει την κορυφαία ποιότητα.
Παρέχουμε υπηρεσίες αλλαγής τροχών και ελαστικών (με ζυγοστάθμιση) με άριστη σχέση απόδοσης-τιμής. Πραγματοποιούμε όλες τις εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης με μεγάλη φροντίδα, απόλυτη προσήλωση και ελέγχουμε το βάθος πέλματος και τα φρένα.
Όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους ένα σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (RDC).
Αυτό το σύστημα μετρά μια πιθανή απώλεια πίεσης σε κάθε ελαστικό ξεχωριστά και προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση που παρατηρηθεί απροσδόκητη απώλεια πίεσης πολύ πριν να υποστεί ζημιά το ελαστικό.

BMW TELESERVICES.

Προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW, BMW Teleservices, γυναίκα στέκεται μπροστά από μια BMW και χρησιμοποιεί το smartphone

BMW TELESERVICES.

Με το πρωτοποριακό BMW Teleservice του BMW ConnectedDrive, η BMW σάς βοηθά να έχετε καθαρή τη σκέψη σας: όταν χρειαστεί συντήρηση ή όταν παρουσιαστεί κάποια δυσλειτουργία, μεταβιβάζει όλα τα σχετικά δεδομένα του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό service χωρίς να χρειαστεί να φροντίσετε εσείς για όλα. Η μοναδική απαίτηση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στο BMW ConnectedDrive Portal και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο το BMW Teleservice προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη ζωή σας.

"ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ."

Τα σημαντικότερα σημεία στο εξωτερικό, το εσωτερικό και τα αξεσουάρ.

Ήρθε η ώρα να δείξετε την πραγματική σας φύση στον δρόμο: ενεργοποιήστε τη λειτουργία boost και εξοπλίστε την BMW σας με Αξεσουάρ M Performance για μια γερή δόση δυναμισμού, στυλ και μοναδικότητας.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance, μάσκα "νεφρών" Iconic Glow, προϊόντα καλοκαιρινών προσφορών BMW

Μάσκα "νεφρών" BMW M Performance Iconic Glow

Η μάσκα "νεφρών" BMW M Performance Iconic Glow προσδίδει στο αυτοκίνητο μια μοναδική λάμψη. Ο φωτισμός LED δημιουργεί μια εντυπωσιακή σκηνοθεσία γύρω από την μάσκα "νεφρών" BMW και στην περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο, τόσο από το άνοιγμα των θυρών μέχρι την εκκίνηση, όσο και από το σβήσιμο του κινητήρα μέχρι το κλείδωμα του αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance πίσω διαχύτης, ανθρακονήματα, προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW

Πίσω διαχύτης BMW M Performance, από ανθρακονήματα.

100% κορυφαία τεχνολογία. 100% σπορ χαρακτήρας. 100% ενθουσιασμός. Ο πίσω διαχύτης BMW M Performance με νέα μοναδική όψη ανθρακονημάτων είναι σχολαστικά δουλεμένος στο χέρι. Προσδίδει στο αυτοκίνητο ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση και κάνει το δυναμικό παρουσιαστικό του να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, ανθρακονήματα, προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW

Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών BMW M Performance, από ανθρακονήματα.

Ανθρακονήματα με νέα, μοναδική εμφάνιση, δουλεμένα στο χέρι με μεγάλη φροντίδα: τα άκρως εντυπωσιακά καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών BMW M Performance υπογραμμίζουν τον κορυφαίο τεχνολογικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η δυναμική τους σχεδίαση εγγυάται μια ασυναγώνιστη εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα και προσθέτει μια ιδιαίτερη αθλητική «πινελιά».

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance μπροστινή αεροτομή, μαύρη, προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW

Μπροστινή αεροτομή BMW M Performance, σε γυαλιστερό μαύρο.

Για αστραφτερή, αθλητική εμφάνιση: Η μπροστινή αεροτομή BMW M Performance σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα εξασφαλίζει άριστη αεροδυναμική, ενώ, ταυτόχρονα, αναδεικνύει τον αγωνιστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Ένα μοναδικό αγωνιστικό στυλ για όσους αρνούνται οποιοδήποτε συμβιβασμό.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 19" με διπλές ακτίνες 555 M σε διχρωμία, προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW

Ζάντες ελαφρού κράματος BMW M Performance 19" με διπλές ακτίνες.

Οι χαμηλού βάρους, ποιοτικές ζάντες ελαφρού κράματος BMW M Performance 19" με διπλές ακτίνες 555 M διατίθενται σε διχρωμία Jet Black ματ, είναι στιλβωμένες και τονίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά TPMS, διαστάσεις ζάντας 8 J x 19 με ελαστικά 235/35 R19 91Y XL.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance αεροτομή οροφής, μαύρη γυαλιστερή, προϊόντα καλοκαιρινών προτάσεων BMW

Αεροτομή οροφής BMW M Performance

Συναρπαστική σχεδίαση: Η αεροτομή οροφής BMW M Performance είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και προσθέτει μια κομψή σπορ λεπτομέρεια στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής. Η πίσω αεροτομή είναι άριστα προσαρμοσμένη στη σχεδίαση του αυτοκινήτου και μπορεί να βαφτεί στο χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Μάθετε περισσότερα
BMW M Performance τιμόνι με κάλυμμα, ανθρακονήματα/Alcantara, προϊόντα καλοκαιρινών προσφορών BMW

Κάλυμμα τιμονιού BMW M Performance.

Ο απόλυτος συνδυασμός: Το κάλυμμα του τιμονιού BMW M Performance έχει επένδυση από Alcantara και κομψό ύφασμα από ανθρακονήματα και ενισχύει την αγωνιστική εμφάνιση του τιμονιού M Performance. Τα ανθρακονήματα με τους ανοικτούς πόρους προσδίδουν μια ιδιαίτερα εμφάνιση. Με επιγραφή M Performance.

Μάθετε περισσότερα