BMW Σειρά 3 Touring (G21), πλαϊνή λήψη σε κίνηση, μπροστά από σπίτια και βουνά στο φόντο
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνηΠετρέλαιοPlug-in Hybrid

THE 3

BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING

Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνηΠετρέλαιοPlug-in Hybrid
THE 3BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING

Η BMW Σειρά 3 Touring συνδυάζει με άψογο τρόπο την πρωτοπορία, τη λειτουργικότητα και τη σπορ δυναμική. Ως γνήσιος αθλητής μεταξύ των πολύπλευρων ταλέντων, συνδυάζει ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες TwinPower Turbo, άψογα προσαρμοσμένα στοιχεία πλαισίου και προηγμένα συστήματα υποστήριξης για να κερδίσει τις εντυπώσεις με την δυναμική οδήγησης που είναι αξεπέραστη στην κατηγορία της. Δηλώνει την υπεροχή στον δρόμο, ακόμα και όταν είναι ακίνητη. Με τις πρωτοποριακές λύσεις στο εσωτερικό και το έξυπνο BMW Personal Assistant σάς αποφορτίζει σημαντικά και εξασφαλίζει χρόνο για τα πραγματικά σημαντικά πράγματα της ζωής.

Μάθετε περισσότερα

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING.

Γνήσιος αθλητής: τα σπορ γονίδια της BMW Σειράς 3 Touring γίνονται αμέσως αντιληπτά. Η σύγχρονη, επίπεδη σχεδίαση του μπροστινού τμήματος επαναπροσδιορίζει τον συνδυασμό της μάσκας διπλών "νεφρών" και των μπροστινών προβολέων και τονίζει την εξαιρετικά δυναμική παρουσίαση στον δρόμο. Οι τονισμένες γραμμές και οι απαλές επιφάνειες δημιουργούν μια οικεία σιλουέτα που χαρακτηρίζει τα αυτοκίνητα BMW Touring. Σε συνδυασμό με τις δυναμικές γραμμές ώμων, αποπνέουν δυναμική και εξασφαλίζουν άριστα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά. Η κομψότητα και ο δυναμισμός συνεχίζονται και στο εσωτερικό και συνδυάζονται με τη σύγχρονη άνεση και την πρωτοποριακή λειτουργικότητα.

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING.

Διακοπές με την οικογένεια, εκδρομή ή βόλτα στο εμπορικό κέντρο – η BMW Σειρά 3 Touring φέρνει την άνεση στην καθημερινότητα. Προσφέρει πολλές πρωτοποριακές λύσεις αποθήκευσης για το εσωτερικό και τον χώρο αποσκευών και εξασφαλίζει χώρους για όλα όσα θέλετε να πάρετε μαζί σας. Τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται αυτόματα με το πάτημα ενός διακόπτη. Έτσι, η χωρητικότητα αυξάνεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα με μεγάλο όγκο. Οι πρωτοποριακές αντιολισθητικές ράγες στο δάπεδο του χώρου αποσκευών επιτρέπουν την ασφαλή στερέωση αποσκευών με μεγάλο βάρος: Ανυψώνονται αυτόματα κατά την εκκίνηση και ασφαλίζουν το φορτίο στη θέση του. Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα άνετης πρόσβασης, αρκεί μια σύντομη κίνηση του ποδιού σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα για να ενεργοποιηθεί το σύστημα ανοίγματος της πόρτας χώρου αποσκευών χωρίς τη χρήση χεριών. Αυτή και πολλές άλλες λειτουργίες κάνουν την BMW Σειρά 3 Touring να ξεχωρίζει στην κατηγορία της.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), ανεξάρτητα ανοιγόμενο πίσω παράθυρο

Ανεξάρτητα ανοιγόμενο πίσω παράθυρο.

Το πίσω παράθυρο, το οποίο ανοίγει ανεξάρτητα, είναι ιδιαίτερα πρακτικό για την αποθήκευση ή απομάκρυνση μικρότερων αντικειμένων χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα ολόκληρης της πόρτας χώρου αποσκευών.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), BMW Φώτα Laser

BMW Φώτα Laser.

Στα Προσαρμοζόμενα BMW Φώτα Laser, η εμβέλεια φωτισμού των φώτων πορείας laser φτάνει μέχρι και τα 530 μέτρα, όντας σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τους προβολείς συμβατικής τεχνολογίας. Η καλύτερη ορατότητα στο σκοτάδι αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια. Τα μπλε χαρακτηριστικά στοιχεία και η επιγραφή "BMW Laser" στους προβολείς υπογραμμίζουν το τεχνολογικό υπόβαθρο και τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), Welcome Light Carpet

Welcome Light Carpet.

Η λειτουργία Welcome Light Carpet προβάλλει ένα γραφικό μπροστά από τις πόρτες του αυτοκινήτου και δημιουργεί έναν ιδιαίτερο χώρο υποδοχής κατά την επιβίβαση. Επιπλέον, ο φωτισμός καθιστά πιο άνετη και ασφαλή την αποβίβαση στο σκοτάδι.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), σύστημα φόρτωσης

Σύστημα φόρτωσης.

Το σύστημα φόρτωσης περιλαμβάνει διαιρούμενες πλάτες πίσω καθισμάτων σε αναλογία 40:20:40 εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία. Για παράδειγμα, δύο επιβάτες μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση στα πίσω καθίσματα και συγχρόνως να μεταφερθούν και μακριά αντικείμενα, όπως π.χ. σάκοι για πέδιλα του σκι και σανίδες snowboard. Οι δύο θήκες αναψυκτικών στο κεντρικό υποβραχιόνιο είναι ιδιαίτερα πρακτικές.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), πακέτο αποθηκευτικών χώρων

Πακέτο αποθηκευτικών χώρων.

Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων περιλαμβάνει μία ανοιγόμενη θήκη στον πίνακα οργάνων, στην πλευρά του οδηγού, δίχτυα στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων, καθώς και δύο θύρες USB με λειτουργία φόρτισης στην κεντρική κονσόλα. Επιπρόσθετα, διαθέτει πρόσθετο δίχτυ αποθήκευσης στη δεξιά πλευρά του χώρου αποσκευών για μικρότερα αντικείμενα καθώς και ιμάντα συγκράτησης στη δεξιά πλευρά.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), ατμοσφαιρικός φωτισμός

Ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός περιλαμβάνει φωτισμό στις μπροστινές και πίσω πόρτες και δημιουργεί μια ξεκούραστη και ζεστή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Τα έξι σχέδια φωτισμού με δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας περιλαμβάνουν επίσης τη δυναμική λειτουργία σε τέσσερις εφαρμογές. Ο φωτισμός υποδοχής Welcome Light Carpet φωτίζει την περιοχή μπροστά από τις πόρτες του αυτοκινήτου κατά την επιβίβαση και αποβίβαση.

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ PLUG-IN HYBRIDΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING.

Ανακαλύψτε τις BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e και BMW 330e xDrive Touring με πρωτοποριακό υβριδικό σύστημα κίνησης.

Τα καλύτερα από δύο κόσμους: με τα μοντέλα με τεχνολογία Plug-in Hybrid της BMW Σειράς 3 Touring BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e και BMW 330e xDrive, θα ανακαλύψετε τη βιώσιμη κινητικότητα και την αποδοτική δυναμική οδήγησης. Εξερευνήστε τα οφέλη αυτών των υβριδικών μοντέλων BMW και μάθετε περισσότερα για το σύστημα κίνησης, τη δυναμική οδήγησης, τη φόρτιση και τις πρακτικές ψηφιακές υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive.
Plug-in Hybrid BMW Σειρά 3 Touring, 2021, G21, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων, σε BMW Wallbox με μοντέλο

Η τεχνολογία Plug-in Hybrid.

Δύο μοντέλα σε απόλυτη αρμονία: τα μοντέλα με τεχνολογία Plug-in Hybrid της Σειράς 3 Touring BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e και BMW 330e xDrive συνδυάζουν την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης BMW eDrive με έναν ισχυρό κινητήρα εσωτερικής καύσης BMW. Μαζί, τα δύο συστήματα κίνησης προσφέρουν μία εμπειρία οδήγησης που συνδυάζει κορυφαία αποδοτικότητα με ασύγκριτη οδηγική απόλαυση – ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης, το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί με τοπικά μηδενικές εκπομπές ρύπων και σχεδόν αθόρυβα ή με υψηλή ροπή και άφθονα αποθέματα ισχύος για μεγαλύτερα ταξίδια. Στις BMW 320e xDrive και BMW 330e xDrive Touring, το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, μοναδικό για μοντέλα με τεχνολογία Plug-in Hybrid αυτής της κατηγορίας, εγγυάται τη βέλτιστη δυναμική και πρόσφυση. Με τη λειτουργία ανάκτησης η κινητική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική κατά το φρενάρισμα και αποθηκεύεται στην μπαταρία, συμβάλλοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό στην αποδοτική οδήγηση.
Περισσότερα για το σύστημα κίνησης των Plug-in Hybrid
Plug-in Hybrid BMW Σειρά 3 Touring, 2021 G21, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη σε δρόμο

Λειτουργίες οδήγησης.

Αμιγώς ηλεκτρική κίνηση και μηδενικές εκπομπές ρύπων καθ' οδόν προς την εργασία ή δυναμικές επιδόσεις στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου - με τα υβριδικά μοντέλα της BMW Σειράς 3 Touring 320e, 320e xDrive, 330e και 330e xDrive έχετε στη διάθεσή σας όλες τις επιλογές. Επωφεληθείτε από τις έξυπνες λειτουργίες οδήγησης που εξασφαλίζουν τον άψογο συνδυασμό κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης – ανακαλύψτε τον ενθουσιασμό που προσφέρει η φερμένη από το μέλλον τεχνολογία και ζήστε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.
Περισσότερα για τις έξυπνες λειτουργίες οδήγησης
Plug-in HybridBMW Σειρά 3 Touring, 2021 G21, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων μπροστά από κτίριο

Φόρτιση.

Είτε στο σπίτι είτε στο δρόμο: Η BMW σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για τη φόρτιση της BMW Σειράς 3 Touring με τεχνολογία Plug-in Hybrid. Παράλληλα με το καλώδιο φόρτισης (λειτουργία 2) για οικιακές πρίζες, το οποίο παρέχεται στο βασικό εξοπλισμό, το BMW Wallbox σας παρέχει μια εξαιρετικά βολική, ασφαλή και γρήγορη μέθοδο φόρτισης. Ο Flexible Fast Charger διατίθεται για μέγιστη ευελιξία κατά τη φόρτιση στο σπίτι και σας επιτρέπει να φορτίζετε την BMW σας από κάθε οικιακή ή βιομηχανική πρίζα χρησιμοποιώντας μια ποικιλία διαφορετικών προσαρμογέων. Επιπλέον, στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το καλώδιο φόρτισης (Λειτουργία 3) για δημόσια φόρτιση καθώς και την κάρτα φόρτισης BMW ChargeCard που σας προσφέρει δωρεάν φόρτιση για 24 μήνες. Ο χρόνος φόρτισης (0–100%) των μοντέλων της BMW Σειράς 3 Touring: BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e και BMW 330e xDrive είναι περίπου 3,6 ώρες με χωρητικότητα φόρτισης 3,7 kWh (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, δημόσιοι σταθμοί φόρτισης) και περίπου 6 ώρες με χωρητικότητα φόρτισης 2,3 kWh (οικιακή πρίζα).
Περισσότερα για το BMW Charging
Plug-in Hybrid BMW Σειρά 3 Touring, 2021 G21, σύστημα πλοήγησης, κοντινή λήψη

Ψηφιακές υπηρεσίες.

Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε σας ταξίδι: Η BMW σας προσφέρει καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα με τη BMW Σειρά 3 Touring 320e, 320e xDrive, 330e ή 330e xDrive ακόμα πιο εύκολη και πιο βολική. Η χρήση της εφαρμογής My BMW σας εξασφαλίζει πλήρη διαφάνεια στο επίπεδο φόρτισης και τους τελευταίους κύκλους φόρτισης. Άλλες ψηφιακές υπηρεσίες όπως το BMW Intelligent Personal Assistant ή Ενσωμάτωση Smartphone διευκολύνουν επιπλέον την καθημερινή σας κίνηση-για χαλαρή οδηγική απόλαυση στην BMW Σειρά 3 Touring με τεχνολογία Plug-in Hybrid.
Περισσότερα για τις ψηφιακές υπηρεσίες

IΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

BMW 320e & 320e xDrive Touring με τεχνολογία Plug-in Ηybrid.

Κάντε την BMW 320e και την BMW 320e xDrive Touring με τεχνολογία Plug-in Ηybrid το επόμενο εταιρικό σας αυτοκίνητο. Η BMW 320e με Λιανική Τιμή προ Φόρων €36.387 στο βασικό μοντέλο και 32 g/km εκπομπές ρύπων CO2 και η BMW 320e xDrive με Λιανική Τιμή προ Φόρων €38.484 στο βασικό μοντέλο και 35 g/km εκπομπές ρύπων CO2 και επωφεληθείτε από τον μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Μάθετε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING.

BMW Σειρά 3 Touring (G21), μπροστινό κάθισμα και cockpit από τη θέση του συνοδηγού

Η BMW Σειρά 3 Touring σάς μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό σας και μετατρέπει την οδήγηση σε μια μοναδικά σπορ εμπειρία. Για να το πετύχουν αυτό, οι έξυπνες λειτουργίες του Driving Assistant Professional και το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης επιτρέπουν την μερικώς αυτόνομη οδήγηση. Εκτός από το Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Προειδοποίηση Σύγκρουσης, Πεζών και Ποδηλατών με λειτουργία φρεναρίσματος, η υποβοήθηση συστήματος διεύθυνσης και ελέγχου λωρίδας σάς υποστηρίζει σε ταχύτητες μέχρι 210 km/h. Ακολουθώντας τον δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση, το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης και η Υποβοήθηση Οπισθοπορείας σάς υποστηρίζουν στην εκτέλεση των ελιγμών κατά την είσοδο και έξοδο από τη θέση στάθμευσης. Για κορυφαία άνεση και ασφάλεια – σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Σε αυτό συμβάλλουν και οι λειτουργίες του πρωτοποριακού BMW Intelligent Personal Assistant. Το πρωτοποριακό σύστημα καταγράφει τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και μαθαίνει τις συνήθειές κάθε μέρα που περνά. Όταν χρειαστεί, ελέγχει τις λειτουργίες πλοήγησης, πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και γραφείου ενώ γνωρίζει και την ταχύτερη διαδρομή προς το αγαπημένο σας ιταλικό εστιατόριο. Απαντά στις ερωτήσεις σας σχετικά με το αυτοκίνητο και σας βοηθά να εξοικειωθείτε με την BMW Σειρά 3 Touring και τα πρωτοποριακά συστήματα και λειτουργίες της.

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΗ.

BMW Σειρά 3 Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Αλλαγής Λωρίδας και Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Το Parking Assistant Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα Surround View με Top View, Panorama View, Σύστημα Υποβοήθησης Παράλληλης Στάθμευσης, Ενεργό Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος, λειτουργία φρεναρίσματος ανάγκης και Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με γραμμική καθοδήγηση και Υποστήριξη Οπισθοπορείας.
BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder

Το BMW Drive Recorder σάς επιτρέπει να καταγράφετε ένα βίντεο της περιοχής γύρω από το αυτοκίνητο και να το προβάλλετε, π.χ. στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή σε μία συσκευή μετά από εξαγωγή σε USB. Παράλληλα με το βίντεο αποθηκεύονται σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου όπως η ταχύτητα κίνησης και το στίγμα GPS. Το BMW Drive Recorder διαθέτει δύο υπολειτουργίες, το Event Recorder και το Crash Recorder.
BMW Σειρά 3 Touring, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 10.25'' με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3''. Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Θέλετε η BMW σας να είναι πάντοτε ενημερωμένη με το πιο πρόσφατο λογισμικό; Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντα σαν καινούρια. Η εγκατάσταση των ενημερώσεων γίνεται ασύρματα, όπως ακριβώς και στο smartphone σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενεργοποιηθούν και άλλες λειτουργίες στο αυτοκίνητό σας.
BMW Χάρτες

BMW Χάρτες.

Κατά τον προγραμματισμό και την προετοιμασία, αλλά και κατά τη διάρκεια οδήγησης: Οι BMW Χάρτες εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης. Μετατρέψτε τα ταξίδια σας σε μία άνετη και εξατομικευμένη εμπειρία – χάρη στον διαισθητικό χειρισμό και την άψογη προσαρμογή της πλοήγησης στον οδηγό.

ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΟΔΉΓΗΣΗΣ

BMW Σειρά 3 Touring (G21), γκρι Dravite, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων σε κίνηση, μπροστά από αγροτικό σκηνικό

Αυτοπεποίθηση και δύναμη.

Στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης: η BMW Σειρά 3 Touring κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας, όσον αφορά τις επιδόσεις και τη δυναμική οδήγησης. Υπεύθυνοι για αυτό είναι οι ισχυροί κινητήρες BMW TwinPower Turbo με άμεση απόκριση γκαζιού που εξασφαλίζουν κορυφαία οδηγική απόλαυση, ακόμα και σε χαμηλές στροφές. Εσείς μπορείτε να επιλέγετε οποιαδήποτε στιγμή το επίπεδο δυναμισμού που επιθυμείτε: ο Διακόπτης Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει τις ρυθμίσεις της Μ Προσαρμοζόμενης Ανάρτησης και του αυτόματου σπορ κιβωτίου Steptronic για εξαιρετικά άνετη ή και σπορ οδήγηση. Στο παρασκήνιο, το προαιρετικά διαθέσιμο Μ Σπορ διαφορικό, σε συνδυασμό με το Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης εξασφαλίζει κορυφαία οδική συμπεριφορά και υποδειγματική ευελιξία.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING.

BMW Σειρά 3 Touring (G21), M Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση

Μ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Η κατά 10 χιλιοστά χαμηλότερη Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό του τρόπο οδήγησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), M Σπορ φρένα

M ΣΠΟΡ ΦΡΕΝΑ.

Τα Μ Σπορ φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και μονού εμβόλου πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα και φέρουν επιγραφή M. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΠΟΡ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ.

Το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στη διαδικασία στάθμευσης και κατά τη διάρκεια ελιγμών.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic

ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ STEPTRONIC.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού – για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING.

Έκδοση Advantage

Η Έκδοση Advantage τιμά το όνομά της και προσφέρει απτά πλεονεκτήματα στον πελάτη. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει με τα πολλά λειτουργικά στοιχεία εξοπλισμού που βελτιώνουν την άνεση και την ασφάλεια.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), Έκδοση Advantage

Έκδοση Sport Line

Η Έκδοση Sport Line προσδίδει στο αυτοκίνητο μια πιο δυναμική εμφάνιση. Τα στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού εξοπλισμού σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα προσδίδουν δυναμική εμφάνιση. Τα σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με επενδύσεις σε συνδυασμό υφάσματος/Sensatec σε μαύρο χρώμα προσφέρουν κορυφαία άνεση και στήριξη. Τα στοιχεία εξοπλισμού της Έκδοσης Advantage και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός ολοκληρώνουν την γκάμα.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), Έκδοση Sport Line

Έκδοση Luxury Line

Η Έκδοση Luxury Line παρουσιάζει την κομψή πλευρά του αυτοκινήτου. Τα κομψά διακοσμητικά στοιχεία από γυαλιστερό χρώμιο προσδίδουν στο εξωτερικό μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Ο κομψός χαρακτήρας συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Οι επενδύσεις καθισμάτων από εκλεκτό δέρμα και οι κορυφαίας ποιότητας διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού χαρακτηρίζουν την πολυτέλεια.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), Έκδοση Luxury Line

Έκδοση M Sport

Η Έκδοση M Sport προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα. Εκτός από την πιο "κοφτερή" εξωτερική εμφάνιση, η Έκδοση M Sport υπόσχεται αυξημένη οδηγική απόλαυση. Η Μ Σπορ ανάρτηση και το Μ Αεροδυναμικό πακέτο ενισχύουν αισθητά τη δυναμική οδήγησης.
BMW Σειρά 3 Touring (G21), Έκδοση M Sport
 • Έκδοση Advantage
 • Έκδοση Sport Line
 • Έκδοση Luxury Line
 • Έκδοση M Sport

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING

Η BMW 330i Touring

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

 190 (258)/5000-6500

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

6,0

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

 7,7-6,8

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

176-155

BMW Σειρά 3 Touring (G21), γκρι Dravit, πίσω λήψη 7/8 σε κίνηση, μπροστά από κτίριο

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING

Γυναίκα διασχίζει τον δρόμο μπροστά από μία BMW Σειρά 3 Touring (G21), μπροστά από ένα κατάστημα ξυλουργικών εργαλείων

BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW Σειρά 3 Touring.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW.

SERVICE ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Ξένοιαστες μετακινήσεις με ηλεκτρικά αυτοκίνητα: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού. Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια 4 ή 6 ετών – ή διάρκεια 3 ετών εάν είστε πελάτης μίσθωσης. Το περιεχόμενο του πακέτου συντήρησης:
 • Έλεγχος service αυτοκινήτου
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα για το BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservice.

Με τα πρωτοποριακά Teleservices του BMW ConnectedDrive η BMW σάς βοηθά να διατηρείτε πάντα την ηρεμία σας: όταν απαιτείται συντήρηση ή σε περίπτωση βλάβης μεταβιβάζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό service χωρίς να χρειαστεί να φροντίσετε εσείς για όλα. Η μοναδική απαίτηση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στην διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο το BMW Teleservice προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη ζωή σας.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Teleservices
BMW Οδική Βοήθεια

BMW Mobile Care.

Το BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς BMW, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αρκεί μια κλήση για να λάβετε υποστήριξη από τους τεχνικούς μας, είτε τηλεφωνικά είτε στον τόπο του συμβάντος εάν χρειαστεί.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Mobile Care
Υπάλληλος BMW συμβουλεύει έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW Σειρά 3 Touring, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW 330i Touring:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 7,7-6,8
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 176-155

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.