ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4.

Από την κυκλοφορία της το 2013, η BMW Σειρά 4 ενσωματώνει έναν συνδυασμό ασύγκριτης αισθητικής και σπορ δυναμικής. Σύγχρονοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου μέχρι τον Μ εξοπλισμό ολοκληρώνουν την εξαιρετική γενική ιδέα της σειράς. Η προκάτοχος της BMW Σειράς 4 είναι η BMW Σειρά 3 Coupé, η οποία εισήλθε στην αγορά ως μια ξεχωριστή, αλλά πιο ευέλικτη, έκδοση του κλασικού σπορ sedan το 1990. Η δεύτερη γενιά διακρίνεται από έναν πιο εκφραστικό και πιο σίγουρο σχεδιασμό και έχει γίνει μακρύτερη και ευρύτερη. Όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά, όπως η μαγευτική αισθητική και η συναρπαστική αίσθηση του σπορ χαρακτήρα, έχουν γίνει ακόμη πιο ισχυρά, υπογραμμίζοντας το μοναδικό στυλ της BMW. Η BMW Σειρά 4 διατίθεται σε τρεις συναρπαστικές εκδόσεις - την Coupé, την Cabrio και την τετράθυρη Gran Coupé. Κάθε γενιά της σειράς μοιράζεται τον εξαιρετικό της χαρακτήρα όσον αφορά τον αποκλειστικό σχεδιασμό, το εσωτερικό υψηλής ποιότητας και τον ισχυρό κινητήρα.

Μάθετε περισσότερα

5 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4.

  • 01 Μοναδικός, αποκλειστικός σχεδιασμός
  • 02 Εξαιρετική δυναμική οδήγησης
  • 03 Δυναμικοί κινητήρες με ισχύ έως και 374 ίππους
  • 04 Σε εκδόσεις: Coupé, Cabrio, or Gran Coupé
  • 05 Καλύτερη συνδεσιμότητα χάρη στο BMW ConnectedDrive
BMW Σειρά 4, BMW Σειρά 4 Cabrio G23, σε θέση παρκαρίσματος

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4.

Μάθετε την ιστορία των γενεών της BMW Σειράς 4 στην επισκόπηση μας και ρίξτε μια ματιά στους άμεσους προκάτοχους της.

Μάθετε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4.

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4.

BMW Σειρά 4

Από το 2013, η BMW Σειρά 4 έχει αναδειχθεί για τη σπορ, ευέλικτη εμφάνιση σε συνδυασμό με την άνεση και την αποκλειστικότητα. Όμως οι προκάτοχοί της προϋπήρχαν εδώ και πολύ καιρό, η BMW Σειρά 4 συμβαδίζει με τη θρυλική σπορ sedan BMW 02 (Σειρά 114) και τον άμεσο διάδοχο της, την BMW Σειρά 3 Coupé. Η δίθυρη έκδοση της σπορ sedan έχει χαρακτηριστεί ως κουπέ από την εισαγωγή της. Και από το 1990, από τη Σειρά E36, την Σειρά 3 Coupé έχει ένα εντυπωσιακό μοναδικό σχέδιο, λίγο πιο επίπεδο και λίγο πιο ευρύ από την sedan. Οι μεγάλες θύρες και τα παράθυρα χωρός πλαίσιο, μαζί με τη γραμμή της οροφής, δείχνουν τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος. Ακολούθησαν δύο ακόμη γενιές μοντέλων (E46, E92).

 

Το 2013 ξεκίνησε μια νέα εποχή - από τη BMW Σειρά 3 Coupé γεννήθηκε μια νέα σειρά, η BMW Σειρά 4 (F32, F33, F36). Έτσι, η BMW Σειρά 4 συνεχίζει αυτό που κάποτε ξεκίνησε με τα επαναστατικά sedan η BMW 02: χαρά στην οδήγηση, δυναμική και μια παρουσία με αυτοπεποίθηση.

Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4.

BMW Σειρά 4, πρώτη γενιά, μπροστινή λήψη τρία τέταρτα μπροστινή λήψη τρία τέταρτα στον δρόμο

(BMW F32, F33, F36)

Δεδομένου ότι η πλέον ορατή διαφοροποίηση μεταξύ της BMW Σειράς 3 Sedan και Coupé, διαφοροποιήθηκαν κατά συνέπεια σε δύο διαφορετικές σειρές το 2013. Η BMW Σειρά 4 είναι η αρχή μιας νέας εποχής, ένα ξεχωριστά ανεξάρτητο όχημα φτιαγμένο από το σημαντικά μεγαλύτερο πλάτος και μεταξόνιο. σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της BMW Σειράς 3.

 

Οι κοντές προεξοχές, το επιμηκές και καμπυλωτό καπό του κινητήρα και το πίσω τμήμα επιβατών διακρίνουν το σχεδιασμό - δίνοντάς του μια ισχυρότερη σιλουέτα. Τα χαρακτηριστικά της μάρκας, όπως οι στρογγυλοί διπλοί προβολείς, η επίπεδη διπλή μάσκα νεφρών και η γωνία Hofmeister στην τρίτη κολόνα. σχηματίζουν μια εντυπωσιακή αντίθεση στο φαρδύ πίσω μέρος με στενά φώτα. Αυτό αναδεικνύει ιδιαίτερα τους πίσω θόλους των τροχών, προσφέροντας στην πρώτη γενιά της BMW Σειράς 4 μια επιβλητική εμφάνιση. Η ακρίβεια της σχεδίασης δεν απουσιάζει ούτε από το εσωτερικό. Η λειτουργική σχεδίαση και η γεωμετρία που προσανατολίζεται στον οδηγό κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου μια μοναδική εμπειρία.

 

Η BMW Σειρά 4 Cabrio (F33) λανσαρίστηκε λίγο μετά την BMW Σειρά 4 Coupé. Η μοντέρνα αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή κάνει την οδήγηση ακόμα πιο ευχάριστη όλο τον χρόνο. Το καλοκαίρι του 2014, η BMW Σειρά 4 Gran Coupé συμπλήρωσε την γκάμα των μοντέλων της BMW Σειράς 4. Ο συνδυασμός των σπορ κουπέ και των τετράθυρων προσφέρει άνεση και κομψότητα. Η BMW Σειρά 4 σημαίνει δυναμική και ζωντάνια.

Περίοδος παραγωγής: 2013 – 2020

 

Κινητήρες: 2.0 – 3.0 λίτρα (100 – 240 kW, 136 – 326 hp), 4- & 6 κύλινδροι

 

Μήκος/πλάτος/ύψος: 4,640 mm/1,825 mm/1,377 mm

BMW Σειρά 4, BMW ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μπροστά σε αντιπροσωπεία

BMW ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ AYTOKINHTA.

BMW Σειρά 4, BMW Σειρά 4 Coupé G22, μπροστινή λήψη τρία τέταρτα

BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ.

BMW Σειρά 4, BMW Σειρά 4 Cabrio G23, πλαϊνή λήψη τρία τέταρτα

BMW ΣΕΙΡΑ 4 CABRIO.

BMW Σειρά 4, BMW Σειρά 4Gran Coupé G26

BMW ΣΕΙΡΑ 4 GRAN COUPÉ.