Η επιβλητική αισθητική και η σπορ δυναμική χαρακτηρίζουν την BMW Σειρά 4 Coupé. Ο συνδυασμός τους προσφέρει μια μοναδική αίσθηση οδήγησης – χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους, την ιδανική κατανομή του φορτίου στους άξονες, την υψηλή ακαμψία του αμαξώματος και τους κινητήρες TwinPower Turbo. Οι Εκδόσεις BMW Sport Line, Luxury Line και Modern Line, καθώς και η Έκδοση M Sport, παρέχουν διάφορες επιλογές για την εξατομίκευση της BMW Σειράς 4 Coupé. Ένα από τα πολλά "φωτεινά σημεία" της κυριολεκτικά είναι οι νέοι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED με BMW Selective Beam (σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας με αντιθαμβωτική λειτουργία). Τα πρωτοποριακά Air Breather, εκτός του ότι προσθέτουν στη σχεδίαση του αυτοκινήτου μια συναρπαστική «πινελιά», μειώνουν και την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2. Τέλος, ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση εξασφαλίζουν το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως το BMW Head-Up Display.

 

Φυσική κομψότητα: η BMW Σειρά 4 Gran Coupé συνδυάζει τη συναρπαστική αισθητική και τις χαρακτηριστικές επιδόσεις BMW με την έξυπνη πρακτικότητα. Σημαντικά χαρακτηριστικά είναι ο άφθονος χώρος για τα πόδια και το κεφάλι, τη μεγάλη πόρτα του χώρου αποσκευών και τα ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης του αυτοκινήτου τονίζονται από την προαιρετικά διαθέσιμη Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ και τους αποδοτικούς κινητήρες TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων. Όλα αυτά καθιστούν την BMW Σειρά 4 Gran Coupé ένα τέλειο μίγμα δυναμικής, κομψότητας και άνεσης.

 

Η BMW Σειρά 4 Cabrio εισέρχεται σε μία νέα διάσταση σπορ χαρακτήρα και απαράμιλλης κομψότητας. Ο αθλητικός χαρακτήρας της BMW Σειράς 4 Cabrio πηγάζει από το επιβλητικό μπροστινό τμήμα, το φαρδύ μετατρόχιο και το εντυπωσιακό πίσω μέρος. Η αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή προσφέρει μιία ατόφια εμπειρία οδήγησης με ανοικτή οροφή και μιία ασύγκριτη οδηγική αίσθηση όλο τον χρόνο. Οι χυτές γραμμές και οι διπλές ακμές κατά μήκος της σιλουέτας τονίζουν ακόμα περισσότερο την κομψή παρουσία. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αποτελούν οι προαιρετικά διαθέσιμοι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED με BMW Selective Beam (σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας με αντιθαμβωτική λειτουργία) και τα πρωτοποριακά Air Breather στους θόλους των μπροστινών τροχών. Πρόκειται για αεροδυναμικά στοιχεία που βοηθούν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων. Η τεχνολογία TwinPower Turbo των κινητήρων εγγυάται "εκρηκτικές" επιδόσεις. Οι νεότερες τεχνολογίες BMW και το κορυφαίας ποιότητας εσωτερικό που έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του οδηγού, το υψηλό επίπεδο άνεσης και η έξυπνη λειτουργικότητα, ολοκληρώνουν τη συνολική εικόνα.

Μάθετε περισσότερα