Η ολοκαίνουργια BMW Σειρά 4 Coupé εντυπωσιάζει με τη μοναδική αισθητική, τη σπορ δυναμική και το εσωτερικό υψηλής ποιότητας. Ο συνδυασμός του μοναδικού σχεδιασμού και της εντυπωσιακής ευελιξίας δημιουργεί μια εξαιρετικά υψηλή έλξη.
 

Είτε ψάχνετε για μια μεταχειρισμένη ή μια νέα BMW Σειρά 4 - εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και τις προτάσεις για χρηματοδότηση όλων των μοντέλων της BMW Σειράς 4 - και φυσικά έναν Επίσημο Έμπορο για να πραγματοποιήσετε ένα Test Drive.
 

Φυσική κομψότητα: η BMW Σειρά 4 Gran Coupé συνδυάζει τη συναρπαστική αισθητική και τις χαρακτηριστικές επιδόσεις BMW με την έξυπνη πρακτικότητα. Σημαντικά χαρακτηριστικά είναι ο άφθονος χώρος για τα πόδια και το κεφάλι, τη μεγάλη πόρτα του χώρου αποσκευών και τα ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης του αυτοκινήτου τονίζονται από την προαιρετικά διαθέσιμη Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ και τους αποδοτικούς κινητήρες TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων. Όλα αυτά καθιστούν την BMW Σειρά 4 Gran Coupé ένα τέλειο μίγμα δυναμικής,
κομψότητας και άνεσης.
 

 

Η BMW Σειρά 4 Cabrio εισέρχεται σε μία νέα διάσταση σπορ χαρακτήρα και απαράμιλλης κομψότητας. Ο αθλητικός χαρακτήρας της BMW Σειράς 4 Cabrio πηγάζει από το επιβλητικό μπροστινό τμήμα, το φαρδύ μετατρόχιο και το εντυπωσιακό πίσω μέρος. Η αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή προσφέρει μιία ατόφια εμπειρία οδήγησης με ανοικτή οροφή και μιία ασύγκριτη οδηγική αίσθηση όλο τον χρόνο. Οι χυτές γραμμές και οι διπλές ακμές κατά μήκος της σιλουέτας τονίζουν ακόμα περισσότερο την κομψή παρουσία. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αποτελούν οι προαιρετικά διαθέσιμοι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED με BMW Selective Beam (σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας με αντιθαμβωτική λειτουργία) και τα πρωτοποριακά Air Breather στους θόλους των μπροστινών τροχών. Πρόκειται για αεροδυναμικά στοιχεία που βοηθούν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων. Η τεχνολογία TwinPower Turbo των κινητήρων εγγυάται "εκρηκτικές" επιδόσεις. Οι νεότερες τεχνολογίες BMW και το κορυφαίας ποιότητας εσωτερικό που έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του οδηγού, το υψηλό επίπεδο άνεσης και η έξυπνη λειτουργικότητα, ολοκληρώνουν τη συνολική εικόνα.

Μάθετε περισσότερα