BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual γκρι Frozen μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη σε ορεινό σκηνικό
Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)8,0–7,8 l/100 km
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

THE Z4

BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual γκρι Frozen μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη σε ορεινό σκηνικό

H BMW Z4 M40i ROADSTER.

Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)8,0–7,8 l/100 km
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη
THE Z4H BMW Z4 M40i ROADSTER.

Με ανοικτή οροφή, χαμηλή,  η MW Z4 M40i δημιουργήθηκε για υψηλές επιδόσεις. Με τις σχεδιαστικές της λεπτομέρειες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η BMW Z4 M40i Roadster δηλώνει από την πρώτη κιόλας στιγμή τη δυναμική της παρουσία. Είναι ένα αυτοκίνητο roadster που μετατρέπει τη δίψα για ελευθερία σε απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Μάθετε περισσότερα

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW Z4 M40i ROADSTER.

Μαγνητίζει τα βλέμματα.

BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual γκρι Frozen μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σε κίνηση
Μάσκα με διπλά "νεφρά" κυψελοειδούς σχεδίασης, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual γκρι Frozen μεταλλικό, κοντινή λήψη

BMW Μάσκα "νεφρών" με κυψελοειδή σχεδίαση.

Η κυψελοειδής σχεδίαση της BMW μάσκας "νεφρών", η οποία διαφέρει ανάλογα με τον κινητήρα, συμβάλλει στη δυναμική εμφάνιση. Η βασική έκδοση διαθέτει μάσκα κυψελοειδούς σχεδίασης σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα ενώ στις Εκδόσεις Sport Line και M Sport η μάσκα αποτελείται από ματ αλουμίνιο με χρωμιωμένο πλαίσιο. Στο κορυφαίο μοντέλο M40i η BMW μάσκα "νεφρών" διατίθεται εξ' ολοκλήρου σε γκρι Cerium.
Air Breather, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual γκρι Frozen μεταλλικό, κοντινή λήψη

Air Breather.

Το Air Breather που τοποθετείται πίσω από τους θόλους των μπροστινών τροχών, μαζί με την Αεροκουρτίνα στον μπροστινό προφυλακτήρα, περιορίζει σημαντικά τους στροβιλισμούς του αέρα στους θόλους των τροχών και κατευθύνει στοχευμένα τη ροή του αέρα μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αεροδυναμική αντίσταση. Συγχρόνως, υπογραμμίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία.
Μ Αεροδυναμικό πακέτο, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual γκρι Frozen μεταλλικό, κοντινή λήψη

Μ Αεροδυναμικό πακέτο.

Το Μ αεροδυναμικό πακέτο με μπροστινό προφυλακτήρα Μ ειδικής σχεδίασης, διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ στο χρώμα αμαξώματος και ένθετο διαχύτη σε μεταλλικό Dark Shadow αποπνέει εντυπωσιακό δυναμισμό. Τα στοιχεία εξοπλισμού τονίζουν την εμφάνιση και βελτιώνουν την αεροδυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Απολήξεις εξάτμισης, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual γκρι Frozen μεταλλικό, κοντινή πίσω λήψη

Απολήξεις εξάτμισης ελεύθερης σχεδίασης.

Οι στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης δεξιά και αριστερά ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
Μ σπορ καθίσματα, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, εσωτερικό

Μ Σπορ καθίσματα.

Τα Μ σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, βαθιά τοποθετημένη επιφάνεια έδρας και ψηλά πλευρικά στηρίγματα στην έδρα και την πλάτη παρέχουν βελτιωμένη πλευρική στήριξη στον οδηγό και τον συνοδηγό. Επιπλέον, το κάθισμα οδηγού και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, το κάθισμα συνοδηγού μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τη σωματική σας διάπλαση χάρη στην ενσωματωμένη ρύθμιση πλάτους της πλάτης.
Μ δερμάτινο τιμόνι, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, cockpit

Μ Δερμάτινο τιμόνι.

Το Μ δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και Μ έμβλημα διαθέτει σπορ σχεδίαση τριών ακτίνων. Η στεφάνη σε μαύρο δέρμα 'Walknappa με στηρίγματα για τους αντίχειρες προσφέρει μια μοναδική σπορ αίσθηση αφής και εξασφαλίζει μια δυναμική οδηγική εμπειρία.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW Z4 M40i ROADSTER.

Αποκαλύψτε τις φιλοδοξίες σας.

Καμία πρόκληση δεν είναι αρκετά μεγάλη. Η BMW Z4 M40i Roadster αποκαλύπτει τις σπορ καταβολές της παντού. Χάρη στην τεχνολογία αιχμής, τη χαμηλή θέση στον δρόμο και τη συστηματική μείωση του βάρους, επιτυγχάνει εντυπωσιακές τιμές επιδόσεων και ασυναγώνιστη δυναμική οδήγησης.

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo.

Κορυφαίος αθλητής που προσφέρει αυθεντική οδηγική απόλαυση: Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo διακρίνεται για την υψηλή απόδοση και τον εντυπωσιακό ήχο που χαρακτηρίζει τους Μ κινητήρες. Με διπλό VANOS, Valvetronic, Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας και υπερτροφοδότη TwinScroll, αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ.
Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση.

Η κατά 10 χιλιοστά χαμηλότερη Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό του τρόπο οδήγησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική.
Μ σπορ διαφορικό, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, λεπτομερής προβολή

M Σπορ διαφορικό.

Το Μ σπορ διαφορικό βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας, στην επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή και στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιώνεται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές στην ταχύτητα περιστροφής των πίσω τροχών.
Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, κοντινή λήψη επιλογέα, εσωτερικό

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic με Launch Control επιτρέπει τόσο τις αυτόματες όσο και τις χειροκίνητες αλλαγές από τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι ή τον επιλογέα - για άνετη ή δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT ή SPORT+ και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, τιμόνι, cockpit

Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης.

Το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στη διαδικασία στάθμευσης και κατά τη διάρκεια ελιγμών.
Μ σπορ φρένα, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, BMW Individual γκρι Frozen μεταλλικό, πλαϊνή λήψη, ζάντα

Μ Σπορ φρένα.

Τα Μ σπορ φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και μονού εμβόλου πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα και φέρουν Μ επιγραφή. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΣ BMW Z4 M40i ROADSTER.

Ψηφιακές υπηρεσίες και έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού.

Η BMW Z4 M40i Roadster προσφέρει στον οδηγό μια μεγάλη γκάμα έξυπνων συστημάτων υποστήριξης. Από το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης μέχρι την προσωπική φωνητική υποστήριξη, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες βελτιώνουν την άνεση και την οδική ασφάλεια. Συγχρόνως, επιτρέπουν την μερικώς αυτόνομη οδήγηση, ανάλογα με τις συνθήκες.

BMW Λειτουργικό Σύστημα 7, BMW Z4 M40i Roadster, G29

BMW Λειτουργικό Σύστημα 7.

Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού του BMW Λειτουργικού Συστήματος 7 επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου π.χ. με χειρονομίες, φωνητικές εντολές, μέσω της οθόνης αφής και μέσω του πολυχειριστηρίου iDrive - με άκρως διαισθητικό τρόπο. Για αυτόν τον σκοπό έχει αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα του πολυχειριστηρίου. Πλέον το μενού εφαρμογών μπορεί να επιλεχθεί απευθείας.
Μάθετε περισσότερα
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW Z4 M40i Roadster, G29, 2019, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

BMW Intelligent Personal Assistant.

Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να είναι και ο προσωπικός σας βοηθός; Επικοινωνήστε με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Εκφωνήστε εντολές με φυσικό τρόπο για να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μπορεί να σας εξηγήσει διάφορα θέματα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.
Connected Music, BMW Z4 Roadster, G29

Connected Music.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου και αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ στο μποτιλιάρισμα ή ποπ στις χαλαρές διαδρομές. Με το Connected Music με Spotify μπορείτε να κάνετε απευθείας streaming χωρίς περιορισμούς από εκατομμύρια τραγούδια, που προσφέρει ο συνεργαζόμενος πάροχος μουσικού περιεχομένου Spotify, χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη κάρτα SIM του αυτοκινήτου σας.
Μάθετε περισσότερα
BMW Ψηφιακό κλειδί, BMW Z4 M40i Roadster (G29)

BMW Ψηφιακό Κλειδί.

Το BMW Ψηφιακό Κλειδί μετατρέπει το συμβατό smartphone* σε κλειδί αυτοκινήτου. Για το ξεκλείδωμα των θυρών απλώς κρατήστε το smartphone κοντά στη λαβή της πόρτας και τοποθετήστε το στη θήκη smartphone προτού βάλετε μπροστά την BMW σας. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε το Ψηφιακό Κλειδί σε έως και πέντε άτομα και να περιορίσετε την τελική ταχύτητα, π.χ. για νέους οδηγούς.

*To BMW Ψηφιακό Κλειδί είναι συμβατό μόνο με επιλεγμένα smartphone. Στο bmw.com/digitalkey θα βρείτε έναν κατάλογο συμβατών smartphone. Για τη χρήση του BMW Ψηφιακού Κλειδιού απαιτείται ο εξοπλισμός Teleservice.

Μάθετε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW Z4 M40i ROADSTER.

Η BMW Z4 M40i Roadster.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

250 (340) / 5000-6500

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

4,5

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

8 - 7,9

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

182 - 181

BMW Z4 M40i Roadster, G29, πλαϊνή λήψη

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ BMW Z4 M40i ROADSTER.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster, G29, πλαϊνή λήψη μπροστά από κτίριο

Οι επιλογές χρηματοδότησης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης για τη νέα BMW Z4 M40i Roadster.

BMW ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

SERVICE ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Ξένοιαστες μετακινήσεις με ηλεκτρικά αυτοκίνητα: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού. Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια. Το περιεχόμενο του πακέτου συντήρησης:

 • Έλεγχος service αυτοκινήτου
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα για το BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Με τα πρωτοποριακά Teleservices του BMW ConnectedDrive η BMW σάς βοηθά να διατηρείτε πάντα την ηρεμία σας: όταν απαιτείται συντήρηση ή σε περίπτωση βλάβης μεταβιβάζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό service χωρίς να χρειαστεί να φροντίσετε εσείς για όλα. Η μοναδική απαίτηση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στην διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο το BMW Teleservices προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη ζωή σας.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Teleservices
BMW Οδική Βοήθεια

BMW Mobile Care.

Η BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς BMW, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αρκεί μια κλήση για να λάβετε υποστήριξη από τους τεχνικούς μας, είτε τηλεφωνικά είτε στον τόπο του συμβάντος εάν χρειαστεί.

Μάθετε περισσότερα για το BMW Mobile Care
Υπάλληλος BMW συμβουλεύει έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW Z4 M40i Roadster, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΈΣ CO₂.

 • BMW Z4 M40i Roadster:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,0–7,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 182–177

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.