Εξωτερικό, Μ2 Αυτοκίνητα της BMW, G87, G42
M2 Coupe
Αποκτήστε το εικονιζόμενο μοντέλο
Μέγιστη ισχύςΈως και 460 hp (338 kW)
Τύπος κινητήραΒενζίνη

THE M2

BMW M

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 2 COUPÉ.

Μέγιστη ισχύςΈως και 460 hp (338 kW)
Τύπος κινητήραΒενζίνη
THE M2ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 2 COUPÉ.

ΟΙ BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ ΚΑΙ BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 Coupé:

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 9,8–9,6
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 222–218


BMW M240i Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,5–7,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 192–177


BMW M240i xDrive Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,8–8,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 200–185

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 2 COUPÉ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

Τα σπορ χαρακτηριστικά με μια ματιά.

BMW M2 COUPÉ.

Μοναδική αγωνιστική αίσθηση χάρη στις καταιγιστικές τιμές επιδόσεων.
 • Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων με 460 hp
 • Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση με Μ Ενεργό Διαφορικό και μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς
 • Χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο κιβώτιο Μ Steptronic με Drivelogic
 • 338 kW, 550 Nm, από στάση στα 100 km/h σε 4,1 δευτ. (M Steptronic)
Configurator, BMW M2 Coupé, G87

BMW M240i COUPÉ.

Αθλητικές επιδόσεις και εντυπωσιακή ευελιξία.
 • Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo με 374 hp
 • Μ Σπορ ανάρτηση, Μ Σπορ διαφορικό και Μ Σπορ φρένα στον βασικό εξοπλισμό
 • 275 kW , 500 Nm, από στάση στα 100 km/h σε 4,7 δευτ.
Configurator, BMW M240i Coupé, G42

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Δυναμική που προκαλεί εκρήξεις αδρεναλίνης και απεριόριστη καθημερινή χρηστικότητα.
 • Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo με 374 hp
 • Μ Σπορ ανάρτηση, Μ Σπορ διαφορικό και Μ Σπορ φρένα στον βασικό εξοπλισμό
 • Έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive
 • 275 kW , 500 Nm, από στάση στα 100 km/h σε 4,3 δευτ.
Configurator, BMW M240i xDrive Coupé, G42
 • BMW M2 COUPÉ.
 • BMW M240i COUPÉ.
 • BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Δυναμική οδήγησης και σχεδιαστικά στοιχεία της BMW M2 Coupé.

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower, BMW M2, G87

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων.

Κορυφαίος αθλητής που προσφέρει αυθεντική οδηγική απόλαυση: Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo διακρίνεται για τη δυναμική απόδοση της ισχύος και τον εντυπωσιακό ήχο που χαρακτηρίζει τους Μ κινητήρες. Οι άκρως αποδοτικές τεχνολογίες όπως το διπλό VANOS, το Valvetronic, ο Άμεσος Ψεκασμός Υψηλής Ακρίβειας και ο υπερτροφοδότης TwinScroll εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις.

Χειροκίνητο κιβώτιο, BMW M2, G87

Χειροκίνητο κιβώτιο.

Το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων υπόσχεται ανόθευτη οδηγική απόλαυση. Επιλέγοντας οι ίδιοι χειροκίνητα τις σχέσεις στο κιβώτιο θα ανακαλύψετε μια άμεση, αυθεντική σύνδεση με το σύστημα μετάδοσης της BMW σας και επομένως την σπορ οδήγηση στην αυθεντική της μορφή. Επίσης, θα επωφεληθείτε από τη σχεδίαση χαμηλού βάρους του κιβωτίου.*

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση, BMW M2, G87

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση.

Με την Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση με μεταβλητή ρύθμιση αμορτισέρ, τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του πλαισίου μπορούν να προσαρμοστούν κατάλληλα, ευνοώντας την άνεση ή τη δυναμική οδήγηση. Με τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας μπορείτε να προσαρμόσετε το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πλαίσιο γρήγορα και εύκολα, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και οδοστρώματος.

Σχεδίαση μπροστινού τμήματος, BMW M2, G87

Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

Οι συμπαγείς αναλογίες και οι καθαρές γραμμές καθορίζουν τη χαρακτηριστική σχεδίαση της BMW M2 Coupé. Ακολουθώντας το στιλ της BMW 2002, οι προβολείς αποτελούνται από ξεχωριστά φωτιστικά σώματα.

Μ οροφή από ανθρακονήματα, BMW M2, G87

M Οροφή από ανθρακονήματα.

Ως μέρος της έξυπνης κατασκευής χαμηλού βάρους, η M οροφή από ανθρακονήματα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση του βάρους του αυτοκινήτου. Χάρη στο συνθετικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) είναι 6 kg ελαφρύτερη σε σχέση με μια παρόμοια μεταλλική οροφή. Αυτό χαμηλώνει το κέντρο βάρους και αυξάνει τη δυναμική της .*

Σχεδίαση πίσω τμήματος, BMW M2, G87

Σχεδίαση πίσω τμήματος.

Τα μυώδη φτερά και οι χαρακτηριστικοί θόλοι τροχών τονίζουν τη δυναμική εμφάνιση της BMW 2 Coupé στον δρόμο και αποκαλύπτουν τη δύναμη και τον αθλητικό της χαρακτήρα. Τα πίσω φώτα αποτελούν μια εντελώς νέα σχεδιαστική "ερμηνεία" του χαρακτηριστικού σχήματος L καθώς είναι τοποθετημένα στις άκρες του πίσω τμήματος.

Μ Carbon καθίσματα μπάκετ, BMW M2, G87

Μ Carbon καθίσματα μπάκετ.

Τα M Carbon καθίσματα μπάκετ με φωτιζόμενο λογότυπο M2 και λεπτομέρειες σε Μ χρώμα, συνδυάζουν το χαμηλό βάρος και τον αγωνιστικό χαρακτήρα ενός μπάκετ καθίσματος με τις λειτουργίες ενός Μ σπορ καθίσματος. Παρέχουν άριστη πλευρική στήριξη και υψηλό επίπεδο άνεσης στις μεγάλες αποστάσεις. Τα καθίσματα είναι συμβατά με ζώνες πολλαπλών σημείων και επομένως κατάλληλα για αγωνιστική χρήση.**

M τιμόνι, BMW M2, G87

Μ Τιμόνι.

Με το M δερμάτινο τιμόνι θα απολαύσετε μια σπορ και άμεση αίσθηση οδήγησης ενώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε εύκολα τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του M Drive με το πάτημα ενός κουμπιού.

BMW Κυρτή Οθόνη, BMW M2, G87

BMW Κυρτή Οθόνη.

Η ενιαία, πλήρως ψηφιακή BMW Κυρτή Οθόνη προβάλλει τις πληροφορίες της BMW σας σε μία μεγάλη και άψογα τακτοποιημένη επιφάνεια. Συνδυάζει πίνακα οργάνων 12,3'' και Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 14,9" με λειτουργία αφής. Ο χειρισμός έχει βελτιστοποιηθεί από πλευράς εργονομίας και είναι διαισθητικός. Η κυρτή, σχεδόν "αιωρούμενη" σχεδίαση υπογραμμίζει τον σύγχρονο και σοφιστικέ χαρακτήρα.

BMW M240i COUPÉ ΚΑΙ BMW M240i xDRIVE COUPÉ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Δυναμική οδήγησης και στοιχεία σχεδίασης της BMW M240i Coupé και της BMW M240i xDrive Coupé.

Εξωτερικό, BMW M240i, G42
Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας M TwinPower Turbo, BMW M240i, G42

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo.

Κορυφαίος αθλητής που προσφέρει αυθεντική οδηγική απόλαυση: Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo διακρίνεται για την υψηλή απόδοση και τον εντυπωσιακό ήχο που χαρακτηρίζει τους Μ κινητήρες. Με διπλό VANOS, Valvetronic, Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας και υπερτροφοδότη TwinScroll, αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ.

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic, BMW M240i, G42

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού – για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT PLUS και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

BMW M240i, G42, σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση και μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης.

Η Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό σας τρόπο οδήγησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική. Το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στη διαδικασία στάθμευσης και κατά τη διάρκεια ελιγμών.

Σχεδίαση μπροστινού τμήματος, BMW M240i, G42

Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

Στο μπροστινό τμήμα, τα νεύρα "powerdome" του καπό, η εκφραστική μάσκα "νεφρών" και ο ειδικός Μ προφυλακτήρας με τις τριγωνικές εισαγωγές αέρα υπογραμμίζουν τη δυναμική της BMW M240i Coupé και της BMW M240i xDrive Coupé.

Σχεδίαση πλαϊνών τμημάτων, BMW M240i, G42

Πλαϊνή λήψη.

Η ευέλικτη σχεδίαση τριών όγκων της BMW M240i Coupé και της BMW M240i xDrive Coupé με μακρύ καπό, κοντούς προβόλους και μετατοπισμένη προς τα πίσω καμπίνα επιβατών δημιουργεί μια σπορ coupé σιλουέτα.

Σχεδίαση πίσω τμήματος, BMW M240i, G42

Σχεδίαση πίσω τμήματος.

Ο ειδικός Μ πίσω προφυλακτήρας και η πίσω αεροτομή στο χρώμα αμαξώματος αποτελούν σπορ λεπτομέρειες στο πίσω τμήμα της BMW M240i Coupé και της BMW M240i xDrive Coupé και περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό. Οι απολήξεις εξάτμισης ελεύθερης σχεδίασης σε γκρι Cerium ολοκληρώνουν την αθλητική εμφάνιση.

Μ σπορ καθίσματα, BMW M240i, G42

Μ Σπορ καθίσματα.

Τα Μ σπορ καθίσματα πολλαπλών ρυθμίσεων τύπου μπάκετ με μερικώς ενσωματωμένο προσκέφαλο παρέχουν άριστη πλευρική στήριξη σε εσάς και τον συνοδηγό. Επιπλέον, μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά το πλάτος της πλάτης καθίσματος. Η ιδιαίτερη σχεδίασή τους με μαύρο λογότυπο Μ τονίζει οπτικά τις αθλητικές ικανότητες του αυτοκινήτου.

Μ δερμάτινο τιμόνι, BMW M240i , G42

Μ Δερμάτινο τιμόνι.

Το Μ δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, M έμβλημα και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού, διαθέτει σχεδίαση τριών ακτίνων. Η στεφάνη τιμονιού από μαύρο δέρμα 'Walknappa' με μαύρες ραφές και στηρίγματα αντιχείρων εξασφαλίζει μια εξαιρετική αίσθηση αφής.

Μ φωτιζόμενες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού, BMW M240i , G42

Μ Φωτιζόμενες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού.

Οι M φωτιζόμενες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού φέρνουν τα M χρώματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και τραβούν αμέσως την προσοχή. Οι φωτιζόμενες διακοσμητικές επενδύσεις θυρών στα M χρώματα υπογραμμίζουν τον ιδιαίτερο, σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Το εφέ fade υπογραμμίζει τη δυναμική για την οποία φημίζεται το ισχυρότερο γράμμα του κόσμου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Το σύστημα χειρισμού, οι ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού στις BMW M2 Coupé, BMW M240i Coupé και BMW M240i xDrive Coupé.

Τεχνολογία, Μ2 Αυτοκίνητα της BMW, G87, G42
BMW Live Cockpit Professional, Μ2 Αυτοκίνητα της BMW, G87, G42

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional με μεγάλη κυρτή οθόνη διευρύνει το BMW Live Cockpit Plus με το πλήρως έγχρωμο Head-Up Display. Προβάλλει σημαντικές πληροφορίες, όπως είναι η τρέχουσα ταχύτητα ή οι οδηγίες πλοήγησης, ακριβώς μέσα στο οπτικό σας πεδίο – για καλύτερο έλεγχο και μεγαλύτερη ασφάλεια.

BMW Λειτουργικό Σύστημα 8, Μ2 Αυτοκίνητα της BMW, G87, G42

Ειδική M σχεδίαση ενδείξεων μέσω του BMW Λειτουργικού Συστήματος 8.

Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 8 απλοποιεί τη λειτουργία του οχήματος, π.χ. με φωνητικές εντολές και με οθόνη αφής. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αποτελεί η ειδική σχεδίαση M: Το περιεχόμενο σε 2D εξασφαλίζει την καλύτερη αναγνωρισιμότητα, το λογότυπο M βρίσκεται στην παρουσίαση του περιεχομένου. Οι δύο λειτουργίες M ROAD και SPORT δημιουργούν μια ατομική και μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Θήκη ασύρματης φόρτισης, Μ2 Αυτοκίνητα της BMW, G87, G42

Θήκη ασύρματης φόρτισης.

Με τη θήκη ασύρματης φόρτισης μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα και το smartphone σας. Στον διευρυμένο χώρο αποθήκευσης μπορούν να τοποθετηθούν και μεγαλύτερες συσκευές, χωρίς ενοχλητικά καλύμματα και καλώδια. Το σύστημα επαγωγικής φόρτισης διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης που προστατεύει τις συσκευές σας από υπερθέρμανση.

BMW Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, Μ2 Αυτοκίνητα της BMW, G87, G42

BMW Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού η BMW σας διαθέτει το πιο πρόσφατο λογισμικό. Εγκαταστήστε τις ενημερώσεις μέσω της εφαρμογής My BMW ή απευθείας από το αυτοκίνητο.

Driving Assistant, Μ2 Αυτοκίνητα της BMW, G87, G42

Driving Assistant.

Το Driving Assistant σάς μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό σας. Το σύστημα υποστήριξης σάς υποστηρίζει σε επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης με Προειδοποίηση Σύγκρουσης στο μπροστινό ή πίσω τμήμα, Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας και Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας, Υποβοήθηση Τήρησης Ορίων Ταχύτητας και Προειδοποίηση Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας. Σε περίπτωση ανάγκης, ενεργοποιείται αυτόματα το σύστημα πέδησης.

Parking Assistant Plus, Μ2 Αυτοκίνητα της PLUS BMW, G87, G42

Parking Assistant Plus.

Καλύτερη ορατότητα στο παρκάρισμα και στην εκτέλεση ελιγμών: το Parking Assistant Plus συμπληρώνει με πρόσθετες κάμερες τον βασικό εξοπλισμό του Έλεγχου Απόστασης Παρκαρίσματος. Χάρη στην πανοραμική και 3D προβολή του χώρου γύρω από το αυτοκίνητο, μπορείτε να εκτελείτε εύκολα τους ελιγμούς,ακόμα και σε περιορισμένους χώρους. Αυτό αποτρέπει τις ζημιές κατά το παρκάρισμα και τα ατυχήματα σε όχι και τόσο ξεκάθαρες καταστάσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 2 COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ ΚΑΙ BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp):

338 (460)

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

4,1

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

9,8-9,6*

Εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

222–218*

 

* Οι τιμές είναι προσωρινές

 

 

 

Εξωτερικό σχέδιο, Μ2 Αυτοκίνητα της BMW, G87, G42

BMW ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ BMW M PERFORMANCE ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 2 COUPÉ.

Επιλέξτε τα BMW M Performance Εξαρτήματα για να ενισχύστε στον μέγιστο βαθμό τον σπορ χαρακτήρα της BMW Μ2 Coupé – ή επιλέξτε τα BMW Γνήσια Αξεσουάρ για να διαμορφώσετε το αυτοκίνητό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μ Performance σφυρήλατες ζάντες 20"/21" με σταυρωτές ακτίνες 1000 Μ σε μπρονζέ Gold, BMW M2, G87

Μ Performance σφυρήλατες ζάντες 20"/21" με σταυρωτές ακτίνες.

Μ Performance σφυρήλατες ζάντες 20"/21" με σταυρωτές ακτίνες 1000 Μ σε μπρονζέ Gold. Ολοκληρωμένο σετ τροχών με θερινά ελαστικά και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

Μετάβαση στο προϊόν
M Performance μονάδα απολήξεων εξάτμισης, τιτάνιο, BMW M2, G87

M Performance μονάδα απολήξεων εξάτμισης, τιτάνιο.

Δείχνει τι κρύβεται στο εσωτερικό. Η M Performance μονάδα απολήξεων εξάτμισης από τιτάνιο κορυφαίας ποιότητας αποτελεί μια ιδιαίτερη οπτική λεπτομέρεια.

Μετάβαση στο προϊόν
M Performance μάσκα "νεφρών" από ανθρακονήματα, BMW M240i, G42

M Performance μάσκα "νεφρών" από ανθρακονήματα.

Δείξτε το στιλ σας: το πλαίσιο της M Performance μάσκας "νεφρών" είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα. Για μία εξαιρετικά κομψή, δυναμική και ιδιαίτερη εμφάνιση.

Μετάβαση στο προϊόν
Μ Performance πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, BMW M240i, G42

M Performance πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα.

Η M Performance πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα ενισχύει την ποιοτική, δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου και εξασφαλίζει βελτιωμένη αεροδυναμική.

Μετάβαση στο προϊόν
Μ Performance πίσω διαχύτης από ανθρακονήματα, BMW M240i, G42

M Performance πίσω διαχύτης από ανθρακονήματα.

Ο Μ Performance πίσω διαχύτης με όψη ανθρακονημάτων προσδίδει στο αυτοκίνητο ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση και κάνει το σπορ παρουσιαστικό του να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Μετάβαση στο προϊόν
BMW μπαγκαζιέρα οροφής 320 σε μαύρο/ασημί Titanium, BMW M240i, G42

BMW μπαγκαζιέρα οροφής 320 σε μαύρο/ασημί Titanium.

Μπαγκαζιέρα οροφής σε μαύρο/ασημί Titanium, ασφαλιζόμενη, επιτρέπει την πρόσβαση και από τις δύο πλευρές, έχει χωρητικότητα 320 λίτρων και είναι συμβατή με όλα τα BMW συστήματα σχάρας οροφής.

Μετάβαση στο προϊόν
BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0, BMW M240i, G42

BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0.

Ελαφριά, στιβαρή BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0 για δύο ηλεκτρικά/συμβατικά ποδήλατα. Μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης 60 kg, μπορεί να αναδιπλωθεί.

Μετάβαση στο προϊόν
BMW ταπέτα παντός καιρού, μπροστά, BMW M240i, G42

BMW ταπέτα παντός καιρού, μπροστά.

Τα BMW ταπέτα παντός καιρού με την άψογη εφαρμογή προστατεύουν τον χώρο των ποδιών από την υγρασία και τους ρύπους. Σε μαύρο χρώμα με ένθετο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Μετάβαση στο προϊόν

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 2 COUPÉ.

BMW FINANCIAL SERVICES.

Financial Services, Μ2 Αυτοκίνητα της BMW, G87, G42

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για τα Μ αυτοκίνητα της BMW Σειράς 2 Coupé. 

SERVICE KAI ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 2 COUPÉ.

BMW SERVICE: PROACTIVE CARE ΓΙΑ ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 2 COUPÉ.

BMW Προληπτική Φροντίδα, BMW M2, G87

Το Proactive Care αναγνωρίζει αυτόματα το επερχόμενο service ή τις απαιτούμενες εργασίες επισκευής για το αυτοκίνητό σας και επικοινωνεί μαζί σας.
 

 • Άμεση βοήθεια από τους ειδικούς της BMW
 • Επίλυση προβλημάτων με απομακρυσμένη συντήρηση
 • Αποφυγή πιθανών ακινητοποιήσεων λόγω βλάβης
 • Πρόσθετες εξατομικευμένες προσφορές service
 • Η υπηρεσία παρέχεται χωρίς χρέωση ως στοιχείο ενός ενεργού συμβολαίου ConnectedDrive
Υπάλληλος BMW συμβουλεύει έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για τα Μ αυτοκίνητα BMW Σειράς 2 Coupé, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

* Ο εξοπλισμός διατίθεται προαιρετικά

** Ο εξοπλισμός διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο M Race Track

BMW M2 Coupé***:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 9,8–9,6
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 222–218

BMW M240i Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,5–7,8
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 192–177

BMW M240i xDrive Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,8–8,1
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 200–185

*** Οι τιμές είναι προσωρινές
 

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). 

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

 • * Ο εξοπλισμός διατίθεται προαιρετικά

  ** Ο εξοπλισμός διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο M Race Track

  BMW M2 Coupé***:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 10,2–9,6
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 231–218

  BMW M240i Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,5–7,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 192–177

  BMW M240i xDrive Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,8–8,1
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 200–185

  *** Οι τιμές είναι προσωρινές

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.