BMW M340i xDrive Touring (G21), πλαϊνή λήψη σε κίνηση
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνηΠετρέλαιο

THE 3

BMW M340i xDrive Touring (G21), πλαϊνή λήψη σε κίνηση

Τα Μ Αυτοκίνητα της BMW Σειράς 3 Touring

Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνηΠετρέλαιο
THE 3Τα Μ Αυτοκίνητα της BMW Σειράς 3 Touring

Η BMW M340i xDrive Touring και η BMW M340d xDrive Touring φέρνουν στην καθημερινότητά σας τη συναρπαστική αίσθηση από τους αγώνες αυτοκινήτων. Ο ισχυρός εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας BMW M TwinPower Turbo αποδίδει μέγιστη ισχύ 375 hp (275 kW). Η Μ Ανάρτηση έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την κορυφαία δυναμική και ζωντανεύει το πάθος για τους αγώνες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή χωρητικότητα του χώρου αποσκευών που φτάνει το 1,510 m³ και τις πολλές πρωτοποριακές λύσεις αποθήκευσης, ξεδιπλώνουν τις αρετές τους στις μακρινές διαδρομές.

Μάθετε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING.

Μετατρέπει την χαρά της προσμονής σε οδηγική απόλαυση.

Αγάπη για τους αγώνες αυτοκινήτων: με τα Γνήσια Εξαρτήματα της BMW M Ανάρτησης, οι BMW M340i xDrive και M340d xDrive Touring προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις. Φτιαγμένες για τις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις δυναμικής, εμπνέουν με την εντυπωσιακή απόδοση και τα άψογα χαρακτηριστικά οδήγησης. Η Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση με το Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης, μαζί με το Μ Σπορ διαφορικό με μόνιμο έλεγχο της μπλοκέ λειτουργίας, συνδυάζει τη διασκεδαστική οδήγηση με την αυξημένη ευελιξία, την άριστη πρόσφυση και την άψογη οδική συμπεριφορά.
BMW M340i xDrive Touring (G21), δυναμική οδήγησης
BMW M340i xDrive Touring (G21), σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic

Σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού – για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Σπορ φρένα

Μ Σπορ φρένα.

Τα Μ Σπορ φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και μονού εμβόλου πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα και φέρουν επιγραφή M. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση.

Η κατά 10 χιλιοστά χαμηλότερη Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό του τρόπο οδήγησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Σπορ διαφορικό

Μ Σπορ διαφορικό.

Το Μ Σπορ διαφορικό βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας, στην επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή και στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιώνεται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές στην ταχύτητα περιστροφής των πίσω τροχών.
BMW M340i xDrive Touring (G21), BMW Φώτα Laser

BMW Φώτα Laser.

Στα Προσαρμοζόμενα BMW Φώτα Laser, η εμβέλεια φωτισμού των φώτων πορείας laser φτάνει μέχρι και τα 530 μέτρα, όντας σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τους προβολείς συμβατικής τεχνολογίας. Η καλύτερη ορατότητα στο σκοτάδι αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια. Τα μπλε χαρακτηριστικά στοιχεία και η επιγραφή "BMW Laser" στους προβολείς υπογραμμίζουν το τεχνολογικό υπόβαθρο και τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
BMW M340i xDrive Touring (G21), Μ ζάντες ελαφρού κράματος 19" με διπλές ακτίνες 792 M σε διχρωμία

Μ ζάντες ελαφρού κράματος 19" με διπλές ακτίνες 792 M σε διχρωμία.

Μ ζάντες ελαφρού κράματος 19" με διπλές ακτίνες 792 Μ σε διχρωμία γκρι Cerium, στιλβωμένες, με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων, μπροστά 8J x 19 με ελαστικά 225/40 R19, πίσω 8,5J x 19 με ελαστικά 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Γυαλιστερό Shadow Line

Μ Γυαλιστερό Shadow Line.

Το M Γυαλιστερό Shadow Line περιλαμβάνει διάφορα στοιχεία εξοπλισμού σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Εδώ περιλαμβάνονται τα καλύμματα, τα πλαίσια και οι οδηγοί των παραθύρων, τα διακοσμητικά καλύμματα των μεσαίων κολονών καθώς και τα πλαίσια, οι τριγωνικές βάσεις και η αεροτομή των εξωτερικών καθρεπτών.
BMW M340i xDrive Touring (G21), αποκλειστικές απολήξεις εξάτμισης

Αποκλειστικές απολήξεις εξάτμισης.

Αποκλειστικά διαθέσιμες για τις M340i xDrive και M340d xDrive Touring: απολήξεις εξάτμισης ελεύθερης σχεδίασης αριστερά και δεξιά σε γκρι Cerium. Με αυτόν τον τρόπο, οι απολήξεις εξάτμισης τονίζουν οπτικά τον σπορ χαρακτήρα της M340i xDrive και της M340d xDrive Touring.
BMW M340i xDrive Touring (G21), Μ σπορ καθίσματα και Μ ζώνες ασφαλείας

M σπορ καθίσματα και Μ ζώνες ασφάλειας.

Τα σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό παρέχουν εξαιρετική στήριξη και προσφέρουν διάφορες επιλογές ρυθμίσεων. Οι M ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες ζωνών και περιοριστές δύναμης αποτελούν ένα ιδιαίτερο στοιχείο εξοπλισμού με πλεκτή υφή στα κλασικά M χρώματα.
BMW M340i xDrive Touring (G21), Μ πίνακας οργάνων

Μ πίνακας οργάνων.

Εκτός από τις πληροφορίες οδήγησης, όπως η ταχύτητα και οι στροφές λειτουργίας του κινητήρα, ο Μ πίνακας οργάνων προβάλλει και πρόσθετες ενδείξεις για δυναμικό τρόπο οδήγησης.
BMW M340i xDrive Touring (G21), Μ δερμάτινο τιμόνι

Μ δερμάτινο τιμόνι.

Το Μ δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, Μ έμβλημα και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού, διαθέτει σχεδίαση τριών ακτίνων. Η στεφάνη τιμονιού από μαύρο δέρμα 'Walknappa' με μαύρες ραφές και στηρίγματα αντιχείρων εξασφαλίζει μια εξαιρετική αίσθηση αφής.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Προκαλεί τον ενθουσιασμό πριν την επιβίβαση: η σύγχρονη και δυναμική σχεδίαση της BMW M340i xDrive και της M340d xDrive Touring συνδυάζει την ισχύ και την υψηλή αισθητική σε κάθε της λεπτομέρεια. Οι ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε προοδευτικό γκρι Cerium μεταλλικό , όπως το πλαίσιο και οι γρίλιες της χαρακτηριστικής μάσκας "νεφρών" BMW, υπογραμμίζουν τις σπορ καταβολές. Ο σπορ χαρακτήρας συνεχίζεται και στο εσωτερικό: τα στοιχεία εξοπλισμού όπως τα εργονομικά καθίσματα και το αποκλειστικά διαθέσιμο Μ δερμάτινο τιμόνι, μαζί με τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, δημιουργούν ένα αυθεντικό σπορ cockpit που προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Μάθετε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING.

Διαισθητική και προνοητική.

Οι BMW M340i xDrive and M340d xDrive Touring σάς μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό σας και μετατρέπουν την οδήγηση σε μια μοναδικά σπορ εμπειρία. Για να το πετύχουν αυτό, οι έξυπνες λειτουργίες του Driving Assistant Professional και το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης επιτρέπουν την μερικώς αυτόνομη οδήγηση. Εκτός από το Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Προειδοποίηση Σύγκρουσης, Πεζών και Ποδηλατών με λειτουργία φρεναρίσματος, η υποβοήθηση συστήματος διεύθυνσης και ελέγχου λωρίδας σάς υποστηρίζει σε ταχύτητες μέχρι 210 km/h. Ακολουθώντας τον δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση, το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης και η Υποβοήθηση Οπισθοπορείας σάς υποστηρίζουν στην εκτέλεση των ελιγμών κατά την είσοδο και έξοδο από τη θέση στάθμευσης. Για κορυφαία άνεση και ασφάλεια – σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Σε αυτό συμβάλλουν και οι λειτουργίες του πρωτοποριακού BMW Intelligent Personal Assistant. Το πρωτοποριακό σύστημα καταγράφει τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και μαθαίνει τις συνήθειές κάθε μέρα που περνά. Όταν χρειαστεί, ελέγχει τις λειτουργίες πλοήγησης, πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και γραφείου ενώ γνωρίζει και την ταχύτερη διαδρομή προς το αγαπημένο σας ιταλικό εστιατόριο. Απαντά στις ερωτήσεις σας σχετικά με το αυτοκίνητο και σας βοηθά να εξοικειωθείτε με την BMW M340i xDrive ή την M340d xDrive Touring και τα πρωτοποριακά συστήματα και λειτουργίες της.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Plus

Parking Assistant Plus.

Το Parking Assistant Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα Surround View με Top View, Panorama View, Σύστημα Υποβοήθησης Παράλληλης Στάθμευσης, Ενεργό Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος, λειτουργία φρεναρίσματος ανάγκης και Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με γραμμική καθοδήγηση και Υποστήριξη Οπισθοπορείας.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder.

Το BMW Drive Recorder σάς επιτρέπει να καταγράφετε ένα βίντεο της περιοχής γύρω από το αυτοκίνητο και να το προβάλλετε, π.χ. στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή σε μία συσκευή μετά από εξαγωγή σε USB. Παράλληλα με το βίντεο αποθηκεύονται σημαντικές πληροφορίες του αυτοκινήτου όπως η ταχύτητα κίνησης και το στίγμα GPS. Το BMW Drive Recorder διαθέτει δύο υπολειτουργίες, το Event Recorder και το Crash Recorder.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional περιλαμβάνει ένα υψηλής ποιότητας δίκτυο απεικόνισης, αποτελούμενο από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 10,25'' και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3''. Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), Connected Music

Connected Music.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου και αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ στο μποτιλιάρισμα ή ποπ στις χαλαρές διαδρομές. Με το Connected Music με Spotify μπορείτε να κάνετε απευθείας streaming χωρίς περιορισμούς από εκατομμύρια τραγούδια, που προσφέρει ο συνεργαζόμενος πάροχος μουσικού περιεχομένου Spotify, χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη κάρτα SIM του αυτοκινήτου σας.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Πάντα το πιο πρόσφατο λογισμικό. Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντα ενημερωμένη. Μπορείτε να κατεβάσετε απλά τις ενημερώσεις μέσω της εφαρμογής My BMW ή μέσω της εγκατεστημένης κάρτας SIM και μετά να τις εγκαταστήσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενεργοποιηθούν και άλλες λειτουργίες στην BMW σας.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), πακέτο αποθηκευτικών χώρων

Πακέτο αποθηκευτικών χώρων.

Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων περιλαμβάνει μία ανοιγόμενη θήκη στον πίνακα οργάνων, στην πλευρά του οδηγού, δίχτυα στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων, καθώς και δύο θύρες USB με λειτουργία φόρτισης στην κεντρική κονσόλα. Επιπρόσθετα, διαθέτει πρόσθετο δίχτυ αποθήκευσης στη δεξιά πλευρά του χώρου αποσκευών για μικρότερα αντικείμενα καθώς και ιμάντα συγκράτησης στη δεξιά πλευρά.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), ανεξάρτητα ανοιγόμενο πίσω παράθυρο

Ανεξάρτητα ανοιγόμενο πίσω παράθυρο.

Το πίσω παράθυρο, το οποίο ανοίγει χωριστά, είναι ιδιαίτερα πρακτικό για την αποθήκευση ή απομάκρυνση μικρότερων αντικειμένων χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα ολόκληρης της πόρτας χώρου αποσκευών.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), σύστημα φόρτωσης

Σύστημα φόρτωσης.

Το σύστημα φόρτωσης περιλαμβάνει διαιρούμενες πλάτες πίσω καθισμάτων σε αναλογία 40:20:40 εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία. Για παράδειγμα, δύο επιβάτες μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση στα πίσω καθίσματα και συγχρόνως να μεταφερθούν και μακριά αντικείμενα, όπως π.χ. σάκοι για πέδιλα του σκι και σανίδες snowboard. Οι δύο θήκες αναψυκτικών στο κεντρικό υποβραχιόνιο είναι ιδιαίτερα πρακτικές.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING.

BMW M340d xDrive Touring

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

250 (340) / 4400-4400

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

4,8

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

6,7-6,1

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

177 - 160

BMW M340d xDrive (G21), τεχνικά χαρακτηριστικά

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING.

BMW M340i xDrive Touring (G21), σχεδίαση τροχών

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 3 TOURING.

Οι επιλογές χρηματοδότησης της BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για τα νέα Μ αυτοκίνητα της BMW Σειράς 3 Touring.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW.

SERVICE ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW M340i / M340d xDRIVE TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Ξένοιαστες μετακινήσεις με ηλεκτρικά αυτοκίνητα: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού. Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια 4 ή 6 ετών – ή διάρκεια 3 ετών εάν είστε πελάτης μίσθωσης. Το περιεχόμενο του πακέτου συντήρησης:
 • Έλεγχος service αυτοκινήτου
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα για το BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Με τα πρωτοποριακά Teleservices του BMW ConnectedDrive η BMW σάς βοηθά να διατηρείτε πάντα την ηρεμία σας: όταν απαιτείται συντήρηση ή σε περίπτωση βλάβης μεταβιβάζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό service χωρίς να χρειαστεί να φροντίσετε εσείς για όλα. Η μοναδική απαίτηση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στην διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο το BMW Teleservices προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη ζωή σας.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Teleservices
BMW Οδική Βοήθεια

BMW Mobile Care.

Το BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς BMW, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αρκεί μια κλήση για να λάβετε υποστήριξη από τους τεχνικούς μας, είτε τηλεφωνικά είτε στον τόπο του συμβάντος εάν χρειαστεί.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Mobile Care
BMW Service, υπάλληλος βοηθά έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW M340i / M340d xDrive Touring, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

 • BMW M340i xDrive Touring:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,4–7,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 193–178

  BMW M340d xDrive Touring:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 6,7–6,1
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 176–160

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.