BMW X2, λήψη σε εξωτερικό περιβάλλον

THE X2. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ.

Τολμήστε και γνωρίστε το δυναμικό της χαρακτήρα.

THE X2. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ.Τολμήστε και γνωρίστε το δυναμικό της χαρακτήρα.

ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Συναρπαστική δυναμική για τους εκφραστικούς εξωστρεφείς

Αυτό το μοναδικό Sports Activity Coupe (SAC) είναι το νέο μέλος της μεγάλης οικογένειας BMW. Τα δυναμικά και ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, που συνδυάζονται με τη σπορ σχεδίαση κατέκτησαν γρήγορα τις καρδιές των οδηγών. Αποτελεί τολμηρή επιλογή για όσους επιζητούν τη μοναδικότητα και θέλουν να ηγούνται παρά να ακολουθούν. Η BMW X2 είναι το πρώτο μοντέλο της γκάμας X που διατίθεται στην Έκδοση M Sport X.
BMW X2, μπροστινή λήψη

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Αυτό το αυτοκίνητο επιδεικνύει τον ισχυρό του χαρακτήρα σε κάθε λεπτομέρεια. Το επιβλητικό μπροστινό τμήμα τραβά αμέσως την προσοχή με τον τονισμένο προφυλακτήρα και τις εισαγωγές αέρα με τη δυναμική σχεδίαση. Το ιδιαίτερο πίσω τμήμα έλκει τα βλέμματα με την κεκλιμένη γραμμή οροφής και τη θύρα του χώρου αποσκευών. Το λογότυπο στις πίσω κολόνες αποτίνει φόρο τιμής στη σχεδίαση της εμβληματικής BMW E9.
BMW X2, πλαϊνή λήψη

ΕΚΔΟΣΗ Μ SPORT X

Μείνετε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος επιλέγοντας το πακέτο M Sport X που συνδυάζει τα σχεδιαστικά στοιχεία των μοντέλων BMW M και X. Η Έκδοση M Sport X αντλεί έμπνευση από την εμφάνιση των αγωνιστικών αυτοκινήτων και διαθέτει στοιχεία εξωτερικού εξοπλισμού σε χρώμα γκρι Frozen που δημιουργούν έντονες αντιθέσεις με το χρώμα αμαξώματος. Οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες εστιάζουν ακόμα περισσότερο στο δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
BMW X2, κοντινή λήψη στο μπροστινό τμήμα

ΣΥΣΤΗΜΑ xDRIVE ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η εξαιρετική δυναμική και ευελιξία αποτελούν αναπόσπαστα χαρακτηριστικά της BMW X2, ωστόσο, εάν θέλετε να τονίσετε ακόμα περισσότερο την εμπειρία οδήγησης, μπορείτε να επιλέξετε το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive. Αυτό το σύστημα τελειοποιεί την πρόσφυση και την ευστάθεια της BMW X2. Επιπλέον, το BMW xDrive εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο σε κάθε οδόστρωμα και σας επιτρέπει να κινείστε άνετα και ομαλά, ακόμα και στις πιο απαιτητικές στροφές.
BMW X2, κοντινή λήψη στην κεντρική οθόνη

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ SMARTPHONE

Η BMW X2 είναι άριστα εξοπλισμένη ώστε να σας κρατάει συνδεδεμένους, τόσο με το smartphone σας όσο και με τις αγαπημένες σας εφαρμογές όπως το Spotify. Απολαύστε την απομακρυσμένη πρόσβαση ενώ οδηγείτε. Από το πλήκτρο φωνητικού ελέγχου στο τιμόνι μπορείτε να δίνετε φωνητικές εντολές στο Siri.
BMW X2, κοντινή λήψη στην κεντρική κονσόλα ελέγχου

DRIVING ASSISTANT PLUS

Το Driving Assistant Plus διαθέτει μία σειρά συστημάτων που κάνει πιο απολαυστική και ασφαλή την εμπειρία οδήγησης. Η BMW X2 γίνεται πραγματικά ο καλύτερος φίλος του οδηγού. Ανακαλύψτε την Προειδοποίηση Προσέγγισης, την Προειδοποίηση Πεζών, την Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας, την Υποβοήθηση Φώτων Πορείας, την Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας ή το Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και απολαύστε ξεκούραστα ταξίδια.
BMW X2, κοντινή λήψη στο cockpit

ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟ COCKPIT

Η BMW X2 διαθέτει εργονομικό και φιλικό προς τον οδηγό cockpit, όπως όλα τα μοντέλα BMW. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν με διαισθητικό τρόπο ενώ τα σημαντικότερα όργανα οδήγησης είναι τοποθετημένα σε εύκολα προσβάσιμα σημεία. Το προαιρετικά διαθέσιμο M δερμάτινο τιμόνι και οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων υπογραμμίζουν την κομψότητα στο ήδη εκπληκτικό εσωτερικό.

Τολμήστε το – Επιλέξτε το δικό σας μοντέλο της BMW X2!

Πακέτο M Sport Advanced

BMW X2 sDrive18i

BMW X2 sDrive18i, Πακέτο M Sport Advanced
  • Έκδοση M Sport ή Μ Sport X
  • Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη
  • Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Πακέτο M Sport Advanced

BMW X2 sDrive16d

BMW X2 sDrive16d, Πακέτο M Sport Advanced
  • Έκδοση M Sport ή Μ Sport X
  • Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη
  • Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Πακέτο Business Advanced

BMW X2 xDrive25e (Plug-in Hybrid)

BMW X2 xDrive25e (Plug-in Hybrid), Πακέτο Business Advanced
  • Έκδοση M Sport ή Μ Sport X
  • Πακέτο Innovation & ConnectedDrive Plus
  • Σύστημα Πλοήγησης με οθόνη αφής 10,25’’

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

BMW X2, λήψη σε εξωτερικό περιβάλλον

Μάθετε περισσότερα για τη μοναδική BMW Χ2.

Η BMW X2 σας προσφέρει ποικιλία επιλογών σε κινητήρες και σε προαιρετικό εξοπλισμό. Επιλέξτε αυτές που ικανοποιούν τις δικές σας ανάγκες και ακολουθήστε το δρόμο προς νέες περιπέτειες.

  • * Μηνιαία δόση €239 με το πρόγραμμα BMW All Inclusive για το όχημα BMW X2, με αξία οχήματος €32.701, προκαταβολή  €13.000, και με τελευταία μεγάλη δόση  €14.388. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,9% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση  €1.862, άτοκη προστασία δανείου  €496, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €22.059, ΣΕΠΠΕ 6,02%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής  €39.151.