BMW X1, λήψη σε εξωτερικό περιβάλλον

THE X1

Δυναμική παρουσία και σπορ χαρακτήρας – η νέα BMW X1 είναι εδώ

THE X1Δυναμική παρουσία και σπορ χαρακτήρας – η νέα BMW X1 είναι εδώ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ

Εξερευνήστε το δυναμικό χαρακτήρα της BMW X1.

Η νέα BMW X1 γοητεύει με κάθε της λεπτομέρεια. Η αθλητική μορφή και τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως η μεγάλη ενιαία μάσκα ψυγείου ή ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας με προβολείς LED, αποπνέουν επιβλητικότητα και δύναμη. Το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου ξεχωρίζει με τις μεγάλες απολήξεις εξάτμισης και τα ανασχεδιασμένα φώτα LED. Το κομψό εσωτερικό ακολουθεί τη δυναμική και εμπνευσμένη εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
BMW X1

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED ενσωματώνουν τα φώτα διασταύρωσης, τα φώτα πορείας με το σύστημα υποβοήθησης (BMW Selective Beam) και τα φλας LED. Η BMW X1 φωτίζει τις στροφές και προσαρμόζει την ένταση φωτισμού ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες οδήγησης.
BMW X1

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ xDRIVE

Το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη στην BMW X1 και να την προετοιμάσει για όλες τις συνθήκες οδήγησης και τις καιρικές συνθήκες. Κατανέμει τη ροπή ομοιόμορφα στους μπροστινούς και πίσω τροχούς και εξασφαλίζει βέλτιστη πρόσφυση και κορυφαία δυναμική.
BMW X1

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΥΡΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Έχετε τα χέρια σας γεμάτα; Το αυτόματο ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο της θύρας του χώρου αποσκευών γίνεται με το πάτημα ενός διακόπτη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ή στο κλειδί. Απολαύστε ακόμα μεγαλύτερη άνεση με αυτή την πρακτική λειτουργία.
BMW X1

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός στο εσωτερικό περιλαμβάνει μια σειρά στοιχείων LED που δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα άνεσης και πολυτέλειας στο εσωτερικό της BMW X1. Επιλέξτε ένα από τα έξι σχέδια φωτισμού για να φωτίσετε το εσωτερικό με έναν ζεστό και κομψό συνδυασμό φωτισμού.
BMW X1

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ SMARTPHONE

Οδηγήστε την BMW X1 ανενόχλητα – δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε σημαντικές λειτουργίες του smartphone σας όταν βρίσκεστε καθ' οδόν. Το Apple CarPlay ή το Android Auto σας επιτρέπουν την ασύρματη σύνδεση με το smartphone σας και τη χρήση των αγαπημένων σας εφαρμογών όπως το Spotify.
BMW X1

PARKING ASSISTANT

Το Parking Assistant σας βοηθά να παρκάρετε την BMW X1 σε παράλληλες θέσεις. Το σύστημα εντοπίζει την κατάλληλη θέση στάθμευσης καθώς οδηγείτε με χαμηλή ταχύτητα. Όταν εντοπίσει μία θέση, το σύστημα υποβοήθησης εκτελεί αυτόνομα τους ελιγμούς στάθμευσης. Ο οδηγός απλώς επιλέγει σχέση στο κιβώτιο και ελέγχει το πεντάλ γκαζιού και φρένου.
BMW X1

DRIVING ASSISTANT PLUS

Το Driving Assistant Plus περιλαμβάνει όλες τις πρωτοποριακές λύσεις που ολοκληρώνουν την εμπειρία οδήγησης και εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Η Προειδοποίηση Σύγκρουσης στο μπροστινό μέρος ανιχνεύει εμπόδια και επιβραδύνει αυτόματα ή εκτελεί ελιγμό για την αποφυγή του κινδύνου. Η Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας σας βοηθά να διατηρείτε με ασφάλεια την πορεία σας στον δρόμο ενώ η Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης ή το Parking Assistant κάνουν πιο απολαυστική την οδήγηση στην πόλη.

Βρείτε το μοντέλο της BMW Χ1 που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

BMW X1 sDrive18i

Πακέτο Connected Advanced

BMW X1 sDrive18i, Πακέτο Connected Advanced
  • Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη
  • Σύστημα Πλοήγησης Navigation
  • Προβολείς LED

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

BMW X1 sDrive18i

Πακέτο xLine Advanced

BMW X1 sDrive18i, Πακέτο xLine Advanced
  • Έκδοση xLine
  • Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη
  • Προβολείς LED & προβολείς ομίχλης LED

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

BMW X1 sDrive16d

Πακέτο Connected

BMW X1 sDrive16d, Πακέτο Connected
  • Έκδοση Advantage
  • Ενσωμάτωση Smartphone (Apple Car Play/Android Auto
  • Ενσωμάτωση Smartphone (Apple Car Play/Android Auto

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!

Τα μοντέλα της BMW Χ1

Η πολύπλευρη οδηγική δυναμική της BMW X1.

Η νέα BMW X1 περιμένει να σας συνοδεύσει σε όλες τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Βρείτε το μοντέλο της επιλογής σας. 

  • * Μηνιαία δόση €239 με το πρόγραμμα BMW All Inclusive για το όχημα BMW X1, με αξία οχήματος €30.388, προκαταβολή  €11.180, και με τελευταία μεγάλη δόση  €13.675. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,9% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €1.784, άτοκη προστασία δανείου €483, έξοδα φακέλου €280, συνολικό ποσό πίστωσης €21.475, ΣΕΠΠΕ 6,04%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €36.615.