ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 23-07.

Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού λαμβάνετε ασύρματα τις αναβαθμίσεις, χωρίς καμία επιβάρυνση. Μπορείτε επίσης να λάβετε νέες λειτουργίες ή λειτουργικές βελτιώσεις χωρίς χρέωση, όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες, ανάλογα με τη χώρα, το μοντέλο, τον εξοπλισμό και την κατάσταση του αυτοκινήτου.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 23-07.

ΝΕΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ.

Κεντρική Οθόνη Πληροφοριών με νέο Λειτουργικό Σύστημα 8.5

Η δομή του κύριου μενού στην κεντρική οθόνη έχει αλλάξει ριζικά. Το νέο κύριο μενού αποτελείται από δύο επίπεδα ένδειξης. Αυτά αποτελούνται από κατακόρυφα ταξινομημένες μικροεφαρμογές (widgets), οι οποίες επιτρέπουν την απευθείας πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες, καθώς και από διάφορα επίπεδα στο φόντο. Μπορείτε να επιλέξετε το περιεχόμενο με οριζόντια ή κατακόρυφη σάρωση των μικροεφαρμογών.
Σημείωση: Η επιστροφή στην προηγούμενη οθόνη δεν είναι πλέον εφικτή μετά την αναβάθμιση.

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ.

Άντρας στο αυτοκίνητο κοιτά την Κεντρική Οθόνη Πληροφοριών

Η εξατομίκευση του ηλεκτρικού καθίσματος οδηγού περιλαμβάνει τώρα και τη ρύθμιση θέσης επιβίβασης/αποβίβασης. Το κάθισμα του οδηγού μετακινείται προς μια πιο άνετη θέση καθίσματος για την επιβίβαση/αποβίβαση όταν η πόρτα είναι ανοικτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗΣ.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΝΕΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Άντρας πίσω από μία BMW διασχίζει τον δρόμο

ΕΝΕΡΓΟ PDC.


Μ' αυτήν την αναβάθμιση το σύστημα φρενάρει και κατά την οπισθοπορεία εάν εντοπίσει ότι η κίνηση πεζών μπορεί να οδηγήσει σε επαφή με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, Max Range στην Κεντρική Οθόνη Πληροφοριών

MAX RANGE.


Ενεργοποιώντας την επιλογή Max Range στη λειτουργία MyMode Efficient, μπορείτε να αυξήσετε την αυτονομία του αυτοκινήτου σας κατά 15 έως 25%. Σ' αυτήν τη λειτουργία, η μέγιστη ταχύτητα του αυτοκινήτου περιορίζεται στα 90km/h (ή 60mph) και μειώνεται η ισχύς. Επιπλέον, περιορίζεται και η λειτουργία των συστημάτων άνεσης όπως ο κλιματισμός της καμπίνας επιβατών και η λειτουργία θέρμανσης για τα καθίσματα και το τιμόνι.

Μάθετε περισσότερα
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, BMW iX (i20), σταθμευμένο φορτίζει σε δημόσιο δρόμο

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.


Εκτός από τις διάφορες ποιοτικές βελτιώσεις των λειτουργιών, μπορείτε να επιλέξετε τον προτιμώμενο πάροχο σταθμών φόρτισης και να αποφύγετε συγκεκριμένους σταθμούς φόρτισης. Στην επισκόπηση διαδρομής προβάλλονται σημεία (π.χ. εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ.) που βρίσκονται κοντά στον σταθμό φόρτισης. Επιπρόσθετα εμφανίζεται η διαθεσιμότητα των σταθμών φόρτισης απευθείας στον χάρτη. 

Μάθετε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

Κεντρική Οθόνη Πληροφοριών, διαδραστική προβολή πλοήγησης

Το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου περιλαμβάνει μια διαδραστική ένδειξη. Η ροή συμβάντων στην αριστερή πλευρά της κεντρικής οθόνης πληροφοριών προβάλλει διάφορες πληροφορίες και συνθήκες κυκλοφορίας κατά μήκος της ενεργής διαδρομής.

ASSISTED DRIVING VIEW: ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, το Assisted Driving View προβάλλει τις τρέχουσες συνθήκες οδήγησης

Τώρα μπορείτε να προβάλλετε οπτικοποιημένες τις γνώριμες λειτουργίες Assisted Driving View (π.χ. Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας) στον πίνακα οργάνων και στο Head-up Display.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Αυτή η Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού ενημερώνει τις υπάρχουσες λειτουργίες ώστε να ανταποκρίνονται στα νεότερα προηγμένα πρότυπα της τεχνολογίας και περιλαμβάνει βελτιώσεις ποιότητας.

Μάθετε περισσότερα
  • Εγκυρότητα της Απομακρυσμένης Αναβάθμισης Λογισμικού και των Σημειώσεων Έκδοσης
  • Πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες εκδόσεις
  • Ενημέρωση των οδηγιών λειτουργίας εντός του οχήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ.

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, άντρας μπροστά από μία BMW κοιτά το smartphone

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

Θέλετε να λάβετε πληροφορίες για όλες τις προηγούμενες BMW Αναβαθμίσεις Λογισμικού; Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια επισκόπηση ολόκληρου του περιεχομένου.
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, κοντινή λήψη, Κυρτή Οθόνη, BMW iX

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

Διατηρήστε ενημερωμένο το λογισμικό του αυτοκινήτου σας.
BMW ConnectedDrive, ψηφιακές υπηρεσίες, επισκόπηση, γυναίκα με smartphone μπροστά από μία BMW

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ.

Θέλετε να ανακαλύψτε περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα από το BMW ConnectedDrive; Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε στην επισκόπηση.

Λόγω των τακτικών ενημερώσεων λογισμικού, το περιβάλλον οθονών που παρουσιάζεται εδώ ενδέχεται να διαφέρει από το πραγματικό περιβάλλον στο αυτοκίνητό σας.

Μάθετε περισσότερα