Η αποστολή της: να θέτει νέα πρότυπα. Η BMW Σειρά 5 αποτελεί την ενσάρκωση του business sedan. Χάρη στη δυναμική και ταυτόχρονα κομψή της εμφάνισή, ανταποκρίνεται πειστικά στις προσδοκίες που τίθενται σήμερα σε ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας της: αθλητικός χαρακτήρας και οδηγική απόλαυση με τεχνολογία αιχμής.

Σκεφτείτε δημιουργικά. Συμβαδίστε με τις τεχνολογικές αλλαγές. Δύο βασικές έννοιες για βιώσιμες έννοιες. Η BMW 530e με τεχνολογία Plug-in Hybrid εφαρμόζει και τις δύο προσεγγίσεις τέλεια και παραμένει πολύ μπροστά από την εποχή της. Βασίζεται στην οδηγική απόλαυση της ηλεκτροκίνησης και χάρη στην τεχνολογία Plug-in Hybrid, προσβλέπει σε ένα λαμπρό μέλλον.

Εξαιρετική δυναμική οδήγησης, σπορ σχεδίαση, μέγιστη άνεση - η BMW Σειρά 5 Σειρά Touring κυριαρχεί απόλυτα στην κατηγορία της. Εξοπλισμένη με τεχνολογίες αιχμής, με μέγιστη λειτουργικότητα και με σπορ χαρακτηριστικά σχεδίασης. Οι αμέτρητες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού εγγυώνται την άνεση, την ασφάλεια και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Το γενναιόδωρο εσωτερικό προσφέρει απόλυτη ποιότητα και με έως και 1.700 λίτρα χώρου αποσκευών προσφέρει άφθονο χώρο για δραστηριότητες κάθε είδους.

Η BMW 530e Touring με τεχνολογία Plug-in-Hybrid συνδυάζει έναν ισχυρό κινητήρα βενζίνης με έναν ηλεκτροκινητήρα από την τεχνολογία BMW eDrive. Το αποτέλεσμα είναι οι εντυπωσιακές επιδόσεις και ταυτόχρονα η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές CO2.

Είτε ψάχνετε για μια μεταχειρισμένη ή μια νέα BMW Σειρά 5 - εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και τις προτάσεις για χρηματοδότηση όλων των μοντέλων της BMW Σειράς 5 - και φυσικά έναν Επίσημο Έμπορο για να πραγματοποιήσετε ένα Test Drive.

Μάθετε περισσότερα