Η αυτονόητη αποστολή της: να δημιουργήσει νέα πρότυπα. Η BMW Σειρά 5 αποτελεί την ενσάρκωση ενός σύγχρονου business sedan. Με τη δυναμική και, ταυτόχρονα, κομψή της εμφάνιση ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες που μπορεί να έχει κανείς σήμερα από ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας: αθλητικός χαρακτήρας υψηλής αισθητικής και οδηγική απόλαυση με προηγμένη τεχνολογία.

Σκεφθείτε δημιουργικά. Ακολουθήστε την εποχή. Δύο προτάσεις που είναι ουσιαστικές για τη βιώσιμη επιτυχία. Η plug-in υβριδική BMW 530e υιοθετεί απόλυτα και τις δύο αυτές προσεγγίσεις και βρίσκεται μπροστά από την εποχή της. Στοχεύει στην οδηγική απόλαυση που ηλεκτρίζει και κοιτά προς το μέλλον, χάρη στο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Εξαιρετική δυναμική οδήγησης, σπορ σχεδίαση, άνεση στο έπακρο – η BMW Σειρά 5 Touring αποτελεί αδιαμφισβήτητη «κορυφή» στην κατηγορία της. Είναι ένα ευέλικτο πολυχρηστικό αυτοκίνητο, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής, αξεπέραστη λειτουργικότητα και έντονη σπορ προσωπικότητα. Μια πληθώρα ψηφιακών υπηρεσιών και συστημάτων υποστήριξης οδηγού εγγυάται άνεση, ασφάλεια και μέγιστη παραγωγικότητα. Το εντυπωσιακά ευρύχωρο εσωτερικό δημιουργεί ένα περιβάλλον κορυφαίας άνεσης, ενώ, με έως και 1.700 λίτρα διαθέσιμου χώρου αποσκευών, το αυτοκίνητο προσφέρει άφθονο χώρο για κάθε είδους δραστηριότητα.

Εάν αναζητάτε μια καινούρια ή μεταχειρισμένη BMW Σειρά 5, εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα δοκιμών, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης των εκδόσεων της BMW Σειράς 5, καθώς και τους Επίσημους Εμπόρους για ένα test-drive.

Μάθετε περισσότερα