Η νέα BMW Σειρά 7 αντιπροσωπεύει την ιδιαίτερη αισθητική, τις κορυφαίες επιδόσεις και το ασύγκριτο επίπεδο άνεσης. Η αυτοπεποίθησή της υπογραμμίζεται από το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τη χαρακτηριστική μάσκα "νεφρών". Στο πλάι, τα Air Breather τονίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Με τις ιδιαίτερες ραφές και τις υψηλής ποιότητας διακοσμητικές επενδύσεις, το εσωτερικό αποπνέει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Η BMW Σειρά 7 συνδυάζει την οδηγική απόλαυση με την ασφάλεια προσφέροντας ψηφιακές και αυτοματοποιημένες λειτουργίες και συστήματα υποστήριξης. Το BMW Personal CoPilot συνδυάζει διάφορα συστήματα υποστήριξης που βοηθούν τον οδηγό σε πολλές περιπτώσεις ενώ αναλαμβάνουν πλήρως και ορισμένες εργασίες. Με το BMW Live Cockpit Professional και το Λειτουργικό Σύστημα 7.0, ο έλεγχος γίνεται ακόμα πιο εύκολος και διαισθητικός.

Εκτός από τον εξακύλινδρο κινητήρα BMW TwinPower Turbo ή τον ισχυρό οκτακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, η BMW Σειρά 7 Sedan στις plug-in υβριδικές εκδόσεις BMW 745e/Le, συνδυάζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις του εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα BMW TwinPower Turbo με την πρωτοποριακή αποδοτικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης νεότερης γενιάς.

Η νέα BMW M760Li xDrive Sedan με τον δυναμικό δωδεκακύλινδρο κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo συνδυάζει κομψότητα και δυναμισμό. Σε συνδυασμό με την Έκδοση M Sport και τον αποκλειστικά διαθέσιμο εξοπλισμό M Performance με τα διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία, εστιάζει στο πάθος για δυναμική.

Μάθετε περισσότερα