BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, 2020, μαύρο Sapphire μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
116i
Buy for28.003,08 €
Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)7,8–7,1 l/100 km
Τύπος κινητήραΒενζίνη

THE 2

BMW M

Η BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)7,8–7,1 l/100 km
Τύπος κινητήραΒενζίνη
THE 2Η BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Ο εξωστρεφής αθλητικός χαρακτήρας της BMW M235i xDrive Gran Coupé κυριαρχεί παντού: χάρη στις μυώδεις αναλογίες, την ελαφρώς κεκλιμένη οροφή και το δυναμικό πίσω τμήμα. Ένας κορυφαίος αθλητής που δημιουργεί νέα πρότυπα χάρη στα προσαρμοσμένα στοιχεία δυναμικής οδήγησης και τον εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα. Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα ιδιαίτερα M στοιχεία και οι τεχνολογίες αιχμής όπως η φωνητική υποστήριξη BMW Intelligent Personal Asisstant. Για νέους στόχους, χωρίς όρια.

Μάθετε περισσότερα

Η BMW M235I XDRIVE GRAN COUPÉ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Αποκτήστε τώρα την BMW M235i xDrive Gran Coupé με Εγγύηση Τιμής, διασφαλίζοντας την τιμή του οχήματος σας.

Μάθετε περισσότερα

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Σπορ στο εσωτερικό, αθλητική εξωτερικά: Η BMW M235i xDrive Gran Coupé δείχνει την ασυμβίβαστη δυναμική της σε κάθε της λεπτομέρεια. Χάρη και στο Μ Αεροδυναμικό πακέτο και τα αποκλειστικά Μ στοιχεία σε γκρι Cerium. Τα ιδιαίτερα στοιχεία όπως η BMW μάσκα νεφρών σε σχεδίαση Mesh, οι απολήξεις εξάτμισης ή η Μ πίσω αεροτομή ολοκληρώνουν τη μυώδη εμφάνιση και τις σπορ coupé γραμμές, ενώ τα στοιχεία εξοπλισμού όπως τα Μ Σπορ καθίσματα ή τα Μ πεντάλ δίνουν στο εσωτερικό μια πρόγευση για τις υψηλές επιδόσεις.
BMW μάσκα "νεφρών με σχεδίαση Mesh, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, μαύρο Sapphire μεταλλικό, κοντινή λήψη

Μάσκα "νεφρών" BMW κυψελοειδούς σχεδίασης.

Η BMW μάσκα "νεφρών" με σχεδίαση Mesh διατίθεται σε χρώμα γκρι Cerium και διαθέτει ιδιαίτερο εσωτερικό πλέγμα. Αυτή η δομή πλέγματος είναι εμπνευσμένη από τους αγώνες αυτοκινήτων και προσδίδει βάθος στο ρύγχος του αυτοκινήτου και υπογραμμίζει τον δυναμισμό.
Μ Αεροδυναμικό πακέτο, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, μαύρο Sapphire μεταλλικό, μπροστινό τμήμα

Μ Αεροδυναμικό πακέτο.

Το Μ Αεροδυναμικό πακέτο με μπροστινό προφυλακτήρα ειδικής Μ σχεδίασης, πίσω προφυλακτήρα και πλαϊνά μαρσπιέ αποπνέει δυναμισμό και τονίζει τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Τα στοιχεία του πακέτου είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και διαθέτουν ένθετα σε Dark Shadow. Στην BMW M235i τα ένθετα διατίθενται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.
Μ πίσω αεροτομή, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, μαύρο Sapphire μεταλλικό, μπροστινό τμήμα

Μ πίσω αεροτομή.

Η Μ πίσω αεροτομή τονίζει τη δυναμική σιλουέτα του αυτοκινήτου και περιορίζει την ανεπιθύμητη άντωση. Με τη δημιουργία αρνητικής άντωσης στον πίσω άξονα, το αυτοκίνητο αποκτά ακόμα καλύτερη ευστάθεια.
Μ σύστημα εξάτμισης, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, μαύρο Sapphire μεταλλικό, μπροστινό τμήμα

Μ σύστημα εξάτμισης.

Το ειδικό Μ σύστημα εξάτμισης διπλής ροής με ελάχιστη αντίθλιψη υποστηρίζει την δυναμική απόδοση της ισχύος του κινητήρα. Ο ξεχωριστός ήχος μπορεί να ελεγχθεί από τον ενσωματωμένο μηχανισμό διαφραγμάτων καυσαερίων και υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Οι απολήξεις εξάτμισης ελεύθερης σχεδίασης σε γκρι Cerium αποτελούν ιδιαίτερες οπτικές λεπτομέρειες.
Μ Σπορ καθίσματα, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, εσωτερικό

Μ Σπορ καθίσματα.

Τα Μ σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα προσφέρουν εξαιρετική πλευρική στήριξη στον οδηγό και τον συνοδηγό χάρη στα ψηλά πλευρικά στηρίγματα.

Μ ζώνες ασφαλείας, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, εσωτερικό

M ζώνες ασφαλείας.

Οι Μ ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες ζωνών και περιοριστές δύναμης αποτελούν ένα ιδιαίτερο στοιχείο εξοπλισμού με ραφές στα κλασικά Μ χρώματα που τονίζουν την υψηλή ποιότητα και τον σπορ εσωτερικό διάκοσμο.
Μ δερμάτινο τιμόνι, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, cockpit

Μ δερμάτινο τιμόνι.

Το M δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, M έμβλημα και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού διαθέτει σχεδίαση 3 ακτινών. Η στεφάνη από μαύρο δέρμα 'Walknappa' με μαύρες ραφές και στηρίγματα αντιχείρων εγγυάται μια σπορ και άμεση πληροφόρηση.
Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού 'Illuminated Brooklyn', BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, εσωτερικό

Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού 'Illuminated Brooklyn'.

Οι φωτιζόμενες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού 'Illuminated Brooklyn' με διακοσμητική επιφάνεια 'Triangle' στο ταμπλό και τις επενδύσεις των θυρών δημιουργούν έναν προοδευτικό εσωτερικό διάκοσμο ιδιαίτερης αισθητικής. Το αστραφτερό σχέδιο των διακοσμητικών επενδύσεων με τον διακριτικό φωτισμό δημιουργεί μία ελκυστική και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Η BMW M235i xDrive Gran Coupé με Μ σπορ σύστημα διεύθυνσης, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic και Μ Σπορ ανάρτηση αποκτά ξεκάθαρο προβάδισμα στην κατηγορία της. Σε συνδυασμό με τον ισχυρό και αποδοτικό τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης Μ TwinPower Turbo, η BMW M235i xDrive Gran Coupé ξεχωρίζει με χαρακτηριστική άνεση από τη μάζα και φροντίζει για εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις διαδρομές.
Μ Σπορ ανάρτηση, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Μ Σπορ ανάρτηση.

Η Μ Σπορ ανάρτηση ξεχωρίζει με το χαμήλωμα του αμαξώματος κατά δέκα χιλιοστά περίπου. Επιπλέον διαθέτει πιο κοντά ελατήρια, πιο σφικτές ρυθμίσεις των αμορτισέρ και σκληρότερες αντιστρεπτικές ράβδους. Το αποτέλεσμα είναι η ακόμα πιο άμεση απόκριση της ανάρτηση και η τονισμένη σπορ οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Μ Σπορ φρένα, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, μαύρο Sapphire μεταλλικό

Μ Σπορ φρένα.

Τα Μ Σπορ φρένα με σταθερές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και δαγκάνες μονού εμβόλου πίσω, σε σκούρο μπλε χρώμα και με Μ επιγραφή, διαθέτουν μεγαλύτερα δισκόφρενα και εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις στο φρενάρισμα.
Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

BMW M235i xDrive.

Κορυφαίος αθλητής που προσφέρει αυθεντική οδηγική απόλαυση: Ο τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo της BMW M235i αποδίδει ιδιαίτερα υψηλή ισχύ χάρη στα νέα έμβολα, τον μεγαλύτερο υπερτροφοδότη, τη βελτιωμένη εισαγωγή αέρα, το πακέτο ψύξης υψηλής απόδοσης και το Μ σύστημα εξάτμισης με έλεγχο διαφράγματος.

Μ σπορ σύστημα διεύθυνσης, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, cockpit

M σπορ σύστημα διεύθυνσης.

Το M σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic φροντίζει για την άμεση και ευέλικτη οδική συμπεριφορά και περιορίζει την δύναμη που απαιτείται για το στρίψιμο του τιμονιού. Το αυτοκίνητο υπακούει πιο άμεσα στις εντολές του οδηγού και παρουσιάζει σπορ οδική συμπεριφορά στις στροφές.
Πακέτο Μ Performance, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, μαύρο Sapphire μεταλλικό, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων

ΠΑΚΕΤΟ M PERFORMANCE.

Το πακέτο M Performance ενισχύει τις σπορ δυνατότητες του αυτοκινήτου και φροντίζει για την καλύτερη δυνατή επιτάχυνση. Επιπλέον, η μείωση βάρους αυξάνει αισθητά τα δυναμικά χαρακτηριστικά. Το πακέτο M Performance ξεχωρίζει με τα ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης σε μαύρο χρώμα και οι Μ σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 18".

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΕΣΗΣ ΤΗΣ BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Η BMW M235i xDrive Gran Coupé δείχνει τον προοδευτικό της χαρακτήρα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης οδηγού όπως η Υποβοήθηση Οπισθοπορείας υποστηρίζουν τον οδηγό κατά την οδήγηση ενώ το BMW Intelligent Personal Assistent ωθεί σε νέο επίπεδο την επικοινωνία μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου και καθιστά ακόμα πιο άνετο το κλείδωμα και ξεκλείδωμα των θυρών με το Ψηφιακό Κλειδί μέσω smartphone.
Πακέτο ασφαλείας Driving Assistant, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, εσωτερικό

Driving Assistant.

Στα συστήματα καμερών του Driving Assistant περιλαμβάνεται η Προειδοποίηση Σύγκρουσης στο μπροστινό μέρος με λειτουργία φρεναρίσματος, η Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με ένδειξη απαγόρευσης προσπέρασης και η Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας. Επιπλέον, στα συστήματα υποστήριξης που βασίζονται σε ραντάρ περιλαμβάνεται η Προειδοποίηση Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας, η Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας και η Προειδοποίηση Σύγκρουσης στο πίσω μέρος.
Parking Assistant, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44, εσωτερικό

Parking Assistant.

Το Parking Assistant διευκολύνει τον οδηγό στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου. Η κάμερα οπισθοπορείας φροντίζει για καλύτερη ορατότητα προς τα πίσω. Ο Ενεργός Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος βελτιώνει την προστασία από ζημιές κατά το παρκάρισμα. Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης παρκάρει το αυτοκίνητο πλήρως αυτόματα σε κάθετη ή παράλληλη προς τον δρόμο θέση και το ξεπαρκάρει από παράλληλες θέσεις στάθμευσης. Η Υποβοήθηση Οπισθοπορείας σάς υποστηρίζει κατά την οπισθοπορεία π.χ. σε στενούς δρόμους.
Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Ενεργό Cruise Control.

Το Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go διατηρεί την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα σε ταχύτητες κίνησης από 30 έως 160 km/h και υποστηρίζει την ακινητοποίηση και επανεκκίνηση σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Η Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας επιτρέπει τη μεταφορά των ορίων ταχύτητας στο σύστημα ελέγχου ταχύτητας. Η Προειδοποίηση Μετωπικής Σύγκρουσης με λειτουργία φρεναρίσματος αντιδρά σε ακινητοποιημένα οχήματα, πεζούς και ποδηλάτες.
BMW Live Cockpit Professional, BMW M235i Gran Coupé F44, cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 10,25" με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25". Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW M235i Gran Coupé F44, εσωτερικό

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey BMW, I'm hungry." Το BMW Intelligent Personal Assistant θα βρει το πλησιέστερο εστιατόριο και θα προγραμματίσει άμεσα τη διαδρομή προς αυτό. Μπορείς όμως να κάνει πολύ περισσότερα. To BMW Intelligent Personal Assistant σάς υποστηρίζει και εξηγεί με κατανοητό τρόπο τις χρήσιμες λειτουργίες αυτοκινήτου. Σας βοηθά να χειρίζεστε με απλό και διαισθητικό τρόπο την BMW σας.

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, BMW M235i Gran Coupé F44, εσωτερικό

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Η BMW σας θα διαθέτει το πιο πρόσφατο λογισμικό. Μπορείτε να κατεβάσετε την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού μέσω της εφαρμογής My BMW ή στο αυτοκίνητο και μετά να την εγκαταστήσετε.

Ενσωμάτωση smartphone, BMW M235i xDrive Gran Coupé F44

Ενσωμάτωση Smartphone.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του smartphone και στην BMW σας; Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει ασύρματα το smartphone με το αυτοκίνητό σας μέσω του Apple CarPlay και του Android Auto. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε πολλές γνώριμες λειτουργίες και εφαρμογές απευθείας από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου.

Μ Αυτοκίνητα της BMW Σειράς 4, G82, G22, Ψηφιακό Κλειδί

BMW Ψηφιακό Κλειδί.

Το BMW Ψηφιακό Κλειδί μετατρέπει το συμβατό smartphone* σε κλειδί αυτοκινήτου. Για το ξεκλείδωμα των θυρών απλώς κρατήστε το smartphone κοντά στη λαβή της πόρτας και τοποθετήστε το στη θήκη smartphone προτού βάλετε μπροστά την BMW σας. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε το Ψηφιακό Κλειδί σε έως και πέντε άτομα και να περιορίσετε την τελική ταχύτητα, π.χ. για νέους οδηγούς.

*To BMW Ψηφιακό Κλειδί είναι συμβατό μόνο με επιλεγμένα smartphone. Στο bmw.com/digitalkey θα βρείτε έναν κατάλογο συμβατών smartphone. Για τη χρήση του BMW Ψηφιακού Κλειδιού απαιτείται ο εξοπλισμός Teleservice.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Η BMW M235i xDrive.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp):

225 (306)

Επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε δευτ.: 

4,9*

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km: 

7,8 - 7,2

Εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

175-162

BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, μαύρο Sapphire μεταλλικό, πίσω λήψη τριών τετάρτων, σε κίνηση

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M235i xDrive Gran Coupé, F44, μπλε Snapper Rocks μεταλλικό, πίσω λήψη με γυναίκα στο προσκήνιο

Οι επιλογές χρηματοδότησης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές επιλογές χρηματοδότησης ή μίσθωσης για τη νέα σας BMW M235i xDrive Gran Coupé.

BMW ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Ξένοιαστες μετακινήσεις με ηλεκτρικά αυτοκίνητα: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού. Το περιεχόμενο του πακέτου συντήρησης:
 • Έλεγχος service αυτοκινήτου
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα για το BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Με το πρωτοποριακό Teleservices, από το BMW ConnectedDrive, το αυτοκίνητο BMW σάς προσφέρει ξεγνοιασιά: Σε περίπτωση συντήρησης ή βλάβης μεταφέρει όλες τις σχετικές πληροφορίες οχήματος σε εσάς και στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της επιλογής σας. Αυτός θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσει ένα ραντεβού. Μπορείτε να εμπιστευθείτε το γρήγορο, εύκολο και αξιόπιστο service και δεν χρειάζεται να σκέφτεστε και να φροντίζετε για τα πάντα. Μοναδική προϋπόθεση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στη διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο μπορεί να κάνει πιο άνετη τη ζωή σας το BMW Teleservices.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Teleservices
BMW Οδική Βοήθεια

BMW Mobile Care.

Το Mobile Care διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς BMW, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αρκεί μια κλήση για να λάβετε υποστήριξη από τους τεχνικούς μας, είτε τηλεφωνικά είτε στον τόπο του συμβάντος εάν χρειαστεί.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Mobile Care
Συνεργάτης BMW συμβουλεύει μία πελάτισσα

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Για ερωτήσεις, περισσότερες πληροφορίες και προσφορές για την BMW M235i xDrive Gran Coupé επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 7,8–7,2
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 175–162

* Διατίθενται μόνο με το προαιρετικά διαθέσιμο πακέτο M Performance.


Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.


Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

Μάθετε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΈΣ CO2.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 7,8-7,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 177–162

Οι τιμές WLTP λαμβάνουν υπόψη τον προαιρετικό εξοπλισμό στις μετρήσεις αυτονομίας. Για οχήματα με έγκριση τύπου από 01.01.2021 ισχύουν οι επίσημες τιμές κατά WLTP. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους μετρήσεων κατά NEDC και WLTP μπορείτε να βρείτε στο www.bmw.de/wltp

* Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το προαιρετικά διαθέσιμο πακέτο M Performance.

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 7,8–7,2
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 175–162

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.