BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων τη νύχτα, σταθμευμένη μπροστά από μία έπαυλη.

THE M8

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 8 CABRIO

THE M8ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 8 CABRIO

BMW M850i xDRIVE CABRIO, BMW M8 CABRIO ΚΑΙ BMW M8 COMPETITION CABRIO

Τα ισχυρά Μ αυτοκίνητα της BMW Σειράς 8 Cabrio δημιουργούν νέα πρότυπα πολυτέλειας και ωθούν σε νέα επίπεδα την οδήγηση με ανοικτή οροφή. Η BMW M850i xDrive Cabrio διαθέτει avantgarde σχεδίαση, design, υψηλό επίπεδο μοναδικότητας και έναν απόλυτα ισορροπημένο συνδυασμό άνεσης, δυναμισμού, επιδόσεων και αποδοτικότητας. Με τις ασυμβίβαστες επιδόσεις και το ακαταμάχητα πολυτελές εσωτερικό, η BMW M8 Cabrio με M xDrive είναι ένα σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που προσφέρει ασύγκριτη οδηγική απόλαυση με ανοικτή οροφή. Η BMW M8 Competition Cabrio με M xDrive συνδυάζει δυναμικά και απόλυτα ισορροπημένα την καθημερινή ευχρηστία με τις ασυναγώνιστες επιδόσεις, τις μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και την πολυτέλεια στο εσωτερικό.

Μάθετε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ BMW M8 CABRIO ΚΑΙ ΤΗΣ BMW M8 COMPETITION CABRIO

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ

BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη σε παράκτιο δρόμο τη νύχτα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Ο ΟΚΤΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ M TWINPOWER TURBO ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Ο ισχυρός, διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 4,4 λίτρων της BMW M8 Competition Cabrio αποδίδει 460 kW (625 hp) ισχύος και ροπή 750 Nm. Η πολλαπλή εξαγωγής είναι τοποθετημένη ανάμεσα στις σειρές των κυλίνδρων και βελτιώνει την απόκριση του κινητήρα M. Στους αγώνες αυτοκινήτων χρησιμοποιείται ένας κινητήρας παρόμοιας σχεδίασης. Δύο υπερτροφοδότες καυσαερίων Twin Scroll βελτιώνουν την απόδοση της ισχύος και εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο στον δρόμο όσο και στην αγωνιστική πίστα.

 

BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πίσω λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη σε παράκτιο δρόμο τη νύχτα.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΡΟΦΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ BMW M8 CABRIO ΚΑΙ ΤΗΝ BMW M8 COMPETITION CABRIO

Η εμπειρία οδήγησης στην BMW M8 Cabrio με M xDrive και την BMW M8 Competition Cabrio με M xDrive είναι συγκλονιστική. Αυτό είναι το αποτέλεσμα ιδανικού συνδυασμού του εξελιγμένου συστήματος μετάδοσης της κίνησης με τα στοιχεία του πλαισίου τα οποία, χάρη και στο αγωνιστικό DNA τους, αποτελούν την επιτομή της μηχανολογικής δεξιοτεχνίας BMW. Για απεριόριστη οδηγική απόλαυση κάθε στιγμή.

BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη στην άσφαλτο τη νύχτα.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ – ΧΩΡΙΣ ΑΝΩ ΟΡΙΟ

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M8 CABRIO ΚΑΙ ΤΗΣ BMW M8 COMPETITION CABRIO

Μία νέα σχεδιαστική φιλοσοφία για πολυτελή σπορ cabrio καθιερώνεται με τη δημιουργία μεγάλων επιφανειών και τονισμένων ακμών που υπογραμμίζουν τον κομψό και δυναμικό χαρακτήρα των BMW M8 Cabrio και BMW M8 Competition Cabrio. Το δυναμικό μπροστινό τμήμα, η ρέουσα cabrio σιλουέτα και το αθλητικό πίσω μέρος δημιουργούν μια δυναμική έκφραση επιδόσεων και κομψότητας.

BMW M8 Competition Cabrio, κόκπιτ τη νύχτα με δερμάτινο τιμόνι M και κόκκινο ατμοσφαιρικό φωτισμό.

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΗ

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M8 CABRIO ΚΑΙ ΤΗΣ BMW M8 COMPETITION CABRIO

Το ιδιαίτερο εσωτερικό υπογραμμίζει τον μοναδικό αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου Μ χωρίς να κάνει υποχωρήσεις στην πολυτέλεια. Από το σπορ δερμάτινο τιμόνι M και τα σπορ καθίσματα M με επενδύσεις από δέρμα 'Merino' μέχρι την φωτιζόμενη ταινία στις πόρτες και την κεντρική κονσόλα και τις λεπτομέρειες των χειριστηρίων σε χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα M: κάθε λεπτομέρεια επιβεβαιώνει τον εκφραστικό χαρακτήρα αυτού του πολυτελούς cabrio.

Με την πρώτη BMW M8 Cabrio, ο ενθουσιασμός της οδήγησης με ανοικτή οροφή αποκτά μία πρωτόγνωρη πτυχή: η cabrio αίσθηση πλαισιώνεται τώρα από πολυτέλεια, κομψότητα και κορυφαίες επιδόσεις – για πρώτη φορά στην ιστορία της BMW.
Marcus Syring, Επικεφαλής Τμήματος Σχεδίασης BMW M

ΣΧΕΔΙΑΣΗ BMW M8 COMPETITION CABRIO

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

Η προοδευτική σχεδίαση της BMW M8 Competition Cabrio εντυπωσιάζει με τις ιδιαίτερα κομψές και δυναμικές γραμμές που τώρα παρουσιάζονται ακόμα πιο τεταμένες όταν η οροφή είναι ανοικτή. Το αποτέλεσμα είναι ένα συναρπαστικό σπορ cabrio που δηλώνει τον πολυτελή χαρακτήρα του από όλες τις πλευρές. Με χρήση εκλεκτών υλικών και απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, το εσωτερικό συνδυάζει με άψογο τρόπο τον ασυμβίβαστο δυναμισμό και την αίσθηση μοναδικότητας.
BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με αναμμένους προβολείς, μπροστινή λήψη, κινούμενη τη νύχτα.
BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πίσω λήψη, σταθμευμένη, με άντρα κάτω από έναστρο ουρανό.
BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πλαϊνή λήψη, σταθμευμένη, νύχτα κάτω από έναστρο ουρανό.
BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πανοραμική λήψη, σταθμευμένη στην άσφαλτο τη νύχτα.
BMW M8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό, κοντινή λήψη στο πίσω τμήμα με πίσω φώτα LED και σήμα M8 Competition.
BMW M8 Competition Cabrio με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, εσωτερικό με κόκκινο ατμοσφαιρικό φωτισμό τη νύχτα.
BMW M8 Competition Cabrio με ανοικτή υφασμάτινη οροφή κάτω από έναστρο ουρανό, εσωτερικό με σπορ καθίσματα M σε δέρμα 'Merino' και κόκκινο ατμοσφαιρικό φωτισμό.
BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με αναμμένους προβολείς, μπροστινή λήψη, κινούμενη τη νύχτα.

Στενοί προβολείς με BMW Laserlight και ιδιαίτερη μάσκα "νεφρών" M με διπλές γρίλιες σε γυαλιστερό μαύρο. Ανάγλυφος μπροστινός προφυλακτήρας M με μεγάλες εισαγωγές αέρα και διακοσμητική πλέγμα κυψελοειδούς σχεδίασης. Αυτά τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία συνδυάζονται με το χαμηλό αμάξωμα για να αποτυπώσουν την ξεχωριστή δυναμική – η M8 είναι κάθε στιγμή έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα μπροστά.

BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πίσω λήψη, σταθμευμένη, με άντρα κάτω από έναστρο ουρανό.

Το μυώδες πίσω μέρος της BMW M8 Competition Cabrio αποτελεί έκφραση κορυφαίων επιδόσεων. Οι τονισμένες γραμμές ώμων, σε συνδυασμό με τα πίσω φώτα LED και τους τονισμένους θόλους τροχών, δημιουργούν ένα συμπαγές σύνολο. Η πίσω αεροτομή M βελτιώνει την αεροδυναμική συμπεριφορά αυτού του cabrio υψηλών επιδόσεων, μειώνει την ανεπιθύμητη άντωση και εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ευστάθεια.

BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πλαϊνή λήψη, σταθμευμένη, νύχτα κάτω από έναστρο ουρανό.

Οι ρέουσες γραμμές αυτού του πολυτελούς cabrio με το μακρύ μπροστινό τμήμα και το αθλητικό πίσω μέρος με τους κοντούς προβόλους, τονίζουν τις αναλογίες του αμαξώματος. Η δυναμική εμφάνιση τονίζεται από τις εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 20" και τα διακοσμητικά στοιχεία των Air Breather σε γυαλιστερό μαύρο.

BMW Μ8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πανοραμική λήψη, σταθμευμένη στην άσφαλτο τη νύχτα.

Με την οροφή ανοικτή, η BMW M8 Competition Cabrio παρουσιάζεται ιδιαίτερα κομψή. Με κλειστή την υφασμάτινη οροφή, το πολυτελές cabrio αποκτά μία notchback σιλουέτα με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Καθ' οδόν, η οροφή ανοίγει και κλείνει αυτόματα σε 15 δευτερόλεπτα, σε ταχύτητες έως και 50 km/h.

BMW M8 Competition Cabrio σε κόκκινο Motegi μεταλλικό, κοντινή λήψη στο πίσω τμήμα με πίσω φώτα LED και σήμα M8 Competition.

Η αθλητική σχεδίαση του πίσω τμήματος τονίζει τον εντυπωσιακό δυναμισμό της BMW M8 Competition Cabrio μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο διαχύτης M σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα ενσωματώνεται στον ιδιαίτερο πίσω προφυλακτήρα και συνδυάζεται με τις διπλές απολήξεις εξάτμισης των 100 mm σε κάθε πλευρά.

BMW M8 Competition Cabrio με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, εσωτερικό με κόκκινο ατμοσφαιρικό φωτισμό τη νύχτα.

Το σπορ και πολυτελές κόκπιτ της BMW M8 Competition Cabrio με τα ειδικής σχεδίασης όργανα M δηλώνει απερίφραστα τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό.

BMW M8 Competition Cabrio με ανοικτή υφασμάτινη οροφή κάτω από έναστρο ουρανό, εσωτερικό με σπορ καθίσματα M σε δέρμα 'Merino' και κόκκινο ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Το εσωτερικό της BMW M8 Competition Cabrio είναι πολυτελές και ακαταμάχητα σπορ. Τα ραμμένα στο χέρι σπορ καθίσματα M με δέρμα 'Merino' και φωτιζόμενο λογότυπο M8 στα προσκέφαλα προσφέρουν άψογη πλευρική στήριξη και εξαιρετική άνεση στις μεγάλες αποστάσεις.

Η BMW M8 CABRIO ΚΑΙ Η BMW M8 COMPETITION CABRIO ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE CABRIO

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ: ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη μπροστά από τσιμεντένιο κτίριο.

ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE CABRIO

Με χωρητικότητα 4,4 λίτρα, ισχύ 390 kW (530 hp) και ροπή 750 Nm, ο ισχυρός οκτακύλινδρος κινητήρας M TwinPower της BMW M850i xDrive Cabrio προκαλεί ενθουσιασμό οποιαδήποτε στιγμή.

BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πίσω λήψη τριών τετάρτων, διερχόμενη μέσα από τσιμεντένιο κτίριο.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE CABRIO

Η BMW M850i xDrive Cabrio συνδυάζει εξαιρετική δυναμική οδήγησης και κορυφαίο επίπεδο άνεσης. Τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων 20'', το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive με Σπορ διαφορικό M, η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M και οι ηλεκτρομηχανικές αντιστρεπτικές ράβδοι εξασφαλίζουν άριστη πρόσφυση και εξαιρετική ευστάθεια.

BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη μπροστά από ακτή.

ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE CABRIO

Η εξωτερική σχεδίαση της BMW M850i xDrive Cabrio εντυπωσιάζει με τις διάφορες λεπτομέρειες σε γκρι Cerium ή προαιρετικά σε γυαλιστερό χρώμιο, οι οποίες προσδίδουν σε αυτό το πολυτελές αυτοκίνητο μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση.

BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, κόκπιτ με δερμάτινο τιμόνι Μ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE CABRIO

Το εσωτερικό της BMW M850i Cabrio κερδίζει τις εντυπώσεις με τα εκλεκτά υλικά και συνδυάζει το κορυφαίο επίπεδο άνεσης με τον ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW M850i xDRIVE CABRIO

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Συνδυάζοντας τονισμένες γραμμές και δυναμικές αναλογίες, η σχεδίαση της BMW M850i xDrive Cabrio αποπνέει δυναμισμό και κομψότητα. Αυτή η εντύπωση ενισχύεται από τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία σε γαλβανισμένο γκρι Cerium που διατίθενται αποκλειστικά για την BMW M850i xDrive Cabrio, ή προαιρετικά σε γυαλιστερό χρώμιο. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το πλαίσιο της μάσκας "νεφρών" και τις γρίλιες, τα Air Breather και τις απολήξεις εξάτμισης. Στο εσωτερικό, οι ιδιαίτερες επενδύσεις καθισμάτων και τα στοιχεία εξοπλισμού δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον που ακολουθεί πιστά τον δυναμικό χαρακτήρα αυτού του πολυτελούς cabrio.
BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη μπροστά από τσιμεντένιο κτίριο.
BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πανοραμική λήψη, σταθμευμένη σε τσιμεντένιο κτίριο, μπροστά από ωκεανό.
BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πίσω λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη μπροστά σε ωκεανό.
BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, εσωτερικό με δερμάτινο τιμόνι Μ και επενδύσεις καθισμάτων BMW Individual από δέρμα 'Merino' σε λευκό Ivory.
BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, εσωτερικό με καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών και επενδύσεις καθισμάτων BMW Individual από δέρμα 'Merino' σε λευκό Ivory.
BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη μπροστά από τσιμεντένιο κτίριο.

Με την μάσκα "νεφρών" εξάγωνης σχεδίασης, το πλαίσιο μάσκας και τις γρίλιες σε γκρι Cerium, ή προαιρετικά σε γυαλιστερό χρώμιο, το επιβλητικό ρύγχος της BMW M850i xDrive Cabrio αποκαλύπτει τις σπορ φιλοδοξίες της. Αυτή η ιδιαίτερη εντύπωση ενισχύεται από τους επίπεδους προβολείς LED με BMW Laserlight και τα καλύμματα των εισαγωγών αέρα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πανοραμική λήψη, σταθμευμένη σε τσιμεντένιο κτίριο, μπροστά από ωκεανό.

Η τεταμένη σιλουέτα ενώνεται με τις ανάγλυφες πλευρικές επιφάνειες της BMW M850i xDrive Cabrio για να δημιουργήσει ένα σύνολο άκρατης κομψότητας και δυναμισμού. Αυτό τονίζεται και από τις εκφραστικές ζάντες ελαφρού κράματος Μ των 20" και τα διακοσμητικά στοιχεία των Air Breather σε γυαλιστερό χρώμιο.

BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, πίσω λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη μπροστά σε ωκεανό.

Το ιδιαίτερο πίσω τμήμα της BMW M850i xDrive Cabrio με το φαρδύ μετατρόχιο και τους μυώδεις θόλους τροχών αντανακλά με μοναδικό τρόπο τις επιδόσεις αυτού του ξεχωριστού cabrio. Τα στενά πίσω φώτα LED και οι τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης με φινίρισμα από γυαλιστερό χρώμιο υπογραμμίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα.

BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, εσωτερικό με δερμάτινο τιμόνι Μ και επενδύσεις καθισμάτων BMW Individual από δέρμα 'Merino' σε λευκό Ivory.

Το εσωτερικό της BMW M850i xDrive Cabrio αποπνέει απαράμιλλη κομψότητα και δυναμισμό. Οι επενδύσεις καθισμάτων BMW Individual από δέρμα 'Merino' τονίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου, όπως εξάλλου και το δερμάτινο τιμόνι M, ο πίνακας οργάνων με δερμάτινη επένδυση, τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή μοντέλου ή οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο 'Fineline' σε γυαλιστερή απόχρωση χαλκού που απεικονίζονται εδώ.

BMW M850i xDrive Cabrio σε γκρι Dravit μεταλλικό με ανοικτή υφασμάτινη οροφή, εσωτερικό με καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών και επενδύσεις καθισμάτων BMW Individual από δέρμα 'Merino' σε λευκό Ivory.

Τα αποκλειστικά καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών για τον οδηγό και τον συνοδηγό της BMW M850i xDrive Cabrio διαθέτουν ενεργό αερισμό και λειτουργία neckwarmer ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Τα καθίσματα διαθέτουν επενδύσεις από εκλεκτό δέρμα και μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές προτιμήσεις με την ηλεκτρική ρύθμιση πλάτους της πλάτης καθίσματος, το μεταβλητό υποστήριγμα οσφυϊκής χώρας και τη χειροκίνητη ρύθμιση του βάθους καθίσματος. Συνδυάζουν την κορυφαία άνεση με την εξαιρετική πλευρική στήριξη σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

BMW M850i xDRIVE CABRIO: ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

BMW M8 Cabrio:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 10,8-10,6
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 246–241

BMW M8 Competition Cabrio:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 10,8-10,6
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 246–241

BMW M850i xDrive Cabrio:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 10,2-10,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 231–228

Απεικονίζεται προαιρετικός εξοπλισμός, οι ενδείξεις εξαρτώνται από τον επιλεγμένο εξοπλισμό.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την προαναφερόμενη διαδικασία μετρήσεων VO (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Οι τιμές είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.


Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.