BMW X7 M50d, M αυτοκίνητο, G07, 2019, λευκό Mineral, κινούμενη σε αυτοκινητόδρομο, πίσω λήψη τριών τετάρτων
Μέγιστη ισχύς390 kW (530 hp)
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

THE X7

BMW X7 M50d, M αυτοκίνητο, G07, 2019, λευκό Mineral, κινούμενη σε αυτοκινητόδρομο, πίσω λήψη τριών τετάρτων

Η BMW X7 Μ50i

Μέγιστη ισχύς390 kW (530 hp)
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

Πολυτέλεια σε κάθε έδαφος: η BMW X7 M50i συνδυάζει απαράμιλλη κομψότητα με σπορ offroad επιδόσεις. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση με τις καταβολές SAV και τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία M υποδηλώνουν την εξαιρετική δυναμική οδήγησης αυτού του αυτκινήτου. Μία υπόσχεση για επιδόσεις που η BMW X7 M50i εκπληρώνει με σχετική ευκολία χάρη στους ισχυρούς κινητήρες M TwinPower Turbo και τις Μ τεχνολογίες για το συγκρότημα κίνησης και την ανάρτηση.


BMW X7 M50i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,8-12,3
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 292-280

Μάθετε περισσότερα

BMW X7 M50i – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Δυναμική οδήγησης και στοιχεία σχεδίασης της BMW X7 M50i.

Τελειοποιημένη οδηγική απόλαυση: η δυναμική οδήγησης και η σχεδίαση της BMW X7 M50i δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία της. Ο δυναμικός χαρακτήρας υπογραμμίζεται με τα εξαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού που προέρχονται από τους αγώνες αυτοκινήτων, όπως είναι για παράδειγμα το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic και το Μ σπορ σύστημα εξάτμισης, που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό της BMW X7 M50i. Η αθλητική και πολυτελής εμφάνιση ολοκληρώνεται με τα ιδιαίτερα Μ στοιχεία και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό και το εξωτερικό.  

BMW X7, M αυτοκίνητο, G07, 2019, λευκό Mineral, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη
BMW X7 M50i, G07, 2019, επιγραφή μοντέλου πίσω

BMW X7 M50i.

Η BMW X7 M50i προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και ευελιξία. Χάρη στις ειδικές για την Μ50i ρυθμίσεις της ανάρτησης, το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης, τα Μ σπορ φρένα του βασικού εξοπλισμού, το Μ σπορ διαφορικό και το Μ σπορ σύστημα εξάτμισης, ενισχύονται τα δυναμικά χαρακτηριστικά και εξασφαλίζεται η κορυφαία οδηγική απόλαυση.
BMW X7, M αυτοκίνητο με M σπορ διαφορικό, G07, 2019, κοντινή λήψη πίσω

Μ Σπορ διαφορικό.

Το Μ Σπορ διαφορικό βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας, στην επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή και στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιώνεται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές στην ταχύτητα περιστροφής των πίσω τροχών.
BMW X7, M αυτοκίνητο με σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic, G07, 2019

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού – για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
BMW X7, M αυτοκίνητο με M σπορ σύστημα εξάτμισης, G07, 2019, κοντινή λήψη πίσω

Μ Σπορ σύστημα εξάτμισης.

Το Μ Σπορ σύστημα εξάτμισης μπορεί να προσαρμοστεί από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας για έναν πιο έντονο ήχο κινητήρα στις λειτουργίες SPORT και SPORT+, ενώ στη λειτουργία για άνετη οδήγηση δίνεται προτεραιότητα στην απόδοση ενός πιο διακριτικού ήχου.
BMW X7, M αυτοκίνητο με M σπορ φρένα, G07, 2019, κοντινή λήψη ζάντας ελαφρού κράματος

Μ Σπορ φρένα.

Τα Μ Σπορ φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και μονού εμβόλου πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα και φέρουν Μ επιγραφή. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης.
BMW X7, M αυτοκίνητο με Μ Αεροδυναμικό πακέτο, G07, 2019, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων

Μ Αεροδυναμικό πακέτο.

Το Μ Aεροδυναμικό πακέτο υπογραμμίζει τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα. Εδώ περιλαμβάνεται ο μπροστινός προφυλακτήρας με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα πλαϊνά μαρσπιέ ιδιαίτερης σχεδίασης και ο πίσω προφυλακτήρας με ένθετο διαχύτη σε μεταλλικό Dark Shadow.
BMW X7, Μ αυτοκίνητο με σύστημα ελέγχου της ανάρτησης Executive Drive Pro, G07, 2019, πίσω λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη

Executive Drive Pro.

Το σύστημα ελέγχου ανάρτησης Executive Drive Pro εξασφαλίζει υποδειγματική άνεση οδήγησης και εξαιρετική δυναμική οδήγησης. Το σύστημα βασίζεται σε ενεργές αντιστρεπτικές ράβδους που προσαρμόζονται ηλεκτρομηχανικά κατά την κίνηση του αυτοκινήτου, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις κλίσεις του αμαξώματος.
BMW X7, M αυτοκίνητο με M απολήξεις εξάτμισης, G07, 2019, κοντινή λήψη απολήξεων

Μ Απολήξεις εξάτμισης.

Οι ιδιαίτερες Μ Απολήξεις εξάτμισης σε γκρι Cerium αποτελούν ξεχωριστή οπτική λεπτομέρεια που προσδίδει έναν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.
BMW X7, M αυτοκίνητο με M ζάντες ελαφρού κράματος με ακτίνες V 755 M, G07, 2019, κοντινή λήψη ζάντας

Μ Ζάντες ελαφρού κράματος.

Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 22" με ακτίνες V 755 M σε διχρωμία γκρι Cerium, στιλβωμένες, με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων, μπροστά 9,5J x 22 με ελαστικά 275/40 R22, πίσω 10,5J x 22 με ελαστικά 315/35 R22.
BMW X7, M αυτοκίνητο με M δερμάτινο τιμόνι, G07, 2019, cockpit

Μ Δερμάτινο τιμόνι.

Το Μ Δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, Μ έμβλημα και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού, διαθέτει σχεδίαση τριών ακτίνων. Η στεφάνη τιμονιού από μαύρο δέρμα 'Walknappa' με μαύρες ραφές και στηρίγματα αντιχείρων εξασφαλίζει μια εξαιρετική αίσθηση αφής.
BMW X7, M αυτοκίνητο με M καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών, G07, 2019, κοντινή λήψη στις ρυθμίσεις καθίσματος

Μ Καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών.

Τα Μ Καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών για τον οδηγό και τον συνοδηγό διαθέτουν ιδιαίτερη σχεδίαση και M λογότυπο στα προσκέφαλα, αντανακλώντας τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Οι χαμηλότερες έδρες των καθισμάτων και τα ψηλά πλευρικά στηρίγματα τονίζουν την "bucket" εμφάνιση και εξασφαλίζουν κορυφαία πλευρική στήριξη. Οι εκτεταμένες δυνατότητες ρύθμισης εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης.
BMW X7, M αυτοκίνητο με πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge, G07, 2019, εσωτερικό

Πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge.

Η πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge δημιουργεί μια ατμοσφαιρική διάθεση, ειδικά τη νύχτα, χάρη στον φωτισμό LED που αποτελείται από 15.000 στοιχεία. Η σχεδίαση του φωτισμού προσαρμόζεται σε ένα από τα έξι χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού.
BMW X7, M αυτοκίνητο με BMW Individual δερμάτινες επενδύσεις διευρυμένης κάλυψης 'Merino', G07, 2019, εσωτερικό

BMW Individual Δερμάτινες επενδύσεις διευρυμένης κάλυψης 'Merino'.

BMW Individual Δερμάτινες επενδύσεις διευρυμένης κάλυψης 'Merino' Tartufo, μαύρος χρωματισμός εσωτερικού.

BMW X7 M50i : ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓIΕΣ.

Ψηφιακές υπηρεσίες, συστήματα υποστήριξης και λειτουργίες άνεσης στην BMW X7 M50i.

Η εξαιρετική άνεση της BMW X7 M50i ξεκινά προτού καν μπείτε μέσα. Και αυτό γιατί με το Ψηφιακό Κλειδί δεν θα ξαναχρειαστείτε ποτέ πια συμβατικό κλειδί για να επιβιβαστείτε στο αυτοκίνητο. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως τα συστήματα υποστήριξης οδηγού του BMW Personal CoPilot και άλλες προηγμένες υπηρεσίες ConnectedDrive, κάνουν κάθε διαδρομή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Παράλληλα, το καινοτόμο σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας με τη Λειτουργία Αναγνώρισης Χειρονομιών (BMW Gesture Control) παραμένει διαρκώς ενημερωμένο χάρη στις τακτικές απομακρυσμένες αναβαθμίσεις λογισμικού.

BMW X7, M αυτοκίνητο με BMW Live Cockpit Professional, G07, 2019

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 12,3'' με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3''. Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.
BMW X7, M αυτοκίνητο με BMW Λειτουργία Αναγνώρισης Χειρονομιών, G07, 2019

BMW Λειτουργία Αναγνώρισης Χειρονομιών.

Η Λειτουργία Αναγνώρισης Χειρονομιών (BMW Gesture Control) επιτρέπει τον έλεγχο και τον χειρισμό επιλεγμένων λειτουργιών με καθορισμένες κινήσεις των χεριών. Το σύστημα αναγνωρίζει διάφορες κινήσεις των χεριών, όπως 'σάρωση' ή 'εστίαση' για την απόρριψη ή αποδοχή μίας εισερχόμενης κλήσης, ή κυκλικές κινήσεις του δείκτη του χεριού για την προσαρμογή της έντασης του ήχου.
BMW X7, M αυτοκίνητο με Driving Assistant Professional, G07, 2019, πίνακας οργάνων

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Αλλαγής Λωρίδας και Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
BMW X7, M αυτοκίνητο με Parking Assistant Plus, G07, 2019, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

Parking Assistant Plus.

Το Parking Assistant Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα Surround View με Top View, Panorama View, Σύστημα Υποβοήθησης Παράλληλης Στάθμευσης, Ενεργό Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος, λειτουργία φρεναρίσματος ανάγκης και Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με καθοδήγηση για παράλληλη και κάθετη στάθμευση και Υποστήριξη Οπισθοπορείας.
BMW X7, M αυτοκίνητο με Σύστημα Υποβοήθησης Θέσης Στάθμευσης, G07, 2019, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

Σύστημα Υποβοήθησης Θέσης Στάθμευσης.

Προσπαθείτε να βρείτε μια θέση στάθμευσης κοντά στον προορισμό σας; Το Σύστημα Υποβοήθησης Θέσης Στάθμευσης κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση. Προτείνει ελεύθερες θέσεις σε μεγάλους χώρους στάθμευσης ή στο δρόμο, ανάλογα με την επιλογή σας και αναζητά την καλύτερη διαδρομή με τη μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε μια ελεύθερη θέση στάθμευσης.
BMW X7, M αυτοκίνητο με Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, G07, 2019, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Πάντα το πιο πρόσφατο λογισμικό. Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντα ενημερωμένη. Μπορείτε να κατεβάσετε απλά τις ενημερώσεις μέσω της εφαρμογής My BMW ή μέσω της εγκατεστημένης κάρτας SIM και μετά να τις εγκαταστήσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενεργοποιηθούν και άλλες λειτουργίες στην BMW σας.
BMW X7, M αυτοκίνητο με Λειτουργίες Οδηγικής Εμπειρίας, G07, 2019, cockpit

Λειτουργίες Οδηγικής Εμπειρίας.

Δίνετε σημασία στη διακριτικότητα ή στην παραγωγικότητα καθ' οδόν; Με τις Λειτουργίες Οδηγικής Εμπειρίας, όπως τη λειτουργία Executive ή τη λειτουργία Expressive, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία για τις αισθήσεις σας που θα ταιριάζει άψογα στη διάθεσή σας, χάρη στην τέλεια ενορχηστρωμένη παρουσίαση στο εσωτερικό. Πείτε απλώς: "Hey, BMW. Activate Executive Mode."
BMW X7, M αυτοκίνητο με Welcome Light Carpet, G07, 2019

Welcome Light Carpet.

Η λειτουργία Welcome Light Carpet προβάλλει ένα γραφικό μπροστά από τις πόρτες του αυτοκινήτου και δημιουργεί έναν ιδιαίτερο χώρο υποδοχής για την επιβίβαση. Η αποβίβαση στο σκοτάδι είναι τώρα πιο ασφαλής και άνετη.
BMW X7, M αυτοκίνητο με ηχοσύστημα surround της Harman Kardon, G07, 2019, κοντινή λήψη ηχείων

Ηχοσύστημα surround της Harman Kardon.

Το εξαιρετικό ηχοσύστημα surround της Harman Kardon διαθέτει ψηφιακό ενισχυτή 464 W, εννέα κανάλια και 16 ηχεία. Ο σοφιστικέ ήχος γεμίζει με άψογο τρόπο το εσωτερικό.
BMW X7, M αυτοκίνητο με σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών Professional, G07, 2019

Σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών Professional.

Το σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών BMW Professional περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές έγχρωμες οθόνες 10,2" υψηλής ανάλυσης με λειτουργία αφής, ρυθμιζόμενη κλίση και μονάδα Blu-ray. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον χειρισμό του συστήματος πλοήγησης και για τις λειτουργίες διαδικτύου (σε συνδυασμό με συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας). Επιπλέον, διαθέτει θύρα USB και θύρες σύνδεσης για MP3-Player, κονσόλες παιχνιδιών και ακουστικά (ενσύρματα και ασύρματα).
BMW X7, M αυτοκίνητο, G07, 2019, θήκες αναψυκτικών ελεγχόμενης θερμοκρασίας

Θήκες αναψυκτικών ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Οι θήκες αναψυκτικών ελεγχόμενης θερμοκρασίας στην κεντρική κονσόλα διατηρούν δροσερά ή ζεστά τα αναψυκτικά και τα ροφήματα. Ο έλεγχος θερμοκρασίας ενεργοποιείται από τους διακόπτες δεξιά και αριστερά. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός υποδηλώνει τη λειτουργία (μπλε για ψύξη ή κόκκινο για θέρμανση).
BMW X7, M αυτοκίνητο με αυτόματο κλιματισμό 5 ζωνών, G07, 2019

Αυτόματος κλιματισμός 5 ζωνών.

Χάρη στον αυτόματο κλιματισμό με έλεγχο 5 ζωνών, η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί χωριστά για τον οδηγό και τον συνοδηγό, και τους επιβάτες στις εξωτερικές θέσεις της δεύτερης και της τρίτης σειράς καθισμάτων. Έτσι, κάθε επιβάτης μπορεί να απολαύσει ιδανικές γι' αυτόν συνθήκες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

390 (530) / 5500-6000

Μέγ. ροπή σε Nm σε σ.α.λ.:  

750 / 1800-4600

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

4,7

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

12,8 - 12,3

BMW X7, M50i, G07, 2019, σχέδιο διαστάσεων
BMW X7 xDrive40i σε γκρι Arctic, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, G07, 2019

THE X7

Εκτός από εντυπωσιακή εμφάνιση, η BMW X7 προσφέρει μοναδική πολυτέλεια, εξαιρετική ευρυχωρία και ασύγκριτη δυναμική οδήγησης.
BMW Service, υπάλληλος βοηθά έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW X7, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της επιλογής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ BMW Χ7 Μ50i.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW X7 M50I.

BMW X7, M αυτοκίνητο, G07, 2019

Οι επιλογές χρηματοδότησης από τηνBMW Financial Services σάς βοηθούν να φτάσετε γρήγορα και ευέλικτα στον προορισμό σας. Κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης την BMW Χ7 M50i.

BMW SERVICE INCLUSIVE ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X7 M50I.

BMW Service, υπάλληλος υποδέχεται έναν πελάτη

#whateverhappens. Ξένοιαστα ταξίδια: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού για τη διάρκεια ή το όριο χιλιομέτρων που θα επιλέξετε.

 • Έλεγχος service αυτοκινήτου σύμφωνα με τις οδηγίες BMW
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ των Μ αυτοκινήτων της BMW X7.

 • BMW X7 M50i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,8-12,3
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 292-280

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO₂ και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.