BMW X4, G02, γκρι Brooklyn, πλαϊνή λήψη, 2021
X4 M40d
Αποκτήστε το εικονιζόμενο μοντέλο
Τύπος κινητήραΒενζίνηΠετρέλαιο

THE X4

H NEA BMW X4 ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Τύπος κινητήραΒενζίνηΠετρέλαιο

Η BMW X4 ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Αποκτήστε τώρα την BMW X4 με Εγγύηση Τιμής, διασφαλίζοντας την τιμή του οχήματος σας. 

Μάθετε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ BMW X4.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW Χ4.

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW X4.

BMW X4, G02, εξωτερική σχεδίαση, 2021

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ BMW X4 ΜΕ ΝΕΑ ΜΑΣΚΑ "ΝΕΦΡΩΝ".

BMW X4, G02, γκρι Brooklyn, κοντινή λήψη, σχεδίαση μπροστινού τμήματος, 2021
H BMW X4 με το ριζικά ανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα της παρουσιάζεται πιο προοδευτική από ποτέ. Η μάσκα "νεφρών" με τις έντονες γωνίες, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με τις κάθετες εισαγωγές αέρα και οι προβολείς Full-LED, που τώρα είναι τοποθετημένοι κατά 10 mm πιο χαμηλά, ενισχύουν στον μέγιστο βαθμό τον μοντερνισμό και τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ BMW X4 ΜΕ ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ FULL-LED.

BMW X4, G02, γκρι Brooklyn, κοντινή λήψη, σχεδίαση πίσω τμήματος, 2021
Το πίσω τμήμα της BMW X4 υπογραμμίζει την επιβλητικότητα και τον σπορ χαρακτήρα. Τα πίσω φώτα Full-LED νέας σχεδίασης ενισχύουν την έντονη παρουσία ενώ οι μεγάλες απολήξεις εξάτμισης ελεύθερης σχεδίασης δίνουν έμφαση στον μοντερνισμό αυτού του προοδευτικού Sports Activity Coupé. Σε συνδυασμό με την ανασχεδιασμένη ποδιά προστασίας δαπέδου, που τοποθετείται ανάμεσα στις απολήξεις εξάτμισης, το πίσω τμήμα της BMW X4 ενισχύει την παρουσία του αυτοκινήτου στον δρόμο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ BMW X4.

BMW X4, G02, εσωτερικό, κόκκινο δέρμα Tacora, 2021
BMW X4 G02 BMW Live Cockpit Professional 2021

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 12,3'' με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3''. Το λογισμικό BMW Operating System 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.

 

BMW X4, G02, σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, 2021

Σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Τα ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό διαθέτουν διάφορες δυνατότητες μηχανικής ρύθμισης μεταξύ αυτών και ρύθμιση της θέσης μπροστά-πίσω και της γωνίας της πλάτης. Τα μεγαλύτερα πλαϊνά στηρίγματα της έδρας και της πλάτης του καθίσματος διακρίνονται για την εξαιρετική εργονομία και προσφέρουν κορυφαία πλευρική στήριξη.

BMW X4, G02, γαλβανισμένο διακοσμητικό για τα χειριστήρια, 2021

Γαλβανισμένο διακοσμητικό για τα χειριστήρια.

Τα προαιρετικά διαθέσιμα, γαλβανισμένα διακοσμητικά στοιχεία στα χειριστήρια για τα ηλεκτρικά παράθυρα, τα πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι, τα χειριστήρια στις πόρτες και τον διακόπτη κλειδαριάς πόρτας δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση υψηλής ποιότητας.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ BMW M40i ΚΑΙ ΤΗΣ BMW M40d: ΖΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Οι BMW M40i και BMW M40d ανεβάζουν τον πήχη στους τομείς της δυναμικής οδήγησης και των επιδόσεων. Γνωρίστε το προοδευτικό Sports Activity Coupé με έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive.
Μάθετε περισσότερα
BMW X4, G02, 2021

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW X4.

BMW X4, G02, τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης TwinPower Turbo, 2021

Κινητήρες TwinPower Turbo.

Οι δίλιτροι τετρακύλινδροι σε σειρά κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου BMW TwinPower Turbo προσφέρουν μέγιστη οδηγική απόλαυση. Ξεχωρίζουν για τη ζωντάνια και την άμεση απόκριση ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίες.

BMW X4, G02, BMW xDrive, 2021

BMW xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει ομαλά και με μεταβλητό τρόπο τη ροπή ανάμεσα στους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, δυναμική και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
BMW X4, G02, Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης, 2021

Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης.

Το Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στη διαδικασία στάθμευσης και κατά τη διάρκεια ελιγμών.
BMW X4, G02, σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic, 2021

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι – για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ BMW X4.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.

IMG TITLE: BMW X4, G02, BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey BMW, I'm hungry." Το BMW Intelligent Personal Assistant θα βρει το πλησιέστερο εστιατόριο και θα προγραμματίσει άμεσα τη διαδρομή προς αυτό. Μπορείς όμως να κάνει πολύ περισσότερα. To BMW Intelligent Personal Assistant σάς υποστηρίζει και εξηγεί με κατανοητό τρόπο τις χρήσιμες λειτουργίες αυτοκινήτου. Σας βοηθά να χειρίζεστε με απλό και διαισθητικό τρόπο την BMW σας.

Περισσότερα για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες
BMW X4, G02, Driving Assistant Professional, 2021

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες.
BMW Χ4, G02, Ψηφιακό Κλειδί

BMW Ψηφιακό Κλειδί.

Το BMW Ψηφιακό Κλειδί μετατρέπει το συμβατό smartphone* σε κλειδί αυτοκινήτου. Για το ξεκλείδωμα των θυρών απλώς κρατήστε το smartphone κοντά στη λαβή της πόρτας και τοποθετήστε το στη θήκη smartphone προτού βάλετε μπροστά την BMW σας. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε το Ψηφιακό Κλειδί σε έως και πέντε άτομα και να περιορίσετε την τελική ταχύτητα, π.χ. για νέους οδηγούς. 

*To BMW Ψηφιακό Κλειδί είναι συμβατό μόνο με επιλεγμένα smartphone. Στο bmw.com/digitalkey θα βρείτε έναν κατάλογο συμβατών smartphone. Για τη χρήση του BMW Ψηφιακού Κλειδιού απαιτείται ο εξοπλισμός Teleservice.

ΓΝΗΣΙΑ BMW ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X4.

Με την BMW Χ4, η οδηγική απόλαυση είναι εξασφαλισμένη. Τα Γνήσια BMW Αξεσουάρ έρχονται να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα μοναδικών πρόσθετων αξεσουάρ που ταιριάζουν άψογα με την ποιότητα, τη σχεδίαση και την απόδοση της BMW Χ4 δίνοντάς της ακόμα μεγαλύτερη αξία.

BMW X4, G02, Financial Services, γκρι Brooklyn, πίσω λήψη τριών τετάρτων, σε κίνηση, 2021
BMW X4, G02, BMW ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες 695 σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με θερινά ελαστικά, 2021

BMW Ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες Y 695 σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με θερινά ελαστικά.

BMW Ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες Υ 695 σε μαύρο Jet ματ. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά runflat και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.
BMW X4, G02, BMW WaterBlade, 2021

BMW WaterBlade.

Τα BMW WaterBlade είναι υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ με πρωτοποριακή τεχνολογία μάκτρων - για μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού.
BMW X4, G02, 2021, BMW μπαγκαζιέρα οροφής 420, μαύρο/ασημί Titanium

Μπαγκαζιέρα οροφής BMW 420 σε μαύρο/ασημί Titanium.

Μπαγκαζιέρα οροφής σε μαύρο/ασημί Titanium χρώμα επιτρέπει την πρόσβαση και από τις δύο πλευρές, έχει χωρητικότητα 420 λίτρων και είναι συμβατή με όλα τα BMW συστήματα σχάρας οροφής.
BMW X4, G02, BMW ταπέτα παντός καιρού μπροστά, 2021

BMW Ταπέτα παντός καιρού, μπροστά.

Τα BMW ταπέτα παντός καιρού με την άψογη εφαρμογή προστατεύουν τον χώρο των ποδιών από την υγρασία και τους ρύπους. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα με επιγραφή Χ4 από ανοξείδωτο ατσάλι.
BMW X4, G02, πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0. 2021

BMW Πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0.

Ελαφριά, στιβαρή BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0 για δύο ηλεκτρικά/συμβατικά ποδήλατα. Μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης 60 kg, μπορεί να αναδιπλωθεί.

BMW M PERFORMANCE ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X4.

Η BMW Χ4 ξεχωρίζει από το πλήθος με την ιδιαίτερη σχεδίασή της: με τα υψηλής ποιότητας BMW M Performance Εξαρτήματα μπορείτε να τονίσετε τον δυναμικό χαρακτήρα αυτού του ιδιαίτερου Sports Activity Coupé.

BMW X4, G02, M Performance μάσκα "νεφρών" από ανθρακονήματα, 2021

M Performance μάσκα "νεφρών" από ανθρακονήματα.

Δείξτε το στιλ σας: το πλαίσιο της M Performance μάσκας "νεφρών" είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα. Για μία εξαιρετικά κομψή, δυναμική και ιδιαίτερη εμφάνιση.
Μετάβαση στο προϊόν
BMW X4, G02, M Performance καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών από ανθρακονήματα, 2021

M Performance καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών από ανθρακονήματα.

Τα άκρως εντυπωσιακά Μ καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών δίνουν έμφαση στον κορυφαίο τεχνολογικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και προσθέτουν μια σπορ πινελιά.
Μετάβαση στο προϊόν
BMW X4, G02, Μ Performance σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 21" με ακτίνες Y 701 M, σε διχρωμία (μαύρο ματ, φρεζαρισμένες και στιλβωμένες), 2021

Μ Performance σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 21" με ακτίνες Y 701 M, σε διχρωμία (μαύρο Jet ματ, φρεζαρισμένες και στιλβωμένες).

Μ Performance σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 21" με ακτίνες Y 701 M, σε διχρωμία μαύρο Jet ματ, στιλβωμένες. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά runflat και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.
Μετάβαση στο προϊόν
BMW X4, G02, M Performance τιμόνι, 2021

M Performance τιμόνι.

Με το εντυπωσιακό του σχήμα και την επιφάνεια αφής από Alcantara, το M Performance τιμόνι φέρνει στο εσωτερικό την ατμόσφαιρα από τους αγώνες αυτοκινήτων.
Μετάβαση στο προϊόν
BMW X4, G02, Μ Performance βελούδινα ταπέτα, 2021

Μ Performance βελούδινα ταπέτα.

Κομψή εμφάνιση, απόλυτη εφαρμογή: τα M Performance βελούδινα ταπέτα προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο ποδιών και χαρίζουν μια πιο δυναμική εμφάνιση στο εσωτερικό.
Μετάβαση στο προϊόν
BMW X4, G02, M Performance κάλυμμα κεραίας από ίνες αραμιδίου, 2021

M Performance κάλυμμα κεραίας από ίνες αραμιδίου.

Οπτική και λειτουργική λεπτομέρεια στην οροφή του αυτοκινήτου: το M Performance κάλυμμα κεραίας από αραμίδιο.
Μετάβαση στο προϊόν

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW X4.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp):

265 (360)

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

4,9

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

9,5-8,7

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

216-198

BMW X4 G02 Τεχνικά χαρακτηριστικά 2021
BMW Τροχοί και Ελαστικά, ευρωπαϊκή ετικέτα ελαστικού, κοντινή λήψη

BMW ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.

Υποβάλλουμε τα ελαστικά των αυτοκινήτων μας σε αυστηρές δοκιμές με πάνω από 50 διαφορετικά κριτήρια ποιότητας – σημαντικά περισσότερα από αυτά που προβλέπει ο ενιαίος κανονισμός χαρακτηρισμού ελαστικών που εφαρμόζεται στην Ευρώπη. Εδώ θα βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των ελαστικών που χρησιμοποιούνται από την BMW.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ BMW Χ4.

BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X4.

BMW X4, G02, Financial Services, γκρι Brooklyn, πίσω λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη, 2021

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW X4.

SERVICE ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X4.

BMW X4 G02, Service & Υποστήριξη, πελάτης και σύμβουλος BMW, 2021

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW X4, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

BMW SERVICE INCLUSIVE ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X4.

BMW Service, υπάλληλος BMW σε χειραψία με πελάτη

Ξένοιαστες μετακινήσεις: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού για την επιλεγμένη διάρκεια ή όριο χιλιομέτρων.

Το περιεχόμενο του πακέτου service:

 • Αλλαγή λαδιών κινητήρα
 • Έλεγχος service αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προδιαγραφές BMW
 • Αλλαγή φίλτρου αέρα
 • Αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου (για κινητήρες πετρελαίου)
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αντικατάσταση μπουζί (για κινητήρες βενζίνης)
 • Service υγρών φρένων

ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΈΣ CO₂ ΤΗΣ BMW X4.

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). 

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ της BMW X4.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.