H NEA ΣΕΙΡΑ 3

H NEA ΣΕΙΡΑ 3.

Το αυθεντικό σπορ sedan που εκπέμπει δυναμισμό.

H NEA ΣΕΙΡΑ 3.Το αυθεντικό σπορ sedan που εκπέμπει δυναμισμό.

 

 

IΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

BMW 320e με τεχνολογία Plug-in Ηybrid.

Κάντε την BMW 320e με τεχνολογία Plug-in Ηybrid το επόμενο εταιρικό σας αυτοκίνητο. Η BMW 320e με Λιανική Τιμή προ Φόρων €39.056 στο βασικό μοντέλο και 30 g/km εκπομπές ρύπων CO2 και επωφεληθείτε από τον μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ.

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ 3 - BMW Charging

Με τη νέα BMW Σειρά 3 θα απολαύσετε οικολογική κινητικότητα και συναρπαστική δυναμική οδήγησης. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h ολοκληρώνεται σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα. Οι κινητήρες με ισχύ από 90 έως 275 kW (122 έως 374 hp) προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία σπορ οδήγησης. Με το eDrive Zones μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα κίνησης με τεχνολογία plug-in hybrid. Η μετάβαση στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία πραγματοποιείται αυτόματα και με ομαλό τρόπο ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε σε λειτουργία τον κινητήρα εσωτερικής καύσης οποιαδήποτε στιγμή. Χάρη στο BMW eDrive μπορείτε να καλύψετε πάνω από 60 km αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς εκπομπές ρύπων. Με το BMW Charging θα διαπιστώσετε πόσο εύκολα μπορείτε να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας σε δημόσιους σταθμούς.

ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ορισμένα αυτοκίνητα δείχνουν πάντα το δρόμο. Όπως η νέα BMW Σειρά 3.

Πρόσβαση μέσω smartphone, BMW Intelligent Personal Assistant ή νέα φιλοσοφία σχεδίασης: τα πάντα στην BMW Σειρά 3 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σας. Η σχεδίαση τονίζει με εμφατικό τρόπο την αυθεντική απόλαυση οδήγησης.
Μπροστινή όψη της ΝΕΑΣ Σειράς 3 με ανασχεδιασμένους προβολείς και μάσκα "νεφρών"

Ανασχεδιασμενοι προβολείς.

Τόσο η νέα σχεδίαση των προβολέων όσο και η τροποποιημένη μάσκα "νεφρών" τονίζουν το πλάτος στο μπροστινό τμήμα της Σειράς 3. Όπως και στην BMW Σειρά 4, οι προβολείς αναλαμβάνουν και τη λειτουργία των δεικτών πορείας. Με το σχήμα, την απόχρωση και τις λειτουργίες τους, οι προβολείς αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο της νέας Σειράς 3.

Το εσωτερικό της ΝΕΑΣ Σειράς 3 - κεντρική κονσόλα

Μινιμαλιστική εσωτερική σχεδίαση.

Το νέο εσωτερικό κερδίζει τις εντυπώσεις με την κομψότητά του - τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα είναι πιο τακτοποιημένα και ο κλασικός επιλογέας σχέσεων διαθέτει πλέον μινιμαλιστική σχεδίαση. Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν στο βασικό τους εξοπλισμό μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.

Το ευρύχωρο εσωτερικό της ΝΕΑΣ Σειράς 3

Ευρυχωρία στο εσωτερικό.

Η κεντρική κονσόλα της νέας BMW Σειράς 3 Sedan εξασφαλίζει μια μοναδική σπορ θέση οδήγησης με καθαρά οριοθετημένους χώρους για τον οδηγό και τον συνοδηγό. Ταυτόχρονα, οι διαστάσεις στο εσωτερικό παραμένουν ίδιες ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν το αυτοκίνητο έως και 5 επιβάτες.

Κυρτή Οθόνη υψηλής ανάλυσης 14,9" με λειτουργία αφής

Δικτύωση.

Η νέα BMW Σειρά 3 πρωτοπορεί όχι μόνο με την εμφάνισή της, αλλά και με τα προηγμένα συστήματά της. Με το BMW Λειτουργικό Σύστημα 8 ή το BMW Live Cockpit με οθόνη πληροφοριών 12,3" ή την οθόνη αφής 14,9" υψηλής ανάλυσης, η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη και το αυτοκίνητό σας πιο διαισθητικό.

Χώρος οδηγού στο εσωτερικό

Πάντα ενημερωμένοι.

Μείνετε δικτυωμένοι με τη μουσική, τις δυνατότητες πληρωμών ή την πλοήγηση με μία σειρά επιλογών που σας επιτρέπουν να φτάνετε πάντα έγκαιρα στον προορισμό σας και να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Οι ψηφιακές υπηρεσίες περιλαμβάνουν BMW Χάρτες με σύστημα πλοήγησης Connected, Ενσωμάτωση Apple CarPlay® και Android Auto™.

Μ ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 848 M σε διχρωμία και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω

Εφαρμογή My BMW.

Η εφαρμογή My BMW διαθέτει τώρα μια νέα λειτουργία ψηφιακής διάγνωσης ελαστικών που σας επιτρέπει να έχετε το αυτοκίνητό σας πάντα υπό έλεγχο. Η τεχνητή νοημοσύνη εντοπίζει τις φθορές των ελαστικών και την αργή απώλεια πίεσης και, με τη βοήθεια των διακομιστών BMW, συγκρίνει τα δεδομένα που έχει συλλέξει και προβάλλει τα πλησιέστερα σημεία service.

Βρείτε την τέλεια BMW Σειρά 3 Sedan που σας ταιριάζει!

BMW Σειρά 3 Sedan

318i

BMW Σειρά 3 Sedan, 318i
από 34.869,00 €
  • Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος
  • Σπορ δερμάτινο τιμόνι
  • Πακέτο Connected

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

BMW Σειρά 3 Sedan

316d

BMW Σειρά 3 Sedan, 316d
από 39.084,00 €
  • Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος
  • Σπορ δερμάτινο τιμόνι
  • Πακέτο Connected

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

BMW Σειρά 3 Sedan

330e Business Advanced

BMW Σειρά 3 Sedan, 330e Business Advanced
από 52.522,00 €
  • Αυτόματο κιβώτιο Steptronic
  • BMW Live Cockpit Professional με σύστημα πλοήγησης
  • Πακέτο Connected Professional

* Οι αναγραφόμενες τιμές και ο εξοπλισμός ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 3 SEDAN.

Τα μοντέλα της νέας BMW Σειράς 3 - BMW 330i Sedan και BMW 330i xDrive Touring

Μάθετε περισσότερα για τη νέα BMW Σειρά 3 Sedan και τις συναρπαστικές της επιλογές. Εσείς ποιες θα διαλέξετε;