BMW x VOGUE

BMW x VOGUE

Νέα BMW X2. Make It Real.

Ο πιο όμορφος κόσμος να ζεις είναι ο «αληθινός». Η νέα BMW X2 και η πρώτη BMW iX2 χτίζουν γέφυρες με ένα υπερρεαλιστικό παρόν.

Μάθετε περισσότερα
BMW x VOGUE Νέα BMW X2. Make It Real.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ; Ένα όραμα; Μια φαντασίωση; Ένα όνειρο; Ίσως ένας κόσμος που έχει φτιαχτεί με ΑΙ, δημιουργώντας υπερρεαλιστικά σύμπαντα που όμως καταφέρνουν να μας αγγίξουν, διεγείροντας δυνατά συναισθήματα. Η μόδα αποτελούσε ανέκαθεν ένα μέσο διαφυγής από τα στενά όρια της καθημερινότητας, ανοίγοντας δρόμους προς το καινοτόμο και αγκαλιάζοντας το διαφορετικό και το απροσδόκητο.

 

Αυτή η κοινή ανάγκη για απόδραση δημιουργεί έναν πολύτιμο δεσμό με την απόλαυση και το αίσθημα ελευθερίας που προσφέρει η οδήγηση μιας BMW. Στόχος όμως δεν είναι απλά να δραπετεύσουμε από την πραγματικότητά μας, αλλά να τη διαμορφώσουμε όπως επιθυμούμε, σε ένα πλαίσιο απόλυτης ελευθερίας.

Μάθετε περισσότερα
BMW x Vogue

Η νέα BMW X2 φέρνει μια αύρα φαντασίας στην πραγματικότητα με το προοδευτικό design και την κομψή σιλουέτα, ισορροπώντας μεταξύ πολυτέλειας, ευελιξίας και μοναδικών επιδόσεων. Η Vogue Greece εμπνεύστηκε από τη σχεδιαστική ευφυΐα της νέας BMW X2 και οραματίστηκε με τον φωτογράφο και ΑΙ artist Κώστα Σπάθη, ένα φουτουριστικό fashion editorial με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Η νέα BMW X2 φωτογραφήθηκε στο έντονο κόκκινο του πάθους «Fire Red Metallic» και κατόπιν επεξεργασίας με ΑΙ που άντλησε έμπνευση από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τις καινοτομίες της, τοποθετήθηκε σε νέους, υπερρεαλιστικούς, με sci-fi αναφορές κόσμους.

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά, η νέα BMW X2 δίνει χώρο στην επιθυμητή πραγματικότητα να ανθίσει. Αποτελεί ένα high-end αυτοκίνητο που με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει με την επιβλητική εξωτερική σπορ σχεδίαση και τις μεγάλες διαστάσεις. Το εσωτερικό προσφέρει μια μοντέρνα premium ατμόσφαιρα με σπορ πινελιές, που απογειώνει την εμπειρία της νέας BMW X2, με την πληθώρα συστημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης και τις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες. Ο προοδευτικός χαρακτήρας του νέου μοντέλου ολοκληρώνεται με την 100% ηλεκτρική BMW iX2. Στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή της, η iX2 διαθέτει ένα αποδοτικό σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει premium ηλεκτρική κινητικότητα με αυτονομία έως 449 χιλιόμετρα και δυναμικές επιδόσεις.

Μάθετε περισσότερα
BMW x Vogue
BMW X1 x Vogue.

BMW X1 x Vogue.

Γνωρίστε την εμπειρία της BMW X1 μέσα από τη δημιουργική σκοπιά της Vogue Greece.
BMW iX VOGUE SYNDICATE.

BMW iX VOGUE SYNDICATE.

Γνωρίστε την εμπειρία της BMW iX μέσα από τη δημιουργική σκοπιά της Vogue Greece.