ΕΝΕΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ.

Αξεσουάρ BMW M Performance.

BMW M Performance

ΕΝΕΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ.

Αξεσουάρ BMW M Performance.

ΕΝΕΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ.Αξεσουάρ BMW M Performance.

Η μάρκα BMW είναι συνώνυμη του δυναμισμού, της καινοτομίας και της μοναδικής τεχνογνωσίας στον χώρο των μηχανοκίνητων σπορ: τα πρωτοποριακά Αξεσουάρ BMW M Performance φέρνουν αυτές τις εξειδικευμένες γνώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δρόμους - για εξατομικευμένη και ακόμη πιο σπορ σχεδίαση ή εκ των υστέρων τοποθέτηση εξοπλισμού στην BMW σας. Τα Αξεσουάρ BMW M Performance διατίθενται σε τέσσερις κατηγορίες: αεροδυναμική, συγκρότημα κίνησης-μετάδοσης, cockpit και αμάξωμα.

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Σας αξίζουν τα καλύτερα: εμπνευσμένα από τους αγώνες αυτοκινήτων, τα αξεσουάρ BMW M Performance κερδίζουν τις εντυπώσεις με την κορυφαία λειτουργικότητα και σχεδίασή τους. Τα Αξεσουάρ BMW M Performance πληρούν τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η BMW και διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα και διάρκεια ζωής. Αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, στη χρήση μόνο των καλύτερων υλικών, αλλά και στην υλοποίηση μιας σχολαστικά μελετημένης διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής και στους διεξοδικούς ελέγχους ποιότητας. Επιπλέον, τα αξεσουάρ είναι προσαρμοσμένα με ακρίβεια στις ανάγκες του εκάστοτε μοντέλου BMW, ώστε να διασφαλίζονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Τα αξεσουάρ BMW Performance διατίθενται για πολλά μοντέλα BMW και BMW M. Αναζητάτε μία πιο σπορ εμφάνιση, εντυπωσιακό ήχο ή ένα κιτ βελτίωσης των επιδόσεων; Κάθε αξεσουάρ δηλώνει ξεκάθαρα το πάθος σας για τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού αυτοκινήτων και την επιθυμία σας να ξεχωρίζετε.

Αγωνιστική οδήγηση στα όρια.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΣΑΣ.

Τα συστήματα εξάτμισης BMW M Performance ρυθμίζουν τον ήχο. Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, παράγουν έναν απόλυτα σπορ ήχο και συμβάλλουν στη βελτιωμένη διοχέτευση των καυσαερίων. Αποτέλεσμα είναι η απολαυστικότερη οδήγηση και η καλύτερη λειτουργία του κινητήρα. Οι απολήξεις εξάτμισης από χρώμιο, ανθρακονήματα ή τιτάνιο εντυπωσιάζουν με την ιδιαίτερη εμφάνισή τους και δίνουν μοναδικό χαρακτήρα στο πίσω μέρος της BMW σας.

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Βελτιωμένη αεροδυναμική ισορροπία: με τα αξεσουάρ αεροδυναμικής BMW M Performance θα εξασφαλίσετε βελτιστοποιημένη άντωση και καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, θα τονίσετε τον αθλητικό χαρακτήρα και θα δώσετε στο αυτοκίνητό σας μία αγωνιστική εμφάνιση που θα ταιριάζει απόλυτα στη σχεδίασή του.

Αξεσουάρ BMW M Performance.

COCKPIT: ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΑΣ.

Επιβιβαστείτε και μπείτε κατευθείαν στη γραμμή εκκίνησης: με τα αξεσουάρ BMW M Performance μπορείτε να δημιουργήσετε μία αυθεντική αγωνιστική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της BMW σας – επιλέξτε τις εντυπωσιακές επενδύσεις πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, τις διακοσμητικές επενδύσεις από ανθρακονήματα ή το τιμόνι Alcantara με διακοσμητικά από ανθρακονήματα και αγωνιστική οθόνη ενδείξεων.

ΘΗΚΗ ΚΛΕΙΔΙΟΥ BMW M PERFORMANCE.

ΘΗΚΗ ΚΛΕΙΔΙΟΥ BMW M PERFORMANCE.

Σπορ χαρακτήρας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια: από την πρώτη κιόλας ματιά, θα αντιληφθείτε το αγωνιστικό πάθος που αποπνέει η θήκη κλειδιού BMW M Performance. Κατασκευασμένη από μαύρο Alcantara κορυφαίας ποιότητας, διαθέτει μπλε ραφές και διακοσμητικά στοιχεία M Performance σε όψη ανθρακονημάτων. Η θήκη προστατεύει το κλειδί της BMW σας από γρατσουνιές και βρωμιές και αποτρέπει το ακούσιο πάτημα των πλήκτρων. Το κλειδί περιστρέφεται εύκολα από τη θήκη για να είναι πάντα έτοιμο προς χρήση.

ΑΜΑΞΩΜΑ: ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Δεν είναι μόνον ζήτημα εμφάνισης: τα αξεσουάρ BMW M Performance σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το αμάξωμα της BMW σας στις δικές σας ανάγκες και το στιλ οδήγησης που επιθυμείτε. Ζάντες ελαφρού κράματος, αναρτήσεις ή σύστημα πέδησης – όλα τα αξεσουάρ είναι εμπνευσμένα από τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές σχεδίασης και λειτουργικότητας. Αποτέλεσμα: μοναδική αισθητική, συνδυασμένη με κορυφαία ευελιξία.

DTM: ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Οι αγωνιστικές περίοδοι 2013 και 2014 του πρωταθλήματος DTM ήταν η συνέχεια της θριαμβευτικής επιτυχίας της BMW, μετά το δυναμικό της come-back το 2012. Την σεζόν της επανεμφάνισης, η BMW κατέγραψε όχι μόνον 12 θέσεις στο βάθρο, αλλά πέτυχε και μία σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Η BMW Motorsport επανέλαβε αυτήν την επιτυχία και τα επόμενα χρόνια, αναγκάζοντας τους ανταγωνιστές να υποχωρήσουν.

Η συνταγή της επιτυχίας: πρωτοποριακές τεχνολογίες και προδιαγραφές κορυφαίας ποιότητας, συνδυασμένες με την επιθυμία για απόλυτες επιδόσεις και το γνήσιο πάθος για τους αγώνες. Χαρακτηριστικά στα οποία επικεντρώνουν τα Αξεσουάρ BMW M Performance, γεγονός που τα καθιστά υπερήφανο συνεργάτη της BMW Motorsport στο DTM. Πάρτε μέρος και εσείς μαζί με την BMW στην αποθέωση της απόλυτης αίσθησης μηχανοκίνητου αθλητισμού.

To BMW M2 MotoGP Safety Car.

Απόλυτη ασφάλεια με τα Αξεσουάρ BMW M Performance.