ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ:

ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW.

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ:

ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW.

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ: ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW.

Κανένα άλλο προϊόν δεν έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην απόκριση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου κατά την οδήγηση όσο οι ζάντες και τα ελαστικά. Τα Γνήσια Σετ Τροχών BMW συνδυάζουν ζάντες και ελαστικά εγκεκριμένα από την BMW. Όλα τα σετ τροχών είναι ιδανικά προσαρμοσμένα σε κάθε μοντέλο BMW και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας, σχεδίασης, επιδόσεων και ασφάλειας.

Μάθετε περισσότερα

ΓΝΗΣΙΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ BMW.

ΓΝΗΣΙΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ BMW.

Οι Γνήσιες Ζάντες Ελαφρού Κράματος BMW είναι το αποτέλεσμα μίας σύνθετης διαδικασίας σχεδίασης και εξέλιξης που εστιάζει σε κάθε μοντέλο BMW ξεχωριστά, αλλά και τις προκλήσεις που αυτό καλείται να αντιμετωπίσει. Το αποτέλεσμα είναι μία μεγάλη γκάμα ζαντών ελαφρού κράματος που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ενσωματώνονται άψογα στη συνολική εικόνα του μοντέλου BMW για το οποίο έχουν σχεδιαστεί. Στον διαμορφωτή ολοκληρωμένων τροχών μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα Γνήσιων Ζαντών Ελαφρού Κράματος BMW που διατίθενται για το δικό σας μοντέλο BMW.

Read more

ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ.

ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ.

Η ανάπτυξη ενός Γνήσιου Ελαστικού BMW ξεκινά με τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου BMW. Για να εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόκριση και την οδηγική απόλαυση, τα Γνήσια Ελαστικά BMW είναι ειδικά προσαρμοσμένα στο αμάξωμα και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκάστοτε μοντέλου. Αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών και λαμβάνουν το αστέρι BMW μόνον εάν διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που ορίζει η BMW και πληρούν 100% τα κριτήρια της BMW σε όλες τις δοκιμές.

Read more

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών, υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές και αποδεικνύουν την αξία τους υπό αντίξοες συνθήκες.

 • Ασφάλεια.

  Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου έχουν εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά στην απόσταση φρεναρίσματος (σε υγρές ή στεγνές επιφάνειες), την οδηγική ευστάθεια στις στροφές και στις υψηλές ταχύτητες. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε αυτοκίνητο BMW, προσαρμοσμένα για τα συστήματα ελέγχου και διατίθενται με τεχνολογία Runflat (RSC).

 • Σπορ αίσθηση.

  Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου, χάρη στο Ultra High Performance (UHP) που διαθέτουν, εγγυώνται δυναμική οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες και ένα πολύ σπορ στυλ οδήγησης.

 • Efficient Dynamics.

  Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου έχουν βελτιστοποιημένη αντίσταση κύλισης συμβάλλοντας έτσι σε εξοικονόμηση καυσίμου. Η κατανάλωση καυσίμου διαφοροποιείται σημαντικά ανάλογα με τα χαρακτηριστικά οδήγησης.

 • Άνεση.

  Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε αυτοκίνητο BMW, ούτως ώστε να παράγεται λιγότερος θόρυβος (εσωτερικός και εξωτερικός θόρυβος κύλισης), ενώ προσφέρουν καλύτερη κατευθυντικότητα και άνετη οδήγηση.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ (RDC).

Το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (RDC) ελέγχει ηλεκτρονικά την πίεση και στα τέσσερα ελαστικά με τη βοήθεια αισθητήρων. Η ένδειξη πίεσης ελαστικού επιτρέπει τον έλεγχο της πίεσης στην κεντρική οθόνη ελέγχου ή στον πίνακα οργάνων, ανάλογα με το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW εξοπλίζονται με αυτό το σύστημα από τον Απρίλιο του 2014.

 • Βελτιωμένη ασφάλεια.

  Η σωστή πίεση ελαστικού μειώνει τον κίνδυνο βλάβης του ελαστικού και επομένως αυξάνει την ασφάλεια. Το ελαστικό παρέχει άριστη επαφή με το οδόστρωμα μόνο όταν έχει σωστή πίεση, προσφέροντας έτσι εξαιρετικές επιδόσεις στην σπορ οδήγηση και κορυφαία συμπεριφορά στους ελιγμούς αποφυγής και στο φρενάρισμα.

 • Μόνιμη παρακολούθηση.

  Εάν το σύστημα ελέγχου πίεσης καταγράψει μία σημαντική απόκλιση της πίεσης (20% κάτω από την ονομαστική πίεση ή κάτω από την ελάχιστη πίεση των 1,7 bar), ειδοποιεί τον οδηγό έγκαιρα για τον πιθανό κίνδυνο και εμφανίζει το συγκεκριμένο ελαστικό στην κεντρική οθόνη ελέγχου ή στον πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών.

 • Αυξημένη αποδοτικότητα.

  Το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη οικονομία: τα ελαστικά στη σωστή πίεση έχουν λιγότερες αντιστάσεις κύλισης, κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στην κατανάλωση καυσίμου. Πέραν αυτού, η σωστή πίεση αποτρέπει την ανομοιόμορφη φθορά του ελαστικού και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RUNFLAT.

Κορυφαία ασφάλεια: Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με τεχνολογία Runflat σας επιτρέπουν να συνεχίσετε να κινήστε έως και 80 km (με ταχύτητα έως και 80 km / h) μέχρι το πλησιέστερο συνεργείο, ακόμη και αν όλη η πίεση των ελαστικών έχει χαθεί - για περισσότερη ασφάλεια και μέγιστη άνεση.

 • Μέγιστη ασφάλεια.

  Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με τεχνολογία Runflat μειώνουν σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο σε περίπτωση σκασίματος: αντί να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο αλλάζοντας ελαστικό στο δρόμο, μπορείτε να οδηγήσετε με ασφάλεια και άνετα για περίπου 80 χιλιόμετρα (με μέγιστη ταχύτητα 80 km / h) μέχρι να φτάσετε στο κοντινότερο συνεργείο.

 • Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

  Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με τεχνολογία Runflat μειώνουν το συνολικό βάρος του οχήματος, καθώς δεν χρειάζεστε πλέον έναν
  εφεδρικό τροχό. Αυτό συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμων και βοηθά στη μείωση των εκπομπών CO2. Συνεπώς, τα Γνήσια Ελαστικά BMW με τεχνολογία Runflat αποτελούν μέρος του τεχνολογικού πακέτου BMW EfficientDynamics.

 • Συνεχής έλεγχος.

  Εδώ και αρκετά χρόνια, όλα τα αυτοκίνητα BMW έχουν στο βασικό πακέτο εξοπλισμού το Σύστημα Ένδειξης Βλάβης Ελαστικού. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει την πίεση των ελαστικών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Από το 2014, η BMW έχει παρουσιάσει ένα ενεργό σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών που εμφανίζει την ακριβή πίεση των ελαστικών. Αυτό αυξάνει κατά πολύ την άνεση και την ασφάλεια. Η σωστή πίεση αέρα εγγυάται την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου και μειώνει τις εκπομπές CO2.

 • Περισσότερος χώρος αποθήκευσης.

  Με τα Γνήσια Ελαστικά BMW με τεχνολογία Runflat δεν χρειάζεστε πλέον έναν εφεδρικό τροχό. Έτσι εξοικονομείτε χώρο στο χώρο αποσκευών εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη άνεση.

 • Βέλτιστη δυνατότητα ελιγμών.

  Χάρη στις ειδικά ενισχυμένες πλευρές, τα ελαστικά runflat εξασφαλίζουν ότι το όχημα παραμένει πλήρως ευέλικτο και μπορεί να κινηθεί για περίπου 80 χιλιόμετρα (με μέγιστη ταχύτητα 80 km / h), ακόμη και αν όλη η πίεση των ελαστικών έχει χαθεί. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο απότομης αλλαγής της κατεύθυνσης του οχήματος ακόμη και εάν σκάσει ένα ελαστικό όταν κινήστε με μεγάλη ταχύτητα.

tyre-insurance

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BMW.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BMW.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εξαιρετική ποιότητα των Γνήσιων Τροχών και Ελαστικών BMW. Για αυτό τον λόγο σας προσφέρουμε δωρεάν ασφάλιση για κάθε αγορά και τοποθέτηση 2 ή 4 ελαστικών BMW, από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW. 

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW έχει ισχύ έως και 36 μήνες από την ημέρα της τοποθέτησής τους και σας προσφέρει ένα ικανοποιητικό πακέτο προστασίας.

Read more