ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.

Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 2 Cabrio.

Η πρώτη εντύπωση: ελευθερία και ορμητικότητα. Η μοναδική σχεδιαστική γλώσσα της νέας BMW Σειράς 2 Cabrio αποπνέει κομψότητα, δύναμη και έμπνευση. Με την υφασμάτινη οροφή ανοικτή, το σφηνοειδές σπορ μπροστινό τμήμα και οι αθλητικές γραμμές ώμων που τονίζουν την απαράμιλλη αισθητική. Η εμπειρία οδήγησης είναι εξίσου συναρπαστική και με την οροφή κλειστή – το κομψό εσωτερικό εμπνέει με τη δυναμική σχεδίαση, το υψηλής ποιότητας εσωτερικό και τη σημαντικά βελτιωμένη ακουστική.

 

BMW 230i Cabrio:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6.2–6.0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 143–138

Μάθετε περισσότερα
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 2 Cabrio.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ.

Αθλητικές γραμμές.

Η δυναμική σχεδιαστική γλώσσα της νέας BMW Σειράς 2 Cabrio με τη σφηνοειδή σιλουέτα αποπνέει αισθητική και κομψότητα, χωρίς να υπολείπεται σε δυναμική. Η εστιασμένη εξωτερική σχεδίαση εμπνέει με τις δυναμικές γραμμές ώμων, αλλά και με τις ακαταμάχητες λεπτομέρειες που θα σας κερδίσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Μάθετε περισσότερα

Σπορ μπροστινή όψη.

Η εντυπωσιακή μπροστινή όψη της νέας BMW Σειράς 2 Cabrio με την κεκλιμένη προς τα πίσω μάσκα "νεφρών" και τις αεροδυναμικά βελτιωμένες εισαγωγές αέρα αποπνέει άκρατο δυναμισμό. Αυτό τονίζεται και από τους επίπεδους προβολείς LED που δημιουργούν το χαρακτηριστικό πρόσωπο BMW με τα "τέσσερα μάτια" που δηλώνουν ξεκάθαρα τον σπορ χαρακτήρα.
Μάθετε περισσότερα

Εκφραστικές ζάντες.

Παρατηρώντας τη νέα BMW Σειρά 2 Cabrio από το πλάι, αυτό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας είναι οι δυναμικές ζάντες ελαφρού κράματος. Ακόμα και οι ζάντες 16" της βασικής έκδοσης διακρίνονται για τη σπορ αισθητική τους. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 17" με διπλές ακτίνες 724 που απεικονίζονται εδώ δημιουργούν μια ακόμα πιο δυναμική εντύπωση. Όλες μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό: την τέλεια πρόσφυση.
Μάθετε περισσότερα

Χαρακτηριστικό πίσω τμήμα.

Θα συναρπάσει ακόμα και αυτούς που ακολουθούν τη νέα BMW Σειρά 2 Cabrio: το αθλητικό πίσω τμήμα χαρακτηρίζεται από τον άψογο συνδυασμό των τονισμένων ακμών με τα δυναμικά φώτα σχήματος L και τις χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που μαγνητίζει τα βλέμματα: η απεριόριστη θέα από το παρμπρίζ όταν η οροφή είναι ανοικτή.
Μάθετε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΑ.

Η ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή με premium ακουστική στην BMW Σειρά 2 Cabrio.

Η αισθητική και η κομψότητα συναντούν τις αυθεντικές συγκινήσεις μόλις ανοίξει η οροφή της BMW Σειράς 2 Cabrio. Σε ταχύτητες μέχρι 50 km/h, η οροφή λειτουργεί πλήρως αυτόματα αποκαλύπτοντας την απεριόριστη θέα προς τον ουρανό. Η κλειστή υφασμάτινη οροφή με την αισθητά βελτιωμένη ακουστική εξασφαλίζει μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Η κομψή αντίθεση με το χρώμα αμαξώματος τελειοποιεί την ελκυστική εμφάνιση.

Μάθετε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΑ.

Η ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή με premium ακουστική στην BMW Σειρά 2 Cabrio.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Η νέα BMW Σειρά 2 Cabrio σάς προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη ζωή καθ' οδόν – και φυσικά τηρεί όλες τις υποσχέσεις όσον αφορά τα αξεσουάρ. Επιλέξτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής, από την πρακτική βάση μεταφοράς ποδηλάτων με κοτσαδόρο ρυμούλκησης και τον γάντζο πολλαπλών χρήσεων του συστήματος Travel & Comfort μέχρι τα υφασμάτινα πατάκια.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW 220i Cabrio:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6.2–5.8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 141–133

  BMW 225d Cabrio:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 4,9–4,6
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 128–121

  BMW 230i Convertible:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6.2–6.0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 143–138

  BMW M240i Cabrio:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8.3
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 189

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.