ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Δικτύωση και συστήματα υποστήριξης οδηγού στη νέα BMW Σειρά 2 Cabrio.

Ζήστε την ακαταμάχητη ελευθερία της απεριόριστης δικτύωσης καθ' οδόν – στη νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Το νέο σύστημα χειρισμού εντυπωσιάζει με την ξεκάθαρη διάταξη των λειτουργιών, τον διαισθητικό έλεγχο και τις ψηφιακές υπηρεσίες που μετατρέπουν το εσωτερικό σε έναν χώρο μοναδικής άνεσης. Διαχειριστείτε τα e-mail, οργανώστε τις συναντήσεις σας, σχεδιάστε διαδρομές και απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική με το BMW ConnectedDrive. Το BMW Connected διατηρεί υπό έλεγχο τον προσωπικό σας προγραμματισμό κινητικότητας για να φτάνετε έγκαιρα και ξεκούραστα στον προορισμό σας.

Μάθετε περισσότερα
ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.Δικτύωση και συστήματα υποστήριξης οδηγού στη νέα BMW Σειρά 2 Cabrio.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ.

Δικτύωση υψηλού επιπέδου: με τις προαιρετικά διαθέσιμες Ψηφιακές Υπηρεσίες ConnectedDrive μπορείτε να απολαμβάνετε διάφορες λειτουργίες, έξυπνες εφαρμογές και ψυχαγωγία. Με την Online Ψυχαγωγία μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Napster ή το Deezer για απεριόριστη πρόσβαση σε μουσική. Έτσι αποκτάτε απεριόριστη πρόσβαση σε εκατομμύρια τίτλους, χωρίς χρέωση. Η ενσωματωμένη λειτουργία αναγνώρισης μουσικής αναγνωρίζει κάθε τραγούδι που παίζει στο ραδιόφωνο και το αποθηκεύει στην προσωπική σας βιβλιοθήκη. Πραγματική μουσική απόλαυση, ανεξάρτητα από το είδος που προτιμάτε.

  • Ηχοσύστημα HiFi Harman Kardon

ΑΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.

Το BMW Connected είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που σας παρέχει έξυπνη πληροφόρηση για να φτάσετε ξεκούραστα και στην ώρα σας στον προορισμό σας. Μεταφέρει τις συναντήσεις από το smartphone στο σύστημα πλοήγησης, σας λέει πότε πρέπει να αναχωρήσετε και ενημερώνει αυτούς που σας περιμένουν εάν προκύψει κάποια καθυστέρηση. Η εφαρμογή σας δίνει επίσης πληροφορίες για τις τοποθεσίες, τα διαθέσιμα καύσιμα αλλά και εάν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο ή όχι. Με την εφαρμογή μπορείτε ακόμα να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τη νέα BMW Σειρά 2 Cabrio μέσω εφαρμογής. Κι αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε που παρκάρατε το αυτοκίνητο, η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια μέχρι εκεί.

  • Ειδοποίηση αναχώρησης
  • Κοινοποίηση προορισμού / Send to Car
  • Κοινοποιήστε την εκτιμώμενη ώρα άφιξης

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ.

Η νέα BMW Σειρά 2 Cabrio προσπαθεί να κάνει την οδήγηση όσο πιο απολαυστική γίνεται. Τα έξυπνα συστήματα υποστήριξης παρέχουν ασφάλεια και άνεση σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Το Driving Assistant με Προειδοποίηση Προσέγγισης και Πεζών με λειτουργία φρεναρίσματος στην πόλη, σας ειδοποιεί έγκαιρα για άλλα αυτοκίνητα και πεζούς. Η Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας αποκρίνεται όταν αλλάξετε απροειδοποίητα λωρίδα ενώ ο Υποστήριξη Επαγρύπνησης σάς προτείνει να κάνετε ένα διάλειμμα εάν παρουσιάσετε σημάδια κόπωσης. Με το Ενεργό Cruise Control με Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας, μπορείτε να ελέγχετε πάντοτε την ταχύτητά σας. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης θα σας βοηθήσει να παρκάρετε το αυτοκίνητο άνετα και ξεκούραστα.

  • Ενεργό Cruise Control
  • Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας
  • Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

Το BMW ConnectedDrive αποτελεί έναν έξυπνο σύνδεσμο επικοινωνίας μεταξύ του αυτοκινήτου, του οδηγού και του έξω κόσμου. Απολαύστε μεγαλύτερη άνεση, ψυχαγωγία και ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας σε όλες τις διαδρομές. Ή, με πιο απλά λόγια: περισσότερη οδηγική απόλαυση.

Μάθετε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Disclaimer reference invalid