ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ.

Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα της νέας BMW Σειράς 2 Cabrio.

Αναμφίβολα σπορ, άκρως δυναμική. Στο πιο σπορ cabrio της κατηγορίας οι ισχυροί κινητήρες και οι προηγμένες αναρτήσεις συνθέτουν μια μοναδική οδηγική εμπειρία με ανοικτή οροφή – επιβλητικά, επαναστατικά, στοχευμένα. Ευπρόσδεκτες παρενέργειες: εντυπωσιακή επιτάχυνση, οδική συμπεριφορά υψηλής ακρίβειας και μοναδική αποδοτικότητα χάρη στις τεχνολογίες BMW EfficientDynamics. Αυτή είναι η έννοια της ελευθερίας.

 

BMW 230i Cabrio (3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,4–6,2
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 147–141


Μάθετε περισσότερα
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ.Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα της νέας BMW Σειράς 2 Cabrio.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ.

Πίσω από την ελκυστική εμφάνισή της, η νέα BMW Σειρά 2 Cabrio κρύβει ένα δυναμικό πρόσωπο. Η οδηγική εμπειρία καθορίζεται από τις αδιαμφισβήτητες καταβολές BMW: μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς, τέλεια κατανομή βάρους στους άξονες και άμεσο σύστημα διεύθυνσης. Το αποτέλεσμα είναι κορυφαία οδική συμπεριφορά, εκπληκτική ευελιξία και εκρηκτική επιτάχυνση. Όλα αυτά σε έναν μοναδικά ασυμβίβαστο συνδυασμό.

  • Οδική συμπεριφορά
  • Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M
  • Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ.

Οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo.

Οι ισχυροί κινητήρες BMW TwinPower Turbo της BMW Σειράς 2 Cabrio προσφέρουν έναν εμπνευσμένο συνδυασμό επιδόσεων, δυναμικής επιτάχυνσης και εντυπωσιακής αποδοτικότητας. Αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά απεριόριστης οδηγικής απόλαυσης είναι η άμεση απόκριση και η απόδοση της ισχύος από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας. Η BMW 230i αποδίδει κορυφαία ισχύ 185 kW (252 hp). Με τον υπερτροφοδότη TwinScroll με Valvetronic, διπλό VANOS και άμεσο ψεκασμό καυσίμου, αυτός ο κινητήρας αποδίδει τη μέγιστη ροπή των 350 Nm μόλις από τις 1.450 σ.α.λ.. Επιπλέον, οι τεχνολογίες BMW EfficientDynamics εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και λιγότερες εκπομπές CO2.

Μάθετε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ.

Οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo.

ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ STEPTRONIC.

Το αυτόματο κιβώτιο Steptronic 8 σχέσεων προσφέρει ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο άνεσης στις αλλαγές ταχυτήτων και την οδήγηση, χάρη στην πυκνότερη κλιμάκωση των σχέσεων και τον περιορισμό της πτώσης των στροφών λειτουργίας μεταξύ των αλλαγών. Έτσι, συνδυάζεται η μέγιστη άνεση με την ενθουσιώδη, εντυπωσιακή δυναμική και τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Αυτό είναι το BMW Efficient Dynamics. Καλύπτει μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών που επιδρούν στο σύστημα κίνησης-μετάδοσης, τη διαχείριση ενέργειας και τη σχεδίαση του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και οι λιγότερες εκπομπές CO2, σε συνδυασμό με την αυξημένη δυναμική και οδηγική διασκέδαση. Αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό σε κάθε BMW – και στην BMW Σειρά 2 Cabrio.

Μάθετε περισσότερα

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Disclaimer reference invalid