ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ.

Η BMW Σειρά 6 Gran Turismo.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ.

Η BMW Σειρά 6 Gran Turismo.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ.Η BMW Σειρά 6 Gran Turismo.

Ισχύς κινητήρα σε kW (ίπποι) σε σ.α.λ. (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

250 (340)/5.500–6.500

Ροπή κινητήρα (Nm) σε σ.α.λ. (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

450/1.380–5.200

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτερόλεπτα (BMW 640i xDrive Gran Turismo)

5,3

Η BMW Σειρά 6 Gran Turismo εντυπωσιάζει όχι μόνο με την ανυπέρβλητη αισθητική της, αλλά και με το εξαιρετικά ευρύχωρο και πολυτελές εσωτερικό της. Τα ασυναγώνιστα οδηγικά χαρακτηριστικά της εγγυώνται σπορ δυναμική και κορυφαία άνεση στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Η BMW Σειρά 6 Gran Turismo είναι η προσωποποίηση της σύχρονης σχεδίασης και του οδηγικού ενθουσιασμού.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,2–7,7
Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 187–177 

«Η BMW Σειρά 6 Gran Turismo απευθύνεται σε απαιτητικούς πελάτες που δίνουν μεγάλη αξία στη μοναδικότητα, την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική οδηγική άνεση.»
ADRIAN VAN HOOYDONK, ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΟΥ BMW GROUP

ΑΨΟΓΗ ΜΟΡΦΗ.

Το εξωτερικό της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

ΑΨΟΓΗ ΜΟΡΦΗ.

Το εξωτερικό της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

Η BMW Σειρά 6 Gran Turismo οφείλει την εντυπωσιακή της παρουσία στα σμιλεμένα σχήματα του εξωτερικού της και την τεταμένη σιλουέτα της. Επιφάνειες με επιβλητικές φόρμες δημιουργούν αντίθεση με την ομαλά καθοδική κλίση της γραμμής οροφής που αποπνέει έναν «αέρα» κομψότητας και αθλητικού χαρακτήρα. Το πίσω μέρος, με την ιδιαίτερη σχεδιαστική μορφή του, υπογραμμίζει το δυναμισμό αυτού του εξαιρετικού αυτοκινήτου.

Read more

«ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ» ΜΕ ΣΤΙΛ.

Η οδηγική άνεση της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

«ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ» ΜΕ ΣΤΙΛ.

Η οδηγική άνεση της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

Χάρη σε έναν συνδυασμό υψηλής αισθητικής, ευρυχωρίας και άνεσης, η BMW Σειρά 6 Gran Turismo γίνεται το «έμβλημα» της στιλάτης οδήγησης στις διαδρομές μακρινών αποστάσεων. Η ενεργητική ανάρτηση εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας εντυπωσιακή ευελιξία σε όλες τις ταχύτητες.

Read more
«Η BMW Σειρά 6 Gran Turismo επιδεικνύει ένα μοντέρνο, εναλλακτικό concept αυτοκινήτου.»
MICHAEL MARKEFKA, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ BMW

BMW PERSONAL COPILOT.

Τα έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού από την BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Τα έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού από την BMW.

Τα πάντα μέσα στο οπτικό σας πεδίο: με το Driving Assistant Plus από τη σειρά εξοπλισμού BMW Personal CoPilot, έχετε πάντα μαζί σας έναν «προσωπικό βοηθό» στο αυτοκίνητο. Το πακέτο έξυπνων συστημάτων υποστήριξης οδηγού σάς παρέχει πολύτιμη βοήθεια σε μονότονες και δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενισχύοντας την ασφάλεια και την άνεση στην BMW Σειρά 6 Gran Turismo.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης, από την DAT (Deutsche Automobil Treuhand) GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Γερμανία, καθώς και στην ιστοσελίδα http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.