BMW Z4 M40i, G29, 2022, μπλε Portimao
Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος8,0–7,8 l/100 km*
Τύπος κινητήραΒενζίνη

THE Z4

BMW M

H BMW Z4 M40i ROADSTER.

Κατανάλωση καυσίμου, συνδυασμένος κύκλος8,0–7,8 l/100 km*
Τύπος κινητήραΒενζίνη

BMW Z4 M40i ROADSTER.

Ένα roadster που δεν θα μπορούσε να είναι πιο δυναμικό. Εξερευνήστε την BMW Z4 M40i Roadster.
 

 • Εμβληματική σχεδίαση με λεπτομέρειες που προέρχονται από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού
 • Συγκλονιστική δυναμική οδήγησης με ισχύ έως 250 kW (340 hp) και οδική συμπεριφορά κορυφαίας ακρίβειας
 • M Αεροδυναμικό πακέτο για βελτιωμένη αποδοτικότητα και δυναμική

* Τα στοιχεία είναι προσωρινά.

Μάθετε περισσότερα

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, μπλε Portimao, εξωτερική σχεδίαση
BMW Z4 M40i, G29, 2022, Air Breather

Air Breather.

Το Air Breather που τοποθετείται πίσω από τους θόλους των μπροστινών τροχών, μαζί με την Αεροκουρτίνα στον μπροστινό προφυλακτήρα, περιορίζει σημαντικά τους στροβιλισμούς του αέρα στους θόλους των τροχών και κατευθύνει στοχευμένα τη ροή του αέρα μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αεροδυναμική αντίσταση. Συγχρόνως, υπογραμμίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, M αεροδυναμικό πακέτο

Μ Αεροδυναμικό πακέτο.

Το Μ αεροδυναμικό πακέτο με μπροστινό προφυλακτήρα Μ ειδικής σχεδίασης, διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ στο χρώμα αμαξώματος και ένθετο διαχύτη σε μεταλλικό Dark Shadow αποπνέει εντυπωσιακό δυναμισμό. Τα στοιχεία εξοπλισμού τονίζουν την εμφάνιση και βελτιώνουν την αεροδυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, απολήξεις εξάτμισης ελεύθερης σχεδίασης

Απολήξεις εξάτμισης ελεύθερης σχεδίασης.

Οι στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης δεξιά και αριστερά ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό

M Σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Τα Μ σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, βαθιά τοποθετημένη επιφάνεια έδρας και ψηλά πλευρικά στηρίγματα στην έδρα και την πλάτη παρέχουν βελτιωμένη πλευρική στήριξη στον οδηγό και τον συνοδηγό. Επιπλέον, το κάθισμα οδηγού και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, το κάθισμα συνοδηγού μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τη σωματική σας διάπλαση χάρη στην ενσωματωμένη ρύθμιση πλάτους της πλάτης.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, M δερμάτινο τιμόνι

Μ Δερμάτινο τιμόνι.

Το Μ δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και Μ έμβλημα διαθέτει σπορ σχεδίαση τριών ακτίνων. Η στεφάνη σε μαύρο δέρμα 'Walknappa με στηρίγματα για τους αντίχειρες προσφέρει μια μοναδική σπορ αίσθηση αφής και εξασφαλίζει μια δυναμική οδηγική εμπειρία.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, ηχοσύστημα surround της Harman Kardon

Ηχοσύστημα surround της Harman Kardon.

Το εξαιρετικό surround ηχοσύστημα της Harman Kardon διαθέτει ψηφιακό ενισχυτή 408 Watt, επτά κανάλια και δώδεκα ηχεία. Ο σοφιστικέ ήχος γεμίζει με άψογο τρόπο το εσωτερικό. Ο προσαρμοσμένος ισοσταθμιστής λειτουργεί ανάλογα με την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου και περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τον θόρυβο κίνησης του αυτοκινήτου.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW Z4 M40i ROADSTER.

Χάρη στην τεχνολογία αιχμής, τη χαμηλή θέση στον δρόμο και τη συστηματική μείωση του βάρους, η BMW Z4 Roadster επιτυγχάνει εντυπωσιακές τιμές επιδόσεων.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo.

Κορυφαίος αθλητής που προσφέρει αυθεντική οδηγική απόλαυση: Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo διακρίνεται για την υψηλή απόδοση και τον εντυπωσιακό ήχο που χαρακτηρίζει τους Μ κινητήρες. Με διπλό VANOS, Valvetronic, Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας και υπερτροφοδότη TwinScroll, αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, Μ προσαρμοζόμενη ανάρτηση

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση.

Η κατά 10 χιλιοστά χαμηλότερη Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό του τρόπο οδήγησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, M σπορ φρένα

Μ Σπορ φρένα.

Τα Μ σπορ φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και μονού εμβόλου πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα και φέρουν Μ επιγραφή. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης.

ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, ψηφιακές τεχνολογίες
BMW Z4 M40i, G29, 2022, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να είναι και ο προσωπικός σας βοηθός; Επικοινωνήστε με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Εκφωνήστε εντολές με φυσικό τρόπο για να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μπορεί να σας εξηγήσει διάφορα θέματα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας. 

Μάθετε περισσότερα
BMW Z4 M40i, G29, 2022, Connected Music

Connected Music.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου και αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ στο μποτιλιάρισμα ή ποπ στις χαλαρές διαδρομές. Με το Connected Music με Spotify μπορείτε να κάνετε απευθείας streaming χωρίς περιορισμούς από εκατομμύρια τραγούδια, που προσφέρει ο συνεργαζόμενος πάροχος μουσικού περιεχομένου Spotify, χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη κάρτα SIM του αυτοκινήτου σας.

Μάθετε περισσότερα
BMW Z4 M40i, G29, 2022, BMW Λειτουργικό Σύστημα 7

BMW Λειτουργικό Σύστημα 7.

Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού του BMW Λειτουργικού Συστήματος 7 επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου π.χ. με χειρονομίες, φωνητικές εντολές, μέσω της οθόνης αφής και μέσω του πολυχειριστηρίου iDrive - με άκρως διαισθητικό τρόπο. Για αυτόν τον σκοπό έχει αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα του πολυχειριστηρίου. Πλέον το μενού εφαρμογών μπορεί να επιλεχθεί απευθείας.

Μάθετε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW Z4 M40i ROADSTER.

Η BMW Z4 M40i Roadster.*

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

250 (340) / 5.000–6.500*

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

4,5*

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

8,0-7,8*

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

182–177*

BMW Z4 M40i, G29, 2022, τεχνικά χαρακτηριστικά, σχέδιο

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW FINANCIAL SERVICES.

BMW Z4 M40i, G29, 2022, Financial Services

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW Z4 M40i.

Υπάλληλος BMW συμβουλεύει έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW Z4 M40i Roadster, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΈΣ CO2.

BMW Z4 M40i Roadster[1]:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,0-7,8
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 182-177

 

[1]Οι τιμές είναι προσωρινές.

 

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). 

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

 • BMW Z4 M40i Roadster*:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,0-7,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 182-177

  * Οι τιμές είναι προσωρινές.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW