BMW M135i xDrive
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

THE 1

BMW M

Η νέα BMW M135i xDrive: 306 hp, 225 kW, 450 Nm.

Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη
THE 1Η νέα BMW M135i xDrive: 306 hp, 225 kW, 450 Nm.

Προσφέροντας υψηλότερες επιδόσεις, περισσότερο στιλ και μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, η νέα BMW M135i xDrive δεν ήρθε για να ανταγωνιστεί αλλά για να δημιουργήσει νέα σημεία αναφοράς.Αυτό ακριβώς δηλώνει με εμφατικό τρόπο η εξωτερική σχεδίαση με ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως η μάσκα με διπλά "νεφρά" σε αποκλειστική κυψελοειδή σχεδίαση για την M135i xDrive, η πίσω αεροτομή M και οι δύο απολήξεις εξάτμισης των 100 mm.Στον δρόμο, η BMW M135i xDrive δίνει τον ρυθμό:ο συνδυασμός Σπορ διαφορικού M, BMW xDrive, σπορ αυτόματου κιβωτίου Steptronic και σπορ συστήματος διεύθυνσης Μ την καθιστά το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία της, από άποψη ευελιξίας και οδικής συμπεριφοράς στις στροφές.Με τον ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo, η BMW M135i ωθεί τις επιδόσεις και τη δυναμική οδήγησης σε πρωτόγνωρο επίπεδο.

Μάθετε περισσότερα

ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

Η BMW M135I XDRIVE ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo της BMW M135i xDrive με ισχύ 225 kW (306 hp).

ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ.

Με κυβισμό μόλις 1.998 ccm, η BMW M135i xDrive αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ 225 kW (306 hp) και ροπή 450 Nm. Υπεύθυνος για αυτές τις εντυπωσιακές επιδόσεις είναι ο συνδυασμός μεγαλύτερων υπερτροφοδοτών, η βελτιωμένη ροή αέρα εισαγωγής, το σύστημα ψύξης υψηλής απόδοσης και η εξάτμιση M Performance ελεγχόμενης ροής.

Η νέα BMW M135i xDrive σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Ο συνδυασμός κινητήρα M TwinPower με υπερτροφοδότηση δύο σταδίων, σπορ αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Steptronic, Σπορ ανάρτησης M με Σπορ διαφορικό M του βασικού εξοπλισμού και συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και δυναμική οδήγησης.

 

BMW M135i xDrive, εσωτερικό με δερμάτινο τιμόνι M και σπορ καθίσματα M.

ΣΠΟΡ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Στο εσωτερικό της BMW M135i xDrive οι επιβάτες απολαμβάνουν έναν υψηλής ποιότητας διάκοσμο με σπορ χαρακτήρα. Μαζί με το δερμάτινο τιμόνι Μ που παρέχει άριστη αίσθηση αφής, τα νέα σπορ καθίσματα Μ ενισχύουν την δυναμική εμπειρία οδήγησης, συνοδευόμενη από τον διακριτικό φωτισμό των φωτιζόμενων διακοσμητικών επενδύσεων εσωτερικού. Ένα σημαντικό στοιχείο του κόκπιτ με τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό είναι το BMW Live Cockpit Professional με δύο πλήρως ψηφιακές οθόνες 10,25", το οποίο εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο των ενδείξεων και των λειτουργιών.

BMW M135i xDrive σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σε κίνηση, με γυναίκα στο προσκήνιο.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

Ξεχωριστή, δυναμική, επιβλητική – από το φαρδύ μπροστινό τμήμα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τη μάσκα διπλών "νεφρών" που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την M135i xDrive, μέχρι τις δυναμικές γραμμές της οροφής με πίσω αεροτομή M και τις απολήξεις εξάτμισης των 100 mm. Σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά στοιχεία εξοπλισμού του Αεροδυναμικού πακέτου M που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, η εξωτερική σχεδίαση της BMW M135i xDrive αποπνέει μια άκρως δυναμική αίσθηση και προσφέρει απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Σπορ καθίσματα M με ενσωματωμένα προσκέφαλα στο εσωτερικό της BMW M135i xDrive.

ΣΠΟΡ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ M.

Ετοιμαστείτε για ασύγκριτη οδηγική απόλαυση: μελλοντικά, καμία στροφή δεν θα είναι πολύ κλειστή και καμία διαδρομή πολύ απαιτητική, χάρη στα σπορ καθίσματα M οδηγού και συνοδηγού με την τέλεια εργονομία. Με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα και το λογότυπο M, τονίζουν οπτικά το εσωτερικό της BMW M135i xDrive. Παράλληλα, τα σπορ καθίσματα M προσφέρουν διάφορες επιλογές ρυθμίσεων που επιτρέπουν την προσαρμογή σε κάθε σωματότυπο.

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ BMW M135I XDRIVE.

Κλέβει την παράσταση:η δυναμική και προοδευτική σχεδίαση της νέας BMW M135i xDrive έχει δημιουργηθεί για να τραβά επάνω της βλέμματα θαυμασμού σε χρόνο ρεκόρ.Το ιδιαίτερο μπροστινό τμήμα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, η χαρακτηριστική μάσκα με διπλά "νεφρά" σε κυψελοειδή σχεδίαση και οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED δημιουργούν μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση.Οι εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 19", σε συνδυασμό με τις δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές, τονίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.Στο πίσω τμήμα κυριαρχεί ο πίσω προφυλακτήρας με τον διαχύτη και τις δύο μεγάλες απολήξεις εξάτμισης των 100 mm σε γκρι Cerium.Εξίσου γρήγορα εμπνέει και το εσωτερικό της BMW M135i xDrive:τα σπορ καθίσματα M, οι φωτιζόμενες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και η μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή δημιουργούν ένα άκρως δυναμικό και ευρύχωρο περιβάλλον στο εσωτερικό.
BMW M135i xDrive σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σε κίνηση, με γυναίκα στο προσκήνιο.
BMW M135i xDrive σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, πλαϊνή πανοραμική λήψη.
BMW M135i xDrive σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, πίσω λήψη, σταθμευμένη.
BMW M135i xDrive, premium εσωτερικό με φωτιζόμενες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού.
Η νέα BMW M135i xDrive σε βίντεο.
BMW M135i xDrive σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σε κίνηση, με γυναίκα στο προσκήνιο.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΘΕΑΜΑ.

ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ, Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ "ΝΕΦΡΩΝ" M ΚΥΨΕΛΟΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΣΕ ΓΚΡΙ CERIUM ΚΑΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ M ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΕΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ BMW M135I XDRIVE.

BMW M135i xDrive σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, πλαϊνή πανοραμική λήψη.

ΜΥΩΔΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ.

Η ΠΛΑΪΝΗ ΟΨΗ ΤΗΣ BMW M135I XDRIVE ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΜΕ ΤΗ ΡΕΟΥΣΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΔΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 19"ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ.

BMW M135i xDrive σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, πίσω λήψη, σταθμευμένη.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΨΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ 100 MM ΣΕ ΓΚΡΙ CERIUM, ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΤΟΜΗ M ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

BMW M135i xDrive, premium εσωτερικό με φωτιζόμενες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού.

PREMIUM ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

ΤΟ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ BMW M135I XDRIVE ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ PREMIUM ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΠΟΡ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Μ, ΟΙ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Ή Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΡΥΧΩΡΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL Ή ΤΟ BNW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Η νέα BMW M135i xDrive σε βίντεο.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ της BMW M135i xDrive.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

    * Ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες, παρέχεται μια προσωρινή αύξηση της μέγιστης ισχύος του κινητήρα εσωτερικής καύσης, η οποία μπορεί να είναι περίπου 10% πάνω από τη μέγιστη ισχύ.

    Η διάρκεια της αύξησης αυξάνεται με την πτώση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος (περίπου 5 δευτερόλεπτα στους + 25 ° C, περίπου 40 δευτερόλεπτα στους -20 ° C).