BMW Z4 Roadster (G29) σε ανηφορική διαδρομή
Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)8,0–7,8 l/100 km
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

THE Z4

Η BMW Z4 ROADSTER.

Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)8,0–7,8 l/100 km
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

Μόλις ανοίξει η οροφή της BMW Z4 καταρρίπτονται όλα τα όρια της οδηγικής απόλαυσης. Ένα  δυναμικό και ασυμβίβαστο roadster. Με την κορυφαία οδηγική δυναμική και την προοδευτική σχεδίαση, ο στόχος είναι ένας: να προσφέρει την αίσθηση ελευθερίας μεταξύ δρόμου και ουρανού.

Μάθετε περισσότερα

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

Η εσωτερική και εξωτερική σχεδίαση της BMW Z4 Roadster αποπνέει μία χαλαρή σπορ αίσθηση και αποτυπώνει την ιδιαίτερη αισθητική. Στα δυναμικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης περιλαμβάνεται η μάσκα "νεφρών" BMW σε κυψελοειδή σχεδίαση, η κομψή οροφή και τα στοιχεία του εξοπλισμού M Shadow Line. Στο εσωτερικό, η σχεδίαση ολοκληρώνεται με τα προαιρετικά διαθέσιμα στοιχεία εξοπλισμού όπως είναι τα Μ σπορ καθίσματα ή ο ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Μάθετε περισσότερα

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster (G29), πίσω λήψη τρία τέταρτα, εν κινήσει
BMW Z4 Roadster (G29) με μάσκα "νεφρών" σε κυψελοειδή σχεδίαση

BMW μάσκα "νεφρών" με κυψελοειδή σχεδίαση.

Η κυψελοειδής σχεδίαση της BMW μάσκας "νεφρών", η οποία διαφέρει ανάλογα με τον κινητήρα, συμβάλλει στη δυναμική εμφάνιση. Η βασική έκδοση διαθέτει μάσκα κυψελοειδούς σχεδίασης σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα ενώ στις Εκδόσεις Sport Line και M Sport η μάσκα αποτελείται από ματ αλουμίνιο με χρωμιωμένο πλαίσιο. Στο κορυφαίο μοντέλο M40i η BMW μάσκα "νεφρών" διατίθεται εξ' ολοκλήρου σε γκρι Cerium.
BMW Z4 Roadster με Air Breather και μπροστινό τροχό

Air Breather.

Το Air Breather που τοποθετείται πίσω από τους θόλους των μπροστινών τροχών, μαζί με την Αεροκουρτίνα στον μπροστινό προφυλακτήρα, περιορίζει σημαντικά τους στροβιλισμούς του αέρα στους θόλους των τροχών και κατευθύνει στοχευμένα τη ροή του αέρα μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αεροδυναμική αντίσταση. Συγχρόνως, υπογραμμίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία.
BMW Z4 (G29) Roadster, σε προφίλ, με κλειστή υφασμάτινη οροφή

Υφασμάτινη οροφή.

Η μαύρη υφασμάτινη οροφή συνδυάζεται αρμονικά με τις δυναμικές γραμμές του αυτοκινήτου. Με το πάτημα ενός διακόπτη, η οροφή ανοίγει και κλείνει ηλεκτρικά σε δέκα δευτερόλεπτα, σε ταχύτητες κίνησης μέχρι 50 km/h. Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτής της υφασμάτινης οροφής υψηλής ποιότητας είναι η εξαιρετική ηχομόνωση.
BMW Z4 Roadster (G29), εξωτερικός καθρέπτης με γυαλιστερό Shadow Line

Μ Γυαλιστερό Shadow Line.

Το Μ Γυαλιστερό Shadow Line με εκτεταμένα στοιχεία περιλαμβάνει στοιχεία εξοπλισμού σε μαύρο χρώμα: πλαίσιο BMW μάσκας "νεφρών" με κυψελοειδή σχεδίαση σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο.
BMW Z4 Roadster (G29), απολήξεις εξάτμισης ελεύθερης σχεδίασης

Απολήξεις εξάτμισης ελεύθερης σχεδίασης.

Οι στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης δεξιά και αριστερά ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
BMW Z4 Roadster (G29), M σπορ καθίσματα

M Σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Τα Μ σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, βαθιά τοποθετημένη επιφάνεια έδρας και ψηλά πλευρικά στηρίγματα στην έδρα και την πλάτη παρέχουν βελτιωμένη πλευρική στήριξη στον οδηγό και τον συνοδηγό. Επιπλέον, το κάθισμα οδηγού και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, το κάθισμα συνοδηγού μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τη σωματική σας διάπλαση χάρη στην ενσωματωμένη ρύθμιση πλάτους της πλάτης.
BMW Z4 Roadster (G29), cockpit με ατμοσφαιρικό φωτισμό

Ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μια ευχάριστη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Υπάρχουν έντεκα προεπιλεγμένα σχέδια φωτισμού σε έξι διαφορετικά χρώματα, με ατμοσφαιρικό φωτισμό και μπάρες φωτισμού στον πίνακα οργάνων, τις διακοσμητικές επενδύσεις των θυρών και την κεντρική κονσόλα.
Ηχεία στο cockpit της BMW Z4 Roadster (G29)

Ηχοσύστημα Harman Kardon με ήχο surround.

Το εξαιρετικό surround ηχοσύστημα της Harman Kardon διαθέτει ψηφιακό ενισχυτή 408 Watt, επτά κανάλια και δώδεκα ηχεία. Ο σοφιστικέ ήχος γεμίζει με άψογο τρόπο το εσωτερικό. Ο προσαρμοσμένος ισοσταθμιστής λειτουργεί ανάλογα με την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου και περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τον θόρυβο κίνησης του αυτοκινήτου.
Πλαϊνή λήψη της BMW Z4 Roadster (G29), ανοικτή οροφή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ.

Η υφασμάτινη οροφή της BMW Z4 Roadster.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ.

Η υφασμάτινη οροφή της BMW Z4 Roadster.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

Διάχυτος δυναμικός χαρακτήρας και ευελιξία. Η BMW Z4 Roadster αποκαλύπτει τις σπορ καταβολές της στον δρόμο. Χάρη στην τεχνολογία αιχμής και το πρωτοποριακό σύστημα μετάδοσης της κίνησης, επιτυγχάνει εντυπωσιακές επιδόσεις και χαρακτηρίζεται από μία πρωτόγνωρη για την κατηγορία δυναμική οδήγησης.

BMW Z4 Roadster (G29), πίσω τμήμα, κάτοψη

Μ Σπορ διαφορικό.

Το Μ σπορ διαφορικό βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας, στην επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή και στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιώνεται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές στην ταχύτητα περιστροφής των πίσω τροχών.
BMW Z4 Roadster (G29), κοντινή λήψη των Μ Σπορ φρένων

Μ Σπορ φρένα.

Τα Μ Σπορ φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και μονού εμβόλου πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα και φέρουν Μ επιγραφή. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης.
BMW Z4 Roadster (G29), Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση.

Η κατά 10 χιλιοστά χαμηλότερη Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό του τρόπο οδήγησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική.
BMW Z4 Roadster (G29) σε κίνηση, πίσω λήψη σε ορεινό τοπίο

Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης.

Το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στη διαδικασία στάθμευσης και κατά τη διάρκεια ελιγμών.
BMW Z4 Roadster (G29), σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic: κοντινή λήψη της κεντρικής κονσόλας

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic με Launch Control επιτρέπει τόσο τις αυτόματες όσο και τις χειροκίνητες αλλαγές από τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι ή τον επιλογέα - για άνετη ή δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT ή SPORT+ και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
Εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo.

Η εντυπωσιακή απόδοση ισχύος, η «μεταξένια» λειτουργία και ο συναρπαστικός ήχος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo από τη νέα γενιά κινητήρων BMW EfficientDynamics. Με διπλό VANOS, Valvetronic, Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας και υπερτροφοδότη TwinScroll, αποδεικνύεται ισχυρός και ιδιαίτερα αποδοτικός.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

Η BMW Z4 Roadster προσφέρει στον οδηγό μια μεγάλη γκάμα έξυπνων συστημάτων υποστήριξης. Από το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης μέχρι την προσωπική φωνητική υποστήριξη, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες βελτιώνουν την άνεση και την οδική ασφάλεια. Συγχρόνως, επιτρέπουν την μερικώς αυτόνομη οδήγηση, ανάλογα με τις συνθήκες.

Λήψη μέσα από το παρμπρίζ προς το εσωτερικό της νέας BMW Z4 Roadster (G29)

Driving Assistant.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας Driving Assistant περιλαμβάνει τα βασιζόμενα σε κάμερα συστήματα Προειδοποίησης Μετωπικής Σύγκρουσης με λειτουργία φρεναρίσματος, την Υποβοήθηση Τήρησης Ορίων Ταχύτητας με Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας και Πληροφορία Απαγόρευσης Προσπέρασης με λειτουργία προεπισκόπησης, καθώς και την Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας. Ο εξοπλισμός και ειδικότερα η λειτουργία των συστημάτων βασίζεται σε κάμερες, περιλαμβάνοντας επιπρόσθετα την Προειδοποίηση Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας πίσω, την Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας και την Προειδοποίηση Σύγκρουσης στο πίσω μέρος. Οι λειτουργίες μπορούν να περιοριστούν στο σκοτάδι ή στην ομίχλη.
Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου της BMW Z4 Roadster (G29)

Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης.

Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης παρκάρει το αυτοκίνητο αυτόνομα σε παράλληλες και κάθετες θέσεις στάθμευσης και το ξεπαρκάρει από κάθετες θέσεις. Η ενεργοποίηση πραγματοποιείται από τον διακόπτη στάθμευσης ή με την επιλογή της όπισθεν στο κιβώτιο. Το σύστημα αναλαμβάνει τον έλεγχο του τιμονιού και των πεντάλ γκαζιού και φρένων, εσείς επιτηρείτε απλώς τη διαδικασία στάθμευσης.
BMW Z4 Roadster (G29) με τιμόνι, Head-Up Display και Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

BMW Head-Up Display.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή απευθείας μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, τις οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με Πληροφορία Απαγόρευσης Προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας.
BMW Z4 Roadster (G29) με οθόνη του Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να είναι και ο προσωπικός σας βοηθός; Επικοινωνήστε με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Εκφωνήστε εντολές με φυσικό τρόπο για να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μπορεί να σας εξηγήσει διάφορα θέματα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.
Τιμόνι της BMW Z4 Roadster (G29) με πλήκτρα

Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go.

Το Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go διατηρεί την προεπιλεγμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα σε ταχύτητες κίνησης μεταξύ 30 και 160 km/h και περιλαμβάνει λειτουργία ακινητοποίησης και επανεκκίνησης σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Η Υποβοήθηση Ορίων Ταχύτητας επιτρέπει τη μεταφορά των ορίων ταχύτητας στο Cruise Control. Η Προειδοποίηση Σύγκρουσης στο πίσω μέρος με λειτουργία φρεναρίσματος αντιδρά σε οχήματα, πεζούς και ποδηλάτες.
Λειτουργικό Σύστημα BMW 7, BMW Z4 Roadster (G29)

BMW Λειτουργικό Σύστημα 7.

Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού του BMW Λειτουργικού Συστήματος 7 επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου π.χ. με χειρονομίες, φωνητικές εντολές, μέσω της οθόνης αφής και μέσω του πολυχειριστηρίου iDrive - με άκρως διαισθητικό τρόπο. Για αυτόν τον σκοπό έχει αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα του πολυχειριστηρίου. Πλέον το μενού εφαρμογών μπορεί να επιλεχθεί απευθείας.
Connected Music, BMW Z4 Roadster (G29)

Connected Music.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου και αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ στο μποτιλιάρισμα ή ποπ στις χαλαρές διαδρομές. Με το Connected Music με Spotify μπορείτε να κάνετε απευθείας streaming χωρίς περιορισμούς από εκατομμύρια τραγούδια, που προσφέρει ο συνεργαζόμενος πάροχος μουσικού περιεχομένου Spotify, χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη κάρτα SIM του αυτοκινήτου σας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

Έκδοση Advantage

Η Έκδοση Advantage προσφέρει πολλές επιλογές πρακτικού εξοπλισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό που αυξάνουν την άνεση και την ασφάλεια.
Σιλουέτα της BMW Z4 Roadster (G29) με Έκδοση Advantage

Έκδοση Sport Line

Η Έκδοση Sport Line κλέβει τις εντυπώσεις με τη δυναμική της εμφάνιση. Τα εντυπωσιακά στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού εξοπλισμού σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και σατινέ αλουμίνιο υπογραμμίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα. Τα στοιχεία εξοπλισμού όπως τα Μ σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό σε μαύρο δέρμα 'Vernasca' και το αυτόματο σύστημα κλιματισμού 2 ζωνών αυξάνουν την άνεση.
Σιλουέτα της BMW Z4 Roadster (G29) με Έκδοση Sport Line

Έκδοση M Sport

Η Έκδοση M Sport προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα. Εκτός από την πιο "κοφτερή" εξωτερική εμφάνιση, η Έκδοση M Sport υπόσχεται αυξημένη οδηγική απόλαυση. Η Μ Σπορ ανάρτηση και το Μ Αεροδυναμικό πακέτο ενισχύουν αισθητά τη δυναμική οδήγησης.
Σιλουέτα της BMW Z4 Roadster (G29) με Έκδοση M Sport
 • Έκδοση Advantage
 • Έκδοση Sport Line
 • Έκδοση M Sport

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

Η BMW Z4 sDrive20i.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

145 (197) / 4500-6500

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

6,8

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

7,2 - 7,1

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

164 - 161

BMW Z4 M40i Roadster, G29, πίσω λήψη τριών τετάρτων με ανοικτή υφασμάτινη οροφή και γυναίκα στο προσκήνιο

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ BMW Z4 ROADSTER.

BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster (G29), πλαϊνή λήψη σε δρόμο

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW Z4 Roadster.

BMW ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

SERVICE ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW Z4 ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Ξένοιαστες μετακινήσεις με ηλεκτρικά αυτοκίνητα: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού. Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια. Το περιεχόμενο του πακέτου συντήρησης:

 • Έλεγχος service αυτοκινήτου
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα για το BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Με τα πρωτοποριακά Teleservices του BMW ConnectedDrive η BMW σάς βοηθά να διατηρείτε πάντα την ηρεμία σας: όταν απαιτείται συντήρηση ή σε περίπτωση βλάβης μεταβιβάζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό service χωρίς να χρειαστεί να φροντίσετε εσείς για όλα. Η μοναδική απαίτηση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στην διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο το BMW Teleservices προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη ζωή σας.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Teleservices
BMW Οδική Βοήθεια

BMW Mobile Care.

Το BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς BMW, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αρκεί μια κλήση για να λάβετε υποστήριξη από τους τεχνικούς μας, είτε τηλεφωνικά είτε στον τόπο του συμβάντος εάν χρειαστεί.

Μάθετε περισσότερα για το BMW Mobile Care
Υπάλληλος BMW συμβουλεύει έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW Z4 Roadster, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΈΣ CO₂.

 • BMW Z4 Roadster sDrive20i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 7,2–6,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 165–155

  BMW Z4 Roadster sDrive30i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 7,3–6,9
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 166–157

  BMW Z4 Roadster M40i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,0–7,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 182–177

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.