Εξωτερική σχεδίαση του BMW Vision Neue Klasse Concept Car 2023 κατά την οδήγηση σε δρόμο στο ύπαιθρο

THE NEW

BMW VISION NEUE KLASSE

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ BMW VISION NEUE KLASSE ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

0:00
0:00 /  0:00

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ BMW VISION NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse, Concept Car 2023, εσωτερική σχεδίαση, BMW Panoramic Vision, BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Το BMW Panoramic Vision, η 3D Head-Up Display, το κεντρικό σύστημα και ένα τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών είναι μέρος του BMW iDrive της επόμενης γενιάς. Προβάλλει πληροφορίες σε όλο το πλάτος του παρμπρίζ, Είτε πρόκειται για εικονικές πληροφορίες οδήγησης, το infotainment ή την πλοήγηση.

BMW Vision Neue Klasse, Concept car 2023, εξωτερική σχεδίαση, πλαϊνή λήψη 4/5, σταθμευμένη μπροστά από τοίχο, με γυναίκα

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΜΑΤΑ

Η BMW Vision Neue Klasse είναι ένα σπορ sedan. Καθαρό, κομψό και διαχρονικό στη σχεδίασή του. Οι μεγάλες επιφάνειες και οι διακριτικές γραμμές έχουν περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για χαρακτηριστικά στοιχεία. Μια ψηφιακή διαδραστική επιφάνεια, για παράδειγμα, που αποτελείται από τη μάσκα "νεφρών" και τους προβολείς καθώς και μια πλημμυρισμένη στο φως εσωτερική σχεδίαση χάρη στις μεγάλες επιφάνειες των παραθύρων.

BMW Vision Neue Klasse, 2 / 3 Concept car 2023, εξωτερική σχεδίαση, πλαϊνή λήψη 2/3, κινούμενη σε δάσος

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Η πραγματική οδηγική απόλαυση ξεκινά σήμερα. Και σκέφτεται το αύριο. Η BMW Neue Klasse μειώνει το αποτύπωμα CO2 σε όλο τον κύκλο ζωής της. Αυτό το καταφέρνει χάρη στην παραγωγή που εστιάζει στην προστασία των πόρων, την αυξημένη χρήση δευτερογενών πρώτων υλών και το άκρως αποδοτικό, αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW I Vision Circular, αυτονομία, οικογενειακή λήψη, εξωτερική σχεδίαση, χώρος στάθμευσης

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ. ΨΗΦΙΑΚΗ. ΚΥΚΛΙΚΗ.

Η BMW Vision Neue Klasse βρίσκεται μπροστά από την εποχή της. Αντιπροσωπεύει το άλμα σε μια νέα εποχή και συνδυάζει τις νεότερες καινοτομίες για να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες.

BMW Vision Neue Klasse, Concept car 2023, εξωτερική σχεδίαση, πλαϊνή λήψη, σταθμευμένη μπροστά από τοίχο, με 3 άτομα

Η BMW NEUE KLASSE – ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.

Το όραμα είναι μόνον η αρχή: Βιώστε το άλμα σε μια νέα εποχή με την BMW Neue Klasse – εγγραφείτε και μείνετε ενημερωμένοι.

ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

BMW Vision Neue Klasse BMW i4

Η νέα BMW i4.

Ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Gran Coupé, η BMW i4 επιδεικνύει εντυπωσιακά πόσο δυναμική και βιώσιμη μπορεί να είναι η κινητικότητα σήμερα. Με τη σπορ σχεδίαση και τη δυναμική οδήγησής της, αποδίδει μια εντυπωσιακή ισχύ 250 kW (390 hp). Άνετη καθημερινή οδήγηση και μεγαλύτερες διαδρομές με αυτονομία έως 590 km.

BMW Vision Neue Klasse BMW i5

Η νέα BMW i5.

Η σπορ, αμιγώς ηλεκτρική BMW Σειρά 5 Sedan. Η BMW i5 συνδυάζει έναν αμιγή ηλεκτροκινητήρα με μια εντυπωσιακή απόδοση 250 kW (340 hp). Διαθέτει δυναμική σχεδίαση που υποστηρίζεται από έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Ακόμα και μεγάλες αποστάσεις δεν αποτελούν πρόβλημα με μια αυτονομία έως 582 km.