ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Εμείς στην BMW, πιστεύουμε σε ένα πράγμα πάνω απ' όλα: στο θάρρος. Ένα χαρακτηριστικό που είναι βαθιά ριζωμένο στο DNA μας και αποτυπώνεται σε όλα όσα κάνουμε. Δρούμε ανεξάρτητα και απερίσπαστα, καταρρίπτουμε τα υπάρχοντα πρότυπα και δημιουργούμε νέα. Τολμάμε να αμφισβητούμε τα πάντα και δεν αποδεχόμαστε το "όχι" ως απάντηση. Αυτή ακριβώς η τόλμη είναι που μας ωθεί να κάνουμε το επόμενο βήμα και να μη σταματάμε να επαναπροσδιορίζουμε τον εαυτό μας. Είναι ο λόγος που ξέρουμε να προχωράμε μόνο προς τα μπροστά ώστε να φτάσουμε σε ένα κορυφαίο επίπεδο υπεροχής. Αλλά και για να εμπνεύσουμε τους πρωτοπόρους της εποχής μας να αποδεχθούν τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ως κατασκευαστής premium αυτοκινήτων, δημιουργούμε μοναδικές και εμπνευσμένες στιγμές. Διότι μόνο έτσι μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα μορφή πολυτέλειας.

ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.

Μάθετε με ποιον τρόπο επαναπροσδιορίζουμε διαρκώς τον εαυτό μας.

Η M8 GRAN COUPÉ CONCEPT.

Η M8 GRAN COUPÉ CONCEPT.

Η BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

Η BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

Η BMW CONCEPT ΣΕΙΡΑ 8.

Η BMW CONCEPT ΣΕΙΡΑ 8.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ.

Ανακαλύψτε την τελειοποίηση της μοναδικότητας με την BMW Individual.

Τα χρώματα και τα υλικά της BMW Individual χαρακτηρίζουν την BMW M760Li xDrive ως απόλυτη έκφραση της πολυτέλειας και της μοναδικότητας και τονίζουν εμφατικά την ιδιαίτερη προσωπικότητα. Εμπνευστείτε από την πλούσια γκάμα επιλογών και ανακαλύψτε την τέχνη της BMW Individual – διότι η μοναδικότητα αρχίζει από μία λευκή κόλλα χαρτιού.

ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.

Σήμερα, η BMW Individual εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει την χειροποίητη τελειότητα, όπως ακριβώς και κατά την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, πριν από 25 χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που η BMW Individual παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο και μοναδικό μοντέλο για την επέτειο των 25 ετών: την BMW Individual M760Li, εμπνευσμένη από την Nautor's Swan. Αυτό το έργο τέχνης δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον παραδοσιακό κατασκευαστή σκαφών Nautor’s Swan από τη Φινλανδία και αποτελεί ωδή στην πολυτέλεια και τη μοναδικότητα. Το αριστούργημα με την εξαιρετική "ναυτική" σχεδίαση συνδυάζει μοναδικά τον δρόμο με τον ωκεανό χάρη στα ειδικά στοιχεία εξοπλισμού από ξύλο teak. Με τον πανίσχυρο δωδεκακύλινδρο κινητήρα, το συγκεκριμένο μοντέλο καταφέρνει να προσφέρει κάθε στιγμή αξέχαστες οδηγικές εμπειρίες.