ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Εμείς στην BMW, πιστεύουμε σε ένα πράγμα πάνω απ' όλα: στο θάρρος. Ένα χαρακτηριστικό που είναι βαθιά ριζωμένο στο DNA μας και αποτυπώνεται σε όλα όσα κάνουμε. Δρούμε ανεξάρτητα και απερίσπαστα, καταρρίπτουμε τα υπάρχοντα πρότυπα και δημιουργούμε νέα. Τολμάμε να αμφισβητούμε τα πάντα και δεν αποδεχόμαστε το "όχι" ως απάντηση. Αυτή ακριβώς η τόλμη είναι που μας ωθεί να κάνουμε το επόμενο βήμα και να μη σταματάμε να επαναπροσδιορίζουμε τον εαυτό μας. Είναι ο λόγος που ξέρουμε να προχωράμε μόνο προς τα μπροστά ώστε να φτάσουμε σε ένα κορυφαίο επίπεδο υπεροχής. Αλλά και για να εμπνεύσουμε τους πρωτοπόρους της εποχής μας να αποδεχθούν τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ως κατασκευαστής premium αυτοκινήτων, δημιουργούμε μοναδικές και εμπνευσμένες στιγμές. Διότι μόνο έτσι μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα μορφή πολυτέλειας.

Μάθετε περισσότερα
ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Μάθετε με ποιον τρόπο επαναπροσδιορίζουμε διαρκώς τον εαυτό μας

BMW M8 Competition Gran Coupé 2020 F93 BMW Individual Ametrine μεταλλικό πλαϊνή λήψη τρία τέταρτα

THE M8

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 8 GRAN COUPÉ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

THE M8

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 8 GRAN COUPÉ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Προοδευτικότητα, δημιουργικότητα, έμπνευση: αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που έχει θέσει ως στόχους η BMW εδώ και πάνω από έναν αιώνα. Κίνητρο και πηγή έμπνευσης για εμάς αποτελούν οι ανεξάρτητες και δημιουργικές προσωπικότητες – η δημιουργική ελίτ, οι ιδέες και οι δημιουργίες της οποίας μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές και αναπάντεχες προοπτικές. Πρωτοπόροι της εποχής μας και φωνές του μέλλοντος που αποτελούν έμπνευση για την τεχνολογική και σχεδιαστική εξέλιξη. Που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και μετατρέπουν το όραμά τους σε μια νέα πραγματικότητα.

Μάθετε περισσότερα

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ

Ο φημισμένος γραφίστας και καλλιτεχνικός διευθυντής Stefan Sagmeister θεωρείται ένας από τους πλέον δημιουργικούς πρωτοπόρους. Γεννημένος το 1962 στο Bregenz της Αυστρίας, ζει σήμερα στη Νέα Υόρκη όπου διευθύνει το γραφείο καλλιτεχνικών δημιουργιών "Sagmeister & Walsh". Από το 1993 έχουν δημιουργήσει μοναδικά έργα τέχνης σε κάθε σχήμα και μορφή, από μικρές εικονογραφήσεις μέχρι εντυπωσιακές εκθέσεις και παγκόσμιες καμπάνιες. Στα πιο γνωστά του έργα συγκαταλέγονται οι οπτικές ταυτότητες και τα χαρακτηριστικά εξώφυλλα μουσικών άλμπουμ από συγκροτήματα, όπως οι Rolling Stones, οι Talking Heads, ο Lou Reed ή το Μουσείο Guggenheim, για τα οποία κατέκτησε, μεταξύ άλλων, και δύο βραβεία Grammy.

Μάθετε περισσότερα

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΝΙΚΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ.

Εάν δεν γνωρίζεις τον φόβο δεν θα έχεις ποτέ ένα όραμα – και δεν θα βρεις το θάρρος να εξελιχθείς. Με αυτό το σκεπτικό, ο θρυλικός σχεδιαστής Stefan Sagmeister συγκαταλέγεται στις ηγετικές μορφές του επαγγέλματός του με τα εντυπωσιακά και εμπνευσμένα έργα του. Εκπλήσσει πάντοτε με τα αναπάντεχα έργα τέχνης, για παράδειγμα ζωντανεύοντας χειρόγραφα ή μετατρέποντας ανθρώπους σε καμβάδες. Προσπαθεί πάντοτε να ανοίγει τον δικό του δρόμο, να δημιουργεί πρωτόγνωρες προοπτικές και να προκαλεί, αντί να αποδέχεται την υπάρχουσα κατάσταση. Με τα εξωστρεφή, πρωτοποριακά και εντυπωσιακά του έργα, δημιουργεί νέους κόσμους και ανοίγει την πόρτα στη μοναδική και τολμηρή του φαντασία.

Η M8 GRAN COUPÉ CONCEPT

Η M8 GRAN COUPÉ CONCEPT

Η BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE

Η BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ.

Ανακαλύψτε την τελειοποίηση της μοναδικότητας με την BMW Individual.

Τα χρώματα και τα υλικά της BMW Individual χαρακτηρίζουν την BMW M760Li xDrive ως απόλυτη έκφραση της πολυτέλειας και της μοναδικότητας και τονίζουν εμφατικά την ιδιαίτερη προσωπικότητα. Εμπνευστείτε από την πλούσια γκάμα επιλογών και ανακαλύψτε την τέχνη της BMW Individual – διότι η μοναδικότητα αρχίζει από μία λευκή κόλλα χαρτιού.

Μάθετε περισσότερα

ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Σήμερα, η BMW Individual εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει την χειροποίητη τελειότητα, όπως ακριβώς και κατά την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, πριν από 25 χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που η BMW Individual παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο και μοναδικό μοντέλο για την επέτειο των 25 ετών: την BMW Individual M760Li, εμπνευσμένη από την Nautor's Swan. Αυτό το έργο τέχνης δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον παραδοσιακό κατασκευαστή σκαφών Nautor’s Swan από τη Φινλανδία και αποτελεί ωδή στην πολυτέλεια και τη μοναδικότητα. Το αριστούργημα με την εξαιρετική "ναυτική" σχεδίαση συνδυάζει μοναδικά τον δρόμο με τον ωκεανό χάρη στα ειδικά στοιχεία εξοπλισμού από ξύλο teak. Με τον πανίσχυρο δωδεκακύλινδρο κινητήρα, το συγκεκριμένο μοντέλο καταφέρνει να προσφέρει κάθε στιγμή αξέχαστες οδηγικές εμπειρίες.