BMW ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 22-07.

Διατηρήστε την BMW σας πλήρως ενημερωμένη: Οι Απομακρυσμένες Αναβαθμίσεις Λογισμικού 22-07 προσφέρουν πολλές νέες λειτουργικές επεκτάσεις, βελτιώσεις ποιότητας και νέες λειτουργίες. Στις παρακάτω σημειώσεις έκδοσης θα βρείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τις αναβαθμίσεις.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 22-07.

Remote Software Upgrade 22-07 – Highlights video
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, άντρας στηρίζεται στο πίσω μέρος της BMW και κοιτά στο smartphone

ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ*:

 • Εκτεταμένες επιλογές εξατομίκευσης: με τα νέα διευρυμένα ηχητικά τοπία, τις λειτουργίες της εφαρμογής My BMW, τις ρυθμίσεις του ψηφιακού κλειδιού κατόχου, τη βελτιωμένη αναγνώριση οδηγού, τα My Modes και την εμπλουτισμένη γκάμα του ConnectedDrive Store, μπορείτε να διαμορφώσετε ψηφιακά την BMW σας με ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης
 • Νέες εξελίξεις για το BMW Intelligent Personal Assistant: σας υποστηρίζει με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις
 • Έξυπνη πλοήγηση: σας υποστηρίζει στις αλλαγές πορείας και στην αναζήτηση σταθμών φόρτισης ενώ μαθαίνει τις προτιμήσεις σας.
 • Βελτιωμένα συστήματα υποστήριξης: σας βοηθούν στην οδήγηση, στο παρκάρισμα και, πάνω απ' όλα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης
 • Διαισθητική υπηρεσία: Αναβαθμίσεις BMW ConnectedDrive, διευρυμένος φωνητικός έλεγχος, η ενσωμάτωση του Amazon Alexa Car και του Apple CarPlay® σας βοηθούν στις καθημερινές σας δραστηριότητες
 • Πληροφοριακό DAB και δέκτης FM: πρόσθετες πληροφορίες για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς
 • Πακέτο Heat Comfort: αλλαγή στη δυνατότητα χειρισμού της θέρμανσης επιφανειών


ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ*:

 • Ένδειξη κλειδώματος για τη δεύτερη σειρά καθισμάτων
 • Προσαρμογή του τρόπου απόκρισης σε περίπτωση σφαλμάτων όταν διακόπτεται η φόρτιση
 • Προβολή των δεδομένων αυτοκινήτου στην εφαρμογή My BMW
 • Ανάκληση: προγραμματισμός μονάδων ελέγχου (αερόσακος)
 • Ανάκληση: προγραμματισμός μονάδων ελέγχου (κύρια μονάδα MGU)
 • Προγραμματισμός μονάδων ελέγχου (κύρια μονάδα MGU)

* Οι δυνατότητες αναβάθμισης και το περιεχόμενο διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, το μοντέλο, τον εξοπλισμό και την κατάσταση του αυτοκινήτου

Μάθετε περισσότερα
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, BMW iX (i20) και BMW i4 (G26 BEV)

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 • Ενημερώσεις λειτουργιών και βελτιώσεις ποιότητας
 • Εγκυρότητα της Απομακρυσμένης Αναβάθμισης Λογισμικού και των Σημειώσεων Έκδοσης
 • Πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες εκδόσεις
 • Ενημέρωση των οδηγιών λειτουργίας εντός του οχήματος
 • Χρήση της εφαρμογής My BMW για τη μεταφορά δεδομένων

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ 22-07.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΕΙΣ.

Κυρτή Οθόνη, οθόνη CID, OS8, Οθόνη Υποδοχής

Χαιρετισμός: Τώρα και ηχητικά.

Μετά το ξεκλείδωμα και το άνοιγμα των μπροστινών θυρών, η BMW σάς υποδέχεται με οπτικές και ηχητικές λειτουργίες. Ο ήχος υποδοχής μπορεί να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή από τις ρυθμίσεις ήχου. Επιπλέον, η οθόνη υποδοχής εμφανίζεται ακόμα πιο γρήγορα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα τις λειτουργίες πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. (διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με OS8).

Μάθετε περισσότερα
BMW IconicSounds Electric, BMW κινείται σε γέφυρα

BMW IconicSounds Electric: Νέα ηχητικά τοπία για αυθεντική ηλεκτρική απόλαυση οδήγησης.

Το BMW IconicSounds Electric διαθέτει νέα, ποικίλα και συναισθηματικά πλούσια ηχητικά τοπία. Έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας του BMW Sound Design Studio με τον βραβευμένο με Όσκαρ συνθέτη Hans Zimmer. Οι νέοι ήχοι ενσαρκώνουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία του αυτοκινήτου και προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία. Οι νέοι ήχοι αντικατοπτρίζουν τα τις επιδόσεις και τα εμβληματικά χαρακτηριστικά της ηλεκτροκίνητης BMW με έναν πρωτόγνωρο και αυθεντικό τρόπο. Ο ηχητικός κόσμος του BMW IconicSounds Electric διαφοροποιείται ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης που θα επιλέξει ο οδηγός.

Μάθετε περισσότερα
Άντρας κάθεται σε μία BMW και κοιτά το smartphone

Απλοποιημένη προσθήκη και αφαίρεση της BMW σας από την εφαρμογή My BMW.

Μόλις συνδεθείτε στο αυτοκίνητό σας με το BMW ID, η BMW σας θα προστεθεί αυτόματα στην εφαρμογή My BMW του smartphone. Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης λογισμικού, αυτό θα συμβαίνει αυτόματα και με τα BMW ID που είναι διαθέσιμα στο αυτοκίνητο. Ο κύριος και οι πρόσθετοι χρήστες επωφελούνται από τις εκτεταμένες λειτουργίες της εφαρμογής My BMW με αυτό το νέο χαρακτηριστικό (π.χ. προβολή της τοποθεσίας του αυτοκινήτου, εκτέλεση Απομακρυσμένων Υπηρεσιών όπως άνοιγμα του αυτοκινήτου). Η προσθήκη της BMW στην εφαρμογή My BMW μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες. Η αποσύνδεση μιας BMW στην εφαρμογή My BMW γίνεται τώρα πιο εύκολα: όταν οι χρήστες διαγράψουν το αυτοκίνητο από την εφαρμογή My BMW διαγράφεται και το BMW ID από το αυτοκίνητο. Αντίστοιχα, η διαγραφή ενός BMW ID από το αυτοκίνητο οδηγεί στην αυτόματη διαγραφή της BMW από την εφαρμογή My BMW κι επομένως αυτό το BMW ID δεν έχει πλέον πρόσβαση σε απομακρυσμένες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής My BMW. Στη διαχείριση χρηστών BMW ID του αυτοκινήτου εμφανίζονται όλοι οι χρήστες.

Μάθετε περισσότερα
Γυναίκα στέκεται μπροστά από μία BMW και κοιτάζει στο smartphone

Αύξηση αριθμού χρηστών για την εφαρμογή My BMW.

Ο αριθμός χρηστών που μπορούν να προσθέσουν το ίδιο αυτοκίνητο στην εφαρμογή My BMW έχει αυξηθεί. Αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορούν να αξιοποιήσουν τις λειτουργίες της εφαρμογής My BMW περισσότερα μέλη της οικογένειας μέσω των δικών τους BMW ID. Ανάλογα με το μοντέλο αυτοκινήτου μπορούν να προστεθούν τώρα έως τρεις (ένας κύριος χρήστης, δύο πρόσθετοι χρήστες) ή επτά χρήστες (ένας κύριος χρήστης, έξι πρόσθετοι). Εάν η BMW έχει ήδη αντιστοιχιστεί με το δικό σας BMW ID στην εφαρμογή My BMW, τότε το δικό σας BMW ID είναι ο κύριος χρήστης. Διαφορετικά, ο πρώτος χρήστης που θα προσθέσει την BMW στην εφαρμογή My BMW θα γίνει ο κύριος χρήστης. Όλοι οι υπόλοιποι χρήστες θα οριστούν ως πρόσθετοι. Αυτή η ανάθεση ρόλων ισχύει και για τα BMW ID που είναι ήδη διαθέσιμα στο αυτοκίνητο κατά τη χρονική στιγμή εγκατάστασης της αναβάθμισης. Ο κύριος χρήστης διαθέτει περισσότερα δικαιώματα χρήσης από τους πρόσθετους χρήστες: π.χ. δημιουργία και κοινή χρήση του BMW Ψηφιακού Κλειδιού, δικαιώματα διαχείρισης χρηστών (π.χ. διαγραφή BMW ID από το αυτοκίνητο) και μεταφορά του ρόλου κύριου χρήστη σε άλλο BMW ID. Ο κύριος χρήστης μπορεί να διαγράψει τον εαυτό του και οποιοδήποτε άλλο BMW ID από το αυτοκίνητο. Εάν ο κύριος χρήστης διαγράφει τον εαυτό του θα διαγραφούν και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες από το αυτοκίνητο ενώ το αυτοκίνητο θα διαγραφεί από την εφαρμογή My BMW όλων των χρηστών. Με την επαναφορά των στοιχείων αυτοκινήτου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις διαγράφεται ο κύριος χρήστης και όλοι οι πρόσθετοι χρήστες ενώ διαγράφεται και το αυτοκίνητο από την εφαρμογή My BMW για όλους τους χρήστες.

Μάθετε περισσότερα

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΕΙΣ.

 • Βελτιώσεις για το Ψηφιακό Κλειδί Κατόχου και τις ρυθμίσεις ραδιοφώνου.
 • Βελτιωμένη αναγνώριση οδηγού: Διεύρυνση σεναρίων εφαρμογής.
 • My Modes: Διεύρυνση λειτουργιών.
 • ConnectedDrive Store στο αυτοκίνητο: Εξατομικεύστε την BMW σας.

BMW ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 22-07.

Διατηρήστε την BMW σας πλήρως ενημερωμένη: Οι Απομακρυσμένες Αναβαθμίσεις Λογισμικού 22-07 προσφέρουν πολλές νέες λειτουργικές επεκτάσεις, βελτιώσεις ποιότητας και νέες λειτουργίες. Στις παρακάτω σημειώσεις έκδοσης θα βρείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο.

Μάθετε περισσότερα

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Οθόνη Πληροφοριών, OS8, διάλογος ομιλίας με φωτεινές σφαίρες, BMW Αναβάθμιση Λογισμικού

Νέα οπτικοποίηση του διαλόγου ομιλίας.

Η νέα οπτικοποίηση του διαλόγου ομιλίας αποτελείται από φωτεινές σφαίρες σε διάφορες διαστάσεις και φωτεινότητες. Αυτό καθιστά τη φωνητική υποστήριξη ακόμα πιο εκφραστική. Μ' αυτήν την αναβάθμιση, η φωνητική υποστήριξη μπορεί να απεικονίζει συναισθηματικές καταστάσεις και εικονίδια για την πλοήγηση, την ψυχαγωγία και την επικοινωνία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αρμονικές και εκφραστικές οπτικοποιήσεις με βάση την ανθρώπινη παρουσία. Ένα αντίγραφο των κειμένων εκφώνησης προβάλλεται δίπλα από την οπτικοποίηση. (μόνο για επιλεγμένα αυτοκίνητα)

Οθόνη Πληροφοριών, OS8, διάλογος ομιλίας με φωτεινές σφαίρες, BMW Αναβάθμιση Λογισμικού

Περισσότερες πληροφορίες για λειτουργίες που δεν χρησιμοποιούνται.

Η BMW σας διαθέτει πλήθος λειτουργιών τις οποίες ίσως να μη γνωρίζετε ακόμα. Για τον λόγο αυτό, το εύρος λειτουργιών που μπορεί να υποδείξει η BMW σας έχει επεκταθεί, με την προϋπόθεση ότι αυτές είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητό σας: Λειτουργίες χαρτών, ρύθμιση διεύθυνσης κατοικίας, πάτημα πλήκτρου συνομιλίας, eSIM και διαχείριση θερμότητας μπαταρίας για βελτιστοποιημένη φόρτιση DC. Επιπλέον, διατίθεται η λειτουργία εκμάθησης κατά την πλοήγηση, τα My Modes "Expressive" και "Relax", διαμόρφωση της συνδυασμένης οθόνης και του Head-up display, καθώς και ρυθμίσεις φόρτισης με βάση την τοποθεσία. (διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με OS8)

Λήψη ταμπλό με Κυρτή Οθόνη, μικροεφαρμογές οθόνης, IPA, BMW Αναβάθμιση Λογισμικού

Βελτιώσεις μικροεφαρμογής και εφαρμογής αναπαραγωγής.

Μ' αυτήν την αναβάθμιση, αλλάζει η προβολή λειτουργιών της μικροεφαρμογής του BMW Intelligent Personal Assistant ενώ το BMW Intelligent Personal Assistant αποκτά νέα διάταξη. Και οι δύο επιλογές προβολής προβάλλουν τώρα τις εξής λειτουργίες: Λειτουργίες χαρτών, ρύθμιση διεύθυνσης κατοικίας, πάτημα πλήκτρου συνομιλίας, eSIM, διαχείριση θερμότητας μπαταρίας για βελτιστοποιημένη φόρτιση DC, λειτουργία εκμάθησης κατά την πλοήγηση, My Modes "Expressive" και "Relax", διαμόρφωση της συνδυασμένης οθόνης και του Head-up display, καθώς και ρυθμίσεις φόρτισης με βάση την τοποθεσία. (διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με OS8)

BMW iX κινούμενη σε δρόμο

Προνοητικές ενδείξεις για λειτουργίες που δεν χρησιμοποιούνται.

Για την αύξηση της οδηγικής άνεσης, οι προνοητικές προτάσεις έχουν διευρυνθεί και περιλαμβάνουν τώρα τις λειτουργίες του Ενεργού Cruise Control και του Parking Assistant, εάν συμπεριλαμβάνονται στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτές τις λειτουργίες ή εάν τις χρησιμοποιείτε σπανίως, η BMW σας συστήνει να τις ενεργοποιείτε σε κατάλληλες συνθήκες.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ.

Λήψη ταμπλό με Κυρτή Οθόνη, οθόνη CID, OS8, εισαγωγή προορισμού

BMW Χάρτες: Ενιαία προβολή των λιστών αποτελεσμάτων για προορισμούς πλοήγησης.

Μέχρι τώρα, η λίστα αποτελεσμάτων για τους προορισμούς πλοήγησης διέφερε ανάλογα με το εάν η εισαγωγή του προορισμού γινόταν από την οθόνη αφής/πολυχειριστήριο iDrive ή με φωνητική εισαγωγή. Τώρα η προβολή είναι ενιαία σε όλες τις περιπτώσεις. Οι λειτουργίες επιλογής προορισμού στη λίστα αποτελεσμάτων, όπως φιλτράρισμα ή ταξινόμηση, είναι διαθέσιμες ανεξάρτητα από τον τρόπο εισαγωγής του προορισμού. (διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με OS8)

Άτομο στο αυτοκίνητο κοιτά την κυρτή οθόνη, οθόνη με πλοήγηση

Πλοήγηση με λειτουργία εκμάθησης: σημαντικές πληροφορίες παρά την απενεργοποίηση της καθοδήγηση προορισμού.

Στο σύστημα πλοήγησης με δυνατότητα εκμάθησης, οι σημαντικές πληροφορίες προβάλλονται κατά την οδήγηση προς τον προτεινόμενη προορισμό, ακόμα και χωρίς την ενεργή καθοδήγηση στον προορισμό. Εδώ, για παράδειγμα, περιλαμβάνονται πληροφορίες για προβλήματα κυκλοφορίας ή επικίνδυνες στροφές. Εάν απορρίψετε τον προτεινόμενο προορισμό, αυτός δεν θα εμφανίζεται μέχρι να θέσετε πάλι σε λειτουργία το αυτοκίνητο. (διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με OS8)

Γυναίκα μπροστά από σταθμευμένη BMW, στάση για φόρτιση

Διαδρομή με βελτιστοποίηση φόρτισης: Περισσότερες πληροφορίες και επιλογές ρύθμισης.

Όταν εισαγάγετε έναν προορισμό, θα γίνεται υπολογισμός της διαδρομής (με όλες τις απαραίτητες στάσης για φόρτιση). Στην επισκόπηση διαδρομής μπορείτε να δείτε την αναμενόμενη φόρτιση της μπαταρίας κατά την άφιξη στα σημεία φόρτισης και στον προορισμό. Επιπλέον, προβάλλεται η συνιστώμενη φόρτιση μπαταρίας κατά την αναχώρηση μετά από κάθε διαδικασία φόρτισης καθώς και η αναμενόμενη διάρκεια φόρτισης. Επιπρόσθετα, τώρα μπορείτε να ορίσετε την υπολειπόμενη αυτονομία τόσο στα σημεία φόρτισης όσο και στον προορισμό. (διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με OS8)

Οθόνη Πληροφοριών, οθόνη, OS8, ενεργή πλοήγηση

Ενεργή Πλοήγηση: Ανίχνευση απαραίτητης αλλαγής λωρίδας.

Η ενεργή πλοήγηση της Υποβοήθησης Διεύθυνσης ανιχνεύει την απαραίτητη αλλαγή λωρίδας προκειμένου να ακολουθήσετε τις υποδείξεις πλοήγησης στον αυτοκινητόδρομο. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η προετοιμασία για την απαραίτητη αλλαγή λωρίδας προς την κατεύθυνση της αντίστοιχης εξόδου του αυτοκινητοδρόμου. Ο οδηγός λαμβάνει μια ειδοποίηση για αλλαγή λωρίδας όταν είναι διαθέσιμο το απαραίτητο κενό στη λωρίδα: "Ενεργοποίηση αλλαγής λωρίδας για την πλοήγηση στη διαδρομή". Μετά την επιβεβαίωση από τον οδηγό πραγματοποιείται η απαιτούμενη αλλαγή λωρίδας μέχρι την έξοδο.*

BMW iX4 κινούμενη σε επαρχιακό δρόμο, δεδομένα πλοήγησης

Διάθεση πρόσθετων δεδομένων πλοήγησης σε διάφορες μονάδες ελέγχου και λειτουργίες.

Η εξέλιξη του Προηγμένου Συστήματος Υποστήριξης Οδήγησης και Πλοήγησης (Advanced Driving Assistance System Navigation - ADAS NG) βασίζεται στη διάθεση πρόσθετων δεδομένων πλοήγησης. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι, μεταξύ άλλων, έχει βελτιωθεί η λειτουργία του Speed Limit Assistant ή της Επαυξημένης Πραγματικότητας με Βίντεο. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν περαιτέρω βελτιώσεις. (διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με OS8)

Άντρας οδηγεί BMW, σύστημα πλοήγησης

Προετοιμασία για σχετικές συστάσεις από το σύστημα πλοήγησης.

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει την προετοιμασία για την τεχνική δυνατότητα του συστήματος πληροφόρησης και ψυχαγωγίας να προβάλλει εξατομικευμένο περιεχόμενο και προτάσεις από επιλεγμένους τρίτους παρόχους καθώς και μελλοντικές προσφορές της BMW ως μέρος των νέων υπηρεσιών BMW που βασίζονται στον προγραμματισμό διαδρομών, την τρέχουσα τοποθεσία και τα δεδομένα αυτοκινήτου. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει επίσης την προετοιμασία για την ενεργοποίηση της λειτουργίας online αναζήτησης του συστήματος πλοήγησης.

*Η χρήση του συστήματος δεν αφαιρεί την ευθύνη του οδηγού να εκτιμά την ορατότητα και τις συνθήκες κυκλοφορίας, αλλά και να επεμβαίνει όταν χρειαστεί. Ο οδηγός πρέπει να δίνει πάντα προσοχή ώστε να περιορίσει τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Μάθετε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Οθόνη Πληροφοριών, οθόνη, OS8, Υποβοήθηση Τήρησης Ορίων Ταχύτητας

Αυτόματη Υποβοήθηση Τήρησης Ορίων Ταχύτητας: Η BMW σας προσαρμόζεται τώρα αυτόματα στην επιτρεπόμενη ταχύτητα

Η Αυτόματη Υποβοήθηση Τήρησης Ορίων Ταχύτητας προσαρμόζεται αυτόματα στο όριο ταχύτητας που ανίχνευσε το σύστημα ως επιλεγμένη ταχύτητα κίνησης, για τη λειτουργία του περιοριστή ταχύτητας, τον Έλεγχο Απόστασης ή το Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος.*

Μάθετε περισσότερα
BMW iX, πλαϊνή λήψη, σε κίνηση, Υποβοήθηση Τήρησης Ορίων Ταχύτητας

Υποβοήθηση Τήρησης Ορίων Ταχύτητας: Τώρα με αυτόματη ακινητοποίηση σε φωτεινούς σηματοδότες

Το Ενεργό Cruise Control (με λειτουργία Stop & Go) και αναγνώριση σηματοδοτών επιβραδύνει το αυτοκίνητο μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή του στον φωτεινό σηματοδότη, αυτόματα ή με τη δική σας συναίνεση. Κατ' απαίτηση, το αυτοκίνητο μπορεί να ειδοποιήσει τον οδηγό οπτικά και ακουστικά όταν ο φωτεινός σηματοδότης γίνει πράσινος.*

Μάθετε περισσότερα
Οθόνη Πληροφοριών, οθόνη, OS8, Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας

Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας: Αυτόματος εντοπισμός ορίων ταχύτητας και ζωνών απαγόρευσης προσπέρασης.

Η Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης χρησιμοποιεί μία κάμερα για τον εντοπισμό του ορίου ταχύτητας ή της ζώνης απαγόρευσης προσπέρασης και προβάλλει τη σχετική ειδοποίηση. Εάν η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα ξεπεραστεί, υπάρχει η δυνατότητα προβολής οπτικής προειδοποίησης.*

Μάθετε περισσότερα
Λήψη του αυτοκινητόδρομου από τη θέση οδηγού της BMW

Καθοδήγηση προορισμού: Ενεργός περιορισμός ταχύτητας για την αύξηση της οδηγικής άνεσης.

Ο Ενεργός Έλεγχος Απόστασης μειώνει αυτόματα την ταχύτητα κίνησης όταν το απαιτούν οι συνθήκες κυκλοφορίας. Το σύστημα χρησιμοποιεί πληροφορίες δρόμων από το σύστημα πλοήγησης και επεμβαίνει, για παράδειγμα, στις στροφές, σε κυκλικούς κόμβους ή σε διασταυρώσεις. Μετά από αυτό το σημείο, το αυτοκίνητο επιταχύνει πάλι αυτόματα μέχρι την επιθυμητή ταχύτητα.*

Μάθετε περισσότερα

*Η χρήση του συστήματος δεν αφαιρεί την ευθύνη του οδηγού να εκτιμά την ορατότητα και τις συνθήκες κυκλοφορίας, αλλά και να επεμβαίνει όταν χρειαστεί. Ο οδηγός πρέπει να δίνει πάντα προσοχή ώστε να περιορίσει τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Μάθετε περισσότερα

DRIVING ASSISTANT.

BMW iX, κινούμενη, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

Ρύθμιση της ένδειξης προειδοποίησης.

Μια ανάλογη ένδειξη προειδοποίησης εμφανίζεται όταν η Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας επεμβαίνει επανειλημμένα στο σύστημα διεύθυνσης. Μετά την τρίτη επέμβαση στο σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου εντός των επόμενων τριών λεπτών, η ένδειξη προειδοποίησης παρατείνεται για άλλα δέκα δευτερόλεπτα σε κάθε επόμενη επέμβαση στο σύστημα διεύθυνσης. Με την αναβάθμιση, ο οδηγός μπορεί να επαναφέρει ενεργά τη διάρκεια της ένδειξης προειδοποίησης στην αρχική ρύθμιση (διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα που περιλαμβάνουν την Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας στον εργοστασιακό τους εξοπλισμό).*

BMW Touring, κινούμενη, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

Βελτιωμένη επέμβαση στο σύστημα διεύθυνσης για αυξημένη οδηγική άνεση.

Οι επεμβάσεις της Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας στο σύστημα διεύθυνσης γίνονται τώρα με πιο ομαλό τρόπο καθώς η διάρκεια και οι δυνάμεις επίδρασης προσαρμόζονται καλύτερα στις τρέχουσες συνθήκες οδήγησης, π.χ. όσο πιο αργά απομακρύνεστε από τη λωρίδα τόσο πιο ομαλά αλλάζει πορεία το αυτοκίνητό σας.

Η BMW σας ευθυγραμμίζεται τώρα αυτόματα κοντά στη διαγράμμιση της λωρίδας την οποία εγκαταλείψατε ώστε να διασφαλιστεί ότι θα επιστρέψετε ταχύτερα σε ιδανική θέση.*

Οθόνη Πληροφοριών, οθόνη, OS8, Προειδοποίηση Προτεραιότητας

Υποστήριξη σε επικίνδυνες διασταυρώσεις

Η προειδοποίηση προτεραιότητας σάς υποστηρίζει σε καταστάσεις όπου πρέπει να παραχωρείτε την προτεραιότητα. Αυτό ισχύει για τα οδικά σήματα "παραχώρησης προτεραιότητας" και "στοπ", αλλά και για τους φωτεινούς σηματοδότες (ανάλογα με τη χώρα).

Εάν το σύστημα ανιχνεύσει ότι μπορεί να αγνοήσετε την υποχρέωση παραχώρησης προτεραιότητας, θα λάβετε μια οπτική προειδοποίηση στον πίνακα οργάνων/Head-up Display και ενδεχομένως μια ακουστική προειδοποίηση με την προτροπή να ενεργήσετε με τον κατάλληλο τρόπο.*

Οθόνη Πληροφοριών, οθόνη, OS8, Προειδοποίηση Προτεραιότητας

Η υποστήριξη είναι τώρα διαθέσιμη και για τους φωτεινούς σηματοδότες.

Εκτός από τα οδικά σήματα "παραχώρησης προτεραιότητας" και "στοπ", η προειδοποίηση προτεραιότητας σάς υποστηρίζει τώρα και στους φωτεινούς σηματοδότες.*

Οθόνη Πληροφοριών, οθόνη, OS8, περιορισμός επιπτώσεων από μετωπική σύγκρουση

Υποστήριξη σε περίπτωση κινδύνου από διερχόμενα οχήματα.

Ο περιορισμός επιπτώσεων από μετωπική σύγκρουση με λειτουργία φρεναρίσματος βοηθά στην αποτροπή συγκρούσεων. Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει διερχόμενα οχήματα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης το σύστημα μπορεί να αποτρέψει μια σύγκρουση ή να μειώσει σημαντικά την ταχύτητα πρόσκρουσης.*

Οθόνη Πληροφοριών, οθόνη, OS8, περιορισμός επιπτώσεων από μετωπική σύγκρουση

Υποστήριξη σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης στο πίσω μέρος.

Εάν ο περιορισμός επιπτώσεων από μετωπική σύγκρουση ανιχνεύσει την ουρά ακινητοποιημένων οχημάτων λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης, το σύστημα μειώνει τον χρόνο επέμβασης του συστήματος πέδησης και, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, εξασφαλίζει σημαντική μείωση της ταχύτητας πρόσκρουσης.*

Οθόνη Πληροφοριών, οθόνη, OS8, περιορισμός επιπτώσεων από μετωπική σύγκρουση

Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης: Τώρα διαθέσιμη σε ακόμα περισσότερες χώρες.

Ως μέρος του Assisted Driving Mode, η Υποστήριξη Λωρίδας Ανάγκης διευκολύνει τον σχηματισμό λωρίδας ανάγκης όπως απαιτείται από τη νομοθεσία σε πολλές χώρες. Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο τοποθετείται αυτόματα στην αριστερή ή δεξιά πλευρά του δρόμου σε περίπτωση κυκλοφοριακής συμφόρησης, ανάλογα με τη λωρίδα στην οποία αυτό κινείται. Διατίθεται στις παρακάτω χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Τσεχία, Πολωνία, Σλοβακία και Βέλγιο.*

Οθόνη Πληροφοριών, οθόνη, OS8, Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης

Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης: Υποστηρίζει την BMW σας σε περιπτώσεις ιατρικής επείγουσας κατάστασης.

Η Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να ελέγχει και να ακινητοποιήσει αυτόματα την BMW σας για μικρό χρονικό διάστημα σε περίπτωση ιατρικής επείγουσας κατάστασης. Μπορείτε να παρακάμψετε τη λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή στρίβοντας το τιμόνι ή πιέζοντας το πεντάλ γκαζιού. Εάν δεν αντιδράσετε, η Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης ενεργοποιεί τα φώτα αλάρμ και την κλήση έκτακτης ανάγκης.*

BMW Σειρά 3 (G31), Προειδοποίηση αποβίβασης

Προειδοποίηση αποβίβασης: Λαμβάνετε μια προειδοποίηση κατά την αποβίβαση από την BMW σας.

Όταν αποβιβάζεστε από την BMW σας, η προειδοποίηση αποβίβασης σας ειδοποιεί εάν πλησιάζουν άλλοι χρήστες του οδικού δικτύου και σας βοηθά στην αποτροπή σύγκρουσης.*

Κυρτή Οθόνη, οθόνη CID, OS8, πανοραμική προβολή

Πανοραμική προβολή: Ενεργοποιείται από ένα σημείο GPS.

Τώρα προσφέρεται η δυνατότητα ενεργοποίησης μιας πανοραμικής προβολής στην Κυρτή Οθόνη με τη χρήση δεδομένων GPS. Για τον σκοπό αυτό, ορίστε ένα σημείο GPS στο σύστημα. Μόλις φτάσετε σ' αυτές τις συντεταγμένες με την BMW σας, ενεργοποιείται αυτόματα η πανοραμική προβολή.

Οθόνη Πληροφοριών, οθόνη, OS8, Υποβοήθηση Ρυμουλκούμενου

Υποβοήθηση Ρυμουλκούμενου: Βοήθεια κατά την οπισθοπορεία.

Η Υποβοήθηση Ρυμουλκούμενου σάς βοηθά με ενεργές επεμβάσεις στο σύστημα διεύθυνσης κατά την οπισθοπορεία με ρυμουλκούμενο.*

*Η χρήση του συστήματος δεν αφαιρεί την ευθύνη του οδηγού να εκτιμά την ορατότητα και τις συνθήκες κυκλοφορίας, αλλά και να επεμβαίνει όταν χρειαστεί. Ο οδηγός πρέπει να δίνει πάντα προσοχή ώστε να περιορίσει τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Μάθετε περισσότερα

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΎ: ΛΌΓΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τον περιοριστή τελικής ταχύτητας, το Cruise Control, το Ενεργό Cruise Control ή το Assisted Driving Mode όμως αυτό δεν είναι εφικτό, θα προβάλλεται ο λόγος μη ενεργοποίησης.

Μάθετε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Άντρας οδηγεί μια BMW, χέρια στο τιμόνι

Αναβαθμίσεις BMW ConnectedDrive: Αυξήστε την οδηγική άνεση.

Μετά την εγκατάσταση του λογισμικού, τα στοιχεία προαιρετικά διαθέσιμου εξοπλισμού Driving Assistant Plus, θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα και υποβοήθηση φώτων πορείας είναι διαθέσιμα στο ConnectedDrive Store έναντι χρέωσης, εάν αυτά δεν περιλαμβάνονται ήδη στη διαμόρφωση του αυτοκινήτου.

Άντρας σε BMW στη θέση οδηγού, λήψη από τη θέση συνοδηγού

Ενσωμάτωση Amazon Alexa Car: Τώρα διαθέσιμη στην BMW σας.

Χρησιμοποιήστε το Alexa στην BMW σας το κάνετε και στο σπίτι. Επεξεργαστείτε τη λίστα με τα ψώνια, ελέγξτε την κατάσταση της παραγγελίας σας στο Amazon ή ελέγξτε τα νεότερα στατιστικά για το αγαπημένο σας άθλημα – όλα αυτά εν κινήσει και χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι. "Alexa, who's the President of the USA?" ή "Alexa, add toothpaste to my shopping list!" Τώρα μπορείτε να ελέγξετε το συμβατό έξυπνο σπίτι σας μέσα από την BMW σας χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Πείτε απλώς "Alexa, open the garage!" για να εισέλθετε εύκολα στο γκαράζ. (διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με OS8) Για να χρησιμοποιήσετε το Alexa στην BMW σας θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την ενεργοποίηση στην εφαρμογή My BMW και στο αυτοκίνητο.

Λήψη ταμπλό με Κυρτή Οθόνη, οθόνη CID, OS8, Apple car play

Apple CarPlay®: Βελτίωση της αναγνώρισης φωνής και νέα πυξίδα.

Μεταξύ άλλων βελτιώσεων, ο αλγόριθμος αναγνώρισης έχει βελτιωθεί ώστε η BMW σας να αναγνωρίζει καλύτερα την εντολή "Hey Siri" στα γερμανικά, αγγλικά, μανδαρινικά κινεζικά και ιαπωνικά. Επιπλέον, ο πίνακας οργάνων προβάλλει τώρα την ώρα άφιξης και μία πυξίδα στον χάρτη πλοήγησης. Αυτό απαιτεί την ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις του iPhone. Δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες ενώ διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με OS8.

Λήψη ταμπλό με Κυρτή Οθόνη, οθόνη CID, OS8, Apple car play

Δέκτης DAB και FM: Πρόσθετες πληροφορίες για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Για καλύτερο προσανατολισμό, το ραδιόφωνο εστιάζει τώρα σε συμπληρωματικές πληροφορίες για τους περισσότερους σταθμούς όπως ονόματα σταθμών, λογότυπα και πληροφορίες τίτλου. (διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με OS8).

ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ.

 • Διευρυμένος φωνητικός έλεγχος: Διευρυμένη γκάμα λειτουργιών
 • Πακέτο Thermal Comfort: Αλλαγή του τρόπου ελέγχου για τη θέρμανση επιφανειών

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 22-07.

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

 • Ένδειξη κλειδώματος, δεύτερη σειρά καθισμάτων
 • Προσαρμογή της απόκρισης σφάλματος σε περίπτωση διακοπής της φόρτισης
 • Προβολή των δεδομένων αυτοκινήτου στην εφαρμογή My BMW
 • Ανάκληση: Ανάκληση: Προγραμματισμός μονάδων ελέγχου (αερόσακος)
 • Ανάκληση: Προγραμματισμός μονάδων ελέγχου (κύρια μονάδα MGU)
 • Προγραμματισμός μονάδων ελέγχου (κύρια μονάδα MGU)

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ MY BMW APP ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, smartphone στο χέρι, προβολή εφαρμογής My BMW

Δείτε στο YouTube πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή My BMW για τη μεταφορά δεδομένων εγκατάσταση ενημερώσεων λογισμικού.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Αυτή η Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού ενημερώνει τις υπάρχουσες λειτουργίες ώστε να ανταποκρίνονται στα νεότερα προηγμένα πρότυπα της τεχνολογίας και περιλαμβάνει βελτιώσεις ποιότητας.

Μάθετε περισσότερα
 • Εγκυρότητα της Απομακρυσμένης Αναβάθμισης Λογισμικού και των Σημειώσεων Έκδοσης
 • Πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες εκδόσεις
 • Ενημέρωση των οδηγιών λειτουργίας εντός του οχήματος

BMW CONNECTED DRIVE: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ.

BMW ConnectedDrive, επισκόπηση ψηφιακών υπηρεσιών, γυναίκα με smartphone μπροστά από μια BMW

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ.

Θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα από το BMW ConnectedDrive; Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε στην επισκόπηση.
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, κοντινή λήψη στην BMW Κυρτή Οθόνη της BMW iX

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Διατηρήστε το λογισμικό του αυτοκινήτου σας ενημερωμένο.
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, άντρας κοιτάει το smartphone του μπροστά από μια BMW

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Θέλετε να μάθετε για όλες τις προηγούμενες αναβαθμίσεις λογισμικού BMW; Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια επισκόπηση όλου του περιεχομένου.