ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 23-11.

Με τις Απομακρυσμένες Αναβαθμίσεις Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντα ενημερωμένη. Λάβετε ασύρματα και χωρίς καμία επιβάρυνση τις βελτιώσεις ποιότητας μέσω της εφαρμογής BMW ή της κάρτας BMW SIM και εγκαταστήστε τις απευθείας στο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε επίσης να λάβετε νέες λειτουργίες ή λειτουργικές βελτιώσεις χωρίς χρέωση, όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες, ανάλογα με τη χώρα, το μοντέλο, τον εξοπλισμό και την κατάσταση του αυτοκινήτου.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ 23-11.

DRIVE RECORDER: ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY BMW.

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, Drive Recorder, γυναίκα με smartphone στηρίζεται σε τοίχο

Μέχρι τώρα μπορούσατε μόνο να παρακολουθείτε τα βίντεο από το Drive Recorder και το Remote 3D View στην κεντρική οθόνη πληροφοριών ή να τα αποθηκεύετε σε USB stick. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να τα μεταφέρετε στην εφαρμογή My BMW και να τα έχετε στη διάθεσή σας, παντού και πάντα.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ WELCOME LIGHT: ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, φωτισμός υποδοχής, μοντέλα BMW με φωτισμό υποδοχής

Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού 23-11 είναι διαθέσιμα τρία πρόσθετα σχέδια φωτισμού υποδοχής Welcome Light (Allegro, Adagio και Vivace) στο BMW ConnectedDrive Store.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΩΤΩΝ.

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, φωτισμός υποδοχής Welcome Light, πίσω λήψη BMW

Στο μέλλον θα έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόζετε τα εφέ φωτισμού όταν κλειδώνετε και ξεκλειδώνετε την BMW σας. Μπορείτε να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε χειροκίνητα το στιγμιαίο αναβόσβημα των προβολέων του αυτοκινήτου. Όταν το αναβόσβημα είναι ενεργοποιημένο, το αυτοκίνητο δεν ενεργοποιεί τον φωτισμό υποδοχής Welcome Light. Οι προβολείς μεταβαίνουν αμέσως στη λειτουργία φώτων θέσης μετά το αναβόσβημα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Αυτή η Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού ενημερώνει τις υπάρχουσες λειτουργίες ώστε να ανταποκρίνονται στα νεότερα προηγμένα πρότυπα της τεχνολογίας και περιλαμβάνει βελτιώσεις ποιότητας.

Μάθετε περισσότερα
  • Εγκυρότητα της Απομακρυσμένης Αναβάθμισης Λογισμικού και των Σημειώσεων Έκδοσης
  • Πληροφορίες σχετικά με τις προηγούμενες εκδόσεις
  • Ενημέρωση των οδηγιών λειτουργίας εντός του οχήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ.

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, άντρας μπροστά από μία BMW κοιτά το smartphone

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

Θέλετε να λάβετε πληροφορίες για όλες τις προηγούμενες BMW Αναβαθμίσεις Λογισμικού; Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια επισκόπηση ολόκληρου του περιεχομένου.
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, κοντινή λήψη, Κυρτή Οθόνη, BMW iX

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

Διατηρήστε ενημερωμένο το λογισμικό του αυτοκινήτου σας.
BMW ConnectedDrive, ψηφιακές υπηρεσίες, επισκόπηση, γυναίκα με smartphone μπροστά από μία BMW

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ.

Θέλετε να ανακαλύψτε περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα από το BMW ConnectedDrive; Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε στην επισκόπηση.
BMW Connected Drive Store, άντρας με smartphone κάθεται σε καναπέ

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Επισκεφθείτε το BMW ConnectedDrive Store και παραγγείλετε νέες ψηφιακές υπηρεσίες για την BMW σας, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως στο επόμενο ταξίδι σας.

Λόγω των τακτικών ενημερώσεων λογισμικού, το περιβάλλον οθονών που παρουσιάζεται εδώ ενδέχεται να διαφέρει από το πραγματικό περιβάλλον στο αυτοκίνητό σας.

Μάθετε περισσότερα