ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΖΕΙΣ.

Η τρίθυρη BMW Σειρά 1.

ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΖΕΙΣ.

Η τρίθυρη BMW Σειρά 1.

ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΖΕΙΣ.Η τρίθυρη BMW Σειρά 1.

Κατανάλωση σε μικτό κύκλο  σε l/100 km (116 EffDyn Edition)

3.8–3.4

Εκπομπές ρύπων CO2 σε g/km (116 EffDyn Edition)

101–89

Μέγ. ροπή σε Nm σε σ.α.λ.

270/1.750–2.250

Αφήστε πίσω σας την καθημερινότητα, ενθουσιαστείτε με το ασυνήθιστο – με την τρίθυρη BMW Σειρά 1. Για ευέλικτη οδήγηση και δυναμική εμφάνιση. Το ανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα, η χαρακτηριστική μάσκα "νεφρών" BMW και οι προβολείς LED υπογραμμίζουν τη σπορ πλευρά της BMW Σειράς 1. Στο πίσω μέρος, την προσοχή τραβούν τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα LED σχήματος L. Το εργονομικό εσωτερικό με τις πολυάριθμες αποθηκευτικές δυνατότητες σάς προσφέρει τους χώρους που χρειάζεστε. Η νεότερη γενιά κινητήρων BMW TwinPower Turbo φέρνουν τη διασκέδαση στην οδήγηση και αποδεικνύονται εξαιρετικά αποδοτικοί. Η γκάμα κινητήρων για το πολύπλευρο τρίθυρο αυτοκίνητο ξεκινά από τον οικονομικό κινητήρα της BMW 116d EfficientDynamics Edition και φτάνει στον κορυφαίο κινητήρα της σπορ BMW M140i. Με τις Εκδόσεις Urban Line, Sport Line και M Sport, μπορείτε να βάλετε στο αυτοκίνητο την προσωπική σας πινελιά. Και χάρη στο BMW ConnectedDrive, μπορείτε να μοιράζεστε τα πάντα με την οικογένεια και τους φίλους σας, από όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτή είναι αυθεντική απόλαυση. Αυτή είναι η BMW Σειρά 1.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΘΥΡΗ BMW ΣΕΙΡΑ 1.

Εξωτερική σχεδίαση.

Οι δυναμικές γραμμές και οι μεγάλες εισαγωγές υποδηλώνουν την ενέργεια που κρύβει μέσα της η BMW Σειρά 1. Οι επίπεδοι προβολείς, που προαιρετικά διατίθενται και με τεχνολογία LED, εστιάζουν στην "καρδιά" της πρόσοψης, τη μάσκα ψυγείου με διπλά ''νεφρά'' και χρωμιωμένο πλαίσιο. Η δυναμική συνολική εντύπωση ανοίγει την όρεξη για μοναδικές οδηγικές συγκινήσεις. Στο πίσω μέρος, οι μεγάλοι θόλοι τροχών και το μεγάλο μετατρόχιο τονίζουν τη στενή επαφή με το οδόστρωμα. Τα πίσω φώτα LED σχήματος L τραβούν την προσοχή και δηλώνουν απερίφραστα ότι πρόκειται για μία πραγματική BMW.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές.

Όταν κινείστε με την BMW Σειρά 1, μπορείτε να έχετε όλα όσα σας συνδέουν με το εξωτερικό περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής – χάρη στις Υπηρεσίες & Εφαρμογές BMW από το BMW ConnectedDrive. Για όλα όσα σου προσφέρει το διαδίκτυο. Για τη δική σας μουσική υπόκρουση, παντού και πάντα. Αλλά και για την αποφυγή των κυκλοφοριακών συμφορήσεων επιλέγοντας εναλλακτικές διαδρομές.

Δυναμική & Αποδοτικότητα.

Με τον ευέλικτο και δραστήριο χαρακτήρα της, η BMW Σειρά 1 είναι η ιδανική επιλογή για τις μετακινήσεις στην πόλη. Οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo και το προαιρετικά διαθέσιμο σπορ κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζουν σβελτάδα και ασύγκριτη άνεση. Η λειτουργία ECO PRO σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τη μέγιστη αυτονομία. Με λίγα λόγια, είναι ο ιδανικός σύντροφος − γρήγορος στην επιτάχυνση, φειδωλός στην κατανάλωση καυσίμου.