ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Η νέα BMW X3.

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Η νέα BMW X3.

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.Η νέα BMW X3.

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (BMW X3 M40i)

4,8

Τελική ταχύτητα σε km/h (BMW X3 M40i)

250

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km (BMW X3 M40i)

8,4–8,2

Εκπομπές CO₂ σε g/km, σε μικτό κύκλο (BMW X3 M40i)

193–188

Η νέα BMW X3 αντιπροσωπεύει τις απεριόριστες δυνατότητες και αποτελεί έκφραση αυθεντικής παρουσίας και ελευθερίας. Από την πρώτη κιόλας ματιά, κερδίζει τις εντυπώσεις με την αθλητική εμφάνιση και συναρπάζει με την εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Χάρη στην ημιαυτόνομη οδήγηση και το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης, εντός κι εκτός δρόμου. Επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα αναφοράς στην κατηγορία της και δηλώνει απερίφραστα ένα πράγμα: υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πώς θα φτάσετε στον προορισμό σας.

BMW X3 M40i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,4–8,2
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 193–188

"Με επιβλητικότητα και ψυχραιμία ξεκινά να εξερευνεί το άγνωστο, επειδή γνωρίζει τις εσωτερικές αρετές της."
MARC MICHAEL MARKEFKA, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ BMW ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Οι προδιαγραφές συμμόρφωσης σχετικά με τις εκπομπές CO2 καθορίζονται σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τη Δ/νση Τεχνολογίας Οχημάτων του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Επικοινωνιών. Οι αναγραφόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμων, τις τιμές εκπομπών CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης (NEDC) για την ταξινόμηση.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης.