ΣΜΙΛΕΜΕΝΟ ΣΤΙΛ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

ΣΜΙΛΕΜΕΝΟ ΣΤΙΛ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

ΣΜΙΛΕΜΕΝΟ ΣΤΙΛ.Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

Με τις ξεκάθαρα τονισμένες γραμμές της, η μοντέρνα σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Gran Turismo στρέφει τα βλέμματα όλων επάνω της. Πίσω από τη «ρέουσα» σχεδιαστική γλώσσα κρύβεται μια φιλοσοφία επικεντρωμένη στην άνεση, που καταφέρνει να ισορροπήσει με απόλυτη επιτυχία ανάμεσα στην πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα. Φτιαγμένο για να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα, αυτό το αυτοκίνητο είναι ο ιδανικός ταξιδιωτικός «σύντροφος» που συνδυάζει την κομψότητα με τον αθλητικό χαρακτήρα.

 

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,2–7,7
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 187–177 

Read more

ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΧΑΡΙΣΜΑ.

Με τη σφηνοειδή τους σχεδίαση και το μοναδικό στιλ των φωτιστικών σωμάτων τους, οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED κάνουν το μπροστινό μέρος της BMW Σειράς 6 Gran Turismo να φαντάζει ιδιαίτερα φαρδύ και επιβλητικό. Τα επίπεδα πίσω φώτα σε σχήμα «L» ακολουθούν τα περιγράμματα των φωτιστικών στοιχείων LED και στις τρεις διαστάσεις, προσδίδοντας επιπλέον δυναμισμό στην εμφάνιση του πίσω τμήματος.

Περισσότερα για το σύστημα φώτων.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΕΣΗΣ.

Η ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο εσωτερικό της BMW Σειράς 6 Gran Turismo αποτελεί μια «περιπέτεια» για τις αισθήσεις. Διαθέσιμος σε 11 προαιρετικές διαφορετικές σχεδιάσεις, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός σας εξασφαλίζει την ιδανική λύση φωτισμού σε κάθε διαδρομή σας, ενώ το πακέτο Ambient Air φροντίζει για τον άριστο κλιματισμό του εσωτερικού. Επιπλέον, η μεγάλη πανοραμική γυάλινη οροφή, με επιφάνεια σχεδόν 1 τετραγωνικό μέτρο, δημιουργεί μια ιδιαίτερα έντονη αίσθηση ανοιχτού και άπλετου χώρου για όλους τους επιβάτες.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Είτε πρόκειται για μια σύντομη απόδραση το σαββατοκύριακο είτε για ένα μεγάλο ταξίδι, τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσφέρουν την ιδανική λύση για κάθε περίσταση, καθώς και μια μοναδική ποικιλία προϊόντων για την εξατομίκευση της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης, από την DAT (Deutsche Automobil Treuhand) GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Γερμανία, καθώς και στην ιστοσελίδα http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.