ΟΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Τα οδηγικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

ΟΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Τα οδηγικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

ΟΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.Τα οδηγικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

Έτοιμη για κάθε είδους διαδρομή: η BMW Σειρά 6 Gran Turismo είναι ο ορισμός του πολυχρηστικού αυτοκινήτου. Εξαιρετικά αποδοτικοί κινητήρες συνδυάζονται με έξυπνα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά και τεχνικές κατασκευής χαμηλού βάρους, εξασφαλίζοντας μια ασυναγώνιστη εμπειρία δυναμικής οδήγησης. Παράλληλα, πρωτοποριακές τεχνολογίες ανάρτησης, όπως το Executive Drive, εγγυώνται αξεπέραστη άνεση κατά την οδήγηση σε κάθε περίσταση. Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, λοιπόν, η BMW Σειρά 6 Gran Turismo είναι πάντα ο ιδανικός «σύντροφος» για σας.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,2–7,7
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 187–177

Read more

«ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ» ΜΕ ΣΤΙΛ.

Η οδηγική άνεση της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

«ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ» ΜΕ ΣΤΙΛ.

Η οδηγική άνεση της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

Χάρη σε έναν συνδυασμό υψηλής αισθητικής, ευρυχωρίας και άνεσης, η BMW Σειρά 6 Gran Turismo γίνεται το «έμβλημα» της στιλάτης οδήγησης στις διαδρομές μακρινών αποστάσεων. Η ενεργητική ανάρτηση εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας εντυπωσιακή ευελιξία σε όλες τις ταχύτητες.

Read more

Η «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Οι κινητήρες της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

Η «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Οι κινητήρες της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

Οι κινητήρες της BMW Σειράς 6 Gran Turismo είναι «καθαρόαιμες» μονάδες παραγωγής εκρηκτικής ισχύος και πηγή απόλυτης οδηγικής απόλαυσης. Εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέρουν τεράστια αποθέματα ισχύος, σε συνδυασμό με εξαιρετική πολυστροφία και ιδιαίτερα «πολιτισμένη» λειτουργία. Επιπλέον, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες του BMW EfficientDynamics εγγυώνται κορυφαίες επιδόσεις ως προς τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση καυσίμου.

Read more

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά με μία ματιά.

Η ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ.

Η ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ.

Η σιλουέτα της BMW Σειράς 6 Gran Turismo χαρακτηρίζεται από μια σπορ κομψότητα, η οποία είναι εμφανής με την πρώτη ματιά, χάρη στα ιδιαίτερα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά που επιδρούν σημαντικά στην οδηγική συμπεριφορά, την ακουστική και την αποδοτικότητα. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι και η ενεργή πίσω αεροτομή, που ανοίγει αυτόματα σε ταχύτητες πάνω από 110 km/h, μειώνοντας την αεροδυναμική αντίσταση και βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό την ελκτική ισχύ.

Read more

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

Το BMW EfficientLightweight είναι μια έξυπνη τεχνολογία κατασκευής χαμηλού βάρους η οποία συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της δυναμικής οδήγησης και της αποδοτικότητας. Η μείωση του βάρους αποτελεί τη βάση για την κορυφαία δυναμική οδήγησης και μια υποδειγματική αποδοτικότητα. Αυτό εξασφαλίζεται με τη χρήση υλικών βελτιστοποιημένων ως προς το βάρος, όπως είναι ο χάλυβας υψηλής αντοχής, το αλουμίνιο και το μαγνήσιο, κατά την κατασκευή των διάφορων εξαρτημάτων.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, περισσότερη οδηγική απόλαυση: «BMW EfficientDynamics» ονομάζεται η στρατηγική για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2 με ταυτόχρονη αύξηση της δυναμικής και της οδηγικής απόλαυσης. Το πακέτο λειτουργιών καλύπτει το σύστημα κίνησης-μετάδοσης, τη διαχείριση ενέργειας και τη σχεδίαση του αυτοκινήτου.

Read more

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης, από την DAT (Deutsche Automobil Treuhand) GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Γερμανία, καθώς και στην ιστοσελίδα http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.